Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lettem lenyűgözve...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Legyen úgy 😄 Amúgy az én fejemben eddig 2 új pakli körvonalazódik az eddig látott lapok alapján: egy aggro/midrange warrior és egy Mega Atom Super Dragon Ramp Druid <#idiota>
Devv
<#taps>
Devv
Nekem is egy kell. 😊 Rankon viszont nincs gáz, 12-re becsúsztam...
Shep
Majd Kolento kitalál rá valamit és egyből OP lesz 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na rájöttem mi akar lenni ez a Dragon's Breath: Flamestrike utáni kisegítő lap, ha valami fenn maradt, max ennyit tudok róla elképzelni, de akkor is rossz.
Tuti, hogy a nagyágyúkat későbbre tartogatják...és hello, priest lapot még nem is láttunk, remélem azért nem mert jó erősek és később akarják megmutatni 😊
Ezektől nem vagyok elájulva. A Corruptor inkább 3 mana 3/2 kéne hogy legyen, akkor nagyon jó tempo lap lenne earlybe kb mint egy SI agent (azért nem annyira jó), a mage lap meg full tré szerintem 😞
TBTPumpa
OMG ez nagyszerű, mindjárt megyek is előrendelni! Oh, wait...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Eddig egy olyan lap sincs, ami engem meggyőzött volna :/
Shep
Hát a mágus lap szerintem csak +1 lap, semmi egyéb. A másik ha 4/5-lenne azt mondom ok de így inkább csak egy közepes lap, arénában viszont jó lehet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én összeraktam egy chargeos paklit és nyertem is vele gyorsan úgyhogy már csak egyet kell majd 😊 Szerencsétlen sámán csak nyomkodta az elements will destroy you-t amíg le nem némítottam 😊

Mephike
Új lapok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Devv
Kb. 15x kaptam ma ki shamannal és warlockkal casualban. Elkezdtem kapni a base dekkes ellenfeleket. Így talán meglesz az 5 win. <#banplz>
elsődleges szempont deck építésnél, amiből van és jónak érzed abból KÉT darab azaz 2 legyen benne (feltéve hogy van belőle 2d)
core hound nem jó
snapjaw jó mert houndmasterrel "kombózva" komoly fal
crocolisk-tracking-arcaneshot-warlord helyett mehetnek a "duplák"
valamint ha lesz 2. hymane akkor az ogre helyére mehet az is
nekem a 2 multi shot sem tetszik, ha lesznek majd akkor oda mehetnek csapdák
valamint érdemes az eagle bow-t is minél előbb "beszerezni" ha tetszik a hunter
sztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én most elkezdtem nézni belezőgép videóit, általában ő is ezeket a kifejezéseke használja, szóval azért a legtöbbet már ismerem, csak ez az olajosat nem hallottam még.

Most összeraktam ezt a paklit, erről kérnék egy véleményt: Hunter pakli
Igazából az érdekelne hogy szerintetek van-e olyan lap amit ki kellene vennem. Én leginkább az Oasis Snapjaw-n, a Tundra Rhino-n és a Core Hound-on gondolkodom. Csak az a baj hogy nem igazán van alternatívám még.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

sztem akit érdekel az kérdez 😄
néma gyereknek anyja veri a f......t 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

qetuol
ez ilyen és ehhez hasonló kommentek elkerülése végett talán jobb lenne kezdő-barát megnevezést használni a kártyákra, azaz a lapok rendes neveit. nem feltétlenül tudja mindeki - főleg az újak -, melyik kártyalap a "mustár", "negyedmester", "dr. Balansz" vagy "BGH".
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.03.24. 16:53:02

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
3 már nekem is van de borzalmas.

Devv
😊 Én már kettőt nyertem az ötből... (Én kínomban demon warlockot csináltam)
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.24. 16:29:56
Shep
Hogy gyulladna fel ez a szar, hát nem igaz, hogy nem bírok a fos róggal 5-öt nyerni. Kínomban már mill-t próbálok, persze egyértelmű ,hogy csak fos aggro deckeket kapok ellenfélnek.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.24. 16:28:00

Elég sok embert látok a pre-purchase hátlappal. 😊 Úgy látszik, megint jó lóra tett a Blizz.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Amúgy mi ez a nagy hunter-dömping rank12 környékén? A mai 4 meccsemböl 3 hunter volt.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Viszont sehol nem találtam róla infót.

