40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #19128 forsenboys vs tempostorm -
Fuji324 #19127 Sziasztok! Nemrég sikerült kipróbálnom a tavern brawl-t. Jópofa ez a webspinner lapokkal teli pakli. A Shaman-nal sikerült egy egész pofás meccset játszanom alleria (hunter) ellen. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1Darton1 #19126 Az a probléma, hogyha sok pénz raknak bele, akkor sokat is akarnak kaszálni. Nagy bevételhez a facebook-generációt kell megcélozni, és őket nem nagyon lehet túlterhelni. -
1Darton1 #19125 Szerintem pont ugyanazt a hullámot akarják meglovagolni, mint a Blizzard. Az a kérdés, hogy mivel tudnak valami egyedit nyújtani, vagy az is lehet, hogy csak simán a lepattanóra pályáznak.
Ha a terv ugyanaz, akkor ott is lehet majd számítani a pörgős játékmenetre, rakás randomra, aggróáradatra és rákra minden szinten. -
Negritis #19124 off: nem mondom hogy rossz játékok, de nem igazán kiemelkedőek ami azzá teszi őket az a modtámogatás -
Zozo0122 #19123 Off: Szerintem a Skyrim, Oblivion, Fallout 3 stb. mind remek játékok. Na de az igazi királyság a Morrowind tőlük ;) -
Negritis #19122 csak még annyit fűznék hozzá hogy a Bethnek egy HS szintű játékot csinálni sem lesz könnyű feladat
főleg hogy teljesen új játékelemeket kell csinálnia (amiben mondjuk a hs reddit segíthet mert rengeteg kreatív ötletük van)
ha meg sikerül felül múlni akkor mea culpa és meglepnének nagyon, én nem bízom benne
a skyrim sem a beth miatt siker hanem a modok miatt, a fallout 3 nem rossz de a new vegas klasszisokkal veri
szal ha az obsidian csinálna egy kártyajátékot akkor jóval inkább figyelnék rá
valamint elég fél hc játékot vázolsz fel, az sztem nem illik a : "
Bethesda Softworks ✔ @Bethblog
Announcing our new Card Game for Desktop/Mobile: The Elder Scrolls Legends! pic.twitter.com/kMOjO46F5n"
profilba
tényleg sok sikert hozzá én sztem maradok a hsnél most már -
Zozo0122 #19121 Meg kell találni a kellő egyensúlyt és a pontos piaci rést, vagy nyitni kell egyet - ha jó időben jön ki, amikor épp nincs közeledő HS kieg, akkor nagyot üthet :) Nagyon tényleg nem szabad elmenni rétegjáték kategóriába, mert az emberek hajlamosak lusták és buták lenni. De amit én felvázoltam ennyire nem lenne vészes, épp csak egy kicsivel lenne nehezebb, olyan mint egy kibővített HS, viszont gyorsabb és több jutalommal. Befektetőkért meg addig kell menni, amíg valakit megfog a dolog. Vagy, marad a Kickstarter, de onnan nyilván nem lehetne akkorát emelkedni, hogy felvehesse a versenyt a Blizzel. A Beth rengeteg pénzével viszont...+ most jön a Fallout 4, a Doom 4 és a Dishonored 2 is...A Bethesdához jövőre teherautókkal hordják majd a zsét :D Remélem teszik is bele azonnal a TES6-ba, de ez már erősen off. -
Aztakurva mekkora tldrek, pedig kíváncsi vagyok rá, nincs rövidebb kiadás ezekből a hszekből? -
1Darton1 #19119 Szóval a lényeg, hogy egy bonyolult, főleg lassú paklikat tartalmazó rétegjáték lenne kevés randommal, amiben elég könnyen lehetne lapokat szerezni. Ez már önmagában kétségessé teszi, hogy mennyire érné meg pénzügyileg. Valószínűleg egy nagyon szűk fejlesztői gárdával lehetséges, de az meg a minőséget rontaná le annyira, hogy még azt a kis számú játékost is nehéz lenne megfogni vele.
Ha a pakli értéke jelentősen befolyásolná a meccs kimenetelét, akkor a p2w játékosok jókora előnybe kerülnének, ami valamennyire csökkentené a népszerűséget. Ha pedig túl gyorsan lehet megszerezni, vagy összevásárolni az összes lapot, az a játék szavatosságát nyírja meg.
