40521
  • kabel15
    Ha belépek Iphone ról játékba, azért jár valamilyen jutalom? (pakli)
  • Zickler
    Néha elgondolkozok azon hogy Twitch nélkül mennyivel szegényebb lenne a világ...
  • BoneDragon

• Ultimaulti
    És a négyből három alkalommal persze lock ellen voltam sikeres. Gondolom másoknál sem muzsikál az elején. Na, de ha ti mondjátok, csak jobb lesz az. :)
  • Ultimaulti
    Legyen igazad. :)

Igen, mert úgy jártam, hogy az volt a feladat, hogy két győzelem lock, vagy shaman-nal. Na, mondom én ezt kapásból cserélem. Erre beadja, hogy négy győzelem ugyan ezzel az alternatívával, csak 60 aranyért. :)))
  • Negritis
    ha az ember összerak egy normális handlockot vagy zoo-t akkor brutál a lock
    de ez nem olcsó/könnyű az tény, viszont megéri :D
  • Zickler
    Szerintem egy hónap múlva nem ezt fogod mondani :P
  • Ultimaulti
    Végre meg vannak vele a questek. Soha elő nem veszem többet, ha nem lesz hasonló quest, és párosítás.
  • Zickler
    Warlocknak vannak a legrosszab Class specifikus lapjai, kompenzálandó, hogy neki van a legerősebb Hero Powerje.
  • Ultimaulti
    20-on a lock, a kezdő lapjaival egyszerűen alkalmatlan a játékra. Mindegyikkel van sikerélményem, ez viszont siralmas.
  • Zozo0122 #18998
    Jaja, szerintem is jelenleg a legerősebb a warlock.
  • Negritis
    a warlock az egyik legerősebb jelenleg :D
    ott a zoo, ott a handlock és a demonlock sem gyenge

a shaman ki van herélve sajnos, pedig lehetne izgalmas is
    van a mech shaman, az erős egyébként, csak inkonzisztens
    viszont ugye rank20on kevésbé számít hogy maga a deck milyen mert ha kb működik akkor a kisebb hibákat elbírja ha az ellenfél rutintalan
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.28. 16:20:13
  • Ultimaulti
    Bár gondolom még a lock-al lehet is aggro-zni komolyabb szinten. De a shaman!
  • Ultimaulti
    Köszi a linket, szétnézetem. Pár kasztnak tudtam összeállítani paklit. Sajnos a többivel is kénytelen vagyok játszani a questek miatt. Nem tudom, csak én érzem e úgy, hogy a warlock, shaman rettenet impotens. Kifejezetten utálom játszani őket.
  • Negritis
    már fexek, még toltam kis xcomot amúgy az volt a vicces mikor a budget hunter megalázta a freezemaget :D
    sztem nem kicsit volt mákom :D
  • jazzy
    Ty, felvettelek, majd holnap letolom mert felbaszott :)

Próbálkozok palával, de rank6 alá nem tudok jutni, de inkább 7-8 körül vagyok, egyszerűen marhára unom az aggro deckeket, most csináltam én is 1 aggro palát, de ha én játszom is unalmas.
  • Negritis
    turn 2-be is hero power volt, csak ugye akkor meg ment le mad scientis / juggler

amúgy 8 2-4*ra értem le a deckel, ott kezdett egy kis hinta-palinta
    de így is 30 meccs 21 győzelem vele, ami azért sztem egész jó, szal rank 20on simán lehet vele farmolni
  • dave9004
    Ha van folytatás akkor legit.
  • Negritis
    mi ez a coin hero power mánia hunter ellen? mage meg dudu is azzal kezdi
    fura
  • Negritis
    friendlist alapján igen :D
    én meg 5 hunter w-ben vagyok épp a budget hunterrel, 4es streaket szakított egy aggro pala de már csak 1 w kell és lépek mára én is

amúgy megtehgetném hogy "proper" facehunterrel tolom, de bejön ez a kis korcs :D
    i love misdirection :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.28. 00:47:56
  • Zickler
    Miután 4 meccset bukott Mad Bomber miatt, már nem
  • Negritis
    ment priv, de muhee is tolja, ő épp arénázik
  • jazzy
    Játszik valaki ilyen késői órán esetleg egy watch and learnre?
  • Negritis
    20-15 között is lehet funolni, ha nem érdekel a rank de nehéz

amúgy tényleg a casual lett ami tényleg tönkrement a ladder (rank9ig legalábbis) classok terén elég változatosnak érződik
    bár sokan próbálnak aggro irányba nyitni

a vicc h legtöbb meccsem a hónapban priest ellen van (7 amiből nyertem 6ot) és az idegesít legjobban, mert úgy érzem csak az időhúzásra mennek

casualra nem is járok az UT nerf óta mer semmi értelme

amúgy a totalbiscuit videó újranézése során jöttem rá hogy a blizzardot is nerfelték anno :D
  • Pio
    A játékosok gondolatvilágának legnagyobb titka számomra még mindig az, hogy miért játszik valaki casualt rampdruiddal/patronwarriorral/tempomage-el/handlockkal/facehunterrel/satöbbi.... Szóval kompetitív, legendre simán, kényelmesen alkalmas deckekkel.

Annyira jó lenne, ha a causal mód tényleg játszótér lenne fun deckek tesztelésére.

