40521
  • Zozo0122 #18326
    Off, de valóban végzek súlyzós edzést ÉS aerob edzést is. Egyik sem jó feszültség levezetésére, ugyanis a súlyzós edzés alatt végig összpontosítok és odafigyelek, ahhoz mentális fegyelem és erő kell. Az aerob edzés egyszerűen unalmas, azt zenével dobom fel. Ami valóban jó feszültség levezetésére, azok a kardio edzésformák.

Na, de térjünk vissza. Igen, találnék példát, de nincs kedvem most belemenni ebbe a játékba. Valóban költöttem már pénzt a játékra, összesen kb. 25 000 forint körül lehet. Naxx 4 szárny (az első goldból), BRM + 3x7 classic pack + 1x2 classic pack. Azt hiszem ennyi volt. Több nem lesz nagyon, mert minek. Persze bármi előfordulhat, de nem a közeljövőben.
  • DarkHorSe

kuldenem mindenkinek aki szereti
  • karmacoma
    Amúgy lorewise mennyire korrektek az új skinek? PL Taskmaster, Gromash, Warsong ami elsőre beugrik, de pl Malfurionnál a poison seeds is eléggé csak tőle rémlik.
  • Shep
  • 1Darton1
    Hálás is vagyok Zozónak, hogy fizeti a játékunkat. :D
  • 1Darton1
    Nem tudom milyen edzésre gondolsz, én aerob sportra utaltam. A súlyzós edzéseknek minimális a pozitív mentális hatása.
    Amiatt bírálsz valakit, mert üzletileg sikeresebbé szeretne válni, és az eszközei messze nem etikátlanok. Ez is egy vélemény, de talán egy kissé naiv.
    Mit vettem biztosra? Gondolom számos példád is van rá.
    Lehet támadásnak venni, ha én is véleményt alkotok, de akár érvelni is vele szemben. Nem kell félned, itt nem azért szólnak hozzád, mert ártani akarnak neked.
    Tuti nem kapok golden hero-kat? Pedig azt hittem kiemelten figyelik ezt a fórumot, és azért nyitsz annyi legendet.
  • Tinman #18320
    Na igen... mondjuk azért, hogy te is, meg én is ingyen játszhassunk másoknak költeniük kell. Költsenek csak szépen, nagyon helyes! :-D
  • 1Darton1
    Én is örülnék, ha mindent meg lehetne goldért váltani a játékban, de érthető, hogy valamivel rá akarják venni az embereket valódi pénz költésére is. Ha csak olyan játékosok lennének, mint én, akkor megszűnne a játék létezni.
    A pékes példa sem a legjobb, viszont azt jól mutatja, hogy ha valaki dolgozik, azért ellenszolgáltatást szeretne cserébe. Talán kicsit jobb példa, hogy az Apple termékeket az USA-ban szinte ingyen adják, viszont a kapcsolódó szolgáltatások túlfogyasztásán bőven visszahozzák azt a költséget. Ott is nyafoghatnának, hogy miért nem ingyenes az Apple-store és a mobilnet. Nem is véletlen, hogy hasonló üzleti modellel nem próbálkoznak Magyarországon.
  • NecroJoe
    Szerintem legalább hatszáz slot kéne ingyen, és utána ötösével adhatnák 1$-ért.
  • Shep
    Megvárjuk Humbliban :D
  • Zozo0122 #18316
    Hetente 4x edzek, de köszi :D Feszültséglevezetésnek tényleg jó ez a játék/a dühöngő topic, de ezt nem annak szántam, csak bírálatnak a Blizz felé. Nem szimpatikus amit mostanában csinálnak, na. Egyébként itt nem én vagyok az, aki minden egyből biztosra vesz meg azonnal támad, hanem te és még rajtad kívül 1-2 ember szokta ezt csinálni :D Fura, de mintha várnád, hogy legyen kibe belekötni. Ne aggódj, attól, hogy minden egyes lépésüket véded, nem fogsz ingyen golden herokat kapni, csak szólok :D
  • 1Darton1
    Tényleg ne menjünk bele abba a példába, mert túl sokrétű a háttere, és alapvető különbségek vannak a két szituáció között (ugyanis az egészségügyi szolgáltatások egyáltalán nem ingyenesek, csak nem közvetlenül az orvosnak fizetsz).
    Valóban fura lenne, ha fizetős lenne a deckslot (habár más f2p játékokban az ilyesmi megszokott dolog), de úgy sejtem, hogy megint békazsigerekből olvastad ki ezt a lehetőséget, amit máris biztosnak veszel, és remek alkalom, hogy háborogj kicsit. Fura módja ez a feszültséglevezetésnek, inkább a sportolást ajánlom.
  • Zozo0122 #18314
    Na más téma. Bírom az ilyen rejtett poénokat a játékban :D