Nézzük egy átlagos, de okos ember szemszögéből. Örül, hogy jön végre egy gondolkodtató játék, és belevág. Minimum hasonló képességű játékosokkal fog összefutni, szóval vagy a pakli értéke fog dönteni, vagy a kő-papír-olló, vagy egy fejszámolózseni simán bealázza. Az ilyen előre eldöntött meccsek pedig jó sokáig fognak tartani. Szóval a valóban élvezhető része ott kezdődik, hogy valaki baromi okos és minden lapja megvan, akkor marad a kő-papír-olló, ami eldönti a meccset. De tegyük fel, hogy olyan bonyolult lapok és szabályok lesznek, hogy nagyon egyedi trükköket lehet kitalálni szinte minden meccsen. Akkor pedig azoknak lesz frusztráló a játék, akik nem ütik meg a zseni szintet. Ráadásul olyan tanulási görbéje lesz, ami mindenkit megriaszt. A meccsek hossza pedig a kihívásokat szeretők körében sem biztos, hogy egyértelműen pozitív lecsengésű lenne.
Alapvetően én is kipróbálnék egy magasabb minőségű nehéz játékot, de nem hiszem, hogy akad olyan befektető, aki ilyesmire adna pénzt. Épp ellenkező irányú a tendencia jelenleg. A kedvenc műfajomban már rég megtörtént ez a váltás, és bele kellett törődnöm. -
Zozo0122 #19118 Mert te tudod, hogy miért fizetnének és miért nem. Mi az, hogy célközösség? Elírtam valahol a célközönség szót? Nem emlékszem, lehet, most nem olvasom újra :D Meg a 20-30 fő, hát nem tudom szerintem arra, hogy folyamatosan elemezze a játékot és a metát + a fennmaradó időben rajzolgasson, ötleteljen elég lehet. Nem a teljes csapatot szánnám erre nyilván. Rengeteg embernek a töke kivan ezzel a játékkal, csak nincs más alternatíva ami igazán jól kidolgozott. Hagyjuk ezt a témát, majd a Legends topicban úgyis mindenki szintén ott lesz. De itt kijelenteném:
Nem mondom azt, hogy jobb lesz mint a HS. Azt mondom, hogy ha a Beth összeszedi magát nem lesz nehéz dolguk ennek hibáinak kijavításával jobbat csinálniuk mint a HS. Ha belebuknak, akkor az ő bajuk, majd mindenki kipróbálja és dönt. A jövőt felvázolni tényleg felesleges, mert mindig vannak egyetértők és egyet nem értők. Simán kijár a Blizzardnak a pofon, mert rossz irányba tart a játék, de majd elválik a dolog :D -
1Darton1 #19117 Csak nekem nem az a véleményem a játékról. -
Negritis #19116 utópia, a szerinted vélt "célzközösség" nem fog fizetni a játékért annyit hogy megérje
+ a 20-30 fő amiről beszélsz rossz vicc, csak viszonyításképp
HS credits
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.02. 16:37:55 -
veled egyetemben -
Zozo0122 #19114 Nem kell amúgy elérni a HS szintjét, megcélozhatja azokat is, akik unják az aggro túlerőt. Lehetne rétegjáték is, bár a Bethesdát ismerve nem az lesz, hanem közösségkedvenc és nagy vetélytárs.
Ha én csinálnám, jó most így légbőlkapottan...nyilván mindezt megelőzné azért egy alaposabb kutatás, piacfelmérés és sok minden más, meg persze leginkább a pénzszerzés a vállalkozáshoz...de tegyük fel, hogy mögöttem van a Beth tengernyi pénze.
- 20-30 fős csapat aki CSAK ezzel foglalkozik hosszú távon, folyamatosan elemez, odafigyel, keresi a rendszer hibáit, az OP lapokat, a kombinációs lehetőségeket, meg persze közben ötletel,kártyákat rajzol meg, animációkat készít stb.
- Célcsoport: A HS értelmesebb játékosai. Így nyersen, pontosan ők, meg az újak és azok, akik kiábrándultak a HS-ből. A HS sikeres lett, de sokan már elkéstek, és szenvednek, mert lapjuk alig van, na nekik is tökéletes lehetőség, itt mindenki kezdőként indul. Na most ők rengetegen vannak, ömleni fognak az első napokban. (ha jó lesz a game maradnak is)
- Fizetési modell: HS-hez hasonló, packok aranyért vagy pénzért. De vagy kicsit olcsóbban, vagy egyel több lap lenne a packban. Apró változtatás, de rengeteg pénzt hozna. Ebbe hat lap van öcsém, abba meg csak 5, nagyobb az esélyem jó lapra nem? De, vegyünk :D nyilván kicsit hamarabb összegyűjthető lenne a kollekció mint itt, de baj ez? Nem. Sőt, hosszú távon sem frusztrál annyira, hogy mindig azokat nyitod amiket már megszereztél, + 1 lap máris nagyobb esély másra. Arénához hasonló játékmód is lehetne, kisebb javításokkal: meghatározott számú early lap, end lap, legendary stb. Most csak mondtam valamit, de a cél itt: az RNG hatás csökkentése, nagyjából kiegyensúlyozni a játékmódot. Mondjuk max 1 legendary egy aréna deckben, és ha mondjuk te nem is kapsz, az ellenfélnek is maximum 1 van. kevésbé éreznéd az igazságtalanságot, ez is pozitívum lehet sokaknak, akik ezt jobban szeretik mint a rankedet. Rankeden amúgy hosszabb lenne a létra, mondjuk 50 fokos, a hátlap annak járna aki eléri a rank 40-et, rank 20-nál ez a hátlap csicsásabb lenne, legendnél meg csillogna is vagy mit tudom én, a lényeg szintezett jutalmazási rendszer. Rank 40-nél, 30nál, 20nál és 10nél ingyen packot kapnál, ha eléred a legendet akkor 3 ingyen pack még. Gondoljuk ezt végig, ha fenntartható az elégedettség akkor a játékosok szeretni fogják, nagyobb eséllyel költ pénzt is majd a packokra, vagy mert eljut oda, hogy megéri áldozni nekik kicsit cserébe a játékért, vagy mert olcsóbb úgyis, vagy mert sietteti a kollekciógyűjtést, a HS-nél ez túl lassú. Azonkívül ahogy telik majd az idő a kezdők nyilván itt is hátrányban lesznek, de mégis szíveseben fektetnek majd be kis pénzt az elején, hogy nagyjából szintre kerüljenek, mert olcsóbb, jobb, szerethetőbb, stb.
Játékmenet: gyors, közepes, lassú, mindenre lenne lehetőség, minden classnál, minden szinten. (kezdő vagy pro mindegy, a lényeg, hogy lennének használható lapok alapból is, nyilván packokból jobbak is jönnének, de használható lenne egy mezei Csincsillapatkány is 2/3 statokkal, mert mondjuk minden kör végén 50% eséllyel ad életet egy újabb csincsillapatkánynak. Lehetőséget adnának használható decképítésre az alap lapok is, mondjuk már kezdetnek 500. Néhány fegyver, spell, artifact stb classfüggetlen lenne, tegyük fel egy rozsdás 1/2 kardot bárki hazsnálhatna, egy tegnap kezdett játékos is, akinek épp a mage tetszik. De ha alap lapokkal is ilyen jól el lehet lenni, akkor miért kéne venni packokat? Azért, mert a jobb, erősebb lapok ugyanígy onnan jönnének, ahogy a HS-nél is. Azonkívül az összes classspecifikus lap packokból jönne, viszont egy kis csavarral: nyitottál mondjuk 6 lapból szerencsésen 4 neutralt és 2 mage lapot. Maradjunk most a HS classoknál, de nyilván másokat raknék bele. Na most, vagy megtartod a 2 mage lapot, vagy ha épp úgy tartja kedved, mert mondjuk már megvannak akkor lenne egy ilyen opció: csere. Eldobsz 2 lapot, kapsz helyette egyet véletlenszerűen. Ha vársz egy kis ideig, mondjuk egy hónapot és összejön 60 lapod amit nem hazsnálsz/megvan akkor szépen becseréled, és bár full random, megkötésekkel, mint pl. legendaryra kevés esély, azért mégiscsak kicsivel beljebb vagy ezzel is, egy kezdő is sokkal hamarabb szintre hozza magát.
