40521
  • dave9004
    sry felültem a provokációnak.
  • Negritis
    és akkor az még szóba se került hogy rongyember ki f2pért fizetni me :D
  • Zickler
    Srácok ne... Kérlek ne...
    Miért kell minden héten megvitatni, hogy aki netdeckel, aggro paklival / hunterrel játszik, vagy akinek van néha-napján egy kis szerencséje az RNG-vel az nem jogosult az életre?
  • 1Darton1
    Attól függ, hogy szerinted ki a birka és ki normális.
    Én vállalom, hogy birka vagyok, mert olyan "saját" paklikkal játszok, amiket szeretek, és annyit, amennyit még élvezek.
    A normális emberek pedig őrjöngjenek csak a szerencse, az aggro deckek és a hunterek miatt.
    Nekem megfelel ez a leosztás.
  • Negritis
    van különbség aközött hogy az ember meglévő "trendek" alapján építi a decket és aközött hogy lightwell-innerfire priest-t akar használni a ladderen
    (meg pár lépcsőfok is)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.18. 14:33:49
  • dave9004
    Tehát jobb ha mindenki birkának áll és meg sem próbál normálisan játszani?
  • Negritis
  • 1Darton1
  • Shep
    WAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  • Negritis
    nem, mert mind2en ugyanarról a roncstelepről vették az alkatrészeket amivel az autót építették
    max annyi a különbség hogy az egyik egyedül a másik meg külső segítséggel
  • ktm99
    Ebben az esetben a paytowin problemaval allunk szemben.
  • 1Darton1
    Te monster truck versenyre kispolskival nevezel, és a végén kitalálod, hogy nem volt szerencséd.
  • greyfox

Mindent a randomra kenni nyilván a legegyszerűbb válasz a vesztésre. :)
  • Negritis
    zozoéknál nem, de nálad igen :D
  • Shep
    A kettőnek nem sok köze van egymáshoz.
  • antiatom
    Ha ezt mindenki így gondolná nem kéne dühöngő topic...
  • 1Darton1
    Kolento mai meccsei zseniálisak voltak. Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy mekkora hülye vagyok, amikor a randomot szidom, pedig tuti lehetett volna jobban is játszani, csak nem vettem valamit észre.
    Legalább ez is motivál, hogy van még bőven hova fejlődni.
  • Zozo0122 #18710
  • TBTPumpa
    Őt én is legyártanám.
  • Devv
    Legyártottam Sylvanast.
  • Zickler
    Szerintem a Turn 1 Consort, Turn 2 Vaelesztrasz + 2 Blackwing Technician + Dragonkin Hatcher kombó bejövősebb :D
  • Shep
    Múlt hónapban használta.
  • Pio
    Én úgy vettem észre, hogy a legnagyobb kérdés alapvetően Nefa kezdőkeze. Ha rákezd valami olyasmivel, hogy turn1 dragon consort, turn2 coin onyxia onnan nehéz visszahozni, de van, hogy az első 1-2 körben csak hero powerezik, akkor simán lehet vele tartani a tempót.

Nekem minden esetre sokkal jobban tetszett, amikor Ragna voltam, sokkal taktikusabban kell csinálni vele. :)
  • Tinman #18704
    De meg ám, jól megy vele egyelőre :-)
  • Tinman #18703
    Oh, golden AuCHE-Náci Soulpriest. Ideje volt, még alap se volt, nem, hogy golden...
  • Devv
    Ragnaros egyébként később már erős, játék elején nem, de ha kibírja az ember a kezdeti nyomást, akkor meglehet a meccs.
  • Pio
    Remélem Kolento vitt priestet is, nála jobban talán csak Zeta tud priesttel játszani. Kár, hogy Zeta nem jár versenyekre, mondjuk meg is értem, hisz nem lehet csak priesttel nevezni. :)

Ami amúgy meglep, hogy egyiküket se szoktam látni deathlord priestezni, pedig ladderen talán az a legerősebb.
    Mondjuk lehet azért, mert control warri és handlock ellen igen gyenge, abból pedig versenyen sok szokott lenni.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.06.17. 20:35:38
  • Zozo0122 #18700
    Egyik sem, de az armor amúgy se számított volna :D
  • Negritis
    volt armorod vagy gyúgyulásod?
  • Zickler
    Kolento vs Kalaxz
  • Zozo0122 #18697
    5v6 meccset mentem Ragnával, 2x volt bugos erre emlékszem :D Az egyik esetben asszem 3 életnél rakhattam volna ki 3 manáért, de ez sehogy sem stimmelhet, mert 13 életnél kéne annyinak lennie. A másiknál olyan volt, hogy harmincvalamennyinél tettem ki ingyen :DD
  • Zickler
    Nekem eddig még sose volt vele problémám, és ahogy olvastam redditen, másnak se.
    Szerintem te számoltál el valamit :D
  • qetuol
    na tizedik nekifutásra sikerült ragnát megkapnom lol
  • Zickler
    Piros pont
  • Pio
    Hetente kapsz belőle 1 paklit és hetente változik a játék. 5 naponta bezár 2 napra, azért van ott a visszaszámláló.
  • 1Darton1
    Hetente, és a szokásos három győzelmenként 10 gold. Még ez is több jutalom, mint amit play mode-ban lehet szerezni. Szerintem nem is baj, hogy nem lehet ezen felül is farmolni valamit, mert furcsa torzulásokat okozhatna.
  • Tinman #18691
    Azt gondolom, hogy én ezt a Brawl-t egyelőre bekajáltam.

Tetszik, hogy brutál erős hőssel és kártyákkal pusztíthatok. Tetszik, hogy nem vesztek csillagot, ha jön a fészfax. Tetszik, hogy Ragnával lesöpörtem az ellenfelet, pedig pont fordítva gondoltam. Tetszik, hogy ha hetente lesz 1 kincses ládika és most 1 pakk volt, lehet, hogy jövő héten más ajándék lesz! Tetszik, hogy winért itt is jár a gold.

Nem kell egész nap ezt tolni, de feszkó levezetésnek szuper! Ilyen/ilyesmi újításokat várok pontosan a Blizztől, nem a semmirekellő skin szemeteket aranyáron.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.17. 18:53:41
  • Sheltem
    Ez a brawl most hogy működik? 4 naponta kapunk 1 paklit, többet nem lehet kiszedni onnan ?
  • Pio
    Szerintem szuper lett az első brawl.
    Pont az a lényege, hogy minden héten más és más, most egy kis funolás brutál lapokkal, jövő héten komoly pakliépítés lesz, utána megint valami könnyed.
    Persze a HS is egy olyan játék, amire mindenki panaszkodik, de mégis mindenki játszik vele. :)
    Ha valami elmés pakliépítő hetet tettek volna be elsőnek, akkor mindenki azon sírna, hogy blőőő ez is pay2win meg a spéci szabály mellett túl OP a druid és különben is azt hitte ez végre valami könnyed szórakozás lesz nem ugyan az a sz*r, mint rankeden.
  • 1Darton1
    Sokan szerették a PvE bohóckodást, ez nekik készült. Erre a célra egész jó ötlet.
    Az más kérdés, hogy nem ártana már valami más kompetitív játékmód a ladder mellé. Meg persze végre egy rakás új lap.