40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #19271 A face kifejezés túlhasználata az aggro szinonímájaként jött létre, vagy úgy is játszanak vele? Mert én szinte csak board controlra törekvő ellenfelekkel futok össze. -
Pont ezaz, hogy hányingerem van mindkettőtől, ellene is unalmas játszani, vele is unalmas játszani.. Mondjuk én a játék élvezete és a gondolkodás miatt játszanék, nekem az, hogy FACE FACE FACE nem játék. De ez én vