40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
A casualban most a Dragon palák vannak máshova nem jók -
1. Valahová pedig csak kell mennie egy kezdőnek is. Jah, menjen arénába 150G-ért, amikor a 100G-ért is vért köp, ráadásul nem is ismeri a lapokat, combokat. Aréna nekik = mészárszék, főleg manapság, amikor ott is az a lényeg, hogy 6 kör alatt bedaráljanak aggroval.
2. Még mindig jobbak az esélyei, mint rankeden, ahol hideg rutinnal win-t farmolnak, azon a szinten ahol a kezdők járnak... -
Gondolom volt valaki, aki benézte ezt a kombót, miközben volt 40 armorja. -
Negritis #18163 1. régen a casuelen a "tömeg" decket tesztelt,most meg ott dailyzik fullos deckel
2. a casual mmr-je szar, rosszabb mint az SC2-ben a besoroló mmr
-
Régen az volt a mantra, hogy a casual a homokozó, ahová csak a pisisek járnak. Pál balra át? ;-)
Nagyjából Rank 15-ig a casual és a ranked között sok különbség nincs. -
Negritis #18161 csak 1 kérdés : ez hogy derült ki?! :D -
Negritis #18160 az a baj hogy továbbra sem érted hogy Malarki rankedba kér tanácsot, míg te azt mondod hogy casualen jó a face hunter
Darton pedig rankedra javasolja
de persze helikopter
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.07. 22:20:58 -
Pio #18159 Ha most nem is kapunk semmit, de bejelentenének egy GvG szintű kieget a következő szezonra én teljesen elégedett lennék.
Ettől függetlenül számomra nagyon fura, hogy nem változtatott a Blizzard a HS fejlesztőinek mennyiségén. Amekkora siker lett én azt feltételezném, hogy ipari mennyiségű fejlesztőt ráállítanak, hogy folyamatosan ömöljön bele a content.
Természetesen nem a minőség rovására, a dizájn döntéseket ugyan azok hoznák, mint eddig, csak az iparosmunkát jóval többen csinálnák.
Amúgy egy elég komoly refaktor is ráférne a játék kódjára, mert mélyen nagyon sok sebből vérzik és az újabb és újabb lapokkal, szinergiákkal újabb és újabb bajok fognak a felszínre törni.
Tudtátok például, hogy ha Mistress of Pain-ed + Auchenai Soulpriested van és ütsz egyet a Mistressel, akkor belehalsz? Ezzel nincs is gond, teljesen logikus. Nade azt tudtátok, hogy ha a HP-d és az aromorod együtt több, mint 61, akkor nem halsz bele, mert valamilyen oknál fogva az auchenai+mistress végtelen antikombó 61 tick után fogja magát és leáll...? O_o -
Zozo0122 #18158 MIHÁNY? Én az aggrotól.
-
Tisztelt Uram!
"A "hunterrel casual mode-ban arcra menj" című tanácsot kipróbálhatod, de nagyon nem fog működni." -írta Ön, mely mondat első felét meg én írtam még egy kezdő kérdésére.
Ezt is Ön írta: "Olyan lehetőségeid vannak jelenleg, hogy összeraksz egy zoo vagy face/midface huntert"
Teljességgel össze vagyok zavarodva, hogy most akkor tulajdonképpen Ön velem ért egyet? Mert bármennyire is gondolkodom a jelenlegi meta körülményein, bizony azt látom, hogy kezdő is lehet sikeres gyak. alap dekkel, amennyiben hunter kaszttal, az ellenséges hős portréját támadja. Néha esetleg még trade-el is.
Ezekből én azt a konzekvenciát tudom levonni, hogy korábban helyes tanácsot adtam.
