40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #18566 nekem is frissített :D de gomb még nincs
viszont kiírta hogy minden questet megcsináltam
viszont a 4. gomb helye világított :D -
Metka #18565 Amúgy nekem most frissít a játék. Lehet már lesz új gombom is?:O -
Negritis #18564 rank 15n mentem vele 6 meccset 3-3
bár én beletettem a mad scientistet "cheat"ként -
1Darton1 #18563 Csak azért, mert nem azt tanácsoltad neki, hogy most arénázzon, hanem menjen vissza az időben. Feltételeztem, hogy ennek a fél mondatnak is van jelentősége.
Én is csak arénáztam eleinte, mert basic lapokkal nem nagyon lehetett megverni a handlockok és control warriorok seregét. -
Amúgy arénában is vannak bajok de azt soha nem fogják tudni kibalanceolni -
???
Hogy jutottál erre a következtetésre?
Csupán arra akartam kilyukadni, hogy mivel én nagyon nagyon sokáig Arena-Only játékos voltam, egyszer sem zavart az hogy most éppenséggel nem tudok haladni Ladderen, mert igazánól nem is nagyon érdekelt.
És mire neki álltam komolyabban a Rankednek, megvolt kb. minden lap, ami meg nem, azt meg le craftoltam abból a 40 tonna Dustból amit gyűjtöttem.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.15. 17:37:53 -
1Darton1 #18560 Ennyire rossz most az aréna? -
Hm, van "némi" hasonlóság :)
Mindenesetre nem bánom ha lesz konkurencia, bízom benne, hogy ez arra ösztönzi majd a Blizzardot, hogy még jobbá tegye a játékát. -
Metka #18558 Egészen jó Lock decket sikerült összeraknom az arénában. eddig 3-1re állok vele úgy néz ki végre szerencsém van :D -
Vagy ott van a B terv. Menj vissza az időben, a hivatalos megjelenés napjáig, és kezd aktívan játszani, arénázni főképp.
Hidd el nem lesznek problémáid a haladással. -
1Darton1 #18556 A többségünk átélte ezt az időszakot. Azonkívül, hogy legyél türelmes, nem sok jó tanács van. Ha van kedved, akkor olvass utána kicsit a játéknak, esetleg nézz videókat. Valódi pénz befektetése nélkül lassan fogsz lapokat gyűjteni, de a játéktudás megszerzését fel lehet pörgetni. -
Negritis #18555 ha már budget aggro hunter erről vélemény?
kezdőknek jó lehet goldot farmolni rank20on és kinyitni az 1-2-4es wingeket Naxból
http://hearthstone.gamepedia.com/Curse_of_Naxxramas
creeper, egg,
spinner, belcher, loatheb
mad scientist
elég fontos lapok -
Malarki #18554 Facehunterbe felesleges a taunt, a Grunt amúgy is hulladék. A bluegil warriornól és a Murloc Tidehunterből is 1 elég, de az is csak addig amíg nem lesznek rendes lapod, Multishoot ugyan ez. Nightblade felesleges. Inkább rakja bele River Crocoliskot. És legalább egy silence bagoly is kell. Amit lesz Freezing trap, Eagelhorn Bow, Kill Command, Animal Companion, 2. Unleash, ezek nagyon fontos lapok.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.06.15. 15:47:47 -
Negritis #18553 gondoltam valakit érdekel magyarul, nekem ált mind1 mer hálisten normálisan értem az angolt -
Hát nagyon gyenge a kommentár duó, akkor már inkább az eredeti csatorna Frodóékkal. -
Recseg, ropog, színvonaltalan, magyar... 
"oarlokk" :)
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.06.15. 15:41:25 -
ktm99 #18550 Azért az priceless mikor egy facehuntert vert helyzetből sikerül megverni. Levert 2 hp-ra, vagyis következő körben nyert volna, míg ő 30 hp-n volt. A nagy facerushban viszont a boardon maradt a fire ele + flame tongue + healing totem hármasom és hát a kezembe ott figyelt a bloodlust és a windfury-t adó 3/3-as lény. Rockbiterem is volt, de az már nem is kellett a lethal-hoz.
