Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ez attol fugg mivel megyek.
warriorral mindegyik meccs izgalmas. 😊 kiveve a priest mert az eselytelen. Rugo, hunter, ami nem remit meg 😊
Paladinnal mas a helyzet 😊 a priest nem gond ott inkabb, ha az aggronal nem kapom el a fonalat,akkor nehez felallni. 😊
Csak azt nem ertem mert nem jutok elobbre 😄
1. priest
2. shaman
3. paladin
4. druid
5. mage
6. warlock
7. rogue (mirror)
8. hunter
9. warrior
10. Bónusz - Dr. Balance <#idiota>#idiota>
- Loatheb. Ha ez nálad van, akkor tudsz nyerni, akkor kell kijátszani amikor sok lapja van, legalább már egyszer eltolta a prep+sprint combót. Nem szabad Loathebet elpazarolni akkor sem, ha nem tudsz mást kitenni. Ha esetleg előkapott egy Assassins Bladet (én pl. egyet betettem ) na akkor jó eséllyel 1 köröd van, azonnal ki kell tenni Loathebet.
- Fegyver leszedés jól jöhet, de általában csak késlelteti a combót.
- Ha a rugó kiteszi a teachert azonnal le kell szedni, mert mi van, ha egy kis 1/1-es totemből lesz a következő körben 4-et sebző minion...bosszantó. Nyilván ha fennhagyod a következő körben egy hadsereggel nézel szembe a sok olcsó spell miatt...
- A rugónak kevés minionja van, és szinte mindent leszed kézből, vagy visszateszi a kezedbe. Rá kell kényszeríteni, hogy az evisceratet is minionra lője el...és ne vágjunk ki Tiriont, Ragnát, Yserát stb-t a boardra mert jön a sap és buktunk egy kört. Amit nyugodtan ki lehet tenni az Loatheb (azt nem meri visszarakni, főleg nem 7 manáért) vagy Dr. Boom vagy hasonlók. De pl. egy nagy minion helyett több kicsit kell kitenni.
- Van gyógyítás is, minimum egy healbot, gyakran 2 farseer is. Ha elhúzódik a meccs, ezekkel is számolni kell.
Szóval a jó megoldás kb. vagy az, hogy lerusholod, kikényszeríted belőle a Flurry-ket stb...vagy Warrior kell és ezerrel pakolni az armort. 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
És biztos nem a net szakadt meg, mert a tracker közben nekem jelezte ellenfél mit rakott ki, és én mit húztam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Pala vs. Pala:
6 HP-m volt, Kezan mystic-el elloptam az ellen Noble Sacrifice secretjét. Ő utána lerakott egy Tiriont. Utána kiraktam pár lényt, tauntom nem volt, de nem baj, gondoltam Tirion majd beleüt a secretbe. De nem, le tudta csapni az egyik lényemet. Hogyan?
Amúgy végül nyertem...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.11. 14:05:57
kb du 4-5ig fog tartani
(este GW2 streamet tolok valszeg 😄)
más: mondom megyek egy frissítő arénát, 0-0-nál olyan róg jön szembe 8. körös ragnarossal, hogy inkább visszamegyek mekmédzseket ütni
BattleTag: kabel15#2672
amúgy ha a gvg-ből megvan ami kell viszont classicból több hiányzik az epic/legend vonalon akkor valszeg érdemesebb azt nyitogatni
de nem számoltam utána 😄
2. lehetőség: 2 prep + 1 titan + 1Cabal shadow priest. Ezek nagyon hiányoznak az alap lapok közül. (Innen azért még jó pár legendás is kellene, főleg Harrison, Alex, és Lord Jaraxus)
Valószínű az első megoldást választom, és átállok az alap boosterek nyitogatására, hátha belenyitok valamelyik hiányzó lapba és annyival kevesebbet kell később lecraftolnom.
Az első két meccsem simán jött, az első egy mechmage volt, a második egy druida. Aztán jött a harmadik meccs, egy olajos rugó, fel is szisszentem mert az kifejezetten üti az én huntimat, kb 70%-ban lever.
Az első körök izgalmasak voltak, a tempó nálam volt, le is vittem a HP-ját rendesen, neki meg ütnie kellett a lényeimet. Nem jött nála a gyógyulás, de minden más jött helyette, le is szedte a beastjeimet. A 8.-10. körben elkezdte kiszórni a saját lényeit, de nem jött tauntos nála, viszont szépen levert 9HP-ra, de már csak neki is pont 9HP-ja maradt, viszont nála volt 5 lény, nálam egy sem. Ekkor azonban már tudtam, hogy nyerek, mert volt egy fegyverem és a kutyák a kezemben voltak, csak arra vártak, hogy elengedjem őket. Átadta a kört és felhúztam az animal companiont. Ütöttem a fegyverrel, használtam a hero powert (-5HP neki), és már majdnem bűnbe estem és eltoltam a kutyákat. De még időben kapcsoltam, és legyűrtem a késztetést, kiraktam a companiont, ami beadta a röfit! Édes istenem, az az érzés, nehéz szavakba önteni! Ismét jó volt, nagyon jó... 😄
A meccs után a srác többször is megkeresett, hogy felvenne barátnak, gondoltam, hátha tanácsot szeretne kérni, de nem vettem fel, mert készülődnöm kell a melóba, és nem tudok most segíteni neki, talán majd máskor 😊
Jah vettem a meccs után egy boostert, meglett az 1600 dust is, szép nap ez a mai, remélem nektek is adni fogja 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annyira jó, hogy a legyőzésükhöz olyan kártyákat (legfőképp Legendary) ajánlanak, amiket még nem is láttam más játékosoknál sem. Pedig csak Normál módról beszélünk, nem is a Heroic-ról. <#idiota>#idiota>
Walleten már ott pihen a pénz, szóval akár már ma is kezdődhetne az új kaland "előrendelése".
Bár szerintem csak az 5 szárny megjelenése után fogok nekiállni, mert addig úgysem igazán lesz játszható a játék a szerverlehalások miatt. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.11. 08:11:26