40521
  • 1Darton1
    A face kifejezés túlhasználata az aggro szinonímájaként jött létre, vagy úgy is játszanak vele? Mert én szinte csak board controlra törekvő ellenfelekkel futok össze.
  • jazzy
    Pont ezaz, hogy hányingerem van mindkettőtől, ellene is unalmas játszani, vele is unalmas játszani.. Mondjuk én a játék élvezete és a gondolkodás miatt játszanék, nekem az, hogy FACE FACE FACE nem játék. De ez én vagyok :D Inkább szívok rank10-en, mint ezt csináljam.
  • Negritis
    ha nem undorodsz tőle nézz meg egy zoo-t vagy huntert talán az jobban müxik
    az aggro pala miatt én szívok a handlockal
  • imikszde00
    Én benne vagyok egy versenybe. Csak az időpont legyen rugalmas.
  • jazzy
    Control pala, Waker mage, handlock.
  • Negritis
    azért gondoltam 4v4-re mert akkor ugye kb mindenki aki akar tud játszani
    de persze ehhez kérdés hogy van-e igény és hasonlók
    esetleg egy szavazást ki lehetne rakni Doodle-n ahol lehet írni a nevet is
    hogy mittomén archon rendszerű csapatverseny, klasszik csapat verseny vagy classic elimination
    és akkor mindenki bejelöli hogy a 3ból melyikre akarna jönni
  • Zickler
    Csak nem tudtam hogy Amazék versenye milyen formátumú volt.
    Akkor szerintem mi is maradhatnánk a 3 v 3-nál. Több csapattal talán izgalmasabb lenne.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.07. 14:17:02
  • Negritis
    melyik nem világos? :D
    amazék szerveztek 3v3 csapatversenyt
    azt a formátumot lehetne használni imo csak enyhítésekkel
  • Zickler
    Wat?
  • Negritis
    a csapatosnál hasonlóra gondoltam mint amit Amazék szerveztek
    mondjuk 4v4 mindenki 2 decket nevez (mivel a lapkészlet korlátos) nem kell hogy 1 class csak 1x szerepelhet csapatonként
    és conquest mehet onnantól

de az is lehet h 5v5 és Bo5 az 1v1es bo3akból

de persze klasszik tour is lehet, én meg vállalom hogy ha épp nem játszok akkor Twitchen közvetítek 5 perc késleltetéssel (vagy akár ha épp játszok akkor is)
  • Zickler
    Srácok, ha szeretnétek, akkor szervezek egy kis versenyt a fórum lakóinak.
    Lehet sima, mindenki, mindenki ellen, egyenes kieséssel. Vagy lehet csapatos is.
    Bár mondjuk a csapatoshoz annyira nem értek... Lehet mondjuk 2 csapat 5-5 emberrel, ahol mindenki játszik mindenkivel az ellenfél csapatából 1 meccset, ahol minden győzelem 1 pontot ér, és az nyer a végén akinek több pontja lesz.
    Szívesen várom a javaslatokat.
  • Shep
    Viccnek sem igazán jó.
  • Negritis
    frozenflame-s zonnenkraft összerakott egy facepriestet :D
  • Negritis
    mikkel próbálkozol?
    patron, zoo, hybrid hunter talán működik esetleg a waker mage de az nem konzisztens
  • Negritis
    én a #teambeszólok kapitányhelyettese vagyok a #teamdühöngők véleménye szerint így nem is kérdés :D
  • Negritis
    laptopomon win10 van és fut rajta
    nem tudom mennyit játszol, de szerintme nem igazán éri meg csak emiatt lecserélni
    nem tudom mennyire van eleresztve de sztem újonnan 30-40kért lehet venni olyan tabletet amin simán fut (használtan ez olcsóbb)
    és akkor amellett twitch-t is tudsz nézni

nem rossz játszani telefonon, de nem ugyanaz pl kezdőknek kifejezetten fos
  • Zozo0122 #19255
    Nem off egyáltalán. Nem éri meg egyetlen játék miatt telót váltani, egyébként sem olyan jó telefonon játszani, mint gépen :)
  • leninpapa
    Üdv mindenkinek!

Lehet rossz helyre írok a témámmal kapcsolatban,de csak annyit szeretnék kérdezni tőletek,hogy Nokia Lumia 720 telefonom van,és mivel nagy Heartstone fan vagyok és szeretek játszani megéri-e emiatt telefont cserélni,mert nem tudom WIndows phone-ra ki fogják-e adni valaha. Nem tudom valakinek esetleg volt-e ilyen problémája vagy ezért cserélt telefont köztetek. Esetleg windows 10-re esélyes-e hogy kijön. Ha esetleg tud valaki segíteni előre is köszönöm a választ és bocsi az offért :)
  • sadface #19253
    face is the wor(l)d
    #teamDühöngők
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.06. 23:30:20
  • Zozo0122 #19252
    Van 2 oldal? :D Te melyikbe tartozol? És én? Mindkettőbe írunk mindketten :D
  • jazzy
    Nem találok olyan decket amivel tudnék haladni :/ Rank 10-11 körül megakadtam, sőt asszem most épp 10ről visszaestem 12re :/
  • dave9004
    #TeamDühöngők
  • Negritis
    remélem a hétvégén nem lesz manaaddict verseny mer épp nem leszek szomjas :D

amúgy Battlefy segítségével lehetne szervezni vmi sg.hu-s mókát is persze csak ha van rá igény

akár vmi csapat meccset is a 2 oldal között :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.06. 20:47:52
  • 1Darton1
    Feltételezem, hogy ezen a fórumon nincsenek több millióan, de ingyen játszókból akad bőven.
    Nem igazán lehet értelmezni, hogy miről beszélt, azt inkább meghagyom a szakembereknek.
  • sadface #19247
    még az is csoda, hogy ismeri az abc-t.. :D
  • Negritis
    vigyázz mert beperelnek!
  • sadface #19245
    de aranyos troll vagy. :)) na takarodj vissza a barlangodba....
  • Tinman #19244
    Ezen a fórumon? Az érdekes lenne... nézd már meg miről beszélt.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.07.06. 13:38:25
  • 1Darton1
    Azért vannak még pár millióan rajtad kívül.
  • Tinman #19242
    Teljesen ingyen játszok. Azt hiszem ezzel talán csak én vagyok így... nyitva van mind a 10 szárny (Naxx + BRM), R9 minden hónapban megvan, napi questek soha nem gond.

Lehetséges? Az.

Itt ül tőlem 3 méterre gyakornok srác... 2.5 hete kezdte, sok gondja nincs, halad szépen. Persze, nem kevés instrukciót kapott tőlem...
  • dave9004
  • Ultimaulti
    A játékra százezreket költők, az ingyen játszókat szopató sznobok fóruma.

Hajrá!!
  • Negritis
    W&L-m van, ha valaki majd játszik jöhet priv :D (végre van megint telóm és tudok róla játszani)
  • Zickler
    Negyeddöntőben kikaptam :( Hüpp-Hüpp
  • Negritis
    gz, hajrá
    én meg asszem mára ráhagyom a hybrid huntert kicsit megakadtam rank10en
    nincs kedvem utána nézni hogy mi hatékony zoo-waker-patron ellen (mondjuk a hunterrel is tracker szerint 70%os winratem van a hónapban ami csalóka ugye)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.05. 18:13:04
  • Zickler
    Majd a döntőt lehet jövőhéten.
    Én meg közben törtetek előre. 2-szer hoztam vissza 0:2-ről.
  • Malarki
    Lehet nézni valahol?
  • Zickler
    Mindjárt kezdődik az Mondoconos selejtező, aki még akar, az még gyorsan jelentkezhet
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.05. 15:35:22
  • Negritis
    háát a turn 3 dr. boomra még a hybrid hunter se tud reagálni :D
  • Shep
    Mind a kettőt.