40521
  • Ozzyehh
    Srácok őszintén szólva elvette a kedvemet az, hogy nagyon lassan lehet haladni : ( a nélkül, hogy igazi pénzt fektetnék bele
  • BlackWolf
    ipad mini retina és ipad mini 3 között nem sok a különbség az újban van touch id meg 1-2 apróság és ki is fújt. Hearthstonet játszani mind2 tökéletes. Amennyiben ajánlani kell iPad air 2 :D szép is nagy is gyors is. Itt igazából az kérdés mennyit akarsz rákölteni és mekkora méret az ideális ?
  • Sheltem
    (és persze ha más tabletet ajánlotok hearthstonehoz azt is meghallgatom)
  • Sheltem
    Sziasztok

Tudnátok abban segíteni, hogy Apple iPad Mini 2 Retina 16GB vagy Apple iPad Mini 3 16GB az erősebb? Tehát, hogy melyiket érdemesebb
    venni ? Hearthstone -t is játszanék rajta és ránézésre a proci, felbontás stb ugyanaz.

Köszönöm a választ előre is.
    Ja a képminőség is lényeg.
    Köszi
  • Carmang
    Ok, nekiállok küldizni, köszi.
  • Malarki
    Fura dologk vannak japánban :D
  • dave9004
    Emlékszek otthon egy cigusnak Keppe kabátja volt. Eredeti hamisított :-D
  • Zickler
    Srácok, le vagyok maradva.
    Mi ez most Dreamhacken? Ek0p vs Purple Arena Match?
  • Shep
    Japánban az. Nálunk meg

• Zozo0122 #18517
    Nem igaz. A kappa víziszörny :D Teljes nevén Kappa Keepo :DD

