Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az lehet, csak az a pakli nem működik. <#buck>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Milyen paklival szeretsz játszani?
Illeik-e a pakliba az amit akarsz?
Használod-e azokat amiket betörsz érte?
Ezeket gondold végig.
De most látom, hogy a BB-t írták, hogy várj vele.
Ha arra vársz a bouncing blade-el, hogy majd jön a nagy otk warrior az új kiegben lévő lap miatt, és mekkora kombó lesz... hááát
Az otk paklik max viccesek, de nem hatásosak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ancestors call tud működni amúgy malygos shamanban

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Na most nagy dilemmába vertem magam ezzel. Ja amúgy 5 fos rare-t törnék a +1 epic helyett...
Shep
Deck Trackerben nem lehet valahogy kilőni ,hogy az ellenfél pakliját ne mutassa, mármint ami kiment belőle?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát a mostanihoz képest igen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Anima Golem, Anestor's Call is használhatatlan.

Túl nerfeltem?
7 manna összesen 9-7-es test és 2x-1/2 sebzés.
Szerintem ez nem overnerf.

De nekem mind1 mi lesz a nerf, csak használják még nerf után is.
Azok a legend kártyák amik helyett inkább választanál 1 comont hasonló manáért elkeserítőek.

Devv
Helyette csak Anima Golem, Anestor's Call, Cloclwork Giant esetleg Twisting Nether van, de azt nem szívesen.
dave9004
bouncing blade-el várd meg a kieget sztem. többi leves
dave9004
de am csak nekem fura h tudod h mennyire op lap a boom, nerffel visszajön a kraft ára és ilyeneken ülsz rajta mint millhouse, meg beast...
ezek után egy árva szót nem szólnék h nincs boomom, de fos a játék mert másnak van 😄
no offense tényleg.
Devv
Én megcsinálom, ha te is. 😊
Tinman
Értem, hogy indulóban nem lesz, de pár hónappal a megjelenés után miért ne?

Ha én elszeretnék adni valamit, én is azt csiripelném kifelé, hogy most nem free wing (most). Végül is mindegy... GvG-ből egész jól állok lapok tekintetében de classic-ből még van sok csúnya elmaradásom. 2-3 naponta nyitok is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Ezek mennének a levesbe:
Bestial Wrath
Spellbender
Shadowform
Siltfin Spiritwalker
Bane of Doom
Bouncing Blade
Frothing Berserker (golden)
Metaltooth Leaper (golden)

Szerintetek?
Vagy majd jönnek az ilyen szuper akciók, hogy 1600 dust 50 euró 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.09. 16:23:24
Én örülnék egy teljes golden lapkészletnek...majd egyszer 😄
Shep
400 pakkot ingyen mindenkinek 😄

Én tuti nem oltottalak, teljesen igazad van. Valamit kezdenie kell a Bli$$ardnak ezzel...majd kitalálnak valami okosságot 😄 Én mondjuk azt csinálnám, hogy a sima packok csak 50 goldba kerülnek 😊
Shep
Én minden hónapban hangot adok hasonló véleményemnek és én is úgy járok, mint te 😊 Egyébként az ilyen fizetős kieg pont emiatt jobb, mert itt perkálsz és megvannak a lapok, nem kell szerencsére várni ,hogy na vajon kegyeskedik-e legalább egy szar epicet adni a játék, vagy megint csak a 4 (de legalább olyan ami 6x megvan) common-t meg egy rare -t (amiből szintén van már legalább 3)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 16:20:47

Shep
Az a baj ,hogy a Blizzard szarik rá, mert mit látnak, van x millió játékosuk, akiknek x százaléka tejel gyűlik a lóvé. Hol érdekli őket, hogy te tegnap kezdted és még 20-is is alig jutsz el.
A minap amúgy az jutott eszembe, hogy mi lenne ha a köv cél a minden priest lap megszerzése lenne. Legend elérése úgysem reális priesttel, ahhoz sokkal, de sokkal többet kellene játszanom de az meg már nem szórakoztató, mondjuk néha így sem 😊

Botond
Mikor legutóbb felhoztam, hogy a sok új lap mekkora szakadékot nyit az újak és a régiek között, és hogy emiatt előbb elhal a játékos utánpótlás aztán a játék, akkor le lettem oltva, hogy denem, szóval gondolom ez azóta se probléma, sőt, direkt jó. <#ticking>
Shep
És mégis nyertem vele facehunter ellen 😄

