Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.25. 15:40:24
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Kiteszed, az ellenfél körében nem használ varázslatot, vagy ha már late game akkor használ ugyan úgy... a köv. körben megy tovább az élet. Használok varázslatokat, mint mindenki, de sok vizet nem zavar a Loatheb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az életben nem olvastam még itt egyetlen hsz-ed sem, így nyilván a tiéd a kutyát nem zavarja. ^^
"keress rá olyan metaformáló játékosok deckjeire"
Igen, és bégessek is közbe, meg akasszak kolompot a nyakamba?
Pont ez a szomorú ebben a játékban és ezért utálták meg rengetegen: Pár ebből élő, a székébe belerothadó -nem ám Lifecoach, hanem- Lifeless kocka kikínlódik valamit, az összes birka meg megy utána.
Egyszerűen félelmetes, hogy ez embereknek mennyire nincs saját ötletük/gondolatuk. Rakj össze te is egy dekket, amivel aztán leszarod, hogy a meta kitolja eléd a Loatheb-et és mindjárt másképp fogod látni a dolgokat... vagy nem és a neten keresel majd arra is ellenszert. (Éppen most mentem be Rank13-ra saját dekkel.)
~2 napja láttam egy pszichológiai tesztet, éppen ide vág.
Adott egy rendelő várója. Cirka 8 beavatott emberrel. Jön egy nem beavatott csaj. Elhangzik egy csengőszó. Mind a 8 feláll, leülnek. A nem beavatott zavartan néz. Megint elhangzik, megint felállnak, leülnek, nem szólnak egy szót sem. A nem beavatott nem kérdez, csak zavartan néz. Mikor 3. alkalommal szólal meg a csengő, már ő is feláll és a többiekhez hasonlóan leül. Az emberek jönnek mennek, persze mind, beavatott, kivéve a csajt.
És itt jön a még sokkolóbb fejlemény: Eltűnnek a beavatottak és csak a csaj marad! Jön egy idegen, csengő, csaj feláll, leül. Faszi zavartan néz. Csengő, csaj feláll leül. Újra u.e., amíg a faszi meg nem kérdezi, hogy miért csinálja? A nő válasza az, hogy más is csinálta, korábban is mindenki csinálta. És mi történik? Csengő! És mind a 2 hülye feláll és viszik tovább a hülyeséget!
Értsd jól: Nem kell bégetni és beállni a sorba, lehet önálló gondolatod, senki nem fog megbélyegezni érte... hacsak... hacsak nem olyan, mint most te ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.25. 15:44:59
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Battletag: Muhee#2716
hasonlo okok miatt van nem face deckekben is
controlnalmar neha kimarad (pala lock wari) max ha epp nepszeru a kombo dudu/rugo
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mellesleg állítom neked, hogy az itteni játékosok közül is sokkal többet futnak bele Loathebbe, mint KT-be akár casualon, akár ranked meccsen, ergo KT-t sokkal kevesebben használnak. Neked pont bejött egy paklidban, erre akarod azt alapozni, hogy SENKI, meg ALIG használják Loathebet. Nevetséges...
Utoljára szerkesztette: Geroge, 2015.03.25. 15:05:27
4. Korben tele a boardod 5be kiteszed es nincs removal te meg daralsz
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 13:16:16
Az, hogy neked a játék egy apró kis csücskében nem számít jónak egy lap, nem mutatja meg, hogy a teljes képet nézve milyen a hasznossága. Vagy ahogy az ooze már kifejezetten kutyaütő lapnak számít néhány héttel a játék elkezdése után, viszont a te játékkörnyezetedben még mindig működhet.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 12:18:51
Más...
Ranked PIRATE control Warrior! Ilyet még az életben nem láttam... teljesen életképtelen volt, rommá vertem. Csak azt nem tudom, hogy tudott eljutni idáig ^^
Időnyerésre szuper, ilyen igénye meg leginkább a rugónak van, az aggro fosok meg azért nem használják, mert mire eljutunk az 5. körig ő már a lethalra készül és nem érdekli a Loatheb inkább valami charge-os vagy felbuffolt minont használ.
"KT az akit kicsit túl sokra tartanak nálam, CSAK olyan late game deckekben jó ami sok nagyobb döggel játszik hogy komoly value"
Nem. Bármekkora value-t hoz azzal általában jól jársz. Mire kiteszed valószínűleg már van kint értékelhető minionod, amit direkt fel fogsz áldozni, hogy újra max hp-val visszatérjen.
"de az esetek 90%ban kirakod, üts 1-2t és néha még egyet se támaszt majd leszedik"
Azzal a HS-al amivel én játszok nem így van. TÉNY viszont, hogy én Rank 14 alatt még soha nem jártam, ellenben nem is állítom, hogy Rank10 alatt ne úgy lenne, ahogy te írod. Ahogy én tapasztalom a sok egyenpakli között jól jövök a KT-val.
"Loatheb viszont, oil rugó - dudu kombó - freeze mage kombó ellen gyilkos"
Miért lenne az? Ott a Prep oil rugónál, csak 0+2 mana, ha minden áron abban a körben akar varázslatot ellőni, ez nem egy nagy áldozat. A druida meg a Loatheb-es körben tauntol valamit, a köv körben meg jön a szokásos unalmas kombójával. Freeze mage? Használ még valaki olyat? ^^
Abban egyetértünk, hogy időt nyer! Nekem időnyerésre nem igazán van szükségem. A meta jó ideje olyan, hogy aki csak varázslatokra építkezik, azt ledarálják hamar, muszáj vegyesben gondolkodni és muszáj arra is készülni, ha az adott körben túl drága a spell.
"megfordítani a meccset én nem sűrűn láttam"
Nagyon sokszor fordította meg a meccset és sajnos ellenem is :-(
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.25. 05:33:24