40521
  • Matte
    én értem hogy érted, de 5 és legend között ennél sokkal magasabbat nemigen (53-54-55 még talán) fog elérni egy "átlag" luck guy.
  • sadface #38430
    Nincs is ezzel baj, ne így értsd. :) Mindenkinek megvan a véleménye. El kell fogadni, hogy igenis vannak / voltak (nem tudom, nem játszok jóideje) autopilot deckek (lásd széklet paladin) amihez nem kell nagy tehetség, hogy valaki elérje a legend rankot. (Ezzel szerintem nincs értelme érdemben vitatkozni. Persze aki eljut odáig az nyilván nem mákolt ilyesmik.) Nekem is R3 volt a max, de az már nagyon régen volt, manapság ha megüt a meleg akkor havi egyszer belépek és ennyi. De ha adtok egy fullos accot ahol az aktuális Fotm deckeket nyomathatom egy hónapig úgy, hogy nincs más dolgom mernék pénzt rakni arra, hogy én is tudok legendet csinálni. Ezért is szép Madi eredménye és felesleges a vitát gerjeszteni érted. :) Személyesen nekem a stílusával volt bajom és ennyiben is hagytam inkább nem reagálok az ilyenekre általában. (nem madiéval)

Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.05.31. 18:04:41
  • Zozo0122 #38429
    Jaja, de én az ilyen dolgokat mindig is túl fogom drámázni. Az az eset is színtiszta balfaszság volt, nincs ezen mit izélni. Jó ez a game, de nem tudom komolyan venni, és gyakran rühellem az ellenfelemet a buta deckje miatt :( Hiába próbálok ez ellen tenni, ez van.

Kíváncsian várom az új kieget, csak legyen minimális a random...ez az egy kérésem van már, semmi több. 120/10-15 lap, azt annyi. Tudom, szép álom. Anyjuk picsáját. :D
  • Renegade
    hát ez egy két irányú utca szerintem, ha be lehet írni azt, hogy, mit tudom én, azért nem vagyok sikeres, mert csal a játék, sok az agro, lejt az RNG, akkor be lehet írni azt is, hogy ez nettó ostobaság, egyszerűen az adott illető nem elég okos/tapasztalt. Pl mint én, két éve játszom, R5 volt a max, nem a felsorolt kifogások miatt, hanem mert nem vagyok elég okos a játékhoz.

jól látod, időnként szeretem szívni mások vérét, hűű tényleg Zozzzonak be sem szóltam, mert túldrámázta az Ausztrál szitut :)

Viszont, ha jól rémlik nem egyszer megkapta Shadow, hogy ja xz deckkel bárki Legend tud lenni (meg cifrábbakat is, nem a stílusára, a tudására), ez szerintem elég nagy tahóság és persze nettó hülyeség. Szóval ja, ezeket megjegyzem és, ha szar napom van visszaszólok, de az is biztos, hogy nálam van túltekerve, a hőskomlexus :)
  • sadface #38427
    Az arccal és a stílussal volt baj anno, ha egy emberre gondolunk. Semmi köze nem volt ahhoz, hogy meddig ment el...

ps: felesleges amúgy a provokációt odarakni a mondat végére. Ideje továbblépni ezen.
  • Shep
    Haha ez jó :)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.05.31. 12:04:31
  • Renegade
    de én buta vagyok, nekem az kihívás :)
  • Shep
    Igazából nem ez a baj, hanem az, hogy egy ilyen kő/papír/olló játékból esport lett, már ha lehet ezt egyáltalán annak nevezni, persze ebben az esetben nem feltétlenül a blizz a ludas, de ez egy elég összetett kérdés kár is belemenni.
  • Shep
    Senki nem lett kiutálva azért, mert eljutott akármeddig a játékban, de ha akarod téged utálhatunk, mert rank 10 vagy :DD
  • Zozo0122 #38422
    Ez egyszerűen TÚL kevés. Aki komolyan gondolja a játékot, igenis legyen ennél magasabb winrateje. Úgyértem, összesen, és legend rankon.
  • Matte
    amúgy az a baj, hogy kb tényleg ilyen 52-54% wr van ott már, ahhoz meg kell rendesen. :D
  • Zozo0122 #38420
    Eltökéltséggel alapvetően nem lenne gond, de túl nagy a random szerepe, és Coachnak nagyon igaza van abban, ami miatt kilépett a HS-ből. Elkeserítő az az asszem 2 százalék.
  • Renegade
    legyen már, kellenek ide az eltökélt játékosok :)
  • Zozo0122 #38418
    Na, ma délelőtt összedobtam egy saját verziós, hibrid secret maget. Hát mit mondjak, jó erős, 72% (18-7) winrátával vitt le R9-ről R5-re. Bárcsak lett volna még idő, talán most én is nekifutnék. Talán, nagyon talán júniban, mert ha minden jól megy 20. körül végzek a vizsgaidőszakkal és utána mehet...ne, de úgyse lesz türelmem :D
  • Renegade
    kíváncsian várom, hogy a nagy megmondóemberek téged is kiutálnak-e, most, hogy legend lettél :)
  • chopin42
    Grat (nekem rank 4 volt a top )! Remélem egyszer találkozunk a narancsok birodalmában :D
    Utoljára szerkesztette: chopin42, 2017.05.29. 21:48:30
  • Madi92
    Kicsit hosszú, szóval az "élménybeszámoló" alant.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még az kieg után ide bemásolt paladin deckem lett a befutó, ami utólag valamilyen szinten mások által is elfogadott deck lett. (Azóta 1-2 változtatás lett azért benne)
    [spoiler]