• Tinman #18313
    Nem is kell ingyen, de az opció, hogy goldért megvedd az rokonszenves lenne, ha már F2P. Bár, ha nem lesz goldért, akkor sem dőlök a kardomba. Az ilyen skin szintű vackokért amúgy sem vagyok hajlandó fizetni.

Másikra: Miért a pékes példa jobb volt? Eleve nem lehet ezt igazából semmihez sem hasonlítani, mert más világ.
  • TBTPumpa
    TB már nincs. Megszűnt, helyette amolyan egészségügyi adó van, ahogy új alkotmányunk is írja!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.11. 19:11:25
  • Zozo0122 #18311
    Szerintem jó példa volt a várótermes :D Nem kell mögé látnod semmit, meg aktuális helyzettel dobálózni. Tisztában vagyok a magyar egészségügy helyzetével, egyébként pedig rohadtul elégedetlen is vagyok vele, de ez nem ennek a helye. Amúgy meg egy átlag váróteremben NEM fizet egy beteg vagy idős ember a székért, hanem felháborodik és hőbörög. Az már más kérdés, hogy aki megteheti, hogy pl. magánorvoshoz jár az képletesen mondva fizet a "székért". Nem érzed amúgy át, hogy ha már jönnek új deckslotok akkor azoknak ingyen kéne? Aprócska dolog, egyszerű kényelmi funkció, pofátlanság lenne érte pénzt kérni. Semmi gondom azzal, hogy pl. a GvG kieg boostereit meg lehet venni pénzből, vagy hogy a BRM előrendelhető volt. Megdolgoztak érte, rendben. De egy dekszlot bakker...ne már :D
  • 1Darton1
    Haha, csúnyán belenyúltál egy éppen aktuális rossz példába, előfordul. Bár nem is nagyon tudnál jó példát sem hozni.
  • dave9004
    az ellátás ingyenes, vagy ha úgy veszed a gyógyszerrel kifizetsz mindent plusz a nyaralást is :D
  • Pio
    Megjött a tempostorm rajzfilmsorozatának első része:

