40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #18086 A totem baja, hogy nincs hatása a boardra, ingyen le lehet ütni. Control meccsen legtöbbször egy drága laphúzás, meg egy idézőjeles taunt, aggróbb ellenfél meg pont leszarja, legalább elment vele egy köröd. Meccs végén meg kártékony is lehet, ha nem sikerül valahogy beáldozni. Még kétszáz éve működött, hogy ferral spiritek mögé bepakoltad, és húztál vele 2-3 lapot midgameben, de ez már nem annyira opció. -
1Darton1 #18085 Mert az a topic célja, hogy oda bármit lehet írni? -
Zozo0122 #18084 Igen, nem ártana neki valami jó kis laphúzás...mert pl a totem hát...nem az igazi. -
karmacoma #18083 A sámánnak annyi kéne hogy 1-2 spelljére ráírják "draw a card". Ennyi. Tele van hasznos lapokkal, amiket viszont gyakran kombózni kell a clearhez(vagy alapból nem túl sticky minionok), így kifut a keze. Ezért gyenge a control és a midrange belőle a jelenlegi metában. Legalább a lava shockra igazán rakhattak volna egy kis cycle-t. -
Negritis #18082 annyira nem vagyok jó hogy kihasználjam ezt, és neki meg annyival jobb volt a draftja hogy így is nyert :D
de nem stresszelek hanem veszem a jeleket és megyek xcomozni :D -
Negritis #18081 lenne egy hosszas magyarázatom
de inkább csak annyi hogy mikor törlöd megint a játékot? -
Zozo0122 #18080 Na, azért kihozom én a papból amit ki lehet
Ez eddig a nap meccse :P Az utolsó körben felcseréltem Malygos pontjait, támadtam, majd pyro + papnő + circle, húztam vagy 10 lapot, jött Velen, vele együtt pedig már 20-at sebzett a mind blast :DDD Sima Trolden momentum :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.06.06. 18:56:55 -
Most is te csinálod a feszkót, ahelyett ,hogy leírnád, hogy velem van bajod, nyugodjál le nem is nagyon írok már ide, mert nincs miről. A fizetős skinek ki lettek tárgyalva, más meg úgysincsen most egy jó darabig. Azért azon amúgy el lehet gondolkodni ,hogy a másik helyen nincs civakodás pedig oda elég sokat írok, vajon miért? -
Nem tudom... az ilyen mozdulatoknél, én kikapcsolom az agyam általában, mert tudom hogy már nyertem :D -
Negritis #18077 mikor arénában a mage polyt tol az annoytronra akkor tudom hogy ki fogok kapni és nem lesz jó kedvem :D
okés, isteni jel hogy 2-1nél hagyjam rá :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.06. 18:39:09 -
Pio #18076 Ha nem lenne jó az overall balance a játékban, akkor nem lenne ilyen népszerű.
Azt várni, hogy a 9 classból mindegyik minden deckje mindig egyformán jó lesz és hogy a több száz különböző lap mindegyike kompetitív legyen naivitás, ugyanis ezt képtelenség megcsinálni. -
Negritis #18075 nézd meg a starcraftot, tudnak balance-lni :D
diabloban nem is akarnak
amúgy a gond inkább hogy hagyják a játékosokat hogy kontrollálják a dolgokat emiatt jóval lassabban reagálnak a dolgokra -
Negritis #18074 nem is rád céloztam :D
amúgy sztem majd minden classból van olyan pakli amit lehet vinni versenyre
ladder kicsit más tészta ott sajnos "mi" írjuk az erőviszonyokat -
Zozo0122 #18073 Amúgy nem akarok balhét generálni, de gondolom abban kb. mindenki egyetért, hogy a Blizz tényleg nem tud balanceolni. Hallottam én ezt már a WoW meg a Diablo kapcsán is, de vegyük a HS-t. Vagy nyilvánvalóan túl OP lapokat adnak ki, vagy overnerfelik azt. Szegény Tinkmaster pl...vagy mondja meg nekem valaki, hogy miért nem volt jó az, hogy a healtotem gyógyít egyet a shamanon? Az a kis plusz talán pont annyira dobná meg, hogy tök jó legyen vele tolni. -
Zozo0122 #18072 Én sose mondtam, hogy itt rossz :D Én mindkettőben elvagyok, ezen kívül épp ma fejtettem ki, hogy ha magamból indulok ki - én tudok alkalmazkodni, de gyakran nem szívesen teszem. Teszem azt ha épp sámánozni van kedvem, akkor azt fogok, hiába gyenge. Persze szépen ledarál a meta, idegeskedek kicsit. De a balance hiánya a játék hibája, legalább megközelítőleg lennének azonosan erősek a hősök. Nem fogadom el azt, hogy egyszer ez erős, másszor meg az, mert pl. nézd a warlockot: megjelenés óta MINDIG jó volt, mindig jó lapokat kapott stb. :) -
Negritis #18071 igen, meg ott elhiszi az ember hogy a játék a hibás és nem kell azon gondolkoznia min tudna javítani hogy ne utáljon minden ellenfelet
valamint el lehet mondani hogy itt mennyivel rosszabb, más kérdés hogy bizonyos emberek miatt van itt néha gond
ettől függetlenül ha csak úgy kiírnám a "bánatom" én is oda fogok írni -
Malarki #18070 Na akkor sorban:
BlackWolf #18050 kösz szépen, pont ilyesmire gondoltam, csak ebben sincs benne minden.
Negritis #18051 Na ezen kb. beszartam :D Korábban is láttam már ezt a videót párszor, de így hogy már értem hogy miről van szó még jobb. És így új dimenzióba lépett maga a kártya is :D
TBTPumpa #18052: csak halkan merem megjegyezni, hogy nekem a Diablo és a Starcraft is teljesen kimaradt :D Most kijátszani meg egyiket se akarom már mert olyan csúnyácskák szegények. Nálam mindig is inkább a Warhammer és a Warhammer 40k volt a fantasy és a sci-fi univerzum ami bejött. Nem tudom már hol halottam, de megragadt bennem hogy "a Warhammer a felnőttek Warcraftja" :D
Zickler #18053 Ezt is köszönöm, megnézem őket.
A teljes Warcraft történelmet nem akarom megismerni, mert az egyrészt elég sok lenne, másrészt annyira nem érdekel azért. Fentebb írtam a két WH univerzumot, nekem azt a cirka 60.000 éves történetet is elég fejben tartani :D -
Zozo0122 #18069 Hát legalább ott lehet őrjöngeni, jó kis feszültséglevezető + én pl jókat röhögök :D -
Negritis #18068 kicsit kaotikus 3 héten vagyok túl, de lehet hogy van vmi ESL cucc
meg gondolom majd az őszi playit,mondoconon lesz
meg ha lesz megint vmi esl cucc
jah és akár ha megnyílik az Esport bár, arról is lehetne vmi info -
Tényleg, tud valaki valamit valamilyen versenyről a közeljövőben? Én pl. most a megerősítésre várok, hogy továbbjutottam-e az európai selejtezőre, de pl. arról sem tudom hogy mikor lesz.
#18066 nem 1000-ig?
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.06. 17:41:21 -
Zozo0122 #18066 + Madi aréna videók jútubon
+ Tsabi stream
+ a dühöngőbe kéne egy káromkodásmérő, ami minden nap éjfélkor újraindul és 100-ig számol :DDD -
Negritis #18065 egyébként lehetne csinálni valami open google doksit is amiben aki vállalja beírhatja hogy mi a battle tagje watch and learnhoz
vélemény?
hearthpwn-ra is mehetne link amúgy
meg ha van vmi verseny vagy hasonló akkor azokat sem ártana -
Zozo0122 #18064 Annak még én se tudom a definícióját, de zseniális :DDD -
Zozo0122 #18063 Hát nem tudom vállalkozna e rá valaki, csak egy ötlet volt...hátha valakinek van kedve. :) -
Ezeket összeírja valaki egy oldalra, vagy már egy meglévő listát linkeljek be? -
+ még a shadowflame aggro priest, és a "takonyszar" definíciója. -
Zozo0122 #18060 Csak legyen benne csöcs. Guldan csöcsökkel :DD -
Zozo0122 #18059 +1
És kéne még valami leírás is a játékban használt rövidítésekről, szlengekről, a kis fórumos hülyeségekről stb. (OTK,lethal,BM,rák,inner fire warrior, mustár stb...egy kezdő nem tudja, hogy ezek mit jelentenek) -
Nem tudom milyen linkeket akarsz majd kitenni, de ez pl nem lenne rossz: kezdőnek
Hol találok használható deckeket?
Illetve én még kitenném a mana addict és a Hearthstone Hungary oldalak linkjeit.
Illetve lehet megérné kitenni valamelyik jobb videót arról, hogy miként játszunk draftot.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.06.06. 16:06:19 -
"új bannert"
A csöcsös Jaina meg Valeera legyen benne, a többi nem érdekel!
Köszi!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.06. 15:41:38 -
Zozo0122 #18056 Ki dühöng? Poén akart lenni :D Vagy hanyagoljam itt a baromságokat?:D -
Ez nem a dühöngő :D -
Zozo0122 #18054 Legyen olyan a kép, hogy legfelül nagyban egy hunter feje, alatta meg kicsiben az összes többi class :D Na és akkor ilyen nyílzápor lefelé, oldalról meg futnak be a kutyák
-
Ha érdekel a kártyák története, akkor Disguised Toast vagy Six Gamers csatornáját tudom ajánlani.
Emlékszem amikor elkezdtem Hearthstonezni, akkor elkezdett érdekelni a történet is, de valahogy nem tudtam rávenni magam hogy végigjátszam az összes Warcraft játékot + WoWot. Ezért maradt az alternatív megoldás, Youtube-n végignéztem kb. 80 órányi anyagot Warcraft Loreal kapcsolatban, így már úgy érzem, hogy talán hármassal átmannék Warcraft töriből.
Ui.: Most a hétvégén elkezdtek farigcsálni egy új bannert, linkekkel, meg mindennel, szóval hogyha valakinek van valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban, akkor szívesen várom a javaslatokat.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.06. 13:44:09 -
Kár, akkor tessék a WarCraft trilógiát. A harmadik rész által felejthetetlen élményben lesz részed. Utána jöhet a WoW Lore. 
De nem te vagy az első, akinek ez kimaradt.
Ismerek olyat is, aki sosem halott StarCraft-ról és Diablo-ról, pedig jópár éve játszik már PC-n. Vannak bajok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.06. 12:32:51 -
Negritis #18051 -
BlackWolf #18050 Ismerd a kártyák történetét :) -
Malarki #18049 Na egy ilyen tényleg jó lenne, mondjuk a legendarykat sorba venni. Én totál 0 vagyok Warcraft-ból, jó lenne kicsit művelődni a témában. -
Amikor a ctrl warrior mirrorban a 6. Körig rak vki miniont akkor gyors a meccs :d -
Negritis #18047 amikor hunter vs hunter meccsen a 7.!!!! körig nincs hero power a meccs érdekes :D