Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nem alkotok én rólad semmilyen véleményt. Fogalmam sincs, hogy játszol, azt sem tudom, hogy netdekkelsz-e vagy sem. Kinek nem inge...

"olyat igen aki az UT vagy Leeory nerf miatt"

Az gyönyörű egy játékos lehetett megint :-D Anyaaaaa nincs többé deszretöl, minmeghalunkmosmilesznemakarokélniszaraHS. Száni.

"és abba fáradtam bele hogy egy egoista baromnak irogassak"

Mikor írtam én itt ilyet neked vagy bárkinek? Mit képzelsz ki vagy te, hogy idegenekkel így dumálsz?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Beírtam egy véleményt a Loatheb-el kapcsolatban és ebből lett ez.

Már megint halvány fogalmad sincs semmiről, csak nyomod a szokásos tanyasi stílusod random valaki ellen. Ezt így hetente 1x le is tolod, úgy tűnik a kezdetek óta. Ezt az orvos írta fel, vagy úgy izomból jön?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

megint TE nem látod a különbséget

NEM a játékhoz való hozzáállásod a baj!!! hanem az amilyen véleményt alkotsz más játékosokról
marha nagy a különbség a 2 között, csak te egybemosod és itt kezdődnek a gondok

érdekes én kevés olyan embert tudok aki copy-paste miatt hagyta volna rá (olyat igen aki az UT vagy Leeory nerf miatt) inkább az időhiány miatt hagyják rá aki ráhagyja (lehet én is így járok)

és abba fáradtam bele hogy egy egoista baromnak irogassak, így ez volt az utolsó (pedig múltkor volt normális beszélgetés is, csak megint jött aki meta deckel nyomja birka duma)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Mi az, hogy jó lap? Van olyan lap ami adott helyzetben priceless, van olyan, amikor szemét. Mit ér egy Kirin Tor Mage, ha csak nem jön fel egy secret sem, mert épp olyanja van? Semmit. Mit ér egy BGH, amikor 5-6-nál nagyobb minionokkal órák óta nem hoz össze a sors? Semmit. Jó lapok? Akkor amikor... akkor nagyon...

Tinman
Belefáradtál, mint HS player a copy-paste metába? <#nyes>

Tinman
Na de vajon miért szólom le?

Tudod, hány ismerősöm hátrált ki már a HS-ból? Szinte mindegyik azzal az indokkal lőttel le a fenébe az egészet, hogy elege van állandóan ugyan azon az ötlettelen szarok ellen játszani. És pontosan erről az általatok olyan baromira imádott streamerek tehetnek. Na de várjuk ki a végét, hogy majd innen is ki és miért szál ki végül a játékból ;-)

"Miért tisztelje más az ötleteidet és a véleményedet"

Talán azért mert én itt senkinek az ötletét és véleményét nem oltottam le, ellenben egyesekkel, akik a saját nézőpontomra olyan stílussal reagálnak amilyenben. Nem kicsit kemény, hogy nem tudtok néhány különbséget tenni alfa és omega között.

Devv
Ha epic, akkor előbb Lay on Hands.
Grat! Mind megyünk szépen egyre lejjebb 😊 Bár lenne Tirionom meg quartermasterem...<#rolleyes>
Devv
Gratulálok!
Én 11-re értem be.
Na, egyelőre rank 7, 2 csillag, nem tűnik rossznak a paladinnyó 😄
Shep
Nem működik a plug-in, úgyhogy jelenleg sehogy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hogyan kell amúgy letiltani valakit? (nem vicc a kérdés mert most fáradtam bele)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Azért mert az életben lenéznek, még nem egy fórumon kell kiélned magad.
Minden egyes alkalommal anélkül ontod magadból a savat, hogy bárki hozzád szólt volna.
Már eleve úgy indítottál ezen a fórumon, mindenki segítőkész volt veled, aztán az volt rá a reakciód, hogy micsoda ócska tanácsokat vagyunk képesek adni. Ezek után ne várj túlzott udvariasságot.

Komolyan mondom akár a HS-el párhuzamosan is játszanék egy ilyen rajongói moddal 😊
Shep
Hát ez elég OP 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Én nem értem miért erőltetik a Shamanok az Unbound Elemental-t (r12). Akkor már ott a Shade, ahogy a kínaiak mondanák: "ocó jó" és fixen kap +1/+1-et...
A Blizzardino kiírhatna egy rajongói card design versenyt 😄 Néha olyan jó ötleteket látni itt-ott fanok által kreaált kártyákból, hearthpwn-on pl. mindig vannak jók. Lehetne egy ilyen felhívást csinálni, adni rá 3 hónapot és az 50 legjobb bekerülhetne a játékba...de mondjuk 3 legend, 7 epic, 15 rare és 25 common arányban 😊 Nem a legOP-bb lapokat kéne beválogatni, hanem a legötletesebb, hiánypótló, igényesen megcsinált stb. lapokat. És kapcsolódjon a lorehoz is persze.

