Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Én már nem is emlékszem, asszem 3-1-et mentem, de csak ezt a 4 meccset nyomtam rankeden. Nem is merek palán kívül mással menni, esetleg én is hunterrel. Rank 14-en vagyok.
Shep
Hát ez kész, ma csak ilyen lassú emberek ellen sikerült játszanom. Nem értem minek játszik valaki rogue vagy priest paklival ha ekkora erőfeszítésekbe kerül neki még a 2 manás kör megjátszása is. Na mindegy, ismét 14-en vagyok, nem talált ma célba a hunter, úgyhogy holnaptól megint csak priest. 2/7 a mai eredményem rankeden ebből az egyik győzelem priest (2 meccsből egyet nyertem vele, kifogtam egy zoo paladint)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.13. 23:41:53

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na akkor én is paraszt leszek, megvárom míg leég a zsinór, hátha észhez térnek!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ne törd be, rakd be a paklidba poénnak nagyon jó, amúgy tényleg egy kalap szódavizet sem ér.

Shep
Hát mondom, az összes nyomorék, belassult idiótát kifogom ma. Minden lépést úgy meggondolnak mintha az életük múlna rajta. Még hunterrel is 10 perc egy meccs. Váltok vissza priestre, hogy legalább legyen alapja a hosszú meccseknek.

Devv
Millhouse ügyben Shep-et kérdezd! 😊
TBTPumpa
Én bontottam 3-at. Az egyikben volt egy Legendary (Millhouse Manastorm), de az is használhatatlannak tűnik számomra. Nemhogy Sylvanast dobna. Lehet, hogy Dust lesz belőle. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.13. 22:30:08

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Devv
Mondom veszek egy pakkot, mégis csak péntek 13, de semmi. A powermace-t kb. ötödjére bontom ki. :S
Igaz, bár azért egy Steamwheedle Snipert tettem a deckbe, egész jókat lehet vele művelni.
a controlhoz olyan hero power kell ami a boardot tudja "uralni" vagy pedig segít túlélni
egyikre sem alkalmas a hunteré

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hmm. Akartam csinálni egy control huntert, Krush kedvéért, ha már kinyitottam, de kb. midrange lett belőle. Nagy kár, hogy kb. semmi értelmes igazán controlos decket nem lehet összerakni, ez a class a rákra van kb. kitalálva. Na nem baj, a midrange barátibb mint a face és legalább kitörtem vele 11-re <#idiota>
Én tegnap estem vissza 10 fölé.
Valami 4-11es volt a statom.
Pedig csak a hunti napi küldit akartam megcsinálni.<#buck>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mephike
Ma elért Shep átka és a controll warival iszonyúan szenvedtem, nem tudtam nyerni, nem jöttek a lapok, iszonyú kezdőkezem volt többször is. Gondoltam egyet, és váltottam a mechwarira. Nem tököltem sokat, bedobáltam 6 fegyvert, és a többi a szokásos mech, csak betettem még Grommasht + Boom+ 1 warsongot. Gondoltam ezzel a primitiv kb 0 sec alatt összerakott deckkel azért fogok párat a fejemre kapni. Az első 3 meccsemet pillanatok alatt megnyertem, legyorsultam a huntit és a mechmaget is. Ki kell keveredjek ebből az r10 fölötti rétegből, mert egészségtelen itt a levegő.

Mephike
Ott a piros pont.

Szokta valaki nézni a "csoklit réjn" srácot? Na nála eléggé megmutatkozik, hogy mennyit számít a skill, és mennyit a pakli. Face hunterrel rank 10 környékén mozog, miközben olyan missplayeket nyomat, hogy a chat agyvérzés környékén van állandóan 😊
Egy gondolkodós control deck-el kb 10% körül lenne a win rate-je, face hunterrel meg 50%.
Egyébként bírom a srácot, vicces a stream-je.
Ebben a cikkben inkább az a humoros, hogy a hunter hero power nerfjét is említik. Ha ilyen komolytalan ötletekkel bombázzák őket, akkor nem csodálom, hogy többet gondolkoznak Boomon.
Viccet félretéve, nekem az a tippem, hogy üzleti okai lehetnek annak, hogy még nem nyúlnak hozzá. Nemrég jelent meg a kiegészítő, sokan nem keveset fizettek azért, hogy erős lapjaik legyenek, emiatt hagyják még kiélvezni azokat. Egy erős Boom miatt kicsi az esélye, hogy játékosokat veszítsenek, de a gyors nerfelése lehet, hogy csökkenti a fizetési hajlandóságot. Szépen kivárják, hogy szinte mindenkinek meglegyen, kiszórakozzák magukat vele, közben dobnak ki alternatívákat, és utána már nem olyan nagy durranás, ha hozzányúlnak.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

az a különbség hogy UT 99%ban aggro deckeknek volt az alapja és azon belül is 80%ban a huntereké
Boom viszont univerzális nagyjából tehát van 1 must have lap, de nincs előnyben egyik játékstílus sem és ez olyan különbség ami a blizznél megakadályozhatja a nerfet (de sztem is lesz)

Devv
Simán elvert egy basic rugó: bloodfen raptor, ooze, razorfen hunter, gnomish inventor, stb. WTF!? Szerintem nem is tudja, milyen op dekket vert el... 😛
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.13. 14:22:48
Shep
Öcsém te világi nagy makker vagy 😄

Hát jól néz ki, ha egyszer lesz lapom egy control hunterhez, akkor belevágom 😄 Tényleg, amúgy menő lenne majd valami dínós kieg egyszer... Ja nem mégse: az összes beast lenne. A hunternek már így is több legendje van, mint a többi classnak: King Krush, Gahzrilla és Malorne 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.13. 14:09:14
Devv
Nekem tetszik az a lap, tök jól néz ki!
Nyitottam egy King Crusht 😄 Még jó, hogy szinte egyáltalán nem hunterezek...mind1, majd kezdek vele valamit 😄
Devv
Imádok handlockot verni! <#gun>
Shep
Egyébként legutóbb is így volt, hogy nem nerfeljük a takert, mert jó úgy ahogy van, majd pár napra rá jött a hír a nerfről, úgyhogy lesz itt nerf szerintem, csak még előtte trollkodnak kicsit. Arról nem beszélve, hogy a játék a játékosoknak készül, elsősorban az ő igényeiket kell kielégíteni, különben elszállingóznak a HS-től. Na és akkor ha tele a net azzal ,hogy túl erős és kiegyensúlyozatlan stb, akkor nekik erre lépni kell, ha nem teljesen hülyék, márpedig vszinű. nem azok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.13. 13:32:08

2-fél3tól streamelek btw 😄

ha megnézed az "indokukat" abban van valami
a gond az hogy ugyanezek nagy része slyvanasra is igaz, és régen Ragnaros volt ilyen még
csak ragnaros az aggro deckekbe egyáltalán a midrangekbe pedig nehezen fért bele

most az van hogy Boom a midrangebe ideális fit az aggroba pedig belefér, de nem kötelező (egyes mechmage variánsok és a facehunter ami nem használja)
valamint control deckekben sem mindig ideális fit

viszont a fent említett 2vel ellentétben sem sylvanas sem ragnaros nem képes megfordítani a meccset alapvetően
előbbi azért mert kicsit a teste, utóbbi pedig azért mert egy removal megoldja
boom viszont azért képes önmagában megfordítani a boardot (előbbi 2 is, csak ott spec körülmények is kellenek)

én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ha a kis bombák sebzése 1-2 és/vagy nem random enemy hanem random character az már elég
úgyis erős lesz és úgyis kb minden deckben bent marad, de kevésbé lesz képes arra hogy önmaga megfordítson egy meccset

Shep
Mondom, rohadt hosszú lesz. Utolsó 8 lapban a 2 bladeflurry. Na ezért nem játszom ezt a paklit rankeden. Túlságosan sok múlik azon a 2 lapon.

Shep
Aha, marha jó. Mondom ,hogy a Blizz egy büdös nagy troll.

