Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hiába van 4-5 dragonfire potion, mert 3-4-nél úgyse rak ki többet, főleg ha már volt egy dragonfire potion, egyrészt mert van még neki egy csomó 1 manás 5/5, másrészt neked 3-4 db 5/5-öst is muszáj leszedned, mert túl sok damage. illetve mivel tele van a paklija bounce back lapokkal, meg chargeval, 15-20 dmg-et simán megold kézből, és akkor az evisac még szóba sem került
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mondjuk én aztán nem siratnám, hogy ha lenerfelnék a halál faszára ezt a questet
Szóval még kár nerfért kiáltani, bár van rá esély, hogy az kell. Itt a remek lehetőség, hogy a Blizz ha kell időben és jól reagáljon. Nincsenek illúzióim, nem fog menni nekik, bár én azért drukkolok 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Viszont ez a rouge megöli a metát. Mivel mindenki azt játssza, ezért aki nem, az hamar megunja a sok lose-t és átmegy vagy szintén rougozni vagy ahogy most velem az utóbbi 10 játék alatt: Csak aggro pirate token druid vagy pirate warrior.
Rádásul a pirate warriorok már techelnek is.
Volt egy játék, ahol lent volt egy big tauntom, de már csak 5-6 hp volt. Volt nála egy fiery war axe, erre nem kijátszott egy brawlt? Természetesen nem a tauntom maradt életben és heroic strike be is fejezte.. 😄 lol
El kell kezdeni nyomni a taunt warit, mert hamar elszabadul a pokol a metában. :\
kivettem belőle a forbidden healt, mert soha nem játszottam ki, meg wickerflamet, azt azért mert nem volt meg, beraktam a helyükre a két stonehill defendert és valami brutális, 3 tirion, és 4 dirty rates meccsek 😄, egyébként tényleg kell bele a dupla dirty rate, mocskosul irritálja az ellenfeleket, n'zoth még nem lett kijátssza ellenem 😊
illetve még ez a secret discoveres murloc is enyhén alulértékelt szerintem, egyrészt a secret elég jól jön néha a pyrohoz, csak az eq ami meg nem arra való, másrészt meg a getaway kodo, ami önmagában egy szar lap, be nem raknám egy deckbe se, de innen kihúzva nagyon hasznos, egyrészt mert ember nem számít rá, még a legátlátszóbb kodo playekből sem gyanús, gondolom csak secretpaladinos secretek vannak meg mindenkinek a fejében, ez kevésbé
az új eliset is csak ebben a pakliban sikerült kipróbálnom, és ha tényleg olyan a matchup akkor simán meccset nyer, a legtöbb esetben megvan nélküle is
sunkeeper tarim - kihagyhatatlan, rengeteg meccset nyer, én se gondoltam volna, ja és ezt is lehet discoverelni a stonehillból
spikeridged stted - ez is valami brutál jó, nem is értem, a priestnek van egy ugyanilyen lapja ami nem ad 4/6-os taunot, egyel kevesebb manáért
és végül hát maga a paladin lapok amik kifejezetten jók a mostani metában, wild vagy concec - eq kombó, aldor, tirion, ragnabob, adják a pakli erejét, szóval csak ajánlani tudom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.04.09. 21:38:52
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
De amúgy tetszik.

aminek valami a rossz matchupja ott esélye sem lesz.
Ez, hogy végignézed ahogy feltörlik veled a padlót, meg nem multiplayer játék. Hanem csak egy félkarú rabló mikor megnyomod a playt.
Továbbra se térek vissza mert nem látom még mindig, hogy ezeket orvosolnák. Legalább már drágább is.
Most még könnyű vele nyerni, meg mennek a 2 nap utáni ragek, de ahogy beáll a meta egyre nehezebb lesz szerintem.
Amúgy egy controll paptól kaptam ki, de tök jó meccs volt, utána egy másik ugyanilyen papot meg elvertem. A másik vereség egy rugóQ-től jött, bár már kezdéskor tudtam, hogy baj van, mert bár a questet lekevertem csupa magas manaköltségű lapot kaptam kezdőnek, ő meg persze nagyon jól húzott...
Szóval jó ez is, a legszebb pillanat, amikor az asztal televolt elementálokkal és a whirlwind után kitettem a Kinget, na az adta rendesen 😄
Ebből megint olyan vita lesz, mint amikor azt mondtam, hogy a patron nagyon magas skilligényű deck. Ugyanis az volt, gondolom mostanra már ezt senki nem tagadná, elmúlt a rage rég. Az, hogy mi most itt elpötyögünk, egy dolog. Egészen más az, amikor a pöcsöm tele van, és kapkodok, mint az, amikor másfél percet gondolkodom minden lépésen. Tudom, hogy a HS nem egy Legends vagy Magic, de néha kihozhatóak skilles deckek belőle. A Quest Rugó is egész nehéz igazából. Meg sem közelíti a miraclet, mondjuk azt, hogy közepes a szintje és a tanulási görbéje. Én toltam vele kb. 15-20 meccset, ez azt jelenti, hogy kezdek rájönni, hogy kell vele játszani. Majd 50 meccs után menni fog. Megjegyzem, most is állok vele vagy 65% winratenél, ha jól emlékszem, de ez nem számít, mert rank15-ön vagyok és mindenki próbálgat még. Majd ha az emberek megtanulnak ellene játszani, akkor kijön, hogy mennyire maradhat játékban.
Rógot játszani olyan, hogy lejátszol egy meccset, utána rájössz, hogy bakker, amúgy ha okosabban csinálom, már 2 körrel korábban lethalom lehetett volna. Rengeteg mindenre kell odafigyelni, nem csak pakolási. 😄
350 winem van kb. rugóban, úgy érzem, hogy tudok vele játszani, de attól még HS szintjén összességében nehéznek ítélem a classt.
A rouge az pont, hogy vagy bejön vagy nem. Ha ott vannak a kártyák, akkor szuper, ha nem akkor rekt.
Az egy skilles deck, az a fatiqe rouge volt, na ott tényleg kellett számolni rendesen.
Az hogy turn 6.on ledobom a gadgetet és felhúzom az egész decket, mert még mindig ezt játsszák sokan, na az minden csak nem skill.
Ha valaki meg nem tudja, hogy a prep, meg a coin hogyan működik az így járt.
Atom Random az egész. Pont mint a Fatigue rogue. Ott ha bejön időben a coldlight akkor imba, amúgy meg minden elveri. Itt is hasonló. Ha 5-6 körig kitudod tenni a Q-et, akkor jó vagy, ha nem, akkor meg pápá. Iszonyat ritkán jön ki az, hogy már a 4. körben meglegyen a Q.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.09. 15:29:17
+ Tegnap feltettem új telóra is a HS-t, és perfecto. Ma hajnalban metrón toltam is egy menetet, de egy tauntwari megrakta a hunteremet 😄D
Jut eszembe a kvesztet mivel lehet leszedni?
Ja meg turn 4 rat, doomsayer combo is életmentő lehet aggro ellen.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.04.09. 15:01:33