Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Áá, örülök ha a 15. szint környékére el tudok majd vergődni 😄 Most is 24-en úgy elvertek hogy sebezni se tudtam az ellen hősét. <#rinya> Elég nagy égés volt.

De köszönöm a segítséget ismét!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ha megveszi a jobb deckeket, sokat tanul az ügyes játékosoktól, és persze kiemelkedő a logikai érzéke, akkor pár hónap alatt van is esélye.
De valóban, a legtöbben ott rontják el, hogy türelmetlenek. Nem néznek más játékosokat, és nem tanulják meg az alapokat arénázás közben.
Én azon a véleményen vagyok, hogy senki ne reménykedjen különösebb sikerekben ranked meccseken, aki nem tanult meg magas szinten arénázni. Ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem jutott el számos alkalommal 10 win fölé. Nekem ez olyan, mintha valaki általános iskolai matektudással rögtön a lineáris algebrában szeretne elmélyülni.
Kezdő játékosnak azért pár hétig nem árt ismerkedni a játékkal, és közben aranyat gyűjteni, mielőtt még arénázásba fogna. És persze a magas fokú türelemhez az is hozzátartozik, hogy bírni kell a vereséget és a sikertelenséget, ami eleinte komoly nyomást jelent.

Shep
Aztán majd rájön, hogy nem úgy van az 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Hidd el sok kezdő gondolja úgy, hogy pár hét múlva már a topban lenne a helye...

Shep
Szerintem a legjobb ha nem is álmodozik senki a legend szintről, csak ha tengernyi ideje és türelme van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez a legjobb tanács, de tényleg.

Shep
Lifecoachot ajánlom, minden egyes lépést elmagyarázza, talán túlságosan is szájbarágós, de sokat lehet tőle tanulni.

Mephike
Még egy apróság, az első kb 2-3 hónapban ne álmodozz legend szintről. Ne akarj rögtön a topba jutni, mert akkor csak sírni-ríni fogsz, és idővel feladod. Arénázz, állj rá egy deckre, gyűjtögesd hozzá a dustot és ha megvagy, akkor craftolj lapokat. Saját véleményem, hogy csak epic és legendás lapot craftolj, a többit próbáld kinyitni (persze egy kettő lapot craftolhatsz, de csak módjával). Sok sikert!

Most mage aréna: 1. kör coin+unstable portal-blingtron. 2. kör: Blingtron - Doomhammer <#idiota>
Devv
De a legjobban teszed, ha el se kezdesz ezzel a fosteleppel játszani!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó, csak vicceltem!
Oké srácok, kösz a segítséget.
Az Arena-t nem nagyon próbáltam még, eléggé ijesztő hogy ott bárki szembe jöhet, nem csak a hasonló szintűek, mint Rankedben vagy Casualban. Meg gondolom oda azért jobban kell érteni a paklikészítéshez,

őszintén? sztem ha túl van a tutorialon és az "ingyen" goldok nagy részén
valamint néz X streamet és YT vod-t akkor nem
emellé van pár guide + arenavalue ami segít draftolni azokkal szépen bele lehet tanulni
és a lapkészlet azzal jön legkönnyebben

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Aréna nem erős egy kezdőnek?
Zickler
1. Classic mindenképp, a GvG leginkább kiegészítő lapokat tartalmaz, a paklik magma a classicból jön össze. A Triodra nem tudok mit mondani, azt játszol amit szeretnél, én Hunter- druid - paladin között ingázok.
2. Igen, van arénában is kaphatsz bónusz jutalomként.
3. A kedvenceim:
Trump, ő a leginkább kezdőbarátabb, rengeteg videója van ami kifejezetten a kezdőknek szól.
Amaz, a Priest mester
Kripparian, az aréna megszálott, akinek a hobbija a dust gyűjtés. Amikor legutoljára láttam, akkor volt 34 000 dustja és 150 000 amit betörhetne.

Battletag: Muhee#2716

trump oktató videói

arénához ha magyar nyelvű videók kellenek akkor esetleg érdemes megnézni pár videót Maditól (aka sitisgaming)
ő egész jó, csak már utálja a HS-t 😄

twitchen én amaz, trump ha aréna érdekel akkor cherrywarrior

magyarok közül belezőt szokták mondani a többiek
ezen kívül nagyon sok jó versenyző/játékos streamel : kolento, massan, xixo,zetalot,kripp, savjz
valamint érdemes versenyeket is nézni, akár régebbi vodokat

a Dust az vagy aréna reward vagy paklibontás során szerezhető
én ha most kezdenék akkor arénáznék és ha van "fennmaradó" goldom akkor classic packot nyitnék
arénából jön gvg pakli, de a decket "derekát" még mindig a classic lapok adják általában

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kezdőként lenne két kérdésem:
1. Így az elején melyik packra érdemes, költeni, a Classic-ra vagy a Goblins vs. Gnomes-ra? HA ez számít akkor eddig a mage, hunter, pladain trio az ami tetszik.
2. A craftoláshoz arcane dust-ot csak úgy lehet szerezni, ha más kártyákat bontok szét?

