Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Baszná meg a kurva anyja ezt a buzi játékot!
Tinman
40G-os quest, mage/shaman.

Mage, van Boom, próbáljuk ki.

1. vs. Druid Azonnali concede. :-D
2. vs. Priest méghozzá mechpriest :-D. Tuti nyerek gondoltam. Azt viszont nem, hogy már a 6. körben. Nemstabil átjáró Illidan Stormrage-et dobott, amit 3 szaros manáért kitettem. Onnantól nem volt kérdés, hogy ki nyer. A 6. körben mikor bebirkáztam a Sunwalkert akkor nyomott concedre.

Hát ez így nem túl sok kihívást nyújtó quest volt :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.16. 14:41:29

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Hát régen bizony, de amúgy most komolyan. Mit ad nekem ez a játék, igazából semmit. Hetente 3-4 jó parti a többi meg idegeskedés, ezért felesleges játszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elég rég hallottuk ezt 😄

KT meg jó, de szituációs 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
A K'T nagyon op egy lap. Csak beírom, nehogy elfelejtse valaki...
Shep
Én meg lehet letörlöm a picsába.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
Szerintem a Mech sáminak van a legnagyobb burstje a mech paklik közül, hála Rockbiter + Doomhammernek és a Crackleknek.
De ugyanakkor a Mech sámi fut ki a leggyorsabban a szuflából a mech paklik közül.

Battletag: Muhee#2716

kétlem mert 2 napig rá se nézek a játékra 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

az aggro mechshaman annyira van jó mint a többi hasonló mech deck
csak hát aggro annak minden előnyével és hátrányával

a control deck belőle annyira nem jó az tény

Shep
6 meccs, 1-et tudtam megnyerni. Egyszerűen hihetetlen az egész. Tudom ,hogy szarul játszom de ennyire azért nem, az 52% nem annyira szar, persze most ez már csak 50. Mondjuk a priest az 52 de a warlock most sikeresen lehúzta.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.16. 13:07:04

Shep
Hát handloccak tényleg szart nem lehet csinálni, belező valami gyíkember lehet.

dave9004
jónak jó, al akir, de jelenleg lehet helyettesíteni a burst kedvéért egy doomhammerrel.
Neptulont már kevésbé, Lava Shock lap után pedig sztem egyáltalán nem
Shep
Na ez is jól kezdődik 3. körben unstable portálból kirakja az órás óriást, aha köszi.

Shep
Lehet példákat hozni erre is, arra is de a sámán legendary igen is jó lap ahogy szerintem Neptulon is az.

Mephike
Már feltörtem a malacperselyt 😊

Sámán sajnos jelenleg eléggé életképtelen class. Van többféle ötletes deck is vele, de egyik se konzisztens.
Devv
Hát a múltkor kihozta ellenem a sámán, de nem fordult meg neki a meccs. Lehet késö volt már.
Arról meg ne is beszéljünk, amikor a mind control tech tiriont hoz át, de az már rng. 😄
Shep
Akkor most jön a nyerő széria 😄

Shep
Lehet, de korántsem lesz olyan hatékony. Pl. Tirion meccsfordító tud lenni. Ahogy a sámánnál a windfurys tauntus kutyafüle is.

Aljas trükk ez, hogy csak akkor kapod meg a játék eddigi talán leglátványosabb hátlapját, ha az egészet megveszed valódi pénzért.
Biztos mindenki goldért vette Naxxot és ki kellett találni valamit. 😄
TBTPumpa

<#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kivéve a prep 😄

amúgy mára ráhagyom a játékot és stream se lesz 😄
zsinórba buktam 11 meccset elment az életkedvem is 😄

Devv
Arra akartam kilyukadni, hogyha egy adott kaszt legendje nincs meg vagy egy epic, attól még lehet jót összerakni.
Shep
Odáig szenvedés nélkül jutottam el, a szenvedés azóta van ,hogy 12-14 környékére értem. Na meg 18-nál volt az a bohóckodás de úgy döntöttem új módszert vetek be, nem nézem hol tartok csak megcsinálom a napi 60 aranyat és lépek.

Shep
Sylvanas, boom, MILLHOUSE 😄 és Onixya aki lehet majd jó lesz valamire ha kijön a kieg.

