Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tempo mage ellen nem egészséges nyugton hagyni a kijátszuott boomot 😄
2ből 2x dobtam echot mellé 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zickler
A miracle rugó óta így van. Az ESL döntőjében is mondták, hogy a priest nem tud elég nyomást gyakorolni a rugónak early mid-gameben, így az nyugodtan fel tudja húzni a kombóját. viszont nem tud armort stackelni mint a warrior, és így a max. 30 hp-ját könnyebben el lehet burstölni.

Battletag: Muhee#2716

Olajos rugó ellen szerintem semmilyen priest sem tud kiállni 😞 Még nehezebb nekik, mint a rugónak a warrior. Legalábbis én így vettem észre, mikor rugóval játszom.
Shep
Na jelentem olajos rugó ellen az új priest sem elég de már sokkal szorosabb a meccs, persze lehet ha feljön a DL akkor más a helyzet, de hát sajna nem jött, neki viszont volt Malygosa.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Most látom frissít a kliens, és azt írja ,hogy ha előrendeled megkapod a hátlapot, akkor ezek szerint egyből jár.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Gondolom nem.

Na előrendelte valaki? Egyből jár a hátlap?
Devv
Akkor csak eggyel többször, mint legtöbbünk. <#nevetes1>
Zickler
Még csak februárban jött össze.

Hányszor voltál eddig legend?
Zickler
Ebben a hónapban eddig csak arénáztam, csak a napi küldik miatt rankedeztem. Holnap lesz huszadika, szóval holnap kezdek el gyúrni a legendre, megint.

TBTPumpa
Szerencséjük akkor!
Komolyan már most nyomatnom kell 22 eurót a Blizzard Walletemre, hogy a következő kiegészítőre már jóváírja a bank és a PayPal is. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ma vagy a megjelenésig bármelyik nap.

Shep
Zsákbamacskát 😊

TBTPumpa
Ja, hogy ha csak ma rendeled elő, akkor jár a hátlap.
Oké, köszönöm Blizzard, akkor nem kell. A PayPal meg bekaphatja amiért ilyen tetű lassú.
Még szerencse, hogy 2015 van és hogy ilyen bazi lassan mennek a dolgok a bankok részéről.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.19. 20:09:25

Pontosan.
Mephike
A lapokat azért igazán bemutathatnák már. Jó lenne látni, hogy mit is rendelek elő.

kabel15
Shop>Adventure
Már elő lehet rendelni Blackrock Mountain-t. 21,99Euro.

BattleTag: kabel15#2672

dave9004
+1. köszönök max, de meg se várom h válaszoljon, squelch 😄 látom némelyik bőszen villog gondolom ha nem is mindig, de emoteol magának 😄
Az milyen már, amikor a portál Grommash-t ad 😄 Csak meg kell pingelni és kezdődhet a Sax music 😄
Devv
Úgy szoktam kezdeni a meccseket, hogy opponent -> squelch... Akár 100%-al kevesebb őszhajszál!
Persze, megértem én is csak néha poénból benyomom 😄 Nem érdemes ilyen trükkökre építeni 😊
Devv
Nem nagyon akarok blöffre játszani. 😊
Néha amúgy a blöff is be tud válni 😄 Druidnál meg olajos rugónál pont jól lehet blöffölni az emote-okkal 😄 Néha beveszik, free win 😄 Gondolkodtam rajta, hogy ez vajon szemétség e...hát nem tudom 😄 Pókerben pl. sokkal durvább dolgok előfordulnak <#idiota>
Devv
Én meg druiddal voltam, amikor az ellen mage a kilencedik(!) körben fent hagyta az 5-öt és 4-et sebző lényeimet. 30 hp-ról meg is öltem. Persze én nem köszöngettem, meglepődésre játszok. 😊
Az igen 😄 Dust miből van ennyi? 😮 Jó vagy arénában?
Visszafelé nincs 😄 Tegnap egy fatigue druiddal szórakoztam, szívattam egész játék alatt szegényt, és mikor már fatiguenál jártunk kézből megölhettem volna de vártam...meg is lett az eredménye, 2 kör után kinyírt <#idiota> Nincs több BM...
Zickler
A a több deckben használt meta lapok (pl. piloted shredder, knife juggler, healbot) közül szerintem már mind. Most kezdtem el, a legtöbbet játszott paklijaimat aranyosítani, egyenként.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.03.19. 18:37:10

Hülye druda azt hitte megijeszt és feladom, hogyha FON+SR+Innert játszik és közben köszönget.
Csak 1 apró baj volt: Nekem 25 hp-m volt (neki 8), így még +1 savage roarral is túléltem.

Bezzeg amikor én elővettem a deckhend + prep + oil + oil-t és elkezdtem köszöngetni Ő rage quitot nyomott.

Ez hogy van? Visszafelé nincs humorérzék?<#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mephike
Ismerős 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És nem basic lapokból mennyi van meg goldenben?
Zickler
Nem hiszem. De mivel full arany kollekcióra hajtok, kell mindenből a lvl 60. Már csak a Priest meg Rogue van hátra.

Van vmi bonusz ha minden 60?
Shep
Nem, de nem is tervezem 😊

Zickler
Srácok, itt a fórumon van már valaki, akinek minden class lvl 60-as? Mert ha nincs akkor szeretnék én lenni az első 😄

Shep
Nekem nem tetszik.

dave9004
ha én jól értettem, előrendelés csak 20-21.-én lesz, máskor nem. de persze nem biztos.
Devv
Tegnap este kemény volt a rank12, ki is kaptam 2x, most sikerült elvernem egy warriort. <#fejvakaras>
Devv
Pedig a pre-orderes hátlap a legjobb, elő is rendelném, de most vannak fontosabb dolgok.
Shep
Igen, ahogy Reynad is megmondta, vagy megnyeri a meccset, vagy nem csinál semmit, na nálam ez utóbbi szokott lenni.

Tinman
Flame Leviathant kaptam az előbb, előtte meg a 2. körben Mercenario Goblint dobott, amit a 3. körbe kitéve kb. nyertem is :-D

Ha így visszagondolok a 2 db. 2 manás portál megnyerte mind a 2x a meccset, mert Flame Levit priest már nem tudta leszedni, azzal vittem be neki a lethalt...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.19. 12:33:20

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Beszarok, Malganist kap a portálból.

TBTPumpa
Amúgy ez az előrendelés hogy van most?
Csak március 20-án (csak ezen az egy napon) van előrendelés (EU-ban) a kiegészítőre vagy március 20-tól folyamatosan a megjelenésig?

Hülyültem, akkor rendelem elő, ha már láttuk az összes lapot 😄
Shep
Képes voltál egy szar hátlapért fizetni? 😊

Így van. Kár, hogy a hátlapok nincsenek golden verzióban, mert akkor ha golden legend hátlapos jönne golden heroval, csak golden lapokkal és golden coint is kapna akkor feladnám <#idiota> Na nem baj, előrendelés után lesz pay to win lávás hátlapom, az a király <#banplz>
Devv
Megbeszéltük már, hogy a hátlap számít. 😊
Tinman
Nerfelnikellaboomotnerfelnikellaboomot.

Most vertem el egy arany Warlock-ot (előtte olajost)... igen tudom, biztos csak kitartó, rossz játékos, semmit nem jelent az arany hero, etc., az viszont biztos, hogy tökéletesen kiegyensúlyozott küzdelmet döntött el azonnal a Boom. Csak ezt tapasztalom vele... ja nem, van amikor reménytelen helyzetből fordít.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Van benne MC és kell is bele. Amúgy nem hiszem ,hogy nagyon népszerű lesz, mert elég nehéz játszani vele, viszont elég olcsó pakli.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.19. 09:29:01

dave9004
én aztán nem tudom 😄
Shep már tesztelte, h rugó ellen hogy ment Savjznak nem emlékszek.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.19. 08:24:14