Őszinte híve,
Tamás István Nóra Mihány Aladár Nándor
-
1Darton1 #18156 Valami kínai részleg szellőztette meg szokás szerint. Alapvető játéktechnikai változtatásra tippelek, de a hatása már nem biztos, hogy jelentős lesz, inkább csak fel akarják kavarni egy kicsit az állóvizet. Én sok új lapnak örülnék leginkább, remélem azzal kapcsolatban is érkezik bejelentés hamarosan. -
Pio #18155 Olyat nem igazán terveznek. :(
Amúgy szerintem semmiképp ne számíts nagy dologra, talán leginkább új deckslotokra lehet számítani. -
Zozo0122 #18154 Ha 2vs2 játékmódot jelentenek be, akkor elkussolok és nekiállok hunterrel a rankednek. -
Pio #18153 Az mondjuk kemény lenne, ha belengették volna, hogy nópara, lesz még új feature, aztán tényleg bejelentenék, hogy unlockolhatod play mode-ban a BRM asztalt 15 európáért... :D -
1Darton1 #18152 Az a nyitja, hogy Malarki már nem teljesen kezdő, vagyis nem most ismerkedik a játékkal, hanem a ranked meccseken szeretne haladni kicsit.
Szívesen. Bármilyen egyszerű logikai kérdés merül fel a fejedben, nyugodtan fordulj hozzám a továbbiakban is. Csak legyél kicsit illedelmesebb a szokásosnál.
(Persze az általad linkelt kommentben még véletlenül sincs ahhoz hasonló írva, hogy "a facehunter nem működik szegény kezdőknél", de kitaláltam, hogy mire céloztál.) -
Esetleg új fizetős játékterek? :) -
Pio #18150 Valahol olvastam, hogy állítólag a következő patchben nem csak az új avatarok lesznek, hanem lesz valami más, fontos újdonság is, amit még nem jelentettek be. Szóval szerintem a héten számítsatok valami hírre.
Több deckslot?
Beépített bajnokságok?
Klánok?
Megújuló ranked rendszer?
......vagy netán jön a patron nerf? :D
-
Pio #18149 Magam raktam össze, Savjz-t néztem régebben malygos lockot játszani.
A deck kábé minden meccs után változott egy picit, így nézett ki végül, de nem sokat játszottam, egyáltalán nem mondanám, hogy így a legoptimálisabb:
-
1Darton1 #18148 Én úgy tudom, hogy valami hasonló tervben van már. Feltételezem a következő kiegészítőig kifundálják a módját. -
#17117 -ben leírtak szerint a facehunter nem működik szegény kezdőknél. Teljesen össze vagyok zavarodva, kérlek adjatok tanácsot.
-
Pio #18146 Ezt amúgy annyira, de annyira könnyen feloldhatnák azzal, ha mondjuk a szezonváltáskor csak 2-3 rankot esnél vissza, de minimum mondjuk rank5-ig, legfeljebb pedig rank18-ig.
Tehát legendtől rank2-ig mindenki rank5-ről indulna, illetve rank15-17 közt mindenki rank17-ről, rank3-14 közt mindenki bukna 3 rankot, rank 18+ pedig helyben maradna.
De mindegy is, hogy hogyan, a lényeg, hogy azt kéne megoldani, hogy ne essen senki 2-3 ranknál többet az új szezonra, így tényleg skill/pakliminőség szerint lennének szétszóródva a népek a ranglétrán.
Ellenben rengeteg olyan játékos van, mint én, aki legendképes, mégis inkább csak dailyzget/funolgat és igaz, hogy emiatt sok hozzám hasonló emberrel összefutok rank15+-on is, de sok olyannal is, akin látszik, hogy élete legjobb teljesítménye ez a rank és szerintem egyáltalán nem jó, hogy összefut olyanokkal, mint akiket az előbb leírtam.
Márpedig aki tényleg csak dailyzik 3 naponta és nem mindig netdeckel valami űber decket hozzá, az szezon végére legfeljebb rank5-ig jut el, szóval a következő szezon elején mindenképp az alsó fertályról kezd. -
melyiket tolod? (nem a yagut félét gondolom, mert abban nincs technician.) -
Pio #18144 Mostanában nagyon keveset játszok, így csak most jutott időm kipróbálni az egy ideje divatos Malygos lockot.
Az első olyan dragon deck, amit élvezek, ráadásul elég effektív is, szóval bátran ajánlom mindenkinek kipróbálásra, garantálom, hogy nem fog csalódni benne.