Ja és még egy, tudnátok ajánlani olyan Twitch vagy Youtube csatornát amit érdemes nézni?

Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.22. 17:45:50

Shep
Kár bizony.

Marcee166
Kár érte két dr boom a kézben gyönyörű 😊

Na, én meg jelentem, hogy minden karival átléptem a level 30-at 😄 Nem nagy cucc, de gondoltam megosztom. A shaman volt az utolsó, utána a warlock és hunter következik 35 körül, a többi kari 40-50, a druid pedig már 56 😄
Shep
És itt ért véget a mai nyerő széria. Azért elmegy a francba a kombóval, hogy 6. körben be lehet nyomni.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 14:23:30

Shep
Annyira jó mikor összejönnek a dolgok és nem csak én szívok, 😄 21 hp mágus ellen elnyomja a pyro-t és sajnálkozik. Nekem az asztalon auchani, belcher és egy 1/2-es warden, neki 15 hp, hát sajnos nem érte meg a 2 tűzgolyós kört, mert nálam is volt egy tűzlabda, így csak nyomtam egy Greetings-et 😄

Shep
Wahaha, szerencsétlen pala. Neki 23 nekem 10 hp, nálam kint Boom 7/5-el, ő lehozta Tirit. én jövök 9. kör. Lenyomtam Sylvát majd rá egy pwd-t, egyből feladta 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 13:48:42

Devv
Én meg a csicska paptól kapok ki paladin létemre!
dave9004
Harrison
Shep
Az szerintem nem fog megtörténni, egyből megcsappanna az eladott boosterek száma 😊

Tinman
<#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zickler
Ha egyszer bevezetek a játékosok közötti kártyacsere lehetőségét, biztos kisorsolom őket itt a fórumon 😄

Shep
Egyet adhatnál nekem 😊

Devv
Neee, ilyen nincs!
Zickler
Na emberek, itt az újabb Sneed's. Immáron a hatodik 😄 Mit mondtok, meddig gyűjtsem őket?

Micsoda, hát nem nyitottál egy arany Voljint? Azzal mi lett? 😄 Vagy azt áldoztad be valamire?
Shep
Valami csapattagoknak járt. Amaznak pl megvan.

TBTPumpa
Ez valóban szép. BlizzCon-os hátlap? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Amúgy ez a hátlap tetszik nekem úgy igazán (priesthez illene is) de hát ez nem jár csak a kiválasztottaknak 😊

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 11:40:26

TBTPumpa
Én is!

Nem a hátlap miatt vettem meg, hanem mert nem akarok kirarmolni 3500 Gold-ot. Így is-úgyis ki kell perkálni a pénzt érte, de akkor kapjak már valami kis "ajándékot" is. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Mindkettő simán fogható ha átlagos keze van, ha viszont megkapja az álom kezdést akkor 5 kör alatt vége, nem tudsz mit kezdeni vele, ez olyan 30%-ban be is jön nekik 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 11:24:21

Devv
Nem mindig, de meg tudom fogni vele a mechmage-et és a huntert is.
Shep
Nem rossz az pedig, Zeta nem véletlenül lett vele legend már megint, igaz most ő is meglepően sokat küszködött.

Tinman
Egyetértek. A jelenlegi meta paladinjaival nehéz priest-el felvenni a versenyt. Ha belemész a control játékba tuti ő bírja tovább, zoo-t is megoldja, aggro-t is. Kemény legények.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dave9004
életképtelen sajnos 2 nap alatt rájön az ember h semelyik fajta nem működik. legalább is r8-10nél biztos.
Shep
De 50% az pont nem jó semmire 😊 Nekem minden bőven 50% feletti kivéve a rógot 35%, palát 40% és a sámánt 40%. A rekord meg a hunter, 71% -al😊

dave9004
én elveregettem a paladinokat kb 50%-kal.
csak hát a fránya 50%... a nyomorék hunterek hullanak ellenem mint a legyek legalább
Shep
Addig nincs is gond de folyton jön az utánpótlás, bár szerintem te nem játszottál ellenük túl sokat priesttel 😊 Nem véletlenül szenved ellenük minden pap pakli.

pedig a priest a pyro-pws kombóval elég szépen megoldja a mustárt

Shep
Hát nem igaz, nem bírom a paladinokat elverni. A világ összes leszedője nem elég ellenük.

Shep
13-ig jól működött a gilblines, de most meghalt, váltanom kellett a sok retek paladin miatt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 10:26:15

dave9004
hozzátartozik h az ultimét troll gilblines-dl-es paklit nem tudom összerakni 2 lightbomb nélkül. lehet azzal jobban menne.
Zetalot félét próbálom voljin nélkül mondjuk
dave9004
már renk 11 😄 nem tudom meddig bírom 😄
Shep
Mondom ,hogy szívat ez a szar még a küldetésekkel is, ma is elnyomom a 40-es 2 manás minionos küldetést, erre mit ad helyette, 3 győzelem bármivel. Hát rohadjál meg, még a farmolást is nehezíti. Eddig 1 db 60-ast tudtam kinyerni belőlük, pedig már lassan 1 hete csinálom.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 10:14:43

Shep
Hol vagy most?