Utoljára szerkesztette: ktm99, 2015.06.15. 15:38:46 -
Negritis #18549 dreamhack magyar közvetítés -
Negritis #18548 multi shot sem kell helyette mehet majd a kill command
meg a night blad helyett a 2. unleash
razorfen helyére dobd a comaniont
a grunt helyett rakd be az acidic ooze-t inkább
valamint ha lesz majd skill commandod akkor lehet hogy az 1/1/1 charge röfi sem árt
esetleg majd 1 hunters mark hogy ha kiraknak egy nagy taunot akkor le tudd szedni
de inkább bagoly a skill command "synergy" miatt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.15. 13:28:03 -
Deck
próbáltam közel azonos tulajdonságú vagy azonos értékekkel rendelkező lapokkal helyettesíteni a lapokat amik nincsenek meg.
ezek még nincsenek meg: Quick Shot, Iron Owl, Eagel Bow, Arcane Golem, Haunted Creeper, Mad Scientist, Knife Juggler, ja és ugye leeroy, meg mivel most nyúltam először hunterhez jön még a 2 alap lap ami jár levelingnél, a Companion az már megvan
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.06.15. 13:10:18 -
Negritis #18546 "érezni" kell hogy hány lényt szabad fent hagyni, de ez ellenféltől is függ
de a face hunter alapvetően azt csinálja hogy csak arcra támad majd az ellenfél tradel ha akar -
Muti mit raktal ossze -
Na nagyjából am összeraktam, meglepően erős még úgy is, hogy nem minden lap van meg, próbáltam közel azonos lapokkal behelyettesíteni azokat amik nincsenek még meg, elég gyorsan leviszem a hero hp-ját viszont túl sok lényt tesz ki mire megölném xD. Szal ennek a decknek az a lényege, hogy legyen azért board controlom is meg közbe vigyem a hero életét lefele?
mármint azt olvastam hogy a face hunternek az a lényege, hogy lényegében az ellen herojával kell foglalkozni?! viszont gondolom azért nem szabadna hagyni, hogy túl sok lényt pakolgasson ki közben?
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.06.15. 13:02:00 -
Persze, már a bölcsőben neveljük beléjük a facehuntert, ha összerakta a dekket, akkor jöhet a bm tanfolyam.
-
Ismerősek a tanácsok. Helyes
-
+1
Tuti ránézek majd. -
Zozo0122 #18540 Királyság, az Elder Scrolls lore epic :) Elképzelem kártyaként a daedrákat...aha, na ezt tolni fogom. Amúgy a Bethesdához jövőre ömleni fog a pénz...F4, Dishonored2, Doom4,+ ez. OMG -
Kíváncsi leszek, hátha olyan könnyen kezelhető és játszható lesz, mint a HS, csak kevesebb mákfaktorral fűszerezve. -
BlackWolf #18538 hmm . semmi hasonlóság nincs :D -
Pio #18537 Emlékeztetőül a Hearthstone bejelentésekor mutatott videó:
A legtöbb kiadó kínosan ügyel arra, hogy még ha koppint is egy másik játékot, ez ne legyen egyértelmű és feltűnő.
És akkor ott a Bethesda. Az a Bethesda, aki beperelte Notchékat, mert Scrolls néven csináltak egy játékot és ez megtévesztő a The Elder Scrolls sorozat miatt. Íme az új játékuk, a The Elder Scrolls: Legends bemutató videója (freetoplay gyűjtögetős kártya):
-
Nekem nem :) -
Köszi :D -
Ez +20%winratet ad -
http://www.hearthpwn.com/decks/260424-1-legend-na-s15-face-hunter
Tessek, leeroy helyett nalam snake trap van, mert nincs meg. A naxos lapokat viszont nem lehet helyettesiteni -
Negritis #18532 http://www.hearthpwn.com/decks/260424-1-legend-na-s15-face-hunter
Replacements:
If you don't already have Leeroy and you don't find him to be worth crafting, a second Unleash the Hounds is most likely the best replacement. -
Kérhetek egy linket ? :) -
Negritis #18530 igazából a kérdés hogy van-e kedven rászánni ami kell
és tudsz-e kitűzni magadnak célokat
pl : összerakni a Zoo-t, aztán handlock
aztán mechmage onnan freezemage
kinyitni a Naxot aztán a BRM-t ...
keresni kell célokat és akkor szivesebben játszik az ember -
Csinalj egy facehuntert, olcso, mindenkit agyonverhetsz vele, napi 1-1.5 ora jatekkal napi 100 goldot siman le lehet vele farmolni vele(a napi kuldetessel egyutt), ha annyira a lap gyujtes a celod. -
Úgy értem, hogy lapokat gyűjteni, jó mondjuk 2-3 naponta kitudok nyitogatni egy paklit, de állandóan szívok.... rank 20-nál vagyok és esélyem sincs, csak szenvedek -
Hogy erted, hogy lassan lehet haladni? Semmi celja nincs a jateknak :D