Azt lehet tudni, mikor jön iphone-ra? Tabletre már van, de ahhoz nem mindig férek hozzá asszony miatt. 😄

Shep
Emiatt.

Ez az olajos rugó mi akarna lenni? Mármint az értem hogy rogue de mitől olajos?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Devv
Jó, hogy írtad, én shaman és warlockhoz kaptam 60-ast és egyikkel se tudtam nyerni még. Nem tudom mi van velem de nem megy... Jó pár napig benn lesz ez a quest.
Shep
Ez a szar játék miért mindig csak róghoz adja a 60 aranyast? Annyira szar vele játszani, hogy az nem igaz, élvezhetetlen az egész. Néhanap összejön valami de amúgy csak egy kínlódás. Normális aggro deckje nincs, hogy gyorsan letudjam az olajossal meg minden meccs fél napig tart és dög unalom mindegyik.

dave9004
jah. bár ez vmi más echoval, 0/2-es tauntokkal. ésszel játszva ha nem futsz bele lényegtelen clearekbe, meg ellennek nem lesz hatékony a aoe akkor nehezen fordít
Shep
Igen.

Tinman
Igazából kezdők irányába írtam amit írtam, hogy 2 kukac nekik alapvetés, elvégre nem nagyon vannak még jó lapjaik, viszont amikor a Doomhammert vagy éppen a rugó feltápolt Assassin's Blade-jét 2 manáért leveszi úgy, hogy még 3/2 a boardon marad, azért az finom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Shop másnál is zárva? :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Olcsó és hatékonynak tűnik...lementem, hogy ne tudjanak vele szétszívatni. A tegnap éjjeli meccsen láttad mi történt, attól megutáltam a tempo mageket <#idiota> Azóta is megmaradt bennem az a vereség...😄
Shep
Majdnem ugyanezt raktam össze én is csak nekem nincsen echom sajnos.

Hát nem tudom...2 kukac senkinél sem szokott benn lenni, minden deckbe lehet azoknál jobb lapot találni. Harrison meg azért jó mert még 1-2 lapot is húz + erős test. De mind1 is, mert a rugó bármikor rak fel új fegyvert, inkább Loatheb az, akivel nem tud mit kezdeni és életmentő.
Tinman
Olajrugó ellenszere rém egyszerű... 2 Swamp kukac. Akinek telik rá, az meg Harrison. Az a vicc, hogy már egyetlen kukac is kihúzhat a szószból és megnyerheti ellene a meccset. Ha meg nem olajos jön, akkor is jó a kukac sámán/pala/warrior/hunter ellen.

dave9004
reynad next level mage-et csinálgat.
8-0-ás streakje van legenden belül vele 😄
Lol a palámat nem veri az oil rogue. Mondjuk van benne bőven heal + Loatheb + Harrison, szóval kézenfekvő, de azért vicces, hogy szinte egyáltalán nem kell tőle tartani <#idiota>
Jah, amúgy durva lap. Az egyik legjobb removal és elég jól combózik sok mindennel...consecration, pyro, juggler, avenging wrath...😄
Shep
Azért olyan mocskos tróger a pala, mert van kiegyenlítője, annyira OP az a lap, hogy hihetetlen. 2 manáért, vicc.

BoneDragon
demon lock volt nem zoo 😄
de ez priceless asztal 😄
utána duplicate még jött sylvanasra 😄

hétvégéig takarékon kell tolni sajnos mert laposról szenvedés
tempomage viszont bevitt R8ra 😄

turn3 beast, zoo ellen 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.23. 20:55:00

Shep
Na úgy látom váltani kell controllra, az aggro fosok előre húztak a csába és az anti aggro így szódát nem ér a sok demon lock, meg egyéb paklik ellen.

Shep
Nálam az a pala hand ott halt meg ,hogy nincs egy darab kótersem sem, aldorból is csak 1, Tirionról nem is beszélve 😊

Néha akkora makker vagyok, hogy az nem igaz. Most is kezdőkéz: juggler,mustár,juggler. Kiraktam a jugglert, köv kör mustár, 4. kör meg újabb juggler és bagoly az ellenfél shredderjére 😄 5 kör alatt bedaráltam szegényt <#idiota>
zseniális ez a kép 😄
Jah, Tirion majdnem olyan, mint a rugónak a prepek...