40521
  • Negritis
    én többet játszok mage v priest ellen mint hunter ellen, szal nem értem továbbra sem ezt a hisztit de sebaj
  • dave9004
    Bárcsak rájönnének, hogy nem lehet örökre facehunterezni. De lehet és amíg blizz ezt támogatja addig fog is mindenki.
  • Negritis
    pakliépítési tanácsok a mana addcittól (nem olvastam)
  • Negritis
    én az SC-seknél találtam rá :D a wowosok is jók
  • Mephike
    Az egyik kedvencem ez a rajzoló, a HotS-os műveit is megnéztem már :)
  • Negritis
    nem tudom ez volt-e
  • Tinman #18881
    Az emberek különbözőek. Úgy tűnik itt sokan nem szórakoztak jól brawl közben, mások viszont igen.
  • Metka
    Én sem rég kezdetem de ez a kocsmai csetepaté nem volt az igazi... ettől egy fullkezdő se lesz jobb
  • Tinman #18879
    Még rettentő kevés lapja van csak, basic-ek is hiányoznak, de már rögtön casualban próbálkozott. Mondtam neki, hogy LVL20-as hősökig ne nagyon erőltesse, mert elmegy az életkedve.
  • Tinman #18878
    Ja-ja, jó kis gold fam volt nekik. Amúgy sokat voltam Ragnával és teljesen jól ment. Persze amikor Nefnek feljött az ultimate combo a kis szarosokkal a boardon + köv. körben sok dmg minden lényre, az azért fájt.

Azt viszont én is tapasztaltam, ha Neffel vagyok, előfordult a gyors concede az ellenfélnél.
  • ktm99
    Brawl meccsek 1/3-nal Ragna instaconcede, masik 1/3-a kb. 2.-3. turnbe concede. Szoval gold farmra nem rossz szvsz.
  • dave9004
    gyorsan amíg nem késő, tanítsd meg milyen élvezetes nem agyatlansággal játszani :)
  • Tinman #18875
    Értelek, de pls a kezdőkre is gondoljunk. Itt van tőlem egy éppen 4 méterre...
  • dave9004
    egyetlen egy meccsre jó volt, meg egyet játszottam Zozoval, utána meguntam :D
  • Negritis
    kinek fun kinek nem, én élvezem de sokan nem élvezték
  • Tinman #18872
    Értem.

Utolsó mondatodra: ...de közben k. jól szórakoznak! Ragna vs Nef. még sokadikra is fun... igazából ez lenne a játék lényege.
  • Negritis
    nem csak itt, Redditen is megy a qq h miért nincs

én továbbra is 2 dolgot látok mögötte:
    1. a kliens nem elég stabil és ha megy a brawl miközbe ők már az újat élesítenék akkor összeomlik
    + nem akarnak minden héten kiadni egy patch-t mivel androidon elég macerásan megy
    2. a játékosok így "kénytelenek" megint normálisan játszani

amúgy arany szempontjából lehet megéri a kezdőknek (bár a budget hunter rank20on sztem gyorsabb cash)
    viszont így meg aztán még annyit se tanulnak a játékból mint egyébként
  • Tinman #18870
    Csak ebben a topikban, min. 4 ember írta, hogy tetszik neki a brawl... köztük én is.

Ez megint csak a kezdőkkel egy lájtos kiszúrás, mert brawl-ban a tapasztalatot leszámítva egyenlő esélyekkel indulhattak és nyerhette 3 winenként 10G-t.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.22. 09:07:58
  • Negritis
    amúgy ahhoz képest hogy elvileg mindenki utálja a ragna vs nefi meccseket milyen felháborodás van hogy most 2,5 napig ugye nincs
    mondjuk eleve elég instabil a játék, nem kell még az is hogy épp átírják a dolgokat szerver oldalon itt meg összeomlik(szerdán úgyis jön a KO)
  • TBTPumpa
    Szerdáig elment ekézni a Bli$$$$$$$$$$$$$$ard.
  • Negritis
    fullon újraraktam androidon és így nincs gondom, legalábbis hétvégén nem volt
  • Tinman #18866
    Oh yeah... inaktív a Tavern Brawl gomb. Great job Bli$$!
  • troublemaker
    Telefonon (android) ugyan úgy nem működik azóta mióta patchelt.
  • troublemaker
    Timeout üzenet és kilép. Battle.net fórumon többek panaszkodnak hasonlóra.

"Your game timed out as it was requesting data from the Hearthstone utility service. Please relaunch hearthstone to reconnect."

20x újra telepítettem, dns csere, cache törlés, stb stb de semmi sem oldotta meg.

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/18125444346
    Utoljára szerkesztette: troublemaker, 2015.06.21. 22:31:02
  • Pio
    Konkrétabbat tudsz írni annál, minthogy "nem tudok belépni"? Mit ír ki, rágúgliztál-e a hibaüzenetre, satöbbi...
    Nálam nincs semmi gond.
  • troublemaker
    Az új patch óta nem tudok az EU szerverre belépni.. (4napja) Ázsia - US szerver működik de ott nem akarok elölről kezdeni... Más gépen, netről sem engedi, viszont másik acc-val simán megy az EU-n is érdekes... A hiba nem nálam van hanem a cigány blizzardnal és nem tudják kijavítani. Másnak ilyen?
    Utoljára szerkesztette: troublemaker, 2015.06.21. 22:20:15
  • dave9004
    Nekem nem volt ilyen este. Téged láttalak csak ki s belépni
  • Zozo0122 #18860
    Szegény Kern, nem tudom mikor lesz újra jó lap :(
  • qetuol
    másnak is szarakodik a játék? kidobál amikor ellent keres
  • Negritis
    haver most nyitott golden cairne + lorewalker cho kombót :D
  • Zozo0122 #18857
    Ez igen, egy packból 2 inner fire esett :DDDDDDDD
  • Zozo0122 #18856
    Az mondjuk nem rossz, de távol áll az igazán jótól :D
  • Negritis
    aréna? :D
  • StrikeFor
    *4-et.........
  • Zozo0122 #18853
    A full kretén amúgy jó lenne, ha lenne mellette igazán élvezhető játékmód is :D Az most nincs.
  • Negritis
    3ból 3w+1l az kemény :D

amúgy senki nem mondta h balance lesz hanem hogy teljesen új
    amúgy beteg de nekem tetszik, a blizz átment full kreténbe vele

kiváncsi leszek milyen lesz a mostani mert ha most meg deck építés vagy előre gyártott "ranked" deck lesz az is jó
  • StrikeFor
    elmebeteg az a mod..........játszottam 3-at abból 3 win 1 loss........,de az a 3 win is olyan durca volt,hogy még
  • TBTPumpa
    Pedig ez egy új fun és balanced játékmód, nem is értelek!
  • Negritis
    hát ez nem volt hosszú, de kolento továbbment
  • StrikeFor
    NEFARIAN 3.! körben levert 6 HP-ig..............THX :)