• Shep
    vicces, szarkasztikus, ironikus érzelmet fejeznek ki vele, de szerintem leginkább csak nyomatják, mert azt hiszik vicces :)
  • Devv
    Jaja, ez az! :)
  • Malarki
    "The main symbol/emote of Twitch.tv. It represents sarcasm, irony, puns, jokes, and trolls alike. If you see this term used outside of Twitch.tv, then this is not the correct definition. Usually used at the end of an ironic or sarcastic sentence. Sentences that contain a Kappa should not be taken seriously"
  • Devv
    Hát asszem egy vicces beszólás kísérője, de javítsatok ki ha tévedek.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.06.14. 19:22:22
  • Zickler
    Óóó... de, bocs. Kiment a fejemből.
    Kappának van valami hivatalos definíciója?
    Annyit tudok, hogy twitchen spamelik mint az állat, ha történik valami.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.14. 19:20:22
  • Devv
    #18438 #18439 <- ezeket nem írod be szótárba? Vagy hülyeség?
  • Zozo0122 #18510
    Engem? :D Szerintem több mint fél éve nem voltam rank18 alatt, még szezonkezdéskor se :D Általában rank16 vagy 17-nél kezdem a szezonokat.
  • Devv
    Szerintem helyben vagy. 2 hete játszol és rank 19-20, teljesen jó. Rankedezz, vegyél pakkokat és tanulj.
  • DarkHorSe
    Te vagy az akit le fognak farmolni rank 20-19en a napi kuldetes miatt :D
  • Zickler
    Szard le az egész rank dolgot, eleinte úgy sem fogsz nagyon sokáig jutni, és szezon végén ugyanúgy megkapod a kártya hátlapot, ha min. rank 20 vagy.
    Csináld azt hogy, elkezdted farmolni a goldot. Rank 20-n, nyersz 2-t, majd a kövi kettőt feladod. Ezt csinálod addig amíg össze nem jön a napi 100 arany, amiből meg mindig Classic paklikat vegyél.
  • Malarki
    Én azt mondom, hogy abból a 460 goldból vegyél classic packokat, azzal jársz a legjobban. Most úgy áll a dolog hogy olcsó facehunter vagy zoo packilval is lehet haladni, bármennyire is nem szép dolog de játszhatod ezeket, szinte alap lapokkal is jól működnek, olcsón össze lehet rakni őket. A netről lenézni paklikat nem szégyen, de azért ne ragadj le annál, bátran próbálgasd a lapokat. És a legfontosabb, Legyél türelmes. Csináld a napi guesteket, vegyél paklikat. Az arenát nem ajánlom, kezdőknek nem túl jó terep.
  • Zozo0122 #18505
    Egyelőre ne görcsölj rá, csak tanuld a játékot és mindig csináld meg a napi küldetést. Nehéz dolgod van kezdőként sajnos...
  • Carmang
    Sziasztok! Új fiú segítséget kér :) Két hete játszom a játékkal, Ranked-en lv19-20 vagyok. Ezekkel a paklikkal nyomulok:
    http://www.icy-veins.com/hearthstone/decks-and-guides-for-constructed-play
    (a Decks szekcióban, katt a kasztra, és azon belül a Basic-re).
    Kérdés: hogyan léphetnék előre? Nem az a baj, hogy béna vagyok, hanem rendszeresen olyan pakkokkal jön az ellenfél, hogy esélyem sincs.
    460 Goldom van most úgy, hogy asszem 3 pakkot nyitottam eddig. Valódi pénzt nem akarok költeni.
  • Zozo0122 #18503
    Na feladta 32 életnél, volt a kezemben 4 fireball + 2 kis varázslat és lenn volt Anti...esélye nem volt szegénynek. Jól nyomta amúgy a körülményeihez képest elintézett 2 Antonidast + 1 Malganist...
  • Mephike
    Pio kártyái jutatták eszembe, hátha valaki nem olvasta a Brawl játékmódban érkező új lapokat. (Elvileg csak Brawlban lévő paklikba lehet majd használni ezeket a lapokat.)
  • Negritis
    csak nem shep az ellenfél? :D
  • Zozo0122 #18500
    És a második portál Malganist dob, miközben van nálam 4 fireball :D A mákos kurva anyámat
  • Zozo0122 #18499
    Bekapta a csalit és duplikálta Antit végem :DDDDDDDDDD
  • Zozo0122 #18498
    Tempo maget tolok 2 flamewakerrel...és a portál Antit dobta :D Mit fog kapni ez a wari te jó ég :DDDDD
  • Shep
    Én meg betöröm a Millhouse seregemet és csinálok belőlük target dummy commandót :D
  • Zozo0122 #18496
    Hát ha demonlockot szeretnél, akkor muszáj lesz. Lehet én is előveszem most az enyémet :D
  • kabel15
    Akkor betöröm az összes olyan gold lapomat amiből van már 2 sima és le craftolom.
  • Zozo0122 #18494
    Á, Malganis pótolhatatlan, teljesen esélytelen bármivel helyettesíteni.
  • Pio
    A priest nem rossz csak bonyolult kombó deck, talán abba a legnehezebb belerázódni.
    Sámántól nagyon hiányzik 1-2 jó laphúzás.
  • Negritis
    én duduval is szívok most
  • dave9004
    Eszméletlen gyenge a sámán. Talán a priestnél is. A mech jó de csak ha nyered a legelején a pénzfeldobást. A többire rá se térnék annyira fosok.
  • Negritis
    így elsőre ha van 1 sea ginated akkor azzal félig meddig pótolható malganis
    nyílván közel sem lesz olyan jó de talán belefér

monbdjuk leírás :
    1st of all - if you have no Mal'Ganis, Imp Gang Boss or Voidcaller you should play another deck. This cards are unique and cannot be replaced.
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.14. 15:58:19
  • Zickler
    JAAAAAAAAA!!!
    Azt hittem Malylockról beszélsz.
    A Malganisos Zoolock, nem olyan új. Én szeretem nagyon, Szegedre is azt vittem.
    Bár a Dire wolf + 2 Squire helyett, Sea Giantet + Flame Impet használok.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.14. 15:47:07
  • Pio
    Abusive azon kevés 1dropok egyike, melyek később se teljesen haszontalanok, hisz általában segítenek egy felfele trade-elést.

Fő szinergia lap a shadow flame, ezért a klasszikus, nagyon mohó handlocktól eltekintve minden lock decben szokott belőle lenni legalább 1.
    Jól jöhet még BGH/SW:D aktivátornak is, bár ez nem olyan elterjedt/hasznos felhasználási mód.
  • kabel15
    link