40521
  • Zickler
    Ha nem írják a szabályzatban, akkor lehet.
  • matecsavo
    Azt szeretném kérdezni tőled, hogy te nem tudod a versenyen lehet majd használni deck trackert vagy kérdezem a szervezőktől? (szabályzatban nem találtam róla)
  • qetuol
    akko' az asszonnya' hogy 486 euró lesz, kíremzsípen
  • Negritis
    manaaddict amit tegnap linkeltem a fórumra
  • Devv
    Milyen verseny ez? Telóról nem látom...
  • Negritis
    köszi, nekem sztem ez kimarad most (kicsit úszok mindennel) de talán a kövi
  • Shep
    Beneveztem, óriási szerencsém ellen úgysincsen esélyetek :DDDD
  • Pio
    Trolden volt az első, aki igazán színvonalasan csinálta ezt. Tény, hogy mostanában kezd kifulladni. RageOrc sokkal későbbi és eleinte nagyon öncélú volt, de egyetértek, mostanra nagyon kiforrta magát.
  • Zickler
    Na, kiraktam a verseny gombját ha érdekel valakit.
    Ha nevezni akartok akkor siessetek, mert már csak 8 hely van, a 64-ból.
  • DarkHorSe
    Mit gondoljunk rola, milyen legendaryt nyitottal? Milyen basic pala paklival jatszol?
  • Negritis
    tegyük hozzá hogy nem ugyanaz a csapat dolgozik a skineken meg hátlapokon mint a játék mechanizmuson
    és mivel ez egy casual-mobil app alapvetően a fókusz hogy legyen benne csilivili "egyedi" lehetőség amivel ki tudsz tűnni a többi facehunterből
    ha majd 2 év múlva lesz 6 skin minden hőshöz akkor jobban ki fog ez jönni de a cél valószínűleg ez
  • Tinman #18355
    Gyertek a futó topikba, ha nyomjátok! :-)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Idén már 2x lefutottam a félmaratont és nyilván nem futópadon :-D
  • Tinman #18354
    Az a baj viszont vele, hogy egy szavazat.

X fizet 3k-t egy szakállas törpe skinért, ezzel a kiadónak visszajelzi, hogy ez egy jó és helyes út, ezt kell tolni fullba. Ha nagyon kevés eladás lenne belőle (vagy csak goldért venné a nép), hamar rájönnének, hogy nem erre vágyunk, mert lássuk be: ti sem erre vágytok! Legyen még több lap, legyen még több Naxx, BRM móka, legyen több olyan eredeti ötlet mint a tavern brawl és nem lenne rossz némi rotálódás is a lapok tekintetében.
  • 1Darton1
    Offtopic ez futós téma, úgyhogy inkább spoilerbe teszem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Futógépen 15 km az 5 km normális futással sem ér fel, és szerintem bemelegítésen kívül nem sok mindenre jó, ha kint is futásra alkalmas az időjárás. Hozzászokott szervezettel egyáltalán nem sok a 15 km kinti futás, a pulzus is a nyugalmi állapothoz közeli marad, szóval aerob edzésnek minősül. A futógépes futás nekem is rettenetesen unalmas, de ez betudható a nagyon alacsony szintű terhelésnek és a kevés külső ingernek is. Az én értelmezésemben a kardió edzés az, amikor szándékosan nyomod fel a pulzusodat az egekbe például sprintelésekkel, de ez kevésbé alkalmas zsírégetésre, úgyhogy ritkábban nyomom.

Így megfogalmazva már sokkal jobban megértem a problémádat az itteni rendszerrel kapcsolatban. Biztos azért nem fogtam fel eddig, mert engem nem nagyon érdekelnek az ilyen csili-vili részletek.
  • qetuol
    inkább skineket adjanak pénzért, mint egy Dr. kaboom jellegű lapot. a skinek nem befolyásolják érdemben a játékmenetet.
  • Zozo0122 #18351
    Ez a RageOrc a legjobb, nem tudom hova sztárolják annyira Troldent, ez sokkal kreatívabb :D
  • Negritis
    a koncepció nem változott, az történt hogy az 1-2 éves "f2p" gamek modelljét kezdik bevetni (lásd LoL)
    valamint még ki se jött, simán lehet hogy később ezeket meglehet majd szerezni vagy lesz vmi akció amivel lesz rá esély

más
    "reddit told me" "f you reddit" :D
  • Zozo0122 #18349
    Attól függ, hogy mi módon futsz. Ha futógépen futsz le 15 km-t, akkor az valóban aerob edzés, de egy az, hogy feleslegesen sok, kettő pedig, hogy hihetetlen monoton és unalmas. Persze jó zenével egész jó kis időtöltés. Ha a szabadban futod le, akkor az már inkább kardió, megállsz néha, belassulsz, felgyorsulsz, megállsz inni, kikerülsz valamit stb. Jóval fárasztóbb és megerőltetőbb, utána tényleg nagyon jó érzés megállni és valóban nyugodtsággal tud eltölteni. Mint egy jó kiadós...hunterverés :D

A f2p modellel nincs bajom, azzal van, ha később változik az alapkoncepció, és ez megtörtént: bekerült a játékba olyan tartalom, ami csak pénzért elérhető. Tudom, hogy nincs belőle semmi előny, tudom, hogy máshol is ezt csinálják, de reméltem, hogy itt végre nem. Nekem ez rossz irány, de más attól még gondolkodhat másként.
  • 1Darton1
    Egy 15 km-es futás után egy-két napig buddha szobrot lehetne rólam faragni, de lehet, hogy valakire más hatással van.

A f2p modellek kapcsán maradjunk annyiban, hogy neked nem szimpatikus az ilyesfajta közvetett pénzszerzés. Én meg úgy vagyok vele, hogy ingyen kipróbálhatom szinte az összes funkciót, és nem köteleznek fizetésre. Ha pedig megfelelően magas a minősége, akkor dönthetek úgy, hogy meghálálom a készítőknek. Pont emiatt nem fizetek érte és nem is játszok sokat a HS-sel, mert nálam nem üti meg a mércét. Persze be lehet úgy állítani, hogy egy fanboy vagyok, aki mindenre bólogat, de van egy olyan opció is, hogy zavarnak az otromba csúsztatások.
  • Negritis
    mana addict versenyek?!
  • dave9004
    Ha lenne popcornom, már nem lenne
  • Zozo0122 #18345
    Értem amiket írsz, nincs gond. Csak hát mindenki próbál kiállni a véleményéért és mindenki másképp teszi.
  • Tinman #18344
    "és úgy érzi az ő véleménye felsőbbrendű, amikor kioktatja a másikat"

Így van, ebből jobb lenne a kevesebb, elég fárasztó rá reagálni. Végre egyetértünk. A 2500 Ft, pedig 3000 Ft, mert gondolom euroban fizeted.

A képed teljesen off volt, míg mi végig a játékról beszélgettünk, közben hülye hasonlatokat gyártottunk.
  • Mephike
    Részemről bárkinek lehet véleménye, elolvasom, aztán vagy egyet értek vele vagy nem. Néha leírom, hogy jó a gondolata, néha nem. A legutóbbi legyen plusz hős ötletedre pl nem reagáltam. Jó ötlet, nemes ötlet, de ezer sebtől vérzik. Az ötleted már nem először jön elő, sok helyen téma volt már, ezerszer megírták mi a gond vele.
    A gond ott van, amikor valaki kinyilatkoztat, és úgy érzi az ő véleménye felsőbbrendű, amikor kioktatja a másikat, és ezt nem egyszer teszi, hanem minden alkalommal. Amikor lesajnálja azt, aki aggroval mer játszani, vagy mert 2500Ft-ért vesz egy hero portrét, stb, stb... Jah és utána még felszólítanak EGY darab kép beszúrása után, hogy viselkedjek, mikor ő már hosszú ideje csak nyomja a teljesen off szövegét, és majd ezek után a házigazdáért kiállt. Értem én, hogy bennem van a hiba, mindenki más hibátlan...
    Pár gondolat itt nem neked szól, ne vedd magadra, csak így egybe írtam, nem akartam szétdarabolni a hsz-em.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.06.11. 22:06:53
  • Negritis
    amúgy ahogy nézem az elmúlt 3 óra mehet a kukába úgy ahogy van ...
  • Shep
    Ja, tényleg, igazad van :)
  • Tinman #18340
    Nem. Lehet. Véleményed. A játékról. Pont.

Szerk: De lehet. Olyan, ami másnak is tetszik. Ha nem tetszik, jön a hunter style :-(
  • Zozo0122 #18339
    Nem Tinman az egyetlen aki odaszól a másiknak. Sőt, majdnem mindig neki szólnak be először. Nem ő indítja a balhét, vannak akik azonnal ugranak ha nem tetszik a másik véleménye. :D
  • Tinman #18338
    Ember vedd már észre magad! Mondtam egy véleményt, te megy nyomod a BM-et, meg a full offolós mémed. Viselkedj!

A házigazda ilyenkor alszik?
  • Mephike
    Tényleg ez kell ide? Unom már, hogy a dühöngő sem elég, ide is kell az okosítás, a jól megmondás, mert Te már vagy valaki, valaki, aki megmondhatja a frankót, aki megítélheti a másikat...
  • Devv
    Ez a szemetelés nem kell a dühöngőbe köszönjük! :)
  • dave9004
    Kiv leszek amint elkezdődik a brawl, megjelennek vajon hearthpwnon a brawl paklik netdeckelésre? Ugye amikor nem preset deckkel kell majd nyomni

• Shep
    Nem azért de én azt hittem megszavaztatok egy házigazdát. Igazán rendet vághatna, ha már az off-ba nem voltatok képesek átfáradni!
  • Tinman #18333
    Nem tudom feltűnt-e, hogy egyedül te írsz a témában ingerülten? Engem nem zavar, csak gondoltam jelzem.

Jöttél egy rossz példával, ki lett dumálva. A HS továbbra is F2P játékként van az emberek elé prezentálva, lehet is úgy játszani, itt vagyok rá, mint élő példa. Ha neked megfelel az az irány, hogy skinekért tejelhetsz 10 eurokat, a te dolgod. Még meg is köszönöm, ha megveszed, elvégre velem teszel jót :-)
  • jazzy
    Szar érzés lehet amikor 35 évesen hisztizni kell mert nem kapsz meg ingyen valamit, toporzékolni is fogsz a Blizzard székház előtt?

Ha holnap bejelentenék, hogy ez egy fizetős játék akkor lenyugszol? Elérnéd a célodat, beteljesedne az életed és boldogság árasztana el? Csak ez minden frusztrációd oka, hogy le merték írni a free szót?

Akkor vedd úgy, hogy ez egy fizetős játék. Minden Blizzard játék fizetős a mai naptól. Problem solved.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.11. 21:33:48
  • Tinman #18331
    Ennyire telt csak? Aztaqrva :-D
  • Mephike

Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.06.11. 21:17:04
  • Tinman #18329
    Nem, a pékig te jutottál :-D

A probléma pedig ott van a fals példáddal, hogy a pék nem kezdte el úgy reklámozni a termékeit, hogy ingyen ehető/vihető. A Blizz a HS kapcsán rengetegszer megtette és megteszi.

"mindenki pénzért dolgozik"

Dehogy. Ezer+1 nonprofit szervezet van. Messze se kell mennem, szoktam én is free melót vállalni, ha látom, hogy "jó helyre megy".
  • jazzy
    Lol nem a kibaszott péken van a hangsúly, de mindenki pénzért dolgozik. De ha már csak a pékig jutottál, az is adhatná alapanyag áron a kiflijét, az a szemét meg hasznot tesz rá!

Egyébként Blizzard játékban még nem igazán vásároltam, LOL-ban már többet és nem bántam meg. "Támogattam" ennyivel azt, hogy órákra, hetekre, hónapokra szórakozást biztosítottak. Nekem megérte.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.11. 21:06:45
  • jazzy
    Azt, hogy nem kérek köszönöm, inkább állok ingyen, mert az ellátás pont ugyanolyan mint annak, aki székért fizet, nincs semmi hátrányom. Majd leülök ha lesz ingyen, ha nem, akkor nem.

De az teljesen biztos, hogy nem kezdenék el hőbörögni és hisztizni.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.11. 20:58:33