40521
  • Renegade
    thx

ha jól látom, ez nem egy általános statisztika program, hanem attól a pillanattól loggol, hogy én feltelepítettem?
    vagy csak simán béna vagyok? :)
  • Zozo0122 #19047
    Felraktuk a trackert és az kiírja. Keress rá :)
  • Renegade
    visszaolvastam egy kicsit és mintha szóba került volna a win rate
  • Zickler
    A mit?
  • Renegade
    na beköszönök ide is,

szégyen gyalázat de rákattantam, szvsz vagy 15 éve nem volt olyan, hogy zsinórban 3 nap 3-ig nyomjam, vicc :D

abszolút noobnak érzem magam (nyilván az is vagyok) szóval én csak mókából játszom, érzésre összerakott paklikkal (kb 0 kártyás tapasztalat, a PG onlinet tologattam picit, hasonlóan skillesen). Látom itt is azért megy a csal az RNG :)

viszont kérdés, hol látjátok a WR-t? had szörnyülködjek a kb 25%-omon :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.07.01. 14:00:37
  • Mephike
    Tegnap összefutottam egy maly hunterrel.
  • Zozo0122 #19042
    Majd szólj ide, hogy mikor vagy :D
  • Negritis
    kevésbé kedvező neki a meta, de ha sikerül mennem a szombati versenyre (jelenleg 50-50)
    akkor tuti h viszem mert baromi hatékony még mindig (aztán lehet h megint vmi demon-hand hybridet csinálok :D)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.01. 13:18:23
  • Zozo0122 #19040
    DUrva amúgy, hogy a handlock mennyire legyengült. Jelenleg a démonok sokkal erősebbek, a zoo meg....
  • Negritis
    bolondok háza = maly shaman, dragon lock (nem a maly), worgen wari, murlock pala és hasonlók
    jah meg persze a mill dudu és fatigue mage :D

annyira nem tudtam h mi van hogy nem ment a kotta kontra és valami 5-8at mentem handlockal :D
  • Zozo0122 #19038
    Utolsó aggro hullám még lefutott?
  • Negritis
    rank8on tegnap bolondok háza volt, más is tapasztalta?
  • Negritis
    első MA hs verseyn eredménye
  • sadface #19035
    Hogyan keress sok pénzt:

• Zozo0122 #19034
    Nem annak szántam, csak a körülményekhez képest jobb, mint az "ostoba" szint :D Persze a legendtől még messze van sajnos.
  • Negritis
    mana addcit verseny vol2
  • Negritis
    lehet hogy nem annak szántad de mikor előadtad h lejutsz rank5-re az az volt
    mindenkiből előjön néha akaratlanul is
  • Zozo0122 #19031
    Nem játszom a felsőbbrendűt, és nem sértődök meg. Ahhoz, hogy megsértődjek az kéne, hogy érdekeljen a véleményed :D
  • 1Darton1
    Csak megpróbáltam elviccelni azt a butaságot, amit írtál. Erre te úgy megsértődsz, hogy hirtelen felsorolsz mindent, amire rettentően büszke vagy. Játszhatod a felsőbbrendűt, de mindig ki fognak nevetni miatta.
  • Zozo0122 #19029
    Sportot csinálsz abból, hogy mindent félreértesz. Képzelem, ahogy ülsz a hozzászólások fölött és azon gondolkozol, hogy mivel lehetne elferdíteni meg hogy lehetne úgy csavarni, hogy jól jöjj ki belőle :DDD
  • 1Darton1
    Én nem tudtam, hogy a Hearthstone alapján kell eldönteni, hogy ki mennyire értelmes. Furcsa kicsit az értékrended, ráadásul lehülyézed a cimboráidat is ezáltal. Az is igaz, hogy ezt ők észre sem veszik, szóval nyugodtan megteheted.
  • Pio
    Kis tananyag:

