Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Öcsém a portálból dread infernalt kap amivel meg is nyeri a meccset. Én bezzeg mindig 1-2 manás fosokat kapok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

control pala érdekes hogy greenskin benne van

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ez alapján akkor a zoo is erős, mert jól lehet vele darálni a ladder azon részén. Szoktam látni jó shaman deckeket én is, de én nem érzem elég bikának.

kabel15
Egy overload ra építő sámán, ba jól jöhet, bár ilyen jelenleg nem nagyon van, és elég rég láttam már Unbound Elementalt- sámitol. Végül is ez a lap arra jó hogy ha előző körben használtál overload ot akkor ebben a körben ingyen sebzel 2 őt. Mivel az előzőleg elhasznált kristályokat vissza hozza.

BattleTag: kabel15#2672

Kicsit fáradt vagyok kimaradt két betű.
Azt akartam írni, hogy: Az is JÓ lehet, nem tudom.
De hogy miért ezt akartam válaszolni a kérdésedre ne kérdezd.<#idiota>
Asszem jó éjt!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ez már late mid range, amire én gondolok az a trump féle 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Nagy hibám, hogy warrior fejjel nem tudok gondolkodni. Abs. hanyagolom a hőst. A meglátásod viszont tök jogos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jó az a warrior lap, nekem nagyon bejön...sok kombónak lehet alapja 😊 Pl: Kirakod üres boardra, majd bouncing blade: 10 seb az ellenfélnek 😄
dave9004
én nem fogom bánni, ha az ötödik körben lightning stormozhatok+ez, vagy feral spirit+ez, és a 6.ban jöhet a fire ele. nagy tempót kapsz vissza.
unbound elementalos paklik ujra feljönnek.
vagy: 10. kör neptulon+ez a lap. köv körben 10 mana a murloc rage-re 😄
Az is lehet, nem tudom.
Én ezzel voltam: Csak Neptun helyett Sylva volt benne.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tinman
Nem az, de jó lap. Már be is dobnék belőle kettőt rögvest a sámán paklimba.

A másik nekem nem jön be. 4 manáért 2/5 szerintem szar (SWP, Kodo, Cabal megzabálják). Sebez 2-öt a hősön, ha megütik, who cares? 4 manáért még mindig ott a 4/5 yeti.

Ja tudom nem menő manapság a Kodo... másnak lehet, hogy nem, de amikor pl. a szutykos Annoyt vagy a Warpert 5 manából rém kényelmesen megoldom, akkor nem szoktak rajtam röhögni. :-P
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.10. 20:38:54

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

simplexity?

Van most is erős sámán deck.
Én 19-ről 10re azzal mentem le.
Bő 70%os winrátával.

Shep
Kíváncsi leszek a priest milyen hulladékot kap, bár a naxos DC jó volt, úgyhogy hátha!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát lehet, na de majd elválik. Savjz majd megmondja, ő a nagy sámán mágus.

Elég király kis lap. Mennyire szar érzés mikor zoo vagy hunter ellen tervezgetsz és tudod, ha hozod a ferral spiriteket, akkor lesz egy kuka köröd, ezzel le tudsz szedni valamit, és még csinálni valami hasznosat. Pl 4. kör ferral spirit, 5. kör lavashock, Flametounge totem. Könnyebb nem lesz számolgatni a sámánt, de ezért is szeretjük. Amúgy nem biztos, hogy alapvető kártya lesz minden sámánban(pl mechsámánban sztem egyáltalán nem), de elég sok féleképpen lehet jó ez.

A warrior lap elég jó lehet bouncing blade-el. Mellé pakolsz egy laphúzós kis buzit vagy armorsmith-t, és elég sok vaule. Simán Argussal se tűnik rossznak.
Overload túl dühítő, nehéz vele jól játszani. Talán az új lap majd javít rajta kicsit.
Én egy kicsit túl szituációfüggőnek érzem. Ez még kevés ahhoz, hogy a klasszikus shaman deckek visszatérjenek.

Shep
Én amúgy nem is értem ,hogy miért van annyira hanyagolva sámán (jó mondjuk örülök neki) hiszen tök jó lapjai vannak, elég olcsó is, gyakorlatilag bárkit le tud gyűrni.

meta majd eldönti, de a miracle shaman esélyesnek tűnik

Shep
Láva shock nem OP amúgy.

Devv
Jelenleg ez a topik a 3. legnépszerűbb az sg-n. Je, megvan a bronz! <#nevetes2>
régebben is volt rage warrior meg van most is néha, csak nem működik 😄

Rank 5-ig mechmage és zoo, azóta druid és rogue.

Mindkettő tetszik 😄 Amúgy csak én érzem úgy, hogy hamarosan teljesen új fajta warrior deck fogja ellepni a rankedet? 😊 Ez a lap, meg a másik is nagyon jól kombózik pl whirlwinddel, a 4 manás fejszével stbstb...
Zickler

Battletag: Muhee#2716

Mephike
Tudom ördögtől való cselekedet verseny videót nézni, de a lehetőség adott: http://www.twitch.tv/kinguin_net

Devv
😊

Nagy nehezen sikerült legyőznöm egy rugót druiddal.
Shep
Nem elég a játékban, még itt is.

Komoly a kis Boombot <#eplus2>
Shep
Amúgy azért érdemes visszaesni, mert akkor könnyebb streakelni 😊

Devv
Shep
Mert mágus 5 win volt, nézem ,hogy még 2 kell erre rányomtam az x-re 😄

Shep
És meg is van.

Devv
Azt hogy sikerült?
Shep
De nekem 3 már megvolt belőle. Igaz legalább priestet kaptam helyette, csak hát 20 arany, az 20 arany.

én is volt már hogy elnyomtam 😄
wari/rugó 5w 😄 azóta van rugó deckem 😄

Shep
Jól van, én állat elnyomtam a 60 aranyas küldetést.

Devv
Na, újra 15-ön. Dr. Boom azért sokat segít.
Devv
😊
Shep
Na mi ez a csoda deck? 😊

Devv
Rank 20-13 között? Bitch, please! <#idiota>
Tirionom nekem sincs és talán el lehet lenni Quartermaster nélkül is. Sylvanast bele meg búmot meg kéjtít aztán csá! 😄
Devv
Ennyi!
Shep
Á ha úgy lenne már jött volna róla hír.

Shep
Nincs Tirionom, meg 2/5-ös master izém sem.

Devv
Holnap reggel karbantartás lesz, remélem nem a búmot nerfelik...
Shep
Hát figyelj Kolento mivel nem szedi szét őket? 😊 Az 1 db. Magma Ragerrel is megnyerne egy versenyt Amúgy az is a gond, hogy az a pakli még jobban tele van kombókkal, és ha csak az egyik felét húzod fel ahogy én szoktam, akkor az magában egy gyenge lap, vagy ha nem is gyenge de nem akkora érték és előny, mint a párjával.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.10. 16:09:56

dave9004
nekem mind1. csak neked akartam segíteni, mert amit éjjel láttam az az, hogy az aggrokat szedték vele pont szét
Devv
Na palával zsinórban 3 win.

Shep, a te új hero-d a paladin! <#buck>
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.10. 15:43:25
Shep
*hegyek.