Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Piloted Shredder-ből még soha nem láttam Doomsayer-t kiesni. Hát most esett, pont a legrosszabbkor. Úgy letakarított, mint a huzat. Mázli, hogy pap ellen mentem, azok pusztulgurulnak még ilyen missplay ellenére is :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.10. 10:03:42
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.10. 09:59:18
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mistress of pain-je volt meg egy auchenai.
a mistress sebzett egyet, auchenai miatt sebezte a hősét. és mivel megint sebzett, megint healelni akarta a hősét, auchenai miatt sebezte. így továb amíg -5 életnél felrobbant Anduin 😄😄😄😄😄
ami szerintem igaz is, más kérdés hogy legenden belül szerintem működhet (és streamek alapján ott szokott is)
csak hát a tanulási görbéje irreálisan nehéz mert minden típusú deck ellen minden szituban máshogy kell reagálni és sokkal kevésbé tolerálja a hibákat mint mondjuk egy midrange hunter
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Aggro ellen kicsit gyenge, de mindenben nem lehet jó egyszerre. Inkább az a gond, hogy nehéz igazán jól játszani vele.
Csabi paklija nagyon érdekes handlock. a mag az alap, de volt 1 abusive, 2 voidcaller, 1 malganis is benne.
Zozo cserélsz velem malganist vmire? 😄
és priestben igenis OP az a lap, más kérdés hogy egészében most kevésbé működik a priest
5. körben simán nyerni a mechshamannal élmény 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szerk: nyert legend 1. Handlock is the deck
Utoljára szerkesztette: Fletley9, 2015.03.09. 22:12:55
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.03.09. 21:13:11
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Lorewalkert volt szerencsém kinyitni és Cabal-ra cserélni...
(aztán morog a csávó, hogy le van maradva... 😄)
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.09. 19:54:42
Jah igen, jó, hogy szóba került: Muster for Battle mennyire elmebeteg lap szintén?
Szerintem: 3 röhejes manáért (vagyis akár a 2 körben), 3 db. 1/1 minion + 1/4 fegyó.
Na most... ha külön akarom megoldani, akkor 2 mana + 2 mana + 2 mana + 1 mana (Light's Justice fegyó), az nem kevesebb, mint 7 mana! Ez van 3 darab manáért...
Oké, dehogy overpowered ez is. Dehogy -.-
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 19:21:06
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 18:59:33

Alapvetően az nem rossz a Blizzardnak, ha rákényszerülnek a játékosok a boosterek vásárlására. A hosszútávon free-to-play tömegeket nem érdekük kiszolgálni. Mindenki szívesebben dolgozik úgy, ha fizetnek is érte. A régi játékosokkal szemben sem lenne feltétlenül fair, ha leáraznák a régi tartalmat.
A kezdő játékosok első benyomása lehet gond. Egy részük biztos megszokta már, hogy nem szégyen fizetni a szórakozásért. Az óvatosabbak miatt viszont nem ártana egy kicsit profibb matchmaking. Ezen kívül nem nagyon láttam más életképes ötletet.
ha a wallt ki kell rakni
sztem magával laphúzással jól áll a shaman, a board clear macerás
nameg igen a legnagyobb gond az overload
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.09. 17:51:20
Laphúzás - ez talán megvan a sámánnak
Board clearek - Hát a 2 lighting stormmal nem nem megy sokkra 5-6 hp ellen, és akkor köv körben nem is jó manád.
Hp-végelem - azt a 0-3as élettöltő izét nem nevezném megmentőnek. A tauntok köv körben meg megint a felhasználható manából vesznek el ami miatt nem tudod kijátszani tökéletesen a kombót.
1x jött ellenem. Épp fatige mage-el voltam, és túlhúzattam. 1 kártyát dobott. Malygost na őt megsajnáltam.
Devv: Lesz 1 lap 5 mana 3-3 lény. Ha túlél 1 sebzést, akkor lemásolja magát a boardra. Gondolom valami warsong-os kombó lenne majd.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.09. 17:53:43
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
de tény hogy nem hatékony