40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
megmutatom az én verzióm is. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
amíg a control warri menő volt az egyik pyroblast helyett malygos ment. -
Negritis #19087 igazából hó eleje van ilyenkor a rank "alja" tényleg katasztrófa de kb 1 hét és helyreáll -
Ultimaulti #19086 Én befejeztem ezt a játékot. Nem fogom rank 20-on, full 1600-ból kraftolható legend paklit ellen frusztrálni magam. És mindenkit lebeszélek, aki most kezdené el.
Lehet, hogy egy másfél évvel ezelőtt ki belevágott, mára a ha más nem, a szárnyakból elél, s még volt értelme, bája. Mára kezdőnek ez puszta mazochizmus. A legalacsonyabb kezdőzónában is eszetlenül farmolnak olyan lapokkal, ami ellen 0, azaz zero az esély. Gondolom a pénzcentrikus üzemeltetőknek ez jó. Nekünk gyalázat. És kikérem magamnak, hogy hülyének nézzenek! -
Dreadshade #19085 Köszi meglesem! -
Dreadshade #19084 Thx! :D Nem is az a baj, hogy nem menne fejből. Csomó decket összeraktam net nélkül, hisz látod most is linket keresek, mert nem feltétlen nézegetem ezeket a deck oldalakat. Igazából azért kéne mert nemtudom, hogy most megéri 2 doomsayert lecraftolnom, esetetleg 2 pyroblast is kell? vagy a Blizzard spell lapból is csak 1 van lehet abból éri meg 2 db. Szóval értem én, hogy mit mondasz és nincs semmi gond :D Szóval max ötleteket szoktam így más deckekől venni, többi részét saját száj íz szerint rakom mindig össze és/vagy látom mit nyomatnak rankeden ellenem abból is lehet tanulni ötletet lesni. Annyira nagy meta player se vagyok, mondjuk rank 5-ig sikerült csak így magamtól eljutni :D gondolom nem valami nagy cucc addig elmenni, de nem is ez a lényeg most :D Na de akkor itt kérdezem meg: Pyroblast, Blizzard, esetleg Cone of Cold-ból érdemes berakni többet mint 1-et? Cone of coldba nem vagyok biztos, hogy egyáltalán kell-e, mert kb a frost nova is majdnem ezt tudja és az jobb doomsayerrel gondolom. -
1Darton1 #19083 Azt hiszem mostanában ez a divatos.
Hogy mennyire erős, az ebben az esetben is attól függ, hogy milyen ellenfelek jönnek többnyire. Rank 5-ig leszaladni nagyon lassú, ráadásul azon a szakaszon sok a hunter. Rank 5 alatt kifejezetten jó tud lenni, ha sok a lock. Patrontúltengés esetén még néhány lap kicserélésével is necces.
Az tuti, hogy rengeteget lehet vele fejlődni játéktudásban, és nem az a tipikus "összedobálok néhány value legendary lapot" pakli. Meg egy kis plusz adalék, hogy az ellenfelek többsége idegrohamot kap tőle. -
Ezért jó a priest (ami amúgy pont azt bizonyítja mennyire gyenge), minden deck más, mert nincsen egy olyan erős pakli, mint pl. a foshunter, vagy a patron, ezért mindenki variál ,hogy hátha így, hátha úgy, de igazából egyik sem igazán jobb a másiktól, csak máshol lesz gyenge/erős, de ugyanúgy elveri bárki. -
Nekem is volt arany doomhammerem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!míg be nem törtem a picsába :D -
Zozo0122 #19080 Szép nyitás, grat! :D
Freezemage: Komolyan ne csináljátok már ezt. Mindig egyből a netdeck. Dobd össze magadtól, próbálgasd, érezz rá, cserélgesd a lapokat ha nem műküdik, pár nap alatt jobban fog illeszkedni a metába, mint az eredeti deck netről. A freezemage nehéz deck, ha megy vele a játék, akkor nyilván van eszed ahhoz is, hogy összerakd :) Nem támadni akarok meg semmi ilyesmi, de bakker azért mégiscsak legyünk már kreatívak ne egyből a kényelmes mások másolása. Nem konkrétan csak neked szól, de nem véletlen, hogy a játékosbázis ott van ahol. (Amúgy érzem, hogy ezzel újabb háborút nyitok itt...)
Csak 30 lap van egy deckben, mégis mindenki másokra van szorulva, de állítom, hogy a magukat jó játékosnak vallók fele sem tudná saját kútfőből megoldani még a heroic Naxxot vagy BRM-et sem, mert egyszerűen fogalma nincs hogyan kell decket építeni egy KÁRTYAJÁTÉKBAN. Sajnos tény, hogy kevés a jelenlegi 500-600 lap ahhoz, hogy minden nap teljesen új koncepció szülessen, de kurva unalmas az, hogy a meta 5-6 deckből áll.
