40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #18887 én többet játszok mage v priest ellen mint hunter ellen, szal nem értem továbbra sem ezt a hisztit de sebaj -
Bárcsak rájönnének, hogy nem lehet örökre facehunterezni. De lehet és amíg blizz ezt támogatja addig fog is mindenki. -
Negritis #18885 pakliépítési tanácsok a mana addcittól (nem olvastam) -
Negritis #18884 én az SC-seknél találtam rá :D a wowosok is jók -
Az egyik kedvencem ez a rajzoló, a HotS-os műveit is megnéztem már :) -
Negritis #18882 nem tudom ez volt-e
-
Az emberek különbözőek. Úgy tűnik itt sokan nem szórakoztak jól brawl közben, mások viszont igen. -
Metka #18880 Én sem rég kezdetem de ez a kocsmai csetepaté nem volt az igazi... ettől egy fullkezdő se lesz jobb -
Még rettentő kevés lapja van csak, basic-ek is hiányoznak, de már rögtön casualban próbálkozott. Mondtam neki, hogy LVL20-as hősökig ne nagyon erőltesse, mert elmegy az életkedve. -
Ja-ja, jó kis gold fam volt nekik. Amúgy sokat voltam Ragnával és teljesen jól ment. Persze amikor Nefnek feljött az ultimate combo a kis szarosokkal a boardon + köv. körben sok dmg minden lényre, az azért fájt.
Azt viszont én is tapasztaltam, ha Neffel vagyok, előfordult a gyors concede az ellenfélnél. -
ktm99 #18877 Brawl meccsek 1/3-nal Ragna instaconcede, masik 1/3-a kb. 2.-3. turnbe concede. Szoval gold farmra nem rossz szvsz. -
gyorsan amíg nem késő, tanítsd meg milyen élvezetes nem agyatlansággal játszani :) -
Értelek, de pls a kezdőkre is gondoljunk. Itt van tőlem egy éppen 4 méterre... -
egyetlen egy meccsre jó volt, meg egyet játszottam Zozoval, utána meguntam :D -
Negritis #18873 kinek fun kinek nem, én élvezem de sokan nem élvezték -
Értem.
Utolsó mondatodra: ...de közben k. jól szórakoznak! Ragna vs Nef. még sokadikra is fun... igazából ez lenne a játék lényege. -
Negritis #18871 nem csak itt, Redditen is megy a qq h miért nincs
én továbbra is 2 dolgot látok mögötte:
1. a kliens nem elég stabil és ha megy a brawl miközbe ők már az újat élesítenék akkor összeomlik
+ nem akarnak minden héten kiadni egy patch-t mivel androidon elég macerásan megy
2. a játékosok így "kénytelenek" megint normálisan játszani
amúgy arany szempontjából lehet megéri a kezdőknek (bár a budget hunter rank20on sztem gyorsabb cash)
viszont így meg aztán még annyit se tanulnak a játékból mint egyébként -
Csak ebben a topikban, min. 4 ember írta, hogy tetszik neki a brawl... köztük én is.
Ez megint csak a kezdőkkel egy lájtos kiszúrás, mert brawl-ban a tapasztalatot leszámítva egyenlő esélyekkel indulhattak és nyerhette 3 winenként 10G-t.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.22. 09:07:58 -
Negritis #18869 amúgy ahhoz képest hogy elvileg mindenki utálja a ragna vs nefi meccseket milyen felháborodás van hogy most 2,5 napig ugye nincs
mondjuk eleve elég instabil a játék, nem kell még az is hogy épp átírják a dolgokat szerver oldalon itt meg összeomlik(szerdán úgyis jön a KO) -
Szerdáig elment ekézni a Bli$$$$$$$$$$$$$$ard. -
Negritis #18867 fullon újraraktam androidon és így nincs gondom, legalábbis hétvégén nem volt -
Oh yeah... inaktív a Tavern Brawl gomb. Great job Bli$$! -
troublemaker #18865 Telefonon (android) ugyan úgy nem működik azóta mióta patchelt. -
troublemaker #18864 Timeout üzenet és kilép. Battle.net fórumon többek panaszkodnak hasonlóra.
"Your game timed out as it was requesting data from the Hearthstone utility service. Please relaunch hearthstone to reconnect."
20x újra telepítettem, dns csere, cache törlés, stb stb de semmi sem oldotta meg.
http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/18125444346
Utoljára szerkesztette: troublemaker, 2015.06.21. 22:31:02 -
Pio #18863 Konkrétabbat tudsz írni annál, minthogy "nem tudok belépni"? Mit ír ki, rágúgliztál-e a hibaüzenetre, satöbbi...
Nálam nincs semmi gond. -
troublemaker #18862 Az új patch óta nem tudok az EU szerverre belépni.. (4napja) Ázsia - US szerver működik de ott nem akarok elölről kezdeni... Más gépen, netről sem engedi, viszont másik acc-val simán megy az EU-n is érdekes... A hiba nem nálam van hanem a cigány blizzardnal és nem tudják kijavítani. Másnak ilyen?
Utoljára szerkesztette: troublemaker, 2015.06.21. 22:20:15 -
Nekem nem volt ilyen este. Téged láttalak csak ki s belépni
-
Zozo0122 #18860 Szegény Kern, nem tudom mikor lesz újra jó lap :( -
másnak is szarakodik a játék? kidobál amikor ellent keres -
Negritis #18858 haver most nyitott golden cairne + lorewalker cho kombót :D -
Zozo0122 #18857 Ez igen, egy packból 2 inner fire esett :DDDDDDDD -
Zozo0122 #18856 Az mondjuk nem rossz, de távol áll az igazán jótól :D -
Negritis #18855 aréna? :D -
StrikeFor #18854 *4-et......... -
Zozo0122 #18853 A full kretén amúgy jó lenne, ha lenne mellette igazán élvezhető játékmód is :D Az most nincs. -
Negritis #18852 3ból 3w+1l az kemény :D
amúgy senki nem mondta h balance lesz hanem hogy teljesen új
amúgy beteg de nekem tetszik, a blizz átment full kreténbe vele
kiváncsi leszek milyen lesz a mostani mert ha most meg deck építés vagy előre gyártott "ranked" deck lesz az is jó -
StrikeFor #18851 elmebeteg az a mod..........játszottam 3-at abból 3 win 1 loss........,de az a 3 win is olyan durca volt,hogy még -
Pedig ez egy új fun és balanced játékmód, nem is értelek!
-
Negritis #18849 hát ez nem volt hosszú, de kolento továbbment -
StrikeFor #18848 NEFARIAN 3.! körben levert 6 HP-ig..............THX :)