40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #18126 Az a baj az ilyen időhúzással, hogy pestisként terjed, és aki korábban nem is élt vele, az is rászokik. -
Negritis #18125 ha az első körtől csinálja valaki akkor lehet hogy közbe mást is csinál
én pl ha telefonról játszok meló közben akkor kb mikor a zsinór megy akkor nézek rá a boardra
de van hogy mangát olvasok játék közben akkor is lassabban reagálok :D
ettől függetlenül az átlag valszeg nem ezért húzza az időt :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.07. 13:58:33 -
StrikeFor #18124 ohh BM :) köszönöm
én úriember szoktam lenni és fölöslegesen nem húzom a saját és az ellenfelem idejét....na mindegy ,de akkor ezek szerint ti is találkoztok ilyenekkel bőven
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.07. 13:57:50 -
Zozo0122 #18123 Buta játékosok nulla tartással :D Tudja, hogy veszít ezért úgy gondolja, hogy ő majd tönkreteszi a te játékodat azzal, hogy bámulod a képernyőt. Semmi különös, gyakori dolog. BM (bad manners) amúgy a szakmai megfogalmazás, vagy esetleg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!takonyszar
-
Malarki #18122 Vagy csak simán BM, vagyis direkt időhúzás, hogy felkúrja az agyadat és kilépj. Sokan csinálják, első körtől égetik a zsinórt aztán a végén raknak valamit vagy passzolnak. Elég nagy parasztság. -
Minél több lapot játszol ki, annál több XP-t kapsz a meccs után. -
Negritis #18120 az extra lap kijátszás lehet küldi miatt is
meg max xp meg mittomén
vagy simán csak telóról játszik
vagy bízik valami csodában (pl h feladod :D) -
StrikeFor #18119 van valami szakmai megfogalmazása annak,hogy órákat gondolkozik az ellenfél a semmin......./nincs mana,lépett már, 1 manán ül órákig, stb./ és ,hogy már fullra elvesztett a meccs,de még kijátszik lapokat a semmire a CONCEDE helyett.......miért ilyen buták a "külföldiek" ? a saját idejét bassza el a semmire..... -
Malarki #18118 Azóta már módosítgattam, majd délután kirakom megint. -
1Darton1 #18117 Én még használom, mert elég jó tempó lap, de a legtöbb patron deckben már nincs benne, csak az elején volt divatos. -
1Darton1 #18116 Amikor legutóbb mutattad, akkor több sebből is vérzett a paklid koncepciója, az is okozhat gondokat.
Sok olcsó egyéb pakli van még, lehet miből válogatni. -
Negritis #18115 nem vitatom, mondjuk az a lap is anno eléggé gyengének volt ítélve most mégis megtalálta a helyét -
Hát pedig én jó ideje csak ilyenek ellen játszom. -
Negritis #18113 ladderen nem találkoztam vele, versenyt meg nem néztem mer nem volt rendes netem :D
meg amikor én raktam össze abban sem volt benne -
Hát téged mi nem lep meg? Jó ideje mindegyikben benne van :) -
ne aggódj nemsokára jönnek a fizetős skinek és a játék ismét ki lesz balanceolva :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.06.07. 11:31:33 -
Negritis #18110 hoppá reaynad patron warijában benne van a 4 mana 3/3 taunt kalóz? nah ez meglepett :D -
Negritis #18109 lehet megérné a flamwaker-s maget bepróbálni a sparepartokkal
ESL-t nem tudom hányan nézik, de azért jó volt látni hogy a handlock 2x is megette a zoo-t :D -
Malarki #18108 Csak azért kérdezem, mert jelenleg ez az egyetlen nagyjából értelmes paklim van és ezzel játszok a legtöbbet.
Eléggé kétarcú, mert ha jó a húzás és a kezdőkéz akkor 5 kör alatt megaláz bármit, viszont ebből sajnos kevés van. A zoo, a foshunter legyorsulja, a handlock, control warrior, pirest bealázza.
Viszont sajnos a többi paklihoz egyszerűen nincs elég lapom. van még egy control/midrange paladin szerűség, egy katyvasz hunter, a többiből meg kb. az alap lapok. Nehéz így az élet.