-
a köcsögje 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
grat hozzá :D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.02. 13:29:46 -
Dreadshade #19078 Hali all! Látom mindenki nyitogatja a jó packeket :D, gondoltam megmutatom mit nyitottam a minap:
Amúgy, azt szeretném kérdezni, hogy freeze maget mennyire érdemes most használni? Esetleg valami jó kis freeze mage deckhez linket is elfogadnék(Már így kerestem rá több helyen de nem voltak olyan jók, bár ez a metától is függ.) -
Renegade #19077 nem tudtam mit tud, közben megnéztem, rögtön megvilágosodtam :)
ez volt a kérdés, had ne kelljen már átírni az aláírásmezőmet, heartstone skill: noobláma, alcsillámpóni
szóval lehet még számítani ilyen kérdésekre :) -
a rákot nem számítom kasztnak. Az életérzés!
-
és a hunter is.
-
Leszeded az ellen fegyverét (tele a meta warriorral és hunterrel), lapot húzol és még test is marad, mi is volt a kérdés? -
sok a patron, sok fegyverrel, olaj rugó is jó, az is fegyveres class, warlock jaraxxus, pala is tolja a fegyvereket. -
Renegade #19072 miért jó lap a Harrison? -
1Darton1 #19071 Mióta craftoltam pár hónapja 2 ancient of lore-t, azóta nyitottam belőle hármat. Mostanában már jobban meggondolom mit gyártok le. -
Nyitottam dustot a rewardból...
Amúgy ez a mostani brawl tényleg csak a szerencsén múlik. -
melyik druidot akarnád összerakni? (most hogy van cenariusom, kellenek a tippek :D) -
Nekem Palába kéne, de igazából lehet handlockhoz craftolok, még 1 giant hiányzik. Grommash is kéne, de warriorhoz pl nincs shield slamem se.. Druidhoz meg se ancient of warom se force of nature, se cenarius se ancient of lore :D -
1Darton1 #19067 Ha megint elkezdek druidázni, akkor nekem is Harrison lesz az elsődleges. -
Negritis #19066 ne legyen mindenki olyan hülye mint én :D -
Mondtam volna hogy gyorsan törd be Cenariust mielőtt Negritis meglátja, de már késő :/ -
Negritis #19064 te 3 évre előre behúztál minden legendet már :D -
Zozo0122 #19063 És én mit kapok? Több mint egy hónapja epic is alig esik :D Na nembaj, legalább akkor ti arányosan kaptok, egy ide egy oda :D -
nekem is egész pofás lett a brawlos bónuszpaklim
-
Az szép, gondolkoztam, hogy arra rámozdulok, de lehet inkább Harrison Jones lesz belőle. -
Negritis #19060 háát most bús panda vagyok, sebaj majd lesz nekem is vmi :D -
1Darton1 #19059 Hosszú idő óta én is most nyitottam először legendet, ráadásul egy golden Grommash-t. Ez valami szerencsenap lehetett. -
Normál és GVG pakliból is Legendaryt nyitottam, ez laza :D
Ragnaros és Thermaplugg :D Meg 2 epicet is.
Jó régen volt utoljára legendary nyitásom... mondjuk Ragnarosból van golden, de szerintem azt betöröm és meghagyom a simát, nem vagyok golden gyűjtő. -
Negritis #19057 ez a mostani tavern érdekes :D -
Negritis #19056 deck rangsor
a miracle-t sokra értékelik -
Új hátlap! Total kreygasm! -
Negritis #19054 wr? nem nehéz Wide Reciever :D
like Thomas, Bryant, Megatron :D -
nem frissült az oldal, utólag láttam, hogy már válaszoltak :DD
-
A nagy Hearthstone mester, oszt azt se tudja mi az a WR :D
(köcike) -
W in R ate szerintem.
Ha használsz tracker programot, az jegyzeteli szorgosan a statisztikáid :) -
Negritis #19050 jah igen és fontos hogy játék közben futnia kell különben nem számol :D -
Negritis #19049 igen ez egy sima program ami követi hogy a telepítéstől kezdve milyen ellenfelek ellen milyen winrated volt
meg tudod adni benne a decked nevét is ( ugye adott classból lehet több és más típusú) de ez az alap HStrackerben elég kezdetleges
a statisztika nem rossz amúgy de van egy másik tracker is ahol meg van ingame plugin szerűség ami nézi h mikor milyen lap volt kijátszva (az pl versenyen tilos)