Aggro: lenne rá lehetőség, de ki lenne egyensúlyozva, és NEM állná meg a helyét az 1000 dustos pakli a 20000 dustos ellen. Épp ezért, a komoly aggrodeckekbe is komoly dustmennyiséget kellene fektetni, mert így igazságos. És akkor mi marad a kezdőknek? Az, hogy már az alap lapok is szépen használhatóak, azonkívül a lapjaik is gyorsabban esnek a fenti változások miatt, így hamarabb felzárkóznak. Ráadásul nem fogja Gyökér Pista 1 nap alatt végigverni a rankedet facehunterrel, mert bizony rank 40 körül már igencsak el fog akadozni. A kitolt ranglétra (50) is azért van egyébként, hogy tényleg nagyon szűk réteg érhesse el. Persze lesznek majd igazán őrültek aki kmegpróbálják gyenge aggro deckekkel elérni és előbb utóbb sikerül is nekik: nos, ők tényleg JÓ játékosok, átlag nyomi erre nem lenne képes, ők ezt egyéni kihívásként teljesítették és jár a tisztelet.
Most csak összeokádtam valamit nagy hirtelenségében, nyilván milliónyi hibát ki tudtok majd hozni belőle, nekem fél óra alatt ezt sikerült, de ha van eszük, a Beth több év munkájával hoz majd egy olyan játékot ami lenyomja ezt. Én azt se bánom ha nem elegek hozzá, én csak azt akarom, hogy kicsivel élvezhetőbben lehessen tolni ezt a műfajt. maradhat a HS is, csak akkor nőjön fel és tolja bele a pénzt még jobban a Blizz, tegyék szépen rendbe a játékukat :)
-
1Darton1 #19113 És te mégis egy ilyen játékkal játszol. -
gameforge
-
ott bukik el, ha nem lesz elég hülyebarát, mint a HS. Mert akkor a dagi amerikai gyerekek akik csak arcra tudnak kattintani és ha többet kell ennél agyalni, akkor nem fogják játszani. -
1Darton1 #19110 A Hex nem valami ilyesmi, amit itt felvázoltál? Valami oka biztos van, hogy nem lett kiugróan népszerű. -
1Darton1 #19109 Valóban túlzás volt a biztos kifejezés, de nekem nagy kedvencem az öreg Anton, és biztos azért estem át a lovon. -
őszintén? pyro. Biztos dmg, önmagában is működik. malyval meg antoval ez a bajom. önmagukban csak egy test, amit az ellenfél leszar ha nincs block stb. Persze van amikor antonidasból kijön 2-3 fireball, nem is vitás jobb. De ha valakinek nincs meg, ez jó budget megoldás. Ha meglenne lehet játszanám is, de így nekem komfortos. Ha meg sok a warri jöhet maly. :) az ellen csak vele győzöl. a 0-10%wr-ből csinált nekem anno úgy 30-40%t. De ez múlt szvsz. Egyezzünk ki abban, hogy anto picivel > mint pyro / maly :) -
Zozo0122 #19107 A TESO hülyeség volt, mert az TES játékosok többsége nem akarta, legtöbbjük nem is ment oda, köztük én sem. Annak rengeteg új játékos kell, mert a régi bázis jó részét nem érdekli. A koppintás nem téma, nyíltan lopkodják a kiadók egymás ötleteit, leszarják. Igen, előbb utóbb tele lesz aggromajmokkal meg netdeckesekkel, de talán meglesz a kis plusz...
- több HP, több lap
- artifactok
- nem mehetsz arcba amíg van kinn lénye az ellenfélnek
stb, bármit ki lehet találni, csak működjön. Majd ők azt tudják.
Ha rossz lesz, akkor nem érdekel, unistall és tovább HS. Szeretem a HS-t, mert rank5 alatt minőségi játék megy nagyrészt. Sőt, rank 10-5 között is jó meccsek vannak, bár az ott még az Aggro-óceán bőven, de ki lehet fogni. Rank 10 alatt viszont őrült versenyfutás megy, amit én utálok. Más persze szeretheti, de lehet, hogy más ezt jobban meg tudja oldani. És nem is feltétlen a Beth, felőlem holnap jöhet egy új studió, ami elhozza az új kedvencemet :D -
1Darton1 #19106 Ha egy meccsen 60/40 az esély, akkor vajon melyikre fogadnál? :) -
Azt nyitottam tegnap, be kellene törni :) -
1Darton1 #19104 Az az alapelv többnyire igaz, habár nem ilyen egyszerű. Ebben az esetben viszont olyan fogyasztókról van szó, akik minimális eséllyel fognak fizetni, szóval jobban megéri azokra fektetni a hangsúlyt, akik hajlandóak tejelni. A csóró harmadik világbéli "vevőkört" nem olyan nehéz elcsábítani, viszont nem is túl okos rájuk alapozni egy vállalkozást.
A Legends koncepciójáról és bevezetési stratégiájáról semmit nem tudunk még. Ha nagyon okosan lövik be a célcsoportot, és a kivitelezés is közel tökéletes lesz, akkor talán lesz némi esélye hasonló magasságokba törni, mint a HS. Jelenleg nem adnék erre 10%-nál nagyobb esélyt.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy te miként képzelnél egy ilyen sikeres koncepciót. Kiket célozna meg, milyen fizetési modellt alkalmazna, mennyire lenne gyors/bonyolult a játékmenet, mennyi esélye lenne egy kezdő vagy f2p játékosnak, az lenne a cél, hogy minden hős hasonló erősségű vagy minél több versenyképes pakli legyen?
Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok rá, és ki fogom próbálni, ha ténylegesen megvalósul. -
meglepetés ereje = fel reaver -
Zozo0122 #19102 De igen, te találtad ki, mert nem harcoltál még ellene az ötlet a tiéd. Persze attól függetlenül más is kitalálhatta ugyanazt, és nem is tudtok egymásról :) A meglepetés ereje pedig NAGYON erős, mert a játékosok buták. (50% durván, nyilván tisztelet a kivételnek, ez csak általánosítás) Ha új deck jön ellenük, azonnal alt+tab és szaladnak megkeresni a neten :D Ez még nem gond, felkészül az ellenfél ellen, rendben van. De ha nem találják az ellenfelet...ha fogalmuk sincs, hogy kell ellene harcolni... Akkor jön a para, abból pedig missplay lesz. Ha pedig ő ront, tempot veszít, utána boardot, majd meccset. Valójában már ott veszített, amikor nem gondolta át a választ egy váratlan lapra. Agyban már ott vége volt, onnantól nem tud koncentrálni, mert nem tudja mi fog következni :D Amikor kijött az első BRM szárny, és még aznap kipróbáltam a patron+warsong kombót , hát az első nap vérengzés volt. Kezdetleges volt még a deck, mások is kísérleteztek vele, sok streamer is rögtön kapcsolt, hogy micsoda erősítést kapott a wari, de a legtöbben még nem hittek benne :D Most sima top tier. -
Dreadshade #19101 Lehet, mivel hamarabb is kijátszható. Mondjuk szerencsémre ő is megvan szóval kitudom mindkettőt próbálni majd. A Healbot meg egyértelmű azt akartam amúgyis rakni bele. -
Negritis #19100 te túlzol amikor már most azt látod hogy stagnál a HS pedig rohadtul nem ezt mutatják a számok meg hogy majd a Beth kijavítja a hibákat és tökéletest csinál
erre azt mondom hogy a WoW-t is próbálta koppintani a TESO-val és belebukott, sztem a legends se lesz jobb de mind1
túl sok a blizz snob akik miatt nem kell aggódni
+ a HS jelenleg legit eSport ha egy másik kártyajáték is az akar lenni akkor nem kevés pénzt kell mögérakni (mint ahogy pl a blizz teszi a mobájával vagy épp az sc2vel) hogy legyen "profi" bázisa
amúgy ott is ugyanúgy sok aggro lesz előbb utóbb és ott is netdick lesz a menő mert az emberek lusták
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.02. 15:19:37 -
Zozo0122 #19099 Ne kezdj túlozni :D Nem veri. HA a Blizz nem lép, akkor valószínűleg fogja, mert a Beth se most kelt fel, valszeg meglátták a HS hiányosságait (nyilván egyetlen komoly konkurens) és mindez javítva lesz. Az, hogy koppintás lesz, az nyilvánvaló, de tárt karokkal fogadom, a játékiparban nem bűn a jótól lopás :D -
Negritis #19098 semmit nem tudunk róla azon kívül hogy az intro 100% koppintás de nálad már most veri a játékot
remélem nem fogsz csalódni, és a bethesda a fallouttal jó marketinget csinált de a TES játékosbázisa sehol nincs a WoWéhoz képest -
