40521
  • morcosqtya
    Mindjárt termőre fordul... :)
  • sadface #38350
    Nekem bejönne, de bazeg még hozzám is fiatal pedig csak 21 vagyok! :D
  • Mephike
    Jól mondod, nő kell, erre posztolsz ide nekem egy kislányt... :P :D
  • Matte
    aha, jó picsa
  • morcosqtya
    Ne csak mindig a metát bámuljátok, Nő kell a házhoz! :P
  • morcosqtya
    :)
    Sry.
  • Shep
    Nagyobb kép nem volt róla? .)
  • morcosqtya
    Ez az AllieStrasza odabasz. O_o
    Álomnő!!!

• Matte
    közben pont láttam egy daily hs videót amiben elsütötték :D
  • Mephike
    Nagyon ritka, már-már elhanyagolható. De akkor is durva jó érzés :D
  • morcosqtya
    Csak ha ő kezd és kézben van a Kabal Lackey + Counterspell.
    Eseti a dolog....
  • Mephike
    A kérdésedre a válasz.
  • Matte
    nagyon korán van még, de hogy tetted fel első körben a counter spellt?
  • morcosqtya
    Instant concede. :)
  • Mephike
    Első körben felteszem a counter spellt, és a quest rugó belejátssza a questjét. Az érzés megfizethetetlen :)
  • morcosqtya
    Holnapi napon (május 20.) lépjetek be! A Blizzard ad egy ingyen lapot.
    Ha mást nem, hát ingyen dust....

• Zozo0122 #38335
    Na, sikerült megalkotni végre egy működőképes beast druid decket :) Kivettem belőle a quest vonalat és sokkal ütősképesebb lett, van már vagy 30 winem a deckben. Néha nagyon elszáll a board, pirate warriorokat meg így mészárolom :)

• Madi92
    Ha valakinek van felesleges 15 perce, nézz meg ezt a meccset. :D
    Azt hittem biztos a győzelmem, de aztán jött pár meglepetés Tarim, amivel nem számoltam. Mindig mikor már feladtam volna, jött egy topdeck, ami megmentett.. :D
    Nagyon izgalmas volt.
  • woy
    Érdekesen alakult a tegnap esti brawl :D

• Devv
    Én mindig máshogy nyitok :D
  • Devv
    Érdekes, hogy ezeket a lapokat írtad, én 3 év után sem nyitottam se pyroblastot, se moltent, se fon-t, se ancient, se bane of doom-ot. Shadow form meg faceless egyszer esett.
  • qetuol
    nem feltétlenül kell, hogy szándékosan manipulálja. lehet, hogy a pseudorandom algoritmusa szar. például ha az egérmozgásdoból generálja a randomot, akkor valószínű, hogy mindig ugyanúgy mozgatod az egeret nyitáskor :D vagy valami hasonló lesz.
  • Zozo0122 #38329
    Az milyen, amikor beast druiddal 2. kör végére lenn van nekem egy 5/5 windfury spellshield, meg egy 2/2 holló? :D Egész jó, és hazsnálható beast druidot alkottam, végre összejönni látszik és élvezem is.
  • Wootan
    Volt itt szó arról, hogy a Blizzard manipulálja-e a pakkok tartalmát. Azt, hogy a különböző minőségű lapok milyen százalékban esnek, azt valószínűleg nem, mert úgyis kiderülne a statisztikákból.

Azt viszont simán manipulálhatják, hogy adott laptípuson belül (pl. epic ), melyik lapot adja. Azért hoztam fel pont az epic-eket, mert nálam a statisztikából ennél látszik a legjobban, hogy valami nem stimmel. Egyszerűen nevetséges, hogy 365 classic pakkból nem nyitottam egy darabot sem a következő lapokból: pyroblast, molten giant, force of nature, ancient of war, shadow form, bane of doom, faceless manipulator. Pitlordból bezzeg van 8 darabom + van 6-8 másik amiből 4.

Ungorónál kb. egy olyan epicet sem nyitottam, ami a meta része, csak a hulladékot.

Most nyitottam megint 6 ungoro pakkot, kettőben egymás után volt tolvir warden (már 6 van belőle) + golden hot spring guardian (ebből már 7 van).

Biztos "véletlen" hogy feszt ugyanazokat a lapokat adja.
  • sadface #38327
    wow, ezt egy nap összepakolni. Ettől azért ne essünk hasra. :D
  • Madi92
    Hát ez semmi. :D
  • Matte
    de aztán össze ne kakkantsátok magatokat!!!!négy4
  • Madi92
    Linket dobhattál volna! :D
  • Shep
    Mi lesz, kiveszik a charge-ot a játékból? :)
  • Matte
    na mivan, senkit nem sokkoltak a Blizz közelgő újításai? Azt hittem itt hszek százai várnak majd, aztán semmi? :D
  • Matte
    persze, de a legtöbb questezős mókát az aggro amúgy is megeszi, az igazi gond azzal lenne, amit mondasz - a control rogue egyszerűen életképtelen.
  • Icegrind
    Hááát coinnal 4 kör alatt összelopod a 6lapot álomkézzel, de akkor 4 kör alatt összesen 6/6 test került a boardra, tehát egy aggro megesz. Arról nem is beszélve, hogy azt a 6 lapot ki is kéne még játszani mielőtt aktiválódna a quest. Jó ötlet,megértem miért nyert, de a control rogue sosem működött és most se menne szerintem.
  • Matte
    megtettem :D Angolban ugye nemigen van vessző, hogy ez most

non-Rogue, (and) class cards

vagy

non-Rogue class
    cards

az sok minden, csak nem egyértelmű :D

Btw értem persze, csak kukacoskodok. Jó kis quest lenne, de még mindig tartom, hogy nem lenne túlságosan nehéz (jó, persze függ attól, hogy miket kapsz kézbe, de rugóval annyi lapot lopsz másik classból, amennyit nem szégyellsz)
  • Icegrind
    Nem, a neutral cardok szimplán nem class cardok, tehát nem számítanak semmit. non-Rogue CLASS cards.
  • Madi92
    olvasd el végig a szöveget! : )
  • Matte
    hát a neutral cardok nálam nem rogue class cardok, de javíts ki ha tévedek :D
  • Madi92
    Hogy lenne? :D
  • Matte
    és mi volt a verseny tárgya? Találd ki a legrákabb kvesztet possible? :D A mostani rugó is megvan az ötödik körre általában, ez már negyedikre ott lenne kézben az esetek 99.99%-ában.
  • Zozo0122 #38313
    Hearthpwn ehavi fan verseny győztes :)

• Daermon
    Azért a döntő az nem kis meccs volt :D Lehetett izgulni. :)
    Én eddig is casual HS-s voltam, de Gwentet béta eleje óta játszogatom és, ha live lesz én is elbúcsúzom a HS-től, mert nem lenne időm mindegyikre. Gwentet meg már Witcher 3 alatt imádtam, mert izgi és sokkal jobb lett, mint a kocka póker (bár az 1-2ben ezzel is sok időt eltöltöttem) :D