-
mivel a zoo már kb megalázza, ezért vesztett a királyságából.
pont mikor már mindenki tudott ellenük játszani, jön a brm és visszahozza a zoot, meg quick shot facehunternek, hogy még rosszabb legyen minden :D -
Zozo0122 #18106 Közutálat tárgya :D De attól még kb. mindenki kipróbálta, elég erős deck volt pár hónapja. -
Malarki #18105 Amúgy most hogy állunk, a mechmage is rák és közutálat tárgya vagy az még azért el van tűrve?
-
:D Nem igazán derült ki, hogy az volt-e, láttam olyan mutáns handlock szerűségeket, hogy ihaj. De remélem az volt, mert imádok handlockot verni.
+ jó volt a kezem! :D -
Zozo0122 #18103 LOL, 4 kör alatt agyonverted a handlockot :DDD Gyors volt
-
Én vagyok. Menjek egyet? -
Zozo0122 #18101 Lol, Velen + malygos együtt OP, ha el tudod érni, hogy legalább az egyik fennmaradjon egy teljes körig :D Az előbb 40-et sebeztem 2 manából
-
Zozo0122 #18100 Dave leszel még ma éjjel? Vacsendlörn van és lehet megvárlak :D -
Negritis #18099 nem, annyit mondtam hogy a gyenge korai minionok állítás nem állja meg a helyét
ha az lenne akkor nem működne az aggro verzió belőle -
azt ne mond, hogy jó a sámán, mert akkor lemegyek hídba mindjárt. -
Vagy nem.
Ha nem tetszik valaki véleménye, jössz rögvest a kis barátoddal és nyomjátok a feszültséget. Gyomorforgató. Annyit kellene csak tennetek mind a kettőtöknek, hogy el sem olvassátok a nektek nem tetsző fórumozók véleményét, vagy egyszerűen csak válasz nélkül hagyjátok ahelyett, hogy "célozgatsz" és ezzel folyamatosan másokat pocskondiázol. Olvass vissza. Hetek óta ezt toljátok... jön egy vélemény a játékról/hősről/üzletpolitikáról és ti a hozzászóló személyét kezditek el fikázni. Legalja óvodás szint.
"más kérdés hogy bizonyos emberek miatt van itt néha gond"
Viszont önismeretből jeles! Ezek után reméljük nem lesz többet ilyen, főleg, ha majd a hg is élesben teszi a dolgát.
-
karmacoma #18096 Hát. Amíg op volt a Ferral meg a Storm addig nem volt baj az overloaddal, de manapság mit visz le 2 mana fölött az rng consec, meg mi nem trade-el a spiritekkel jól? Én kifejezetten szerettem számolgatni. Handlockban is az jön be, hogy 2-3 dolgot mindig végig kell csekkolni, hogyan hat rá egy tap.
A korai minionok meg olyen doglog, hogy fel lehet építeni semlegesből is jól az early game-et, hála a rockbitternek és a Flametoungenak, de ugye ezeket a lapokat nem pótolja semmi, és csak manát nyersz lapért, ha egy 2 manás lénnyel felfelé trade-elsz hála a buffoknak, majd kifulladsz 5-6. körre. -
1Darton1 #18095 Gondoltam, hogy a "mindenki" kifog rajtad. -
Azt megköszönöm, mert egyébként sem értem az idegen szavakat a mondataidban, de majd kölcsönzök a könyvtárból egy Idegen szavak és kifejezések szótárat Bakos Úrtól és akkor visszatérhetünk rá. :) -
1Darton1 #18093 Pont, hogy mindenki vergődik, de inkább nem megyek bele szemantikai vitába veled. -
Hülye kérdésekre ... :) -
Negritis #18091 csak te vergődsz, nem tudom zavar-e?! -
Negritis #18090 zap says hi :D ha azt nem tudod instant leszedni könnyen lehet h ki is kaptál
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.06. 20:18:54 -
gyenge korai minionok, az overload a legrosszabb mechanizmus a játékban ez alapból két dolog ami kinyírja a sámánt. -
Igen, mégsem vergődik ott senki, furcsa, ja nem is :) -
Zozo0122 #18087 Na, a feral spirit kb az egyik kedvenc shaman lapom :D Meg persze a fire elemental :)