40521
  • Malarki
    Hát ez ilyen szakma, az első 2-3 hónap azérz elég kemény(én is most kezdtem nem rég). És addig örülj amíg Illidian jön szembe, majd ha Ragnarost, Dr. Falloszot vagy Sylvanast kell leszedni akkor szívhatod a fogad :D De amúgy ez a legjobb amit tehetsz, csinálod a küldiket, veszed a paklikat, ami nem jó lap azt betöröd és craftolsz olyat ami kell.
  • Carmang
    Nem az a baj, hogy okosabb ellenfeleket sorsol a gép ellenem (mert tényleg nem okosabbak), hanem az, hogy kapásból Deathrathle-s, meg taunt/shield, meg mittudomén miféle buffoló minionokat dobál ki az asztalra.
    Én pedig a basic paklim mögül csak pislogok kifelé, hogy akkor ezt most mivel lehetne ütni (semmivel, nyilván). És bónuszként egyszer csak előveszi Illidant. Vagy valami hasonló kaliberű lapot.
    Hát ez marhára nem mókás.
    Egyébként az ezelőtti hétvégén (szinte egész hétvégén toltam) azért váltottam Rank 19-ről Casualra, mert 90+%-ban erősebb paklival rendelkezőket sorsolt. Így Casualban már kb csak 70% az arány. Hát szuper :)
    Költeni semennyit nem vagyok hajlandó. Az, hogy a pénzemért kapok valami random lapot, az nem az én világom.
    Általában megcsinálom a napi küldit, és ennyi (idővel sem vagyok hétközben eleresztve). Azaz kétnaponta nyitok paklit. Így elég soká lesznek ütőképes lapjaim, tudom. Lehet előbb megunom az egészet, minthogy legyen akár egyetlen valamirevaló paklim.
    Viszont, ha azonos képességű paklit dob ellenem a sorsolás, akkor tényleg móka a játék, még akkor is, ha esetleg vesztek.
  • dave9004
    Zséjna is alkalmazkodott a metához
  • Tinman #18925
    Lol, tutorial utolsó harc, ami miről szól? Mire tanít? Csakaface -.-

De érted? Még Dzséna mondja is, hogy ne foglalkozz a minionokkal, minél előbb tedd el láb alól Illidiant...

Amúgy a régóta játszóknak mondanám, hogy nagyon korrekt kis tutorialt hegesztett össze a Blizz, pont ma toltam le egy kamu Bnet accal, hogy meglegyen végre a subnet-es sárga hátlap.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.23. 17:53:14
  • Shep
    Nekem 1 óra is sok volt abból a szarból, ráadásul a hátlapok sem érnek egy kalap szódavizet sem, mert játék közben úgysem látod őket normálisan.
  • Zickler
  • Zozo0122 #18922
    2-3 nap. Nekem asszem annyi volt, hogy 4 ingyenes herot elvittem level 5-ig. Azóta be sem léptem.
  • Sheltem
    Srácok. Mennyit kell s*ggelni Heroes of the Stormmal sacc/kábé hogy megkapjuk onnan a hátlapot? Már csak június végéig lehet jól emlékszem ?
  • Negritis
    annyi a lényeg hogy rank 18-20 környékén maradj, az általában "kezdő zóna"
    vannak páran akik farmolnak ott de van esélyed kezdőt is kikapni

ha meg meg akarod nézni mire mész akkor próbálj feljebb jutni jönni fognak a komolyabb lapkészletek és a nagyobb tudás
    úgy tudsz ott maradni hogy kapásból feladsz pár meccset
  • Ultimaulti
    Köszi! Bevált. Így legalább a 3 felhalmozódott questet megcsináltam egy óra alatt. Mindet nyertem. Így akkor lehet gyűjtögetni.
  • Ultimaulti
    Jó, túlzás a 20 perc. Néha, mint most, hogy a főnöktől nyugi van, belefér. Köszi! Akkor megpróbálom a rank módot. Volt ma 10 játékom, ebből 5 priest, 4 hunter, egy lock. Ez is szép. :)
  • Negritis
    Negritis #18911
    a casual pont nem jó "kikapcsolódásra" ha cska 20 perces és kezdő lapkészleted van
    maradj rank 20on ott jó eséllyel kapsz kezdőt mint te

azt meg elvárni hogy mivel csak 20 perced máshogy kezeljen a játék, enyhén naiv
  • Ultimaulti
    Ó! Találkoztam a sznob kemény maggal. Én nem érek rá napi több órát ilyen marhaságokkal foglalkozni. Ha 20 percet tudok játszani, engem ne "rakjon" össze, mint most is olyan lapok birtokosaival, akik ellen "0" az esélyem. Basic kártyák ellen olyan játékosokkal, akiknek a goblinok paklija kézben, és minden szárny hősei. Ne magyarázd meg nekem, hogy ez fair. És nem érdekel a mellé beszéd. Mert ilyen a játék.
  • Negritis
    ty, konstruktív voltál ...
  • Ultimaulti
    Ja, természetesen sima casual módban próbáltam csak.
  • Ultimaulti
    Érdekes teljesítménymérő. Fél év inaktivitás. Van nyolcas karakterem, aki Blackrock paklikkal találkozik, van jóval nagyobb ami Naxxramas lapokkal olyan ellen megy, kinek még a rank 20-ra való Basic sincs kinn.
  • Negritis
    milyen játékmód?

casualon hasonló belső mmr játékosok találkoznak
    rankedon közel megegyező rankú játékosok
    arénában pedig az aktuális w/l mutató van közel egymáshoz

nem a hős szintje, vagy a deck készlet számít hanem a "teljesítmény"
  • Ultimaulti
    Azt mondja, hogy! A Blizzard politikája ebben a játékban, hogy hasonló szintű játékosokat "sorsol" össze. Fél éve nem léptem be. Próbálkoztam több karakterrel is, vannak egészen kicsik is. Lehidalok, hogy milyen lapokkal találom magam szemben. Ez egy vicc. De!!!!!!!! Azért sem költök pénzt a játékra!
  • Zozo0122 #18909
    Ezt láttátok már? A gyűjteményben a hátlapok között keressétek ki :)

• Zozo0122 #18908
    Én ebben a hónapbna nem nyitottam legendet :D Lehet, hogy az egyik beszólásod akkora csapást mért rám, hogy általa átszállt beléd még a szerencsém is
  • Negritis
    kb 1 hónap után nyitottam GVG paklit:
    Flame Levi :D
    múlt héten jött TBK most ez :D
  • 1Darton1
    Amikor az ellenfél nyer az vagy pay2win játékos, vagy aggrómocsok, vagy mindenben neki volt szerencséje. Sajnos erre az egyszerűsítésre én is hajlamos vagyok néha, de hamar elmúlik. Másoknak pedig az életfilozófiájává válik.
  • jazzy
    És már ezért?

Jó TBK-m nincsen, de a többi elég alap lap..
  • Negritis
    :D nekem TBK nincs benne de lehet hogy a 2. brawl helyére dobok egy indy-t
  • Devv
    Meg esetleg KT (kéjtí) :)
  • Devv
    Ja, TBK is mehet a szótárba!
  • csoszi87
    Előző meccsen kijátszottam ellene Dr. boomot, Kel'thuzadot, Emperort, TBK-t.
    És én innentől kezdve wallet warrior vagyok.
  • antiatom
    hearthpwn egy topicjában találtam ezt a gyöngyszemet, angolul tudók előnyben, érdemes elgondolkodni rajta :) (speciel a frothingról volt szó, hogy persze opé)

A good player enjoys the game and appreciates his opponent's comeback.
    A bad player thinks he was "dominating" his opponent and the comeback is the resault of a broken card.
    A good player learns from his mistakes.
    A bad player blames the cards.
    A good player moves on with his life.
    A bad player makes a thread about how life is so unfair.
  • jazzy
    What, ezt most mire írják? :D
  • csoszi87
    Meccs után telefonáltam is egyet, hogy:
    Apa vedd meg nekem a 100 packot!
  • 1Darton1
    Errefelé minden midrange paklit is aggrónak vagy facehunternek hívnak.
  • dave9004
    Még vásárolsz ennyit vaffanculo?
  • csoszi87
    Ha tudom, hogy ennyire vicces visszajelölni az embereket, mindig ezt csináltam volna...
    4 kép van a spoiler alatt.
  • antiatom
    Nagyobb, de azért nem 50% :D Sokkal több midrange és controll decket látok ebben a hónapban mint az előzőben pl.
  • 1Darton1
    Én szinte csak hybrid és midrange verziókat láttam ebben a szezonban. Az is igaz, hogy nagyobb az arányuk, mint 1/9.
  • antiatom
    Na pont DL nem volt egyiknél sem :D Volt viszont dupla thoughtsteal amit nagyon szeretek xD
  • Negritis
    Pio mondta hj DL priest volt a 1st legend, az az oka valszeg
  • antiatom
    Hasonlóan, 10-8 környékén sok priest volt pár napja
  • Negritis
    rank 13on vagyok épp
  • dave9004
    Kérdés a létra mely részén.