40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #18968 én anno cenariust és alakirt törtem be :D már bánom :P -
Ez egy rohadt mákos, erős 9 pakli volt. -
Létrázásra biztos nem használnám, a win/lose arányra, általad vélt erőssége, gyengesége érdekelne. -
csoszi87 #18965 Nekem van.
Nem létrázós pakli. -
Malygos deccket játszik valaki? Csak mert nagyon kellemetlen ha az jön szembe. Erősen agyalok, hogy ezt a sárkányt le kell craftolni.
Ugyanitt megkérdem tört-e már be valaki ilyen lapot még hónapokkal ezelőtt, amikor senkinek sem kellett még? :) -
1Darton1 #18963 Az alapvetően nem hülyeség, hogy egy egyszerű képletet találtak ki hozzá. Megvan az előnye és a hátránya is. Az se volt sokkal jobb, amikor több percet kellett várni minden meccsre, mert a matchmaking nagyon leszűkítette a lehetséges ellenfelek számát. Ideje lenne megint faragni rajta egy kicsit, mert azóta nagyot változott a játékosbázis. -
még mindig meglepődök így jó hét után is h mekkora undorító ez a meccs összehívás casual módban. komolyan kezdjenek már ezzel valamit, teljesen elveszi az ember kedvét a játéktól. szoktam játékért fizetni de azt várhatják h így ezért fizessek. -
Negritis #18961 eltévedtek a majomházban :D -
Hol vannak az új hősök? Havonta jön három hogy mindenre legyen pénze a kisgyerekeknek? -
add össze a dustot és oszd el packokként. kb 80/pack az átlag -
csoszi87 #18958 Na, csak azért is vettem goldért 9 packot.
11 rare
2 epic
1 golden epic, 1 golden rare, 2 colden common.
Most akkor ez rossz, átlagos, vagy jó nyitásnak számít ingyen?
És még WannaPr0p sem volt online. -
Kb 200 pakliból nem nyitottam legendaryt, de nyitottam ~5-8 lilát. Szóval? -
1Darton1 #18956 Rocksztár az egyik legvagányabb arc a lore-ban, szóval már az is valami. -
Végre vmiben szerencsésebb vagyok több embernél -
Semmivel nem adja jobban, korábban vettem kb. 120 paklit volt benne 3 antonidas meg egy beast. Én mondjuk elvártam volna hogy többet kapjak, szóval azóta hanyagolom. : ) -
szerintem inkább arcvadásznak.. -
1Darton1 #18952 Én azt vettem észre, hogy ha bekened magad kecskevérrel, egy-egy csirkelábat teszel a hónod alá, és az összes lapoddal csak arcra támadsz, akkor minden boosterben lesz legendary. De az a minimum, hogy speciálisnak fogod magad érezni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Most mondanám, hogy eddig összesen vettem 2 paklit, plusz 2 arénát (valódi pénzért), és ebből az összesen 5 pakliból, kaptam 6 raret, és 19 commont.
Bezzeg, abból a 2000 pakliból, amit játékbeli goldból nyitottam, kaptam 50 legendaryt, meg kitudja mennyi epicet.
Mégsem mondom, hogy a goldból való vásárlásnak jobb a "drop rate"-je. Én is azon a véleményen vagyok, hogy tök mindegy miből veszed a paklit, ugyanannyi az esélye annak hogy jó lapokat nyitsz. (Ahogy azt már Negritis is mondta, több tucat erre irányuló kutatást lehet találnire dditen, és mind ezt támasztja alá.)
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.25. 18:10:00 -
Negritis #18950 elég sokan felvetették ezt az összeesküvés elméletet, de redditen elég sok adat van róla és nincs különbség az eddigi tapasztalatok alapján
lehangoló amúgy h csak a "kötelező" rare-t dobja + common de ez van -
Más: Tegnap ráerőltettem az antialiasinget nvidia driverből a Hearthstonera. Érdemes mindenkinek aki pc-n játszik és nem mindegy a látvány(recés mozgó élek stbstb). -
Próbálj egyszerre nyitni többet. Ha van addig türelmed kivárni. Am sztem pénzes packoknál 15 míg goldból vetteknél jobban közelít a 20 packokkénti arányhoz. (de csúnya magyarul leírva :-D) -
Tudod tisztában vagyok azzal, hogy ez a játék nem arról szól, hogy 1 hét alatt legyen meg minden legendary.
Hosszútávú játék.
De az, hogy 10.-15. paklit nyitom és mindegyikben 1 kék 4 fehér...szánalom. -
Zozo0122 #18946 Persze, párszor leírtam már énis ezt :) Egy picivel tuti meg van küldve a legendary nyitás esélye a fizetős packoknál...nem kell sok, mondjuk 1%-ról 3%-ra. Ha példa kell, akkor emlékezzetek arra, amikor vettem 7 packot és abból esett 3 legendary
-
Ez fix hogy valós pénzesben emelik az esélyt. Máskülönben legközelebb nem vennél packot -
Nagyon negatív és spekuláló lesz amit írok ettől még úgy gondolom.
Amikor megvettem a Naxxramas -t egyből utána következő paklinyitásnál 1 arany, 1 lila 2 kék lap esett. Azóta nyitottam kb 10 paklit, mindig 1 kék és többi fehér van. Véletlen lett volna az a paklinyitás a megvételt követően? Nem hinném...
Fizessen az ember és akkor jutalmaz a játék..Kíváncsi leszek mikor fog esni a következő lilám (direkt nem arany színt írok).. -
Éljen a face -
ktm99 #18942 uj brawlban a shaman windfurys lapjai eleg jol mukodnek a bananokkal, osszerakhato egy aranylag low cost face deck -
Free to play, but pay to win :D -
zseniális az új kocsmai verekedés.. esélytelen alap paklikkal nyerni. -
Ultimaulti #18939 Nekem tökéletesen bevált a tanácsod. Köszönöm is, mert én csak casual módban játszottam erős ellenfelek ellen, letaglózó játékélménnyel. Mage-el rank 18-ig is felszaladtam elég kezdő lapokkal, vissza is kellett vennem, hogy a többi kaszt is érvényesülni tudjon. Tetszik, már gyártottam is pár jobb lapot. Nekem bejön, elég sokat játszottam a wow-val is, jó látni, hogy mennyire át tudják hozni ebbe a játékba is az ottani hősöket, a taktikájukat, spell-eket, stb. -
Szórakoztam kicsit brm-el és kijött a dream:
-
Negritis #18937 27 HP :D középsőt MC-zi és problem solved :D -
a háromból csak egy dínót MC-zhet, a másik kettő széttépi :P -
Zozo0122 #18935
-
Negritis #18934 na jó most kiégtem :D
-
Meg hát lássuk be, elég későn léptem be a játékba. A nagytöbbség már régesrég összekalapálta magának azt a paklit, amivel jól érzi magát, és ami már -értelemszerűen- lemossa a basic-et. -
Negritis #18932 budget rugó for legend
újabb mana addict cikk -
Ok, kipróbálom a Rank 20-on maradást. -
Negritis #18930 annyit tudok mondani hogy maradj direkt rank20on az alá nem tudsz menni ha átlépnél 19re akkor concede
sztem casual nem jöbb (tapasztalat alapján) és pl a budget hunter igencsak effektív
20->13 kb 3 vereséggel, bár én már nem vagyok kezdő
viszont ha mesterségesen 20on tartja magát egy kezdő sztem 1 hónap alatt ki tud hozni 60%+s WR-t amivel elég gyorsan ki lehet farmolni napi 40-50goldot
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.23. 20:41:40 -
1Darton1 #18929 Abban mindenki egyetért, hogy rossz az ellenfélválasztó módszer. De ezt itt nem tudjuk megoldani, csak tanácsot adni abban, hogy mivel lehet enyhíteni a problémát.
Valószínűleg nem is véletlen, hogy a játék arra ösztönöz, hogy pénzt költs rá.