• 1Darton1
    A Blizzard sem mondta, hogy ingyenesek lesznek a játékot nem befolyásoló bónusz szolgáltatások.
    Feltételezem te is több tíz órát töltesz el hetente társadalmi munkában, és a normál munkahelyeden sem szívesen fogadod el a fizetést.
  • Tinman #18306
    Pedig lehetne. Pl azt, hogy nálatok korrekt TB támogatott az orvosi ellátás. Pl. én erről tudok beszámolni. Az időseknek pedig errefelé szó nélkül átadjuk a helyünket, főleg egy kórházban. Alap dolog.
  • Zozo0122 #18305
    Te jó ég :D Végem. Srácok, hagyjuk ezt az egész új skines dolgot szerintem, értelmetlen viták és személyeskedés lenne belőle csak :D Nem tudok erre pl érdemben reagálni.
  • 1Darton1
    Látszik, hogy nem ismered az egészségügyi rendszert sem. Ma már szinte minden egészségügyi szolgáltatásért pluszban is fizetni kell a biztosításon felül, ha normális ellátást szeretnél.
    A példádra visszatérve egy idős vagy beteg ember gondolkodás nélkül fizet azért a székért, és még borravalót is ad.
  • Tinman #18303
    Van ott ám már a kezdetektől 8 db. szabad szék...
  • Zozo0122 #18302
    De, csak ahhoz, hogy ne ájulj el amíg várakozol fizetni kell :DDD
  • Tinman #18301
    Ez nem egy ingyenes orvosi ellátás? ;-)
  • Tinman #18300
    Ja, csak a pék soha nem mondta, hogy ingyen van a kifli.
  • Zozo0122 #18299
    Tegyük fel, hogy bemész az orvosi rendelőbe és minden hely foglalt a váróteremben, de a nővérke felajánlja, hogy hoz neked egy széket egy ezresért. Mit mondanál neki?
  • jazzy
    A péket nem hurrogod le, hogy pénzt kér a kifliért? Ráadásul haszna is van rajta a szemétládának!!!
  • Zozo0122 #18297
    Hát ha lesz vmi bándl, akkor talán ócsóér jöhet, de nem tudom...mi értelme ennek, hogy a megszokott jó kis Malfuriont meg Uthert stb lecserélik másra? Hozzanak be inkább plusz hősöket, mondjuk 3 plusz hős és a hozzájuk való lapok egy teljesen újfajta kiegben megszerezve. Teszem azt, a feloldásért egyszer le kell győzni őket, az alaplapokért el kell menni velük level 10-ig, majd onnan a golden alapokért ugye level 50-ig. Hozzanak be pár új semleges lapot is, és az új hősöknél level 50-60-ig járjon a golden verziójuk, az alap meg oldódjon fel akkor, ha mind3 új hőst lenyomtad legalább egyszer. Ugye ez 15 semleges új lapot jelentene, mert 3x5, a golden verzióik meg level 52-60 az új hősökkel. És akkor még a nem alap lapjaik megszerezhetőek lehetnének újfajta boosterekből, persze nem eltérve a megszokott értékektől, hogy mondjuk legendary kb. 1 % esély. Lehetne a WoWból Monk, Deathknight meg mondjuk Aggrokiller :DDD Na szerintem az új hősök igazán felrázhatnák a metát :) Ha ezek mellé jönne végre 2vs2 is...szép álom :D Amúgy ebben a játékban akkora potenciál van, egy ennyire tőkeerős cég stb, ilyen epic lore-al rendelkező világ, érdekes karakterek, de ezek a szerencsétlenek normális balance-ot sme tudnak tartani :( Kicsit komolyabban vehetnék magukat és feladhatnák ezt a nagyon gyors meccsek könnyed kikapcsolódás érvet, mert szép lassan, ha nem is most, de kezdi a játék kinőni ezt.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.06.11. 18:28:29
  • TBTPumpa
    Lehet meg kéne várni az összes új hőst, aztán egy bundleban behúzni őket, kedvezményesebb konstrukcióban.
    Mert szerintem lesz valamiféle bundle is majd. 9 euró/hős, 9 új hős érkezik, akkor az 81 euró lesz összesen (24500 Ft)? Még szerencse, hogy ilyen olcsó egy F2P játék.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.11. 18:17:59
  • Zozo0122 #18295
    Na, akkor mostantól nem RekSzar, hanem Allergia
  • Zozo0122 #18294
    Úristen, hova jutottunk mi játékosok 2015-re :( Engem pl. rohadtul zavarna, miféle patkány húzás lenne már ez tőlük?
  • TBTPumpa
    Alleria Windrunner
  • Shep
    s akkor még csodálkozol miért kell minden nerfre hónapokat várni? :)
  • Negritis
    igazából ha lenne mondjuk 15 alap slot és utána minden slot x (1-5) euró akkor engem személy szerint nem zavarna
  • NecroJoe
    Hát, gondolom a deckslot fizetős lesz, bár csúnya húzás lenne, hiszen a dolog státusza leginkább fogyatékosokat kisegítő szolgáltatás.
  • Magh
    "Dolgoznak a több decksloton"...
    Ezt soha nem értettem, kb. 2 perc lenne megcsinálni.
  • Negritis
    előző szezonban rank 10 környékén egész jól teljesített nekem
    annyit módosítottam hogy nekem kezan van houndmaster helyett

kb 45-50%ra jöttem ki vele
    az a baj hogy ezek mind érzés adatok mert mindig elfelejtem belőlni a trackert
  • jazzy
    Előző szezonhoz képest gyengébb lett a mage, vagy én lettem balfaszabb? :D