A blackwing techniciant pedig nagyon megszerettem, kis fontoska, "My work is paramount, leave me alone!", "Stooop distracting me!" :D -
1Darton1 #18143 Olyan lehetőségeid vannak jelenleg, hogy összeraksz egy zoo vagy face/midface huntert, vagy hagyod a fenébe a ranked meccseket, és inkább megtanulsz arénázni.
Erősen hiányos deckkel rank 20 környékén fogsz billegni, és nem nagyon lesz előrelépés.
Ha mindenképp mechmage-dzsel szeretnél játszani, akkor minimum egy ilyen deckre érdemes törekedni, és már ez sem túl hatékony. A tempo mage paklik működőképesebbek jelenleg, de azok jóval drágábbak is. -
Malarki #18142 Hát érdekes. Ugye ez arra építene hogy a sok spare part majd jól felizgatja a Flamwaket meg Antont. na most nekem egyik sincs, szóval felejtős :D Mondjuk én Azure Drake helyett is inkább Shreddert raknék bele. -
ritkán vannak 10+-os winstreakjeim azért.
főleg mostanában olyan matchupokat kever be, mintha sugallná a játék, hogy hagyd abba és aggrozz -
hawkie22 #18140 Azért nem is könnyű. Én most megakadtam 5 győzelem után, 2 vereség, egy pala megy egy mage. :) -
Azért nem olyan nehéz lemenni Rank 6-ra vereség nélkül...
Mármint ha tudod hogy mit csinálsz :D -
hawkie22 #18138 Valami hasonló jött ellenem most, de abban Chromaggus volt Toshley helyett. Ki is kaptam. :) -
hawkie22 #18137 Én nem ezzel a verzióval játszom, de az enyém is jól fut. Jelenleg 5 győzelemnél tartok zsinórban, egy priest, egy warrior, egy sámán és két mage ellen. -
az valszeg csak a reklámja, hogy bevgyék -
Ez olyan hihetetlen számomra. Ranked up from 16 to 6 without losing a single game! -
nálam itt kezdődik egy mechmage
jó van benne legendás, de mindeben volt. Flamewaker is van, egyszerűen beleillik. -
Malarki #18133 Igen, ennyi mechem van, Anton sincs. Szegény ember vízzel főz. A nagyobb lapok közül talán Force tankot meg Stromwind campiont tudnék belerakni aminek értelme is lenne.
A kártyákat meg tördelem befelé, de így 5 dustonként lassan gyűlik. -
Fő probléma az hogy nincsen late game-ed, ami persze nem gond ha mindig sikerül lefutni az ellent :) kell bele Antonidas, de attól tartok az nincs neked különben már beleraktad volna. A 2. tank és a 2. blastmage is gondolom ezért hiányzik, és akkor el is jutottunk oda amitől minden mostanában kezdő f2p játékos szenved, hogy nincs elég jó lapja és ha nem invesztál a játékba komolyabb összeget soha nem is fogja utolérni a többieket. Azt javaslom ,hogy ha mindenáron mágust akarsz játszani nézd végig a többi hősödet és a fölös lapokat törd be és gyártsd le a hiányzó lapokat a mage deckedhez.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.07. 16:11:15 -
Malarki #18131 Kicsit részletesebben? :D -
hát ez nem az igazi. nem hiába szenvedsz vele többet. -
Malarki #18129 Kissé hiányos mechmage paklim:
Vélemények? -
StrikeFor #18128 nézegeti a lapokat mert mozognak :P meg próbálgatja a lapokat a lapjaimra,mert ugye az is látszik,de se manája se semmije csak gyökér :)
pl: ilyen helyzetben min gondolkozik? vagy van TAUNT vagy nincs...ennyi! nincs más opció....nem volt neki ofc
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.07. 15:18:11 -
Negritis #18127 kedvencem az volt mikor hozta a futár a kajám gyorsan megcsináltam a köröm majd lementem
mire visszaértem a kövi köröm felénél jártam :D