Én nem hiszem, hogy egy standard zoo locknak például olyan marha nagy élmény casualban legyőzni a 30 legendarys fun deckemet úgy, hogy én még ki se játszottam semmit chon kívül.

Az, hogy daily/gyakorlás miatt van ott számomra azért fura, mert miért ne gyűjtenéd dailyvel párhuzamosan az 500 wint is, gyakorolni pedig rankeden sokkal jobban lehet, mert ott tuti, hogy minden deck kompetitív lesz, amivel szembe kerülsz.

Na mindegy, a lényeg, hogy funoltam egy picit az itt (vagy a másik topikban?) emlegetett 2 deckkel, a 30 legendarys deck kompetitív deckek ellen életképtelen, összesen 1 control warriort tudtam megfogni vele, de végül az is bukó lett, viszont a minden "secret" lapos mage-el simán be lehet húzni 1-2 meccset, az Ethereal Arcanist egész jól el tud sülni néha (pláne, ha a portalból master of disguise jön :D ).

Viszont a tapasztalatom az volt, hogy az összes casualban szembejövő deck kompetitív, netről lopott versenydeck, fun deckkel érdemben játszani megkockáztatom, hogy jelenleg már csak rankeden lehet rank25-20 között. Ha nem így lenne nagyon élvezetes lenne ez a fajta funolás, így viszont nem az igazi.

Azért ha tudtok még hasonlóan fun deckeket ne tartsátok magatokban, szívesen kipróbálnám. :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.06.27. 23:46:55
  • Negritis
    vacakolnak a szerverek, mert 2 ellenfelem is "kilépett" ebből a 2. mielőtt elkezdődött és betöltött volna a meccs
    tegyük hozzá a budget hunterrel csinálok épp questet
  • Negritis
    reddit elmélkedés
  • ktm99
    kerdes: Ha ures boardra kirakok egy patront majd elnyomok egy bouncing bladet, akkor a bouncing blade sebezheti-e a letrejovo patronokat, vagy csak azt ami a castolasnal volt jelen?
  • Negritis
    persze, inkább csak a "meta" ami változott kicsit és nem feltétlen maradt meg minden "tanács" ideálisnak
    ettől függetlenül még bőven megéri és lehet tanulni belőle (akár tapasztaltabbaknak is anno nekem pl rugóval segített)
  • antiatom
    Lehet hogy lesz de alap lapokkal sokkal jobb paklit nem nagyon lehet csinálni :D
  • Negritis
    ezt szoktam én is linkelni :D

remélem lesz majd újabb verziója is, mert emlékeim szerint "kicsit" outdated
  • antiatom
    Kezdőknek nagyon jó (angol) oktatóvideók, alap paklikkal (linkek közé mehetne majd)!
    [URL=https://www.youtube.com/playlist?list=PLvEIxIeBRKSjprrvlbAcbVjzHsnH9PjDX][/URL]
  • Ultimaulti
    Én nem is tudom, hogy fogok tudni legendaryt craftolni. Rettenet drága. 3 nap alatt 45 dust jött össze azzal a módszerrel, hogy próbálok 20 körül maradni, venni a paklikat. Nincs valami jobb, gyorsabb módszer?

Egyébként nem említettem volna az illetőt aki legendary lapokkal jött r. 20-on ellenem, csak azért reagáltam túl, mert kétszer is, rögtön egymás után őt sorsolta ellenem, és mindkét alkalommal végig fenyegetett. Holott látta, hogy abszolút noob vagyok, basic lapokkal. Ezért használtam olyan jelzőt az érzelmi, és lelki világára.
  • Negritis
    nagyobb noob voltam mint most, ami azért nem kis szó :D
    és most már tudom hogy hiba volt, azóta pl nem is törtem legendaryt, jah de bocs a 2. TBK-t betörtem a p2w wari miatt
  • Zickler
    Guggolj be szépen a sarokba, és gondolkozz el azon mit tettél!
  • Negritis
    golden cenarius -> anton
    alakir -> pyroblast :D

még a closed béta végén volt és csak a mage érdekelt :D
  • antiatom
    Pont azt a kettőt? :D Amúgy a vicc, hogy nincs sok legendarym de Alakirt már háromszor nyitottam, egyszer goldban, át is változott Antonná.
  • Negritis
    golden hero farm + gold farm valszeg
    bár nem tudok onyxia + leeroy deckről jelenleg

lehet olyan mint TotalBiscuit aki anno csinál egy onlylegend decket és róla videókat :D
  • csoszi87
    Olyan 50% körül mozog.
    Gyenge a hunter ellen (mily meglepő), valamint a warlocknak ha jól jönnek a lapjai, az nagyon kellemetlen.
    Ellentétben a Handlock az fincsi vacsi.
    Kombós Druda ellen kicsi az esély, valamint sárkány paladin ellen.
    Mágusok rászoktak a counterspellre...
    És igazából a húzásodon múlik minden. Ha jön Malygos és Emperor, akkor sokan fognak felvenni, hogy elküldjenek a picsába miután 30hp-ról megetted őket pont az előtt a kör előtt amikor legális sebzése lett volna.
  • Ultimaulti
    Mennyire lehet az lelkinyomorék, és butuska, akinek rank 20-on kell Onyxia-ával, Leeroy Jenkins-szel farmolnia, mert feljebb agyonverik?! Ma már kétszer találkoztam vele. És még fenyegetőzik játék közben. Szánalom.