Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Bukd vissza magad és lesznek érdekes paklik, vagy menj előre 😊 Most 13-on vagyok és teljesen élvezetes itt a játék, meglepő paklik, mágust meg alig látok, főleg pala, meg hunter.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már rosszul vagyok a mechmagetől is 😄 Jöhet a beígért metafrissítés, mert a mostani unalmas meccsek tömkelege, néha előkerül egy pap vagy egy warrior esetleg egy rugó, azok izgalmasak a többi unalom. Pontosan tudod mi után mi fog következni, csak a lapjárásodon múlik kb. minden. Legalábbis mechmage ellen mindenképpen. Jönnek ma ki új lapok?
Shep
Majd ha előrébb jutsz ahol az aggroözön tart, nem így fogod gondolni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rank10
Shep
Na de hol, rank 15-ön? 😊

ez a démonlock egész jó 😊 eddig csak egy rák tudott elverni ! 7 meccsből 😊
avengir
Ez alapáján jöhet is a nerf valamelyik lapnak az első körös kivégzős druidás kombónál, oké hogy irl esélytelen összehozni, de kivitelezhető tehát ellenkezik a lefektetett koncepcióval....

https://hotshu.wordpress.com/

Shep
Természetesen 😊

Sap,sap 😄
Shep
Mondtam már ,hogy utálom az olajos rugót? Kirakok 2 belchert, gondolom sejtitek mi volt a válasz rá?

Shep
Spoilerba, mert túl nagy 😄DDDDDDDDDDD

Mephike
Bocs, ez kihagyhatatlan most 😊

Shep
Na, a vas szamuráj feladta 😊

Shep
Hát mert megérdemled 😄 Amúgy én nem erről beszéltem, hanem az ilyen hirtelen aggro gyorsulásról, kaszttól függetlenül.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.21. 13:23:42

mer az milyen mikor a köcsög priest mind1 mit csinálok ellopja a lényem?

minden classnak megvannak az előnyei és hátrányai

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Asszem ma nem játszok.
Róg első kör coin fegyver.
2. borbély robot
3. kör borbély robot +cold blod a másikra
4. kör 2 méreg
5. kör yeti
6. körben megölt mert természetesen volt még nála egy olaj is. Ez milyen undorító már. Ezért fos ez a játék ,hogy ilyen instant killeket lehet csinálni. És ismét 14 **. Úgy tűnik ez van nekem engedélyezve ebben a szarban.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.21. 13:12:09

TBTPumpa
És még azt mondják, hogy Nozdormu semmit nem ér.
Mekkora yolo már ez:

Homokvihar pls! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ahogy nézem a Hawkeye féle shamant eléggé controlnak tűnik
ami érdekes a freeze mage ellen 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

eu vs cn s2 bracket és menetrend akit érdekel

Tinman
Az a legszebb, amikor másik mechmage ellen csinálod ezt, neki meg szar a keze... az priceless :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Tegnap én úgy jártam ,hogy 2. körben már két mechwarperje volt 3. körre meg tele lett az asztal, biztos volt esélyem.

Devv
Tudom. Amúgy a bónusz, hogy ott van a kezében a második sensei. A belchert még kiraktam, de amikor lejött a második sensei, akkor concede. Már farmolni se hagyják az embert.
Tinman
Mondhatnám, hogy fúúú, de mocsok, de néha nekem is bejön hasonló mage-el vagy rugóval. Ez sajna ilyen, ha a kezdő kézben ott vannak a kulcs lapok, akkor véged.

Most toltam Rank15-ön egy mage ellen. Mechmage volt, én meg ilyen saját keverékkel, amiben minden van, amit én jónak gondolok. Nekem elég jól indult a start, már akkor tudtam, hogy 90%, hogy win lesz és továbbra is kegyes volt az rng és hamar elvertem. Jó játékos vagyok? Nem. Kegyes volt az rng? Igen. Ez ilyen :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.21. 11:41:16

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Szerintetek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shep
Szerintem előbb várd meg a kieget, hogy lásd mennyire változnak a dolgok és esetlegesen mi kerül be/ki.

Shep
Hát nekem nem nagyon működik ez a 40-es kveszttel való trükközés, az elnyomás után is rendre 40-est kapok vissza ráadásul olyanokat amiket ha játszok biztos, hogy teljesítek, pl. priest 2, 100 seb az ellenbe, idézési költség stb. Még itt is szívat a játék.

Mephike
Őszinte leszek, nem éri meg. A contorol warival lvl 10-20 között szenvedtem, azért is váltottam egy agro mech deckkel vele. Persze a topban biztos használhatóbb, de rengeteg olyan meccsem volt, amikor nem jött a fiery war axe az első körökben, csak a 4+ manás lapok, és a sok aggro deck megzabált.
Szóval idővel lecraftolhatod a hiányzó dolgokat, de lapokat ne áldozz be érte.

dave9004
facewarrior <#csodalk>
hmm, azon agyalok hogy megéri-e rááldozni 2.8k dustot arra hogy "kész" legyen a control warriorom
gromash-2xshieldbash-brawl hiányzik
mondjuk "csak" 2.1k dustom van most

Shep
Utálom az összes rohadék sámánt. Legtrógerebb kaszt a játékban.

bloodlustos shamantól kaptam ki oil rogue-gal sztem én vagyok idegesebb 😄

Shep
Ez mekkora forma Istenem. Retkes sámánnál 4 lap, ebből 2 reincarnate meg egy sylvanas, majd ezek után na mondom oldjuk meg valahogy nálam még kint egy tőle áthozott pók, voljinnal ellopom Sylva életét meg kirakok egy wild pyrot, majd nyomok egy smiteot, na kit vitt ár a rohadék? Hát elmegy a picsába az ilyen makker!

Shep
Akkor lassan utolérlek 😊

majdnem 12ig, de úgy hogy 8 vereség 2 győzelem -> 5 vereség megint pár W 😄
most szép lassan mászok vissza 10-re, de mocskosul szenvedős a dolog
mondjuk az se segít hogy nem "top" a mentális állapotom 😄

az a baj hogy nincs "goto" deckem
tempo mage, oil rugó, midrange hunter mind szenvedős
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.20. 23:39:37

Shep
Az az új hátlap a játékban igen bénán fest. Vajon az arany sámánok közül hány született bot segítségével, még a kitiltások kezdete előtt?

Shep
Meddig sikerült visszaesned?

mill dudu is van legenden, ott sokan csak "mókáznak"
shamanból van egy közepesen jó control
és egy aggro mech amiket szoktam látni

amúgy vicc hogy milyen "szériában" vagyok az utbbói időben 😞

DarkHorSe
van belole legend deck is, baratkozz meg a gondolattal :o

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Shep
Na ismét 14 ** és megint se előre se hátra, ideje paklit cserélni.

Legenden kifejezetten sok a shaman és a priest, szóval nagyon finoman kell hozzányúlni, hogy ne essenek át a patás túloldalára.
Én eleve úgy vagyok vele, hogy a mostani meta rendkívül kiegyensúlyozott, talán most van a legjobb formában a játék eleje óta. Ettől függetlenül várom a vérfrissítést, mert szeretek alkalmazkodni.

Hát nem olyan nagy szám, a heroic lesz király a sárkánypikkelyekkel 😊
Devv
Nem szar, nem vagyok öreg! 😊
Shep
Nem értem miért van mindenki ráizgulva arra a béna hátlapra, amit ráadásul alig látsz a játékban.

Tinman
Ennyire nem lehet szar megöregedni... ne már <#rinya>

dave9004
rank 26on biztos 😄
Devv
Na. Már villognak az új hátlapok. Mindjárt az első ellenfelemnél is. Kár, hogy nekem pelenkát kell vennem a pénzből. Illetve nem kár. 😊
Ja. Rohadt unalmas már ez a hunter/mechmage uralom. Hunternél amúgy is miért nem lehet megadni a lehetőségét egy jó control decknek? A midrange se rossz, de valami kemény control kéne. Hova kell erőltetni ezt a rákfolyamot? Jöjjön csak fel a priest meg a shaman, azok legalább nem faék kasztok, kemény betanulást igényelnek 😄
DarkHorSe
Shaman szerintem eletkepes, thaddius shaman nagyon allat 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

dave9004
ha a sámán és a priest életképes lesz, akkor az már fenekestől nagy változás lesz
De nem is a lapok hasznosságáról van szó, mert azt valóban nehéz előre megbecsülni. Az különösen nem érdekel, hogy valami celebek milyennek tartottak/tartanak bizonyos lapokat. Viszont most a játék készítői állítják, hogy majd ez a pár lap fenekestül felforgatja a metát. Egyelőre nem látok erre mutató jeleket.