Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
majd meglátod 😛 mondjuk 2 dolgot nem vállalok
1. garancia 😄
2. hogy rankedon kipróbálom 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.24. 21:39:15
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Blizzard logika:
A hunter aggro class a képessége miatt. Adjunk neki kontrol pakliba való Legendeket.<#eljen>#eljen>
Wari és pap control a képessége miatt. Csináljunk belőle aggrót!<#eljen>#eljen>
Murlockok csak a Warlocban voltak jók, mivel elfogyott a kezed. Legyen sámánmurlock!<#eljen>#eljen>
Majd a brainstorming végeztével elnyomják a körbeadott csikkeket, felugranak az asztalra táncolni és közben azon gondolkodnak, hogy mennyire megkavarják a metát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még a spellpower paladin is kinéz szerintem.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.24. 21:35:08
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ha vmi korai-mid remove-t v erős lapot kap a ritkából, már erőre kaphat a ramp újra.
taunt ramp most se rossz annyira
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Pont a ramp miatt.
+ nem láttuk még a lapjait.
Viszont neki most vannak fák, mechek, whispek, meg beastek (kelgyók), úgyhogy a sárkány sok lenne még ez mellé.<#zavart1>#zavart1>
A druida túl sok mindennel van most szinergiában. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.24. 21:18:17
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.24. 21:16:40
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tojás-grim rá a ww-fegyó 😄 meg inner fire
Az egyetlen jelenleg, ami addig tudja húzni a meccset, hogy nagy testeket tudjon kipakolni, az a warrior. Egyelőre azon a fronton sem érzek még erős szinergiát.
Átlagos Blizzard logika lenne.
De a tojás csak nem hagyott nyugodni. Megvan már a másik deck is a fejemben.
A GrimmAxetojáswarrior.
Sebezd a saját tojásod, hogy kapj egy másik miniont és sebezz az ellenfélen.
Mekkora kombó! <#buck>#buck>
én egy Dragon Ramp druidot vizionálok. akár még a twilight is bele mehet ha nincs early ramp
nourishsal, sárkány szinergiával, esetleges más érdekességekkel.
A lényegben úgy kell nézni h a mostani deckek magjához jópár lap beilleszkedjen. én úgy érzem rendben lesz.
2 manás ok, de a "legyen a kezedben sárkány" szinergia miatt ritkán fog kombózni, mert kirakod előtte.
Twilight 1 pakliba jó
Azure teljesen korrekt.
Alex-el (bár egyik kedvenc lapom) főleg ellenfél életét állítod be 15re, köv kör kombó miatt. Ritka ha a gyógyulás miatt menekülsz meg.
Malygos csak spell power deckben van.
Nozdormu nem csinál semmit. De legalább drága.
Onyxia túl drága.
Ysera kontrol pakliba marha jó.
Deathwing pedig mehhh.
Ami jön hozzá:
Tojás. Ezt nem értem mit akartak ezzel.
Blackwing teljesen jó, ha van sárkány a kezedben.
Dragonkin vagy egy SenJin taunt nélkül 4. körben. vagy 5.kör + PWShield.
Hungry dragon ok.
Blackwing corruptor ok
És az a csoda legend <#zavart2>#zavart2>
Amit én ebből eddig látok: egy lassú sárkány pap.
Nagy seggek (Ysera, HD, Blackwing Tech, Dragonkin) + sok lap a kézben (2 Blackwingnek jó, nameg a feketekéznek <#zavart2>#zavart2>) + mivel nem sok sebzést viszel be arcba, hanem borad controlja játszol + gyógyítasz Alex is belefér, hogy megpiszkáld az ellen életét.
Aztán lehet, hogy epicek között lesz 1 Dragonwarper és akkor lesz majd jó élet. <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.24. 21:04:30
KT az akit kicsit túl sokra tartanak nálam, CSAK olyan late game deckekben jó ami sok nagyobb döggel játszik hogy komoly value jöjjön vissza
de az esetek 90%ban kirakod, üts 1-2t és néha még egyet se támaszt majd leszedik
Loatheb viszont, oil rugó - dudu kombó - freeze mage kombó ellen gyilkos
emellett megoldja hogy legyen időd "halászni" még 1 körig azokra a lapokra amikre szükséged van
KT ha előnyben vagy jó, mert bebiztosítja a győzelmedet, de megfordítani a meccset én nem sűrűn láttam
Loatheb viszont ha csak kirakod hogy egye a boardot a 4.-5. körben akkor is érték az egyéb hasznai mellett
Most nyitottam 3 classic-ot és ugyanazokat dobta, amik már megvoltak. Mind a három basszus. 1 kártya már 5x megvolt (5 dustot érnek omg). Hogy lehet valami ilyen keci? <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.24. 20:47:32
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nyilván aki varázslatokkal oldja meg a játéka 70%-át, annak kínos, de a mai metában, amikor mindenki olcsójancsi minionok garmadájával szédít?
Nem olyan rég buktam vissza 15-re 2 ilyen olcsójános aggro miatt... az egyik esetben a 6. körben voltam halott, a 2.-ban a 8.-ban. Well fckd :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
vicces deck de 2x vertem 2ből a firebat féle mage-gel, bár lehet hogy statisztikai hiba
kezan mondjuk minden mage ellen KEY faktor
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.24. 20:44:15
I decide when I'm done.
inkább Loatheb már akkor
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.24. 20:25:21
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.24. 20:23:28
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
+ Hol vannak a legendek és a nagy sárkány szinergia?
14 lap van eddig.
7 cast spec lap jött. Tehát 11 még hátra van.
25 + 5 semleges epic és még 4 legend. (Ha jól gondolom.)
Kevés a maradék semleges lap.
Szerintem elképzelhető, hogy a sárkányok max 1-2 olyan deckben lesznek életképesek aminek a class lapjai nem jöttek még ki.
én a mage lapokra voltam kiváncsi, hát megkaptam őket 😄

sztem jó ez így amúgy, ha arénázik akkor gvg-t kap és ha tényleg faszán belejön az arénába akkor a "feles" goldot tolhatja a classicra
ha meg nem megy neki vagy nem akar beletanulni (mint most én) akkor úgyis mind1 mert goldból fog packot nyitni ott meg Ő dönti el
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.24. 19:21:26
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.24. 19:08:49
oda elég sok jó lap jön 😄
Ne várjuk tényleg azt, hogy olyan op lapok lesznek h minden pakliba legyenek. főleg ne common lapokból. Ha olyan op-k lennének megint jönne majd a sírás h mindenben benne van és nem tudok miattuk nyerni BabyRage.
így is elég lesz 1 jó lap amit majd a kisgatyások lenerfeltetnek mert nem tudnak ellene játszani.