Elvileg sajnos nem, kiírták Twitterre asszem, hogy nincs most ingyen szárny. Valaki talán már linkelte is. Szerintem az lesz, hogy előbb utóbb a Naxx lesz ingyenes...valamit legalábbis tenniük kell, ha akarnak még új játékosokat kapni. Mit érezhet most egy totál kezdő? Belép akár csak casualba, ott questel éppen egy control warrior és olyat kap, hogy azonnal félrerakja a gamet...
Devv
Nem lesz ingyenes szárny, úgy tudom.
Én előrendelem, tetszik a + hátlap is, meg legalább egyben letudom pénzből, azt csá. Nem kell erre farmolnom, van úgyis bőven elmaradásom...inkább veszek goldból casual packokat meg arénázok. Plusz tudjátok, hogy a hátlap nagyon fontos, megmutatja, hogy mennyire vagyunk kemények. Sajnos piros hátlapom már sose lesz, de a lávás előrendelői hátlappal meg tudom mutatni a játékosközösségnek, hogy mennyire atomkemény vagyok és hogy skillt is vettem a pénzemért <#idiota> Na de viccen kívül, a heroic sárkánypikkelyes hátlap az ami tényleg nagyon bejön, marha jól néz ki 😊 Meg biztos jó kaland lesz, csak legyenek kreatívak legalább annyira, mint a Naxxban.
Tinman
Csak ingyé' lesz idén előbb-utóbb :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Megint megkaptam az ultimate handet 2 pwd 2 circle 😄DDDDDDDDDD

Shep
Elsőt megveszed?

Tinman
A játék legjobb lapjáért? :-)

Az, hogy én nem török egyelőre, az a személyes sérültségem... :-D

Devv
6 epic-et és 2 golden rare-t kéne betörnöm. <#fejvakaras>
Tinman
Nekem 2800 lesz... nem sürgős ;-)

Shep
Te már túlnerfelted, bár a Blizzard is ezt szokta 😊

Shep
Én szívfájdalom nélkül töröm az arany lapokat ha + 😊 Azure Drake meg a juggler amit meghagytam. Amúgy ma tudatosult bennem, hogy nem 2800 arany lesz a kieg hanem 3500 😊

Szerintem maradjon 7 mana.
8-9 manás minionokat nem nagyon használnak a deckek.
7/5 + 2 x 1/1 ami 1-2-t sebez random.
Ettől OP maradna, de még használható.
És ellenfélként se tépném ki a hajam.

Tinman
Letudnám craftolni én is, de be kéne zúznom pár aranyat, ahhoz meg nincs kedvem, így megvárom míg nerfelik, majd utána rögtön ki fog esni <#zavart2>

Shep
Én is azon gondolkodom ,csak nincs szívem betörni a Beastet 😊 Millhouse-t meg pláne nem, mert az poén lap, viszont lehet beáldozok valamit, mert ha legyártom játszok vele, ha nerfelik visszatöröm és csinálhatok belőle pl. még egy Millhouse-t 😄

Tinman
Picit még dobj hozzá és Dr. Boom-ot kraftolj nem is kérdés <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.09. 15:49:16

Shep
Hatalmas.

Tinman
Poénnak se annyira okés, mert szegény wispek elfoglalnak 2 helyet a dekkben + a War Golem, ami máris 3 hely, na meg kicsapod a 2 wispet 1/1 + 1/1 és ennyi, nincs a halálukkor sebzés :-(

Shep
Kraftoljál!

Devv
Ez nagyon nagy! <#eljen>
Devv
Tanácsot szeretnék kérni: van 835 dustom. Mivel jön a kieg és gyűjtöm a goldot, a dust nem fog gyarapodni. Hagyjam állni a dustot vagy esetleg kraftoljak egy-két hasznos lapot?
<#banplz>

Szerintem az lenne jó, ha maradna így ahogy van, de 9 manáért.
Devv
Akkor 8-ért 7/6-os, random bombákkal! Szuper!
Shep
Trump akkor nem hülyegyerek Ok, 7/6 + amit írtam és 8 manáért 😄 Sikeresen használhatatlanná tettük a lapot
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 14:54:25

igen asszem Trump is hasonlót mondott, én még annyit tennék hozzá hogy 7/6 legyen

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Megbeszéltük 😊

Devv
8 manáért! 😊
Tinman
Korrekt!