Ezek pl. milyen jók már:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Hát nem. Midrange volt mind.

dave9004
Zozo is oda jutott a megfelelő lapkészlettel, hogy már közel van a netdeckinghez hiába nem nézi őket. Ha Tinmannek is elég lapja lesz és berakosgatja a jókat, akkor ő is reggel bégetve fog ébredni. Kevés lapnál ahogy Shep is írta, ez elkerülhetetlen.
Tinman
A 4 napja Rank13-on általad látott Hunterek nem face-re mentek?

Mephike
Nekem nem az a bajom gondolataiddal, hogy másképpen látod ezt a játékot, mint a többség, hanem azt, hogy leszólod ugyanúgy azokat a deckeket, amik szerinted a "bégetők" használnak. Miért tisztelje más az ötleteidet és a véleményedet, ha Te sem vagy képes úgy megalkotni egy mondatot itt a fórumon, ami ne lenne teli lesajnálással, és lekicsinyléssel.
Lehetne azon vitatkozni, hogy ki szólt le először kit, csak annak sincs értelme.
Én el tudom fogadni, hogy NEKED a KT jobban tetszik, mint a Lotheb, viszont ha a fejed tetejére állsz, akkor is a két lap közül a Lotheb a sokoldalúbb, többet használt és jobb lap.

Shep
Azt nem szabad, inner fire-el OP 😄

Shep
Az jó, azokat 70%-ban hozom. Már csak előrébb kellene lépni 10-ről.

dave9004
törd be Feugent meg Stalaggot 800 dust free <#banplz>
Shep
Facehuntert nem is láttam vagy 1,5 hete. Nekem a kombókkal van bajom, főleg az ilyen egy kör alatt 100000-t sebzek fajtákkal.. Mechmaget verem, 56%-ban, ott is a warper kombó zavar.

Kevéssel találkozom, most itt control warik vannak főleg. Azokkal jó kis csatákat nyomunk mindig, szeretek ellenük küzdeni 😉
Shep
Boomot törd be 😄

Tinman
Akkor már csak azt nem értem akkor, hogy naponta legalább 2x, miért írod be, hogy már megint mechmage/kombo druida/facehunter, ha ez szerinted így rendben van?

Shep
8-on járnak a palák? Akkor lehet lesz egy kis nyugalmam tőlük 😊

Dr. Balance szépen teszi a dolgát, meg gyökeresen átalakítottam a paklit 😊 Sajnos quartermasterre már nem maradt dustom, de lehet szétnézek, mit lehetne törni 😄 Dave mingyá írja, hogy törjed Tinkmastert meg Muklát meg a szarokat <#idiota>
Tinman
"aki streamert nez meg "az kreten birka" es kinyilt a bicska"

Remélem megszúrt, mert ilyet nem írtam ;-)

Shep
Nem, nem azért gyenge mert te jársz ott, hanem mert hó végére előrébb csúszik a mezőny. 13-15 körül most azok járnak akiknek erősen hiányos a paklijuk, vagy csak gyenge játékosok.
Igen, vannak akik rank 5 körül vannak, ott meg már nincs streak sem.
Az amit te ideálisnak gondolsz nem az, mert annak annyi lenne a vége, hogy lenne 1000 féle pakli és nem tudnál rendesen semmire felkészülni, vagyis haladni sem tudnál sehova, mert mindig jönne valami "új" ami ellen nem lenne jó a paklid. Jelenleg meg látod, hogy sok hunter jön nagyon hasonló paklival fel tudsz rá készülni és tudsz lépkedni előre. Tudom az lesz a válaszod, hogy de változatos lenne a játék, na igen változatos lenne de a ranked meg értelmét veszítené.

Gz 😊
En 7en vagyok asszem beersz 😊

Rank nyóúc, juhúúú <#vigyor0> Vissza is rakom Uthert.
Heten kezdtem meloba azt se tom hol a fejem 😊

Az elejen hozzad is normlisan alltam
Aztan jott h aki streamert nez meg "az kreten birka" es kinyilt a bicska
mivel ezt azota is hangoztatod + kozolsz dolgokat tenykent ami a TE sajat deckedben tortenik hogy mindenre igaz
nehez normalisan allni ilyenkor az emberhez (foleg h rendesen ervelve mondtam el h altalanossagban miert nincs igazad)
de mindenki hulye csak TE vagy helikopater

dave9004
shit pedig már hová fejlődött 😄
Shep
Jó sokáig tartott. 😄

Tinman
A mások lenézése onnantól indul, ha én is azt kapom... nem tűnt fel?

Ellened nem jo a loatheb -》 szar
nekef jo kt -》op

Ez a gond. Meg a masok lenezese

Uh most esik le h tegnap inner raget akarhattam irni 😊

Minden classnak van inner fire, de csak warriorban OP, ezt tegnap óta tudjuk mi is 😄
WAT? Végem, elrontottam <#taps> Nem kéne egyszerre játszani meg fórumozni, és akkor talán mindkettőben értékelhető lenne a teljesítményem...😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.25. 16:05:19
Tinman
Rugónál is van inner fire? Tényleg sokat kell még tanulnom.

Viszont mechpriestnél ok, mert 2/1-ből a spare parttel megswappeled az 5/1-et 1/5-re + inner fire, meg persze ha akad még akkor stealth, a következő körre az is spare partból.

Tinman
Igen, ahol éppen én vagyok, az mindig gyenge... meg sem lepődök. De mit próbálok megmagyarázni? Azt, hogy engem saját dekkel nem hat meg a Loatheb és leírom, hogy miért használok szívesebben mást helyette? Azt hittem véleményt írni lehet, nem csak bégetni folyton ugyan azt. Máshol ilyen szuper a HS topik, mint itt?

Hó elején meg 15-ig jutottam, mert annyira volt időm. Az elmúlt 2 napban több időm volt, több meccset játszottam, nyilván előbbre is jutok, ha csak nem base dekkel próbálkozok.

"ha nem 13-on akarsz bohóckodni"

Igen, ti éppen Rank 2-ön vagytok ugye?

"ezzel neked rengeteg időt megspórolva. Ja, nem, neked nem, csak nekünk."

De ez egy játék! A gyűjtögetésen kívül pont az lenne a lényege, hogy saját magad állítsd össze a paklid, teszteld casual-on, csináld a napi questeket, majd menj rankedre kipróbálni magad. Ha elbuksz változtatsz a paklidon. Ez így játék, így szórakozás, így kihívás.

Vagy mi a cél akkor, ha nem ez? Rank 1 netdekkel? És ha megvan? Újra Rank 1 másik netdekkel? Csodás lehet, így játszani...

"Ha ők nem lennének annyi változna ,hogy nem 2 nap alatt lenne meg az éppen aktuális metadeck hanem 1 hét alatt. "

Ha ők nem lennének, akkor minden a saját útját járná, sokkal változatosabb lenne az egész meta. Borzalmas lenne... ja nem.

If utan a rager 1/1 😊
Szegeny meg azzal se jo 😊

Shep
Az nem jó, 1/1-es lesz, te! 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 15:52:32

Szerintem be. Most egy olyan combón gondolkodok rugónál, hogy: Magma Rager - Conceal - Inner Fire. Így nem tudja leszedni és következő körben 10 seb arcba. OP. <#eplus2>
Shep
Na jó, de csak befér máshova is, nem? 😄 Black Mountain is out!!!!!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 15:48:23

Shep
Az a baj ,hogy a meghozott következtetéseidet egy gyenge játékerőt képviselő mezőny alapján hozod meg és próbálod megmagyarázni ,hogy az márpedig úgy van. Ilyenkor hónap végén 13-ra egy nagyon gyenge paklival is el lehet jutni, éppen ezért a te saját pakliddal való eljutás nem sok mindent jelent, pláne nem azt, hogy abból az egész játékra vonatkozó megállapításokat tegyél. Valamint a minap nem tudom olvastad e pl. Zozo-t, aki arra a következtetésre jutott, hogy a pakli alakítgatással végül oda jut ahova a meta deckek, ami nem véletlen lévén elég kevés lap van és azokból kell a maximumot kihozni. előbb utóbb mindenki eljutna ugyanoda ahova hó elején Sanyi, meg a többi. Sőt majd idővel te is rájössz, hogy ha nem 13-on akarsz bohóckodni akkor neked is azt kell használnod amit a prok kitaláltak, mert nekik van arra idejük ,hogy tesztelgessék a dolgokat, ezzel neked rengeteg időt megspórolva. Ja, nem, neked nem, csak nekünk. Ha ők nem lennének annyi változna ,hogy nem 2 nap alatt lenne meg az éppen aktuális metadeck hanem 1 hét alatt.