Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.11. 16:09:53
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Épp csak hazaértem és elolvastam a forumot, benézek thijs streamjére és azt látom,hogy silence priest 23-14. Ha neki megy akkor bárkinek mehet. Lehet írni,hogy de ő profi. Ez viszont még mindig egy olyan játék ahol gondolkodni kell, tehát lehet benne fejlődni. Arról pedig mindenki maga tehet, hogy a játéktudása azon a szinten van ahol, nem pedig az aktuális népszerű deck. Amúgy miracle priestel a napokban top10 volt, szóval ott egy másik működő priest deck is.
Az olyanok mint én meg mennek szembe az árral. Lehet hogy szar lesz a win rate. De isteni mikor a gredy deckeddel sikerül elkapni egy aggrot. Több ilyen lázadó játékos kéne és akkor talán lenne változás a metában.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.11. 14:08:39
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ugyanakkor szerintem időnként túl sokat várunk egy olyan kártyajátéktól, aminek a végletekig egyszerűek a lehetőségei. Legyünk őszinték, nem olyan rossz ez a játék, de mivel szinte csak a saját körödben cselekedhetsz, nem jelölheted ki, hogy mivel védekezel, nincs temető és annak játéka, szinte nincs reveal effekt, szinte nincs artifact, stb ez azért bekorlátozza a lehetőségeket.
Persze apránként, de fejlődik a játék, amíg ez tart mi teszteljük a játék, van ki fizet is ezért néha, mint én, van ki többet bosszankodik, van ki kevesebbet, van ki meg csendben olvassa a fórumot, és röhög a sok vitatkozó majmon 😊
(Utóbbi jelzőt ne vegye magára senki.)
Pont ezért nem cancer. Amilyen könnyen lehet vele nyerni, olyan könnyen el is lehet kalapálni.
Próbáld ki ezt. Burgler helyett nekem Defias van. Nem vesztettem meccset még. Ha elmegy 6-7 körig és nem nem full szar kezem van ez történik:

Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.04.11. 13:18:24
I decide when I'm done.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: dudusrac, 2017.04.11. 08:46:32
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Kéne egy kis segítség!
A legujabb frissítésben kaptam egy küldetést a neve: ( Maiev shadowsong ).
azt írja hogy standard módban játszak tizet de, ebbe a módba nem enged belépni, olyasmit ír hogy állítsak össze egy paklit és ezzel játszak eggyet, de nem oldja fel. Olvastam olyat is, hogy 2 év játékviszonynak meg kell lennie. Na most mi az igazság, hogyan oldhatom fel hogy megkapjam a shadowsong küldetést.
(az első 6-7 meccsen simán elpicsáztam mindet, azóta tízszer már biztos elvertek, hogy a lábam nem érte a földet).
Ha qmage-nek jó a lapjárása, akkor ISTEN, és általában jó a lapjárása. Legtöbbször ott baszom el (noob, tudom), hogy elfelejtem melyik spell jött pakliból és melyik nem 😄
amúgy a priest - róg - mage triónál maradok, a druid nagyon izgatja a fantáziámat, de nagyon sok lap hiányzik a questes mókához 😞
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.04.11. 00:58:52
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Amúgy ez a rogue most tipikusan ugyanaz nekem mint a pirate warrior, utálok ellenük játszani mert kurva idegesítő, de ha nagy nehezen legyűröm a hányingeremet és én nyomom róggal, akkor tuti, hogy 10-ből 8 pakli aggro ami szembe jön és megesznek hetedik körre.
😄
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
The technical issues we mentioned earlier are still being investigated. Further updates in an hour
- kveszt róg ellen első körben concede
- kveszt warrior ellen első körben concede
- jade druid ellen első körben concede
- kveszt mage ellen első körben concede
(warlockkal még nem találkoztam szóval arra még nincs szabály)
A többiek ellen egész jól lehet szórakozni, de a legjobb kveszt priest ellen.
A fenti nagyjából azt jelenti ,hogy minden negyedik ötödik meccsbe kell csak beszállni 😊
Amúgy ahhoz képest, hogy milyen esélytelenek tűnik néha, meglepő dolgokat össze lehet vele hozni. Lentebb is linkeltem egy hasonló decket, ami ennek az elődje volt, de az totál életképtelen ebben a metában.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg annyi, hogy gadgetzan van, sprint helyett. Próbáltam kikerülni gadgetzant, de sprint sokszor túl lassú és gyakran van tele a kezed is.
