40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #18406 korrekt -

És ott a Zen mester! Kilóra megvettem, nekem bejön! -
Ma ezeket sikerült összehoznom, még erősen "Work In Progress", de kiindulásnak nem rossz. -
Ez de mekkora szégyen :-D Annyira nem játszom druidával (LVL 20!), hogy gyakorlatilag el is felejtettem, hogy létezik.
(Mage meg mindjárt LVL60, priest is 50 felett.)
-
Negritis #18402 9 skin és 9 euró/db , nem? a lényeg ugyanaz ettől -
Nem tudom jól értem-e? Lesz 8 új hős skin, ~10 juró/db? Ha mind akarom, akkor ~80 juró (~24.500 Ft)? Ebben csak az a bökkenő, hogy nem én találtam ki :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.12. 22:10:08 -
Nincs rajta Dr. Egyensúly... izé Dr. Zen. :-D -
Itt van választéknak még egy kép. Innen tölthető több felbontásban is. -
ez nagyon jó. -
Zozo0122 #18397 Jah, az elsőt én is néztem, jó lesz az is :DDD De mondom, a legjobb az lenne, hogy 8 hős középen tömörül, egy csomó hunter pedig egy hegycsúcsról lő, de rendes EU-szabvány nyílzáport, miközben 2 oldalról jönnek a kutyák a hősökre. 
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.06.12. 21:08:30 -
Zozo0122 #18396 Én azt mondom, cseréljük le, mert meguntam :D Majd megszavazzuk, persze ha az lesz a végeredmény, hogy maradjon akkor maradjon :) Ha valaki ért hozzá és van ideje, akár szerkeszthet is valami nagyon epic képet :D Rakjuk rendbe ezt a topicot akkor mostmán igazán de nagyon :D -
Pio #18395 Csak az Utheres banner a jó banner!
De ez még jobb! :D
-
Nincs rajta Sylvanas! Nem kell!
-
Malarki #18393 A mostani bannerkép miért kell lecserélni? Szerintem tök jó :D -
Pio #18392 Az első hős, amin gondolkodok. A WoWos klánom eredettörténetének szerves része Medivh története és amúgy is az egyik kedvenc warcraft karakterem, plusz a regény is nagyon jó lett róla (Last Guardian). Ja és a filmben is szerepelni fog ám, Ben Foster fogja alakítani.
Viszont ez igazán előrevetíthetné már a varázslóbotokat, mint weaponök. Be is ugrott a jókis Atiesh kalandunk :) -
Negritis #18391 amúgy nem lenne jobb mindig az aktuális utolsó kieget követni? -
Egy a lényeg, hogy Kill command legyen rajta :D -
Zozo0122 #18389 Jólvan, lehet egy csomó variácó, meg ha valaki talál még, és akkor választhatunk :D -
Inkább akkor én is csinálok egy ilyen képet, egyszerűbb mint kivágni + eltűntetni róla az effekteket :D
Meg akkor egy nagyobb felbontású logót fogok használni, ami nem ilyen elmosódott.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.12. 20:52:55 -
Zozo0122 #18387 Bannerképnek meg mehetne ez, persze kivágva:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #18386 aki nem akar segítséget az nem fog kérni belőle (van is itt ilyen)
aki akar az meg legalább minőségibb oldalt talál nem pedig vmi fost -
Zozo0122 #18385 Úgyis rátalál, csak ne az legyen már az iránymutatás, hogy 1 napja játszik és azonnal keressen legendképes facehuntert, zoot stb. -
Negritis #18384 már pedig hasznos ha azok kint vannak, a kezdőknek is
főleg mivel van rengeteg tutorial ... -
Zozo0122 #18383 Ne legyenek már hearthpwn meg hasonlók a bannerben, nem támadásból mondom srácok, de a full kezdők először hadd kísérletezzenek maguktól, ha meg netdecket akarnak előbb utóbb úgyis rátalálnak ezekre az oldalakra... -
-
Malarki #18381 A HTML-ben én tudok segíteni, valamennyit értek hozzá.
De ha biztosra akarsz menni, akkor írj a Moderárot figyelmébe topicba, aztán ők megcsinálják amit kell a bannerban.
5. gombnak meg esetleg hearthpwn.com vagy heartharena.com vagy hasonló. -
Na látod, az még nincsen, köcike.
Addig is, itt a lista amibe írkálhatjátok magatokat. -
1Darton1 #18379 Hasznos linkek gomb van már? -
Ha nem tudjuk, hogy mi legyen az 5. gomb, akkor egyelőre elég a 4. :) -
reddit HS gomb 5.-nek? -
Hejhó embörök!!
Akármennyire is szégyenteljes a dolog, de a segítségetek kérném, a Bannerral kapcsolatban. Nevezetesen kéne egy ember aki ért a HTML-hez, mivel nekem sajnos nem erősségem a nyelv :/
Ezenkívül kéne még egy tipp. A Banneren 5 gomb fog szerepelni, ezek: Off Topic, Verseny (éppen a legaktuálisabb nagyszabású/magyar verseny, ha egyszerre több is van, akkor nem tudom mi lesz, ebben kéne a segítségetek), Szleng szótár a fórum új lakóinak, Egy lista amibe mindenki beírhatja a Battletagjét, és az 5. gomb, amit egyelőre még nem tudom hogy mi legyen. Mit ajánlotok, vagy elég a 4?
-
Hát azért van 1-2 nagyobb név. Salastro, Zonnenkraft, Charizard. De sajnos senki mást nem ismerek. -
matecsavo #18374 Köszi, ha nem jön közbe semmi, akkor részt fogok venni. Első verseny lesz, kíváncsi leszek, hogy milyen élmény. -
Tilos használni segéd- vagy bármilyen más programot, ami plusz információhoz juttatja a játékost ellenfelével szemben. -
Sok sikert! Majd nézni fogom az tuti! A hazai meccsek érdekelnek :-) -
matecsavo #18371 Köszönöm szépen a segítséget, akkor az marad!!
-
"A deck tracker segédprogramnak számít?"
"Igen. A deck tracker is segédprogramnak számít."
"Köszi jó, hogy megkérdeztem, mert használtam volna"
"Javaslom a papír ceruzát, mint ahogy mindenki így csinálja versenyen, ennél hatásosabb nincs :D"
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.12. 13:59:56 -
Negritis #18369 egyszerű, megkérdezed őket :D -
matecsavo #18368 Csak az a kérdés, hogy ez annak számít e vagy sem. Mert akkor inkább írom kézzel. Igaz, ez mindig is vitatott volt, hogy az e. -
"Tilos használni segéd- vagy bármilyen más programot, ami plusz információhoz juttatja a játékost ellenfelével szemben."
Nem lehet.