Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Habár nem tudom, hogy ez az állításod mihez is kapcsolódik.
SŐT a facehunter is és az olaj rugóban is kevés a hiba
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egyébként még abban az értelemben is tudok hibátlan decket mondani, például a közkézen forgó control warrior paklikat lehet annak tekinteni.
Azt nem állítom, hogy a későbbiekben nem lesz ilyen jellegű változás, de jelenleg egyáltalán nincs rá szükség.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.03.18. 15:43:18
A ladder azon része bizony gyenge, tele van hibás deckekkel és sokat tévedő játékosokkal. De ha tévednék, akkor nézd el nekem, mert mostanában csak streamen látom azt a szakaszt.
Nem is vétózok meg senkit semmiben, észérveket szoktam felhozni logikátlan állításokkal szemben, amelyeket te rendre figyelmen kívül hagysz. Aztán ismételgeted ugyanazt téves meglátásod, hátha valaki megszán.
Elhiszem, hogy más fórumokon kerülik a konfliktust (van is elképzelésem róla, hogy miért), de az nem feltétlenül helyes viselkedés, mint ahogy az ellentéte sem. Ha megijedsz attól, ha valaki érdemben reagál egy hozzászólásodra, akkor még van hová fejlődnöd kommunikációban.
Belemagyarázásban tényleg jó vagy, még akkor is, ha érvelésben kevésbé. A brainstormingról, a többség akaratáról, megszokásról és a változásról nem szerencsés, hogy engem próbálsz kioktatni.
idegesít hogy a velens chosen után bukom a meccset a midrange deckjeimmel 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
amúgy új hős szinte biztos hogy lesz, mindig azt mondják hogy "jelenleg" nincs tervbe véve
ergo nem úgy halad a tesztelés ahogy kéne 😄
pedig mind2 feltevés helytelen
1. az aggro nagyon sok aktív játékos egyetlen mókája
kevesebb játékos -> kevesebben költenek 1-2$-t a játékra -> kevesebb bevétel -> leszarja a blizz
2. az aggro a kezdő játékosok egyetlen valid lehetősége, hogy normális sikerélménye legyen
gyorsan beleunnak -> kevés tartós játékos -> kevesebb bevétel-> leszarja a blizz
3. az 50hp nem csak a face deckeket nyírná ki, hanem a midrange és kombó deckeknek is vége lenne
cserébe mindenki freeze mage-t tolna és alexa lenne az új "boom"
Senki sem tanácsolta, hogy aggróval próbálkozz, és nem is várja el senki, hogy legend legyél.
Saját bevallásod szerint nincsenek megfelelő lapjaid, se tapasztalatod, és gyenge képességű ellenfelekkel játszol többnyire. Miből gondolod, hogy a játék egészére vonatkozó alapvető játéktechnikai változtatási ötleteid akár véletlenül is helyesek lehetnek? Különösképp úgy, hogy már többször is nagyon egyszerű érvekkel megmutatták, hogy hibás az adott elgondolásod.
Én könnyen megvalósítható ötletet adtam arra, hogy mivel oldhatnád meg a problémádat, erre félrebeszélést és újabb, témába nem vágó kifogásokat kaptam.
Sajnos teljesen más logika mentén gondolkozunk, aminek ékes példája ez a megjegyzésed: "hátha valaki egyetért, akkor megvitatjuk".
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.18. 13:39:55
1 HP-je maradt rugónak, nulla lap. Nekem 6 HP, 4 lap a kézben, kint 4 minion. Ő jön.
Well played. Pont az egyetlen kapott lapja Leeroy volt. Kösz rng -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aztán ha kiDCztél az ellenen, vagyis egyetlen egy személyen múlik, milyen hamar lesz vége a meccsnek.
Illetve a meccs hossza is teljesen változó, aggro deckek általában 6-8 kör alatt próbálnak végezni, viszont 2 control warri ütközete szinte biztos, hogy fatigue-ig tart.
Na és nem lehet objektíven eldönteni boardcontrol/HP alapján, hogy most épp azért szakadt-e a neted, mert rosszul álltál (lásd freeze mage például, aki tipikusan a 10. kör után 0 board presence-el, alig néhány HPval nyeri meg a játékot 2 kör alatt).
Szerintem tökéletes a jelenlegi felállás, hogy DC esetén vár egy picit a játék, hogy visszaérj és ennyi.
Swedish people are albino monkeys
Ugyanez van akkor is, ha a szerver túlterheltség miatt instabil. Persze, ha már érzed a játék végét (perceken belül el fog verni az ellenfél csapat) és kihúzod a modemet/kilépsz vagy csak tényleg megszakad a neted, akkor már Lose-nak fogja elkönyvelni a rendszer és le is vonja érte a pontokat keményen. Viszont ha a meccs elején/közepefele szakad meg a neted, akkor nem. Persze ez a meccs időtartamától is függ.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.18. 12:43:58
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A megoldás szerintem is a stabilabb netszolgáltatásban keresendő.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.