Dreadshade #19097 Persze Malygos csak az egyik win condition lenne. Igen tetszetős a deck, a sok mage közül ami szembe jött velem ez keltette fel egyedül az érdeklődésem. Igazából így elgondolkoztam, hogy milyen más Mage decket lehetne csinálni, de hát ennél ötletesebb nem jutott eszembe. A többi meg ilyen Flamewakeres aggro akármi vagy Meches szokott még lenni. Esetleg valami Teljesen Secret Mage-be gondolkodtam egyszer amiben van Etheral Arcanist meg ilyenek, de hát gondolom nem lenne életképes :D Bár néha azt vettem észre, hogy a meglepetés erejével is lehet nyerni ebben a játékban pl Van egy controll hunterem, amit szinte magamtól raktam össze már régóta meg van egy Velen/Malygosos/Mind Blastos priestem is amit szintén nem néztem le netről. Jó nem állítom, hogy én találtam ki ezeket a deckeket, mert biztos már előttem valakinek eszébe jutott és meg is csinálta a jobb verzióját, na de a lényeg amit akartam írni, hogy sokszor annyira nem számítanak rá és nem játsszák körbe ezeket, hogy többször volt már rá példa, hogy simán nyerek velük akár sorozatban is :D -
Zozo0122 #19096 Alapelv, hogy ha egy vállalkozás nem terjeszkedik, akkor a jövőben fokozatosan veszít a vevőköréből, mert a konkurencia bedarálja. Na most, ha a Blizz nem tér időben észre, akkor a hamarosan érkező Legends majd eltiporja a picsába. Az Elder Scrolls lore is van olyan epikus mint ez, + érdekes szörnyek, daedrák stb tömege, és a többféle varázslóiskola bőven ad majd spellt is a játékba, bőven lesz ötlet és kártyalap. Még valami: a Blizz marketingeseinél jelen pillanatban talán csak a Bethesdások jobbak. Legalábbis szerintem :) -
A biztos picit túlzás, inkább 60/40.. van amikor az egyik jobb van amikor a másik. A második pyro az a budget megoldás :D -
1Darton1 #19094 Anton biztos jobb, mint a második pyro vagy Malygos, de a healbotot tényleg érdemes beszorítani. -
Igazából ha malyval játszod, annyira kell figyelni, hogy LEGYEN érték az emperorból... tehát vagy legyen nálad sok lap és 1 frostbolt/icelancek.. nem csak malyval lehet kivégezni mondjuk:
emperor
alex (8mana) thalnos (1 mana) frostbolt (1mana) icelance (free)
szvsz: 30->15-> 6 -> overkill
ehhez csak 4 lap kell és ha nem warri instakill. ja meg túl kell élni :D
Sok lehetőség van a pakliban, én nagyon szeretem játszani.
edit: remélem nem számoltam el
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.02. 14:56:06 -
1Darton1 #19092 Mi ezért szoktunk rá sokan a játék elején az arénára. Több mint fél évig szinte nem is csináltam mást. Meg ugye nem is játszottam agyon, napi 1-2 óra bőven elég belőle nekem.
Kicsit lehetnének figyelmesebbek a f2p kezdő játékosokkal, de eddig sajnos nem sok gesztust tettek feléjük. Gondolom a kevés várható profit miatt ez alacsony prioritású projekt. -
Dreadshade #19091 Van benne valami, főleg ha Malygost is beakarom rakni az már jópár nagy mana lap. De nembaj, majd a többit már kitapasztalom valahogy :D
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.07.02. 14:48:05 -
a 2 pyroblastal az a gond, hogy az egyik a kezedben fog ragadni. Az ideális az szokott leni, hogy alexa - valami spell vagy pyro és topdeckeled (ha healelt) a másodikat a lethalra. Sajnos, volt párszor, hogy alexával és 2 pyroval kezdtem a játékot, nem volt kellemes 3 perc hunter ellen.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.02. 14:46:00 -
Dreadshade #19089 Köszi! Na látom te 2 pyroblasttal tolod. Valami hasonló decket képzeltem el én is. Csak hát dustot meg nem akartam egyből elpazarolni mindenre ami lehet nem is kellesz majd, mert hát lássuk be nem jön olyan könnyen. Bár az utóbbi packem miatt, most én befoghatom a számat mert van dust mindenre :D Malygosom nekem is van, és terveztem berakni mert akár egy frost boltos + ice lance kombóval nyerni is lehet úgy :D
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.07.02. 14:39:50