Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
secret mage: 7. kör 10 hp-n 0 combo lap, feladás.
Persze még így is picivel 50% fölött van a deck, de kell hozzá idegrendszer rendesen 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ilyen bipolárisabb deckhez még nem volt szerencsém 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
quest mage-el nyomom, jön a gyökér pirate warriorral, ropeolás minden körben, board clear minden körben 😄 5. körig bírta, concede
ggwpszopjálfaszt
Utána meg kaptam zsinórban 2 pirate warriort. Az elsönek olyan jól jöttek a lapjai, hogy már 5. körre halott voltam, nekem meg kezemben se aoe, se taunt palával, de még heal se. A 2. warriort azt 9HP-n fogtam meg, akkor már a 12. körnél jártunk, a játék közepén elfogyogatott, de azért fegyverrel még tudott csipegetni. Frusztráló, de ez is kell a sok control meccs után.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.14. 18:59:43
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.04.14. 14:59:21
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
én most csináltam egy ilyet, egyelőre jónak tűnik, kontrollal még nem futottam össze, azok tippre el fogják verni. Gondolom a tiéd inkább midrange mint tempo. (néhány lap kényszerből van benne, de egyelőre nem akarok craftolni, remélhetőleg arénából majd kibontom még ami kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
VIszont, ami (nem olyan nagy) meglepetésemre sokkal jobb, mint várható volt, az a Tol'vir Warden 😄 Nagyon király az a kártya szerintem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.13. 18:33:40
Az emotok erre valóak, szurkálódni,hülyülni velük.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ami nem látszik az egy chieftain és egy Primal Lord
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Úgy kell erre gondolni, hogy az újraéledt lény vagy a kezedbe kerülő lény ugyan szintén Tirion, de technikailag nem pont ugyan az a lap, mint amelyik meghalt. Az a lap halott és úgy is marad. Például resurrecttel is vissza tudod hozni.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.04.11. 22:01:41
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.11. 20:10:23
ha az segít, olvasd vissza a hozzászólásaidat az offtopic első oldaláról.
Lehet ez csak nekem új, mert én azt hittem, hogy vagy egyik vagy másik teljesül(attól függően, hogy melyiket játszottad ki előbb), de mind2 egyszerre. 😄
Bár a dolog nem volt tudatos és szerencsém is volt remélem legközelebb is így fog elsülni ez a dolog 😊
2db spellt sikerült ellőnie egész játék alatt a questhez. Erre mikor pukkasztottam még volt vagy 10 db lap a deckjében. Hát ő mit sem törődve ezzel, szépen kirakta a Sorcerest csinált belőle vagy 5öt, nyitott egy cabalist tomot, abból megcsinálta a questet, kirakta Antonit aztán kanyec volt nekem. 😄
Hát ezt még dirty rattel sem lehet counterelni, mert nem nagyon akarod kirakni addig, míg nincs majdnem kész a questje.
Nem értem, hogy aki szórakozni akar és nem találja szórakoztatónak az miért erőlteti. Márpedig ebből a rengeteg panaszkodásból én nem azt veszem le, hogy itt 1-2 ember túl sokat szórakozna.