R5-ig főleg a sima Kazakus Priestel mentem el, aztán átváltottam egy Dragon Kazakus Priestre amivel R3-ig jutottam el. Aztán jött a Paladin megint.
    Sima:
    Dragon:

És ha valakit érdekelnek a matchupok eredményei lebontva.
    Paladin:
    61-32 66%wr
    Druid 6-4
    Hunter 3-1
    Mage 11-9
    Paladin 8-2
    Priest 11-2
    Rouge 1-5
    Sámán 9-7
    Warlock 0-0 :D
    Warrior 12-2

Dragon Kazakus
    40-31 56%wr
    Druid 6-6
    HUnter 3-0
    Mage 10-3
    Paladin 5-4
    Priest 3-4
    Rouge 2-8
    Sámán 2-3
    warlock 0-1
    warrior 9-2

Sima Kazakus
    79-65 55%wr
    Druid 7-7
    Hunter 14-12
    Mage 13-7
    Paladin 13-8
    Priest 6-5
    Rouge 7-7
    Sámán 5-4
    Warlock 2-2
    Warrior 12-13

Igazából azért tudtam lemenni Legend-ig mert 1 vagy 2 Qrouge-al találkoztam útközben. Egyébiránt sámánon kívül más nehéz matchup jelenleg nincs. QMage lenne még nehéz, de az már nincs nagyon. [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.05.29. 19:38:15
  • Pio
    Gratula! :)
  • morcosqtya
    :DDDD "Kijátszotta."
  • Renegade
    GG :)

saját deckkel?

jöhet az élménybeszámoló az utolsó egy-két szintről :)
  • Daermon
    Gz :)
  • Shep
    Gratulálok, végig vitted a játékot, mehet az uninstall .)
  • Madi92
    1,5 év után, de meglett! :D

• Zozo0122 #38408
    Az fura. Nekem régebben már rank4-nél is adogatta be őket néha. Ez finomítva lett azóta valami patchben?
  • Madi92
    Első Legendás ellenfelem! :D
  • sadface #38406
  • Renegade
    megvan az új szerelem, még marhára kezdő vagyok vele, meg nem is érzem potensnek, de arra tökéletes, hogy R10 0-1 csillag között bohóckodjak :)

• TBTPumpa
    3 kiegészítő jön az idén. Az egyik már meg is jelent áprilisban. A következő július vége/augusztus elejére datálható (GamesCom), az utolsó pedig a Blizzcon idejére (november). Valószínűleg a következő kiegészítőt már júniusban megszellőztetik.
  • cesar22
    ha június környékén jönne valami arról már tudnánk
  • morcosqtya
    Most akkor mi az igaz?
    A.: idén 2x jön ki új kiegészítő, egy június környékén, egy pedig decemberben
    B.: idén csak egy kiegészítő jön valamikor ősszel
  • dave9004
    wild lapok csak később rotáltak ki arénából. idén v tavaly év végén nem?
  • Shep
    Ne terelj, nem vagy te juhász, vagy igen? .) Egyébként szórakoztató, heti 2-3 meccs erejéig, vagy ha olyan meccsek vannak, mint amit tegnap játszottunk Tinmannel a 80 aranyért.
  • Renegade
    Az, hogy te megcsömörlöttél nem feltétlenül általános, sok embernek szórakoztató még a játék :)
  • Shep
    Na meg is találtam
    https://hearthstonehungary.hu/node/nem-kell-minden-honapban-a-legenda-rangra-torekedni
  • Shep
    Ja hát persze aki ma kezdte annak igen, de ha f2p nyomja akkor hülye, ha meg nem akkor is. Ebbe a játékba most már nem szabad beszállni, inkább csak ki. Amúgy meg volt egy cikk hogy rank 5 és 15 az a két szint ami a ráfordított idő arányában megfelelő díjazást tud biztosítani.
  • morcosqtya
    Áá, béna vagy. :-))
    (just kidding)
  • Madi92
    Nem pozitívumként írtam. :D Ha hó elején már R5re le tudok menni, akkor illene már Legendre is eljutnom.
  • Renegade
    jaj hagyjuk már, neked nem, de az újaknak?

2 golden commons, 1 golden epic, 5 dust, card back 505 280
    vs
    1 golden common, 1 golden rare, 5 dust, card back 155 80
  • morcosqtya
    Gratula!
  • morcosqtya
    Miért, ott nincs valami extra lap, deck vagy hasonló? Csak pár dust?