TBTPumpa
Csütörtökön Amerikában, pénteken EU-ban Preorder! Örülünk Vincent? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
neutral legendek?
Devv
Jaj de hülye vagyok, hiszen van tirionom = loatheb + coghammer 😛
Devv
Nekem sincs Tirionom, mégis ott vagyok 13-on, ahol te szenvedés nélkül. Az más kérdés, hogy keveset rankedezek. 😊 Persze a kérdés úgy szólt, hogy mihez van lapod.
Hmm. Hát nem tudom, szerintem a +2/+2 early gamebe sok :/
dave9004
lassú, 3ért 2/2 szal önmagában is fos.

persze mindent lehet nerfelni aminek a kombója összejön egyszer 😄 szal nerfelni kéne a lightwell-inner fire kombót 😄
Találtam még egy nerfelni való lapot: Iron Sensei. Szerintetek?
dave9004
benbród huge meta change-t ígér a BRM-el
10 meccset mentem eddig ma 10ből 5 mage, akár a close béta végén 😄

gvg előtt is játszható volt, csak ugye egy ultra control verzió volt belőle
kb mint a control wari, ami ha nem is annyira de elég drága volt

nekem az a bajom hogy a mustár egy control deckben is képes megoldani az aggro győzelmet
nem azt hogy elbír az aggro deckekkel hanem kb lemossa őket úgy hogy alapvetően control a deck
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 00:58:38

dave9004
hát gvg előtt játszhatatlan palából játszható lett, de nem verhetetlen, szal kellett neki 😄
én azon nevetek, mennyire lehúzták előzetesen a lapot, hogy minek neked 3 kisarc 😄 aztán jött a negyedmester 😄
én nem haragudnék rá azért mer "túj jó játékos"

újabb tanulság
counter spell hiába fogja meg a spell anton sajnos ad érte fireballt

Az a másik bajom 😊 Egymaga eltossza a metát 😄
mikor huntert játszott az volt a bajod 😄

duplicate -> loatheb -> a wari kb kiherélve 😄

Szerintem az találta ki aki Boomot <#idiota> Van valami idióta ott a Blizznél aki vagy túl Op kártyákat vagy nagyon fosokat talál ki. Más: Xixo olyan népszerűvé tette a midrange lockot, hogy az előbb megint jól elvert egy. Nem akar ez a srác mással játszani? <#eplus2>
ezzel vitatkoznék, de mind1

amúgy a gnomish experimenter melyik "zseninek" a fejéből pattant ki? ( nem elég hogy 3 mana 3/2)
tipikusan a semmire nem jó képessége van ami nem jó, cserébe kb elintézi hogy kikapj (portal dobta, mondom hátha nem szopat be -> ragnaros pápá 😞 )
mondjuk megnyerte a meccset hálisten 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 00:39:35

Az a lap kell a palának. Nagyon kellett neki.
amúgy ez a mostani paladin elég OP
érdekes hogy a mustár nerfet senki nem emlegeti

én most R10en vagyok, 5 mage w a küldim, megnézem betok-e menni egyszámjegyre

Shep
Nekem tök 8, kb ugyanazt tudom hozni minden paklimmal ami mint látható semmire nem elég.

ez a tempo mage tetszik 😄 végre megint egy mage deck amit tudok rankedon tolni 😛

mondjuk van egy vicc abban hogy hétvégén nem játszottam erre ma 3ból 3x mage mirror rank 11en 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 00:09:08

Shep
Druidánál nincs FoN, sámánnál asszem minden lényeges megvan, rugónál a 1 prep nincs ami fontos, warlocknál a 2 molten, magenél az echo, warriornál szinte semmi nincs meg ami fontos, palánál nincs tirion, Legendarykból a class lapokból csak Voljin, Godzilla, Flame leviathan, Anti és Jax van meg. Tehát lényegében csak mage, hunter és priest az ami úgy ahogy megvan. Gondoltam már rá amúgy, hogy megfogom és betörök mindent a szarba és azt a 2-3 hőst akiket játszok kimaxolok de akkor meg a napi küldetésekkel lennék gondban, basic paklikkal azért nem annyira egyszerű casualban nyerni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.16. 00:10:13

van egy félkész handlockja is asszem
kár hogy legend alatt se a handlock se a priest nem túl jó

Neked amúgy priesten meg hunteren kívül mihez van lapod?