40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #18246 portalt Srikefor használta és abból jött neki taunt -
Coinnal 4/3 az egyik. -
Na megcsinálja valaki a google doksit a rövidítésekkel/szlengekkel? A linket meg betetetjük banner alá. -
+coin +portal még nagyobbak -
Negritis #18242 ha első körben 2 wyrmet rak ki aztán 2x arcne missile akkor ott 4/3 és 3/3 van tudomásom szerint -
StrikeFor #18241 Mage első körben kirak 2 mana wyrmet.....én unstabillel idézek egy 3/3-as tauntot.......2. körben kilő 2db magic misslet.....lesz 2db 3/3-as lénye a tauntomat ugye leszedi.......3. körben belémlő 3-at frostbolttal és beüt 8-at........-----> CONCEDE köszünjük
-
StrikeFor #18240 3x kaptam most ki Huntertől akik az 5 illetve 6. körben megöltek ilyen szánalmas kis hülye minionokkal........semmi értelme így a játéknak -
Negritis #18239 az a "miracle" wari kb és OTK (one turn kill) is kihozható belőle főleg emperor óta -
ktm99 #18238 low rank warrior combo amit beszoptam:
worgen + charge + 2x inner rage + rampage
Ures boardra dobta le, 24hp-m volt. -
érdekes ez az inner rage-s megoldás. miért az whirlwind helyett? -
fontosnak fontos, de nem fér már bele, ahogy a Geddon sem (meg azom nincs is). tbk meg szinte mindig kell, sok a Belcher, druid ellen tuti szükség lesz rá, handlockos árgus, pala ellen tirion, annoy, stb -
Negritis #18235 nem lett volna jobb tbk helyett berakni a ghoult hogy emperor maradjon?
vagy annyira nem fontos bele? -
karmacoma #18234 Baron Geddon már nem játszik? -
control warrirorom, ahogy dave-nek ígértem
eredetileg az egyik ghoul helyett Emperor Thaurissan volt, de tegnap este annyi volt a zoo (még Zoo Warrior!!?? is), hogy bele kellett raknom. -
Zozo0122 #18232 Jajjmá :D Máskor is észrevettem már, hogy itt mindenki mindent szó szerint ért :D A valóság: Nekem nagyon bejön a BRM, de akkor is igaz, hogy a lapok jó 3/4-e nem igazán használható. Legalábbis szerintem, de biztos mindenki mást gondol. -
Negritis #18231 emperor
quicshot
patron
gangboss
flamewaker
és ez egy hirtelen hasból amit télnylegesen használnak is fullon
ott vannak még a useful sárkányok is
szal azért nem akkora bukta de kb 10ről beszélünk ami 30% -
Azért Savjz druiddal 12 meccse zsinórban megkapja a wild growth-t kezdőkézbe -
Na érted hogy értem :D -
Szerintem minden lap használható, egyik sincsen letiltva :D -
Szerintem jóval több lap használható. -
Zozo0122 #18226 Áhh...totális leégés lett a kieg és a mocsok visszahozása a metába. 3-4 lap használható, többi kuka sajnos. -
hogy mi? -
Negritis #18224 a BRM nem a blizz hibájából lett ilyen továbbra is tartom
ők elég intelligens cuccokat csináltak amiket nem tudunk/akarunk kihasználni -
Én abban reménykedem, hogy valami részletesebb statisztikát hoz elő a gomb :) -
ha a Pio által leírt tournament mode olyan profin meg lenne csinálva, istenkirály lenne.
De hát láttuk a BRm micsoda világsiker lett, így nagyon félve várom :D -
Negritis #18221 azért vicces hogy itt a fórumon elég sokan állnak negatívan az új gombhoz
remélem hogy ők fognak pozitívan csalódni :D -
Metka #18220 Nemhiszem már játék elején túl kell menni a tutorial részen -
facebookon olvastam, hogy az lesz a gomb, hogy random 10 dollárokat lehet majd küldeni Blizznek :D
ja nem $9.99-eket. megéri. -
Sima tutorial gomb lesz, és akkor majd lehet örülni... -
Metka #18217 Ettől félek...
-
mert megtehetem 
https://coub.com/view/q6li -
Most miért kellet összetörni az álmainkat?
-
én játszom, elég jól megy, kb. 60% winrate pár streakkel -
Negritis #18213 nekem is valami hasonló tetszene, és hátha
remény hal meg utoljára -
nem 2v2 lesz az uj gomb se coop, nemet hs facebook oldalon konfirmálva -
Egy ilyen jó lenne de szerintem ezt még nem lépik meg, pedig ez sokat adna a játékhoz, nem úgy, mint a ranked -
Negritis #18210 a győzelmekre vonatkozott a kérdés, mer ugye a casual mmr-t a győzelem tudja "elrontani"
rankedon meg előbb utóbb :
1. olyan farmolót találsz aki instant concede
2. önerőből nyersz
főleg ha rank20 környékén mozogsz -
mind2 próbáltam mivel mondom csak 2 győzelem kéne, am rank 20. -
Negritis #18208 casual v rank, ha utóbbi akkor hanyas rank? -
Pio #18207 Pont úgy, mint a versenyeken, csak a rendszer automatikusan bonyolít mindent a háttérben, előre kell paklikat nevezni, amiket aztán lockol, levezényli a bannolást, kezeli a lastherostanding/conquest szabályok alapján a játékmenetet.
Levezényli a mezőnyt is csoportokban/svájci rendszerben, ahogy a szervező beállítja.
Vannak automatikusan szerveződő versenyek, nevezési díjjal és nyereménnyel, de Te is tudsz szervezni egyet a haveroknak.
Esetleg egy felületen minden nevező látja a versenyek listáját, bizonyos promótált emberek (bírók) pedig inspectelni is tudják, akár inspect késleltetés is beállítható rá.
Ez cska néhány ötlet, szóval elég sok lehetőség van.