• Negritis
    kb minden más control és mid range deck ellen szivesen játszok, főleg handlockal
  • dave9004
    És mi ellen izgalmas pl neked?
  • Negritis
    ha nem akarod megérteni ne értsd
    annyi volt a lényeg hogy a priest volt az ehavi "menő" deck ami a semmiből lett népszerű streamer miatt
    ettől függetlenül a priest IMO gyenge csak unalmas játszani ellenük
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.29. 07:43:11
  • dave9004
    Ideje nerfelni a priestet mert találkoztál 7 darabbal egy full hónap alatt. Előre félek mi lesz jövhónapban ja nem, ugyanez a fos :-D
  • Zozo0122 #19022
    Ha 1, vagy 2 bárány van lenn, semmi különös, sebzett lények. Viszont ha már 3, akkor az meg fogja ölni a leidézett dread infernalt is, ezután kapcsol a secret - vajon idéz egy 6/0-t, ergo rögtön meghal a secretből jött lény is? Vagy 6/6ként jön a világra, miközben az ellenfélé meghalt. Nem is tudom melyiknek lenne több értelme :D
  • Pio
    Találós kérdés, gúglizni nem ér. Boccs, ha már kérdeztem, mostanában rövid az agyam. :)

Lockkal vagy, mágus van ellened.
    A mágusnak kint van egy mirror entity secret (lemásolja az ellen által idézett lényt) és 1-3 explosive sheep (1/1, ha meghal 2-t aoe-zik).
    Te idézel egy dread infernal-t (6/6, battlecry: mindenbe sebez 1-et).

Mi fog történni 1, 2 illetve 3 sheep esetén?

Spoilerben a megfejtés:

• Negritis
    amíg van rá igény és pénzt lehet vele keresni addig működni fog
    júliusba vizsgák után menj fel twitchre és streameld ahogy 50 órán belül eléred a legendet palával, 80%másolni fogja
    ahogy pl ebben a hónapban sok volt a priest
  • Zozo0122 #19019
    Hol megy most? Mert a verseny link már elavult a bannerban.
  • dave9004
    Versenyen meg csak pislog
  • Zozo0122 #19017
    Nekem az olyanokkal van bajom, mint pl Xixo. Elrákosítja 1-2 nap alatt a rankedet és rossz irányba mozdítja a játékot. A szezonok elejét mindenképp.
  • Zozo0122 #19016
    Jobbat nem tudsz? :D Ha olyan ostoba lennék, akkor nem érném el rank5-öt sem netdeck nélkül, vizsgaidőszak + meló mellett ;) Plusz adalék, hogy még szezon elején sem fanyalodok totál aggrora. Megérthetnéd már, hogy a sírás nem egyenlő azzal, hogy nem tudok játszani.
  • Negritis
    közbe Kolento behúzta a Challengstone 2-t
  • Negritis
    sztem MI sem játszanánk, annyit tudnál hogy elég sűrűn lemákolnak
    viszont nézve a streamereket látod hogy őket is lemákolják így elviseled, sőt röhögsz rajtuk/magadon mindenkin
    ha nem láttam volna az elején hogy az rng nem csak engem tud megszivatni és nem tudtam volna kb merre induljak sztem már rég nem játszanék
    valamint nem csak értelmesből lenne kevesebb hanem nem lennének "halak" akiket könnyű megverni mert kottából játszanak azt meg simán körbe lehet játszani

2015 van, ennek komoly része a twitch főleg egy esport orientált játékban, és mi és a játék is hálás lehet neki

nem mondom hogy nincsenek árnyoldalai, de "odaát" kicsit túl van ez lihegve, de a ti dolgotok
  • 1Darton1
    Akkor sem, ha te sem tartoznál közéjük? :D
  • Zozo0122 #19012
    Én nem bánnám, ha sokkal kevesebb, de értelmesebb játékos lenne :D
  • Negritis
    arányában nem lenne kevesebb
    de kevesebb játékos + kevesebb deck típus lenne
    és kb senki nem foglalkozna vele mert túl sok a "fun"
  • Zozo0122 #19010
    De az is lehet, hogy kevesebb netdecker lenne :D Mert bár sok oldalon megtalálhatóak mások deckjei, nem lennének istencsászárok, akik épp nyernek párat mondjuk zooval, és másnapra belefullad a meta a zooáradatba :D
  • Negritis
    nyerni/jűátszani kell egy meccset de jár telefonról és tabletről is 1-1 pakli