Szerk: Ja meg volt benne egy questing adv. is, ami elég jól működik, de akarok adni egy esélyt a biteweednek is.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.04.10. 21:16:14
Szóval pár "nerf?" rouge Q-re.
After you play 4 of the same minion, your class minion become 6/6
-||- your minon become 6/2
Játsz ki 5 ugyan olyat
Játsz ki 3 ugyan olyan nevű lényt, mely előző körben a boardon volt. (Kicsit fura megfogalmazás, de remélem érthető)
Utoljára szerkesztette: chopin42, 2017.04.10. 21:08:20
Earlyben ölök mindent, később azt ölöm amit kell, amikor tudom, hogy elkészül a questje kipakolok, (lehetett volna nála fan, de vállalni kellett a kockázatot) mikor már nála van a quest, akkor is én vagyok előnyben, mikor pedig elkezd 5/5-öket pakolni, azonnal nyomást gyakorlok arcra, csak annyit tradelek ami engem megment, mert tudom, hogy nálam kézben a burst King Krush, kirakom a cultistot, mert be kell áldozni, főleg, mert úgyis letradeli és ezzel még 1 lényt lekap az explo trap, aztán Call of the Wild, a charge face, a taunt véd, végül lethal.
Tudom, hogy a rógnak nem volt tökéletes lapjárása, de azért ez mégiscsak 1 midrange hunter volt, aminek elvileg nem sok esélye lehetne. Tauntwari, control pala, questmage, ezek mind tök jó eséllyel mennek róg ellen, csak ésszel kell.
Nézze meg, akinek van kedve.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.10. 21:02:35
Amúgy igazam lett Sherazinnal kapcsolatban: tényleg jó lapnak tűnik, és simán visszajöhet egy meccsen 3-4x 😊 Lehet hogy craft lesz.
Most megnéztem a decktrackert, 11, 12, 14, 15, 15 körös meccsek voltak. Azért a 15körös lethalra nem lehet azt mondani, hogy álomhúzás,mert addigra feljön az egész deck kb
Ez tök egyszerű, azért, mert akkor MINDENKI betenné a paklijaiba (ásd BGH Dr. Boom ellen) és így senki sem játszana questekkel, mert gyűjtesz-gyűjtesz, gyakran tempot áldozva, aztán 6/7-nél kapod a quest removalt. Tönkretenné az egész mechanikát. Sokkal szerencsésebb lett volna az egész dolgot megoldani artifactokkal, leszedhetőek lettek volna, de cserébe gyengébbek mint a questek, lásd Legends vagy Eternal 😊
Úgy kell ellene játszani, hogy a következő lényeket azonnal le kell ütni: swashburglar, novice engineer, charge-os csaj pirate, teacher, SI:7.
Fenn lehet hagyni: Boar, Patches, Ferryman, Brewmaster.
Értsd: bármi vna earlyben a boardon a fentieket üsd először, akkor is ha cserébe majd a lentiektől sebzést kapsz be. A fentieket vissza akarja venni kézbe, minél inkább nem sikerül, annál jobban ellehetetleníted.
Másodsorban pedig board controlra kell menni, mert ő ki fog fogyni. Az se baj, ha a kezében van már a quest, ha a tied a board, onnantól nyomást kell rá gyakorolni. Ha a kezében a quest és neki van boardja, akkor annak ott valszeg vége.
A legerősebb lapjai a violet teacherek vagy Edwin, ezekre bátran mehet bármilyen erős hard removal, nincs mire tartalékolni.
Healje nincs, ha van boardod go face. Párszor volt már nekem olyan, hogy nekem volt boardom, neki kézben volt a quest, de bőven semmit nem ért vele.
Ha ez a taktika bejön mondjuk 10-ből 6-7x, akkor már nem is tűnik OP-nak a questje 😊
Sokat kell számolgatni meg gondolkodni ellene, de ő (a róg) épp annyit gondolkodik, ha normálisan akar játszani vele és nem csak luckra hagyatkozni, mert ritka a tényleg álomkéz. Ezért mondom, hogy skilles, attól függetlenül, hogy jó lapjárással bárki nyerhet vele. De MÉG nem tudnak ellene játszani az emberek, aki meg már felismerte a gyengeségeit, az ledarálja sokszor.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.10. 13:39:48