Devv
Ezek szerint nincs tervben a nerf.
Shep
5 win rugó-m van. Hát ez nekem egész nap ki fog tartani úgy látom. Kifogtam 6 warriort, ezeket mondjuk kapásból feladtam, a többiek meg olyan lassan játszanak, hogy hihetetlen.

Nekem bejön, amit eddig mutattak, én inkább a többi lap miatt aggódok kicsit, amiket még nem láttunk, hogy azok vajon milyenek lesznek 😊
Egy részük szerintem idővel úgyis be fog épülni a metába, így előbb-utóbb a játékosok többsége kénytelen lesz beruházni a kiegre (akár goldból, akár IRL pénzből), ha nem akar hátrányba kerülni a lapok hiánya miatt.
A magam részéről akkor meg már inkább megveszem hamarabb, kicsit olcsóbban, mint később, többért. Csak azért jó lenne előre tudni, mit is rendelek meg... 😊

Shep
Azzal semmi, nagy királyság lesz priestben.

a "meta" majd eldönti
anno az UT-t nem gondolták komoly lapnak mégis elég szépen uralta a gamet sokáig

Bocs, rosszul fejeztem ki magam.
Nem rossz lap, de akkora hype-ot kapott fórumokon...
5-5 vagy 5-4 lesz ha úgy számoljuk, hogy az 1 manás miniont visszaüti bele az ellenfél. Ami 4ért nem rossz.
Akkor marha jó ha 3. körben ki tudod rakni a 2-4es lapot és utána ezt.
De láttam már olyan hsz-t is hogy: soha nem volt még ennyire erős lap és azonnal nerfelni kellene. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.13. 11:48:23

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

nincs vele baj, de annyira nem is "op"

Zickler
Mi a baj, a 4 manás 5/6-os Dragonnal?

Battletag: Muhee#2716

Mondjuk ezekkel a kártyákkal, még nem sikerült elérniük azt, hogy rohanjak a bankba utalni.
Legend is használhatatlan.
Csak a rugó, sámán és a 3-ért 2-4 lapban látok fantáziát.
A 4 manás sárkány se akkora durranás, mint amennyire a fórumokon kiabálják.

Lassan azért mutathatnának még pár kártyát, mert a kíváncsiság kifúrja az oldalamat 😄
Meg 1 hét múlva már lehetne előrendelni, de az ember egyelőre azt se tudja, mit fog kapni... 😄

Devv
Alkalmazkodni kell folyamatosan a metához.
Devv
Jó, de még hadd futtassam egy ideig, túl sokáig mentem ellene és most, hogy megvan szeretném élvezni. 😊
Botond
Nekem is ugyanez volt tegnap. Valamint a korábban 70%os win arányt hozó lock paklim az idő leamortizálta 20% win arány alá. Lényegében minden classal újra kellene építeni a paklim most már, hogy mindenki minden lapot kiszedett a kiegből. Na most ehhez sem időm, sem kedvem, én csak játszani szerettem, szóval most kapott egy uninstallt a cucc. Azért jó móka volt fél évig, de nekem eddig tartott.
És hogy a wari common nem valószínű, hogy metabreaker lesz. Nem jó a kontrol wariba, új pakli nem fog miatta kialakulni....
És arénába se jó.

Tinman
Nerfelni kell. Vicc komolyan.

Priest pakliba is beletoltam, aztán a teljesen reménytelen helyzeteket egyszerűen megnyeri. Az előbb is egy mage ellen mentem (rank17), a jó kezdő tempómat a nemstabil portállal, meg a mecheivel teljesen megölte.

7. kör. Boom. A bombák kb. mindent letakarítottak, a testbe belevert amit bírt, majd ott álltunk full üres boarddal, ahonnan már könnyen fordítottam.

Bele se merek gondolni mi lesz a sámánomnál, ahol eleve nagy hasznát veszem egy ilyen minionnak...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.13. 10:48:30

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ettől már csak az fontosabb, hogy priest kapjon egy OP lapot 😄

ennél fontosabb hogy "each class has one common and one rare"

dudu volt 😄 csak kicsit későn írtam már 😄

Shep
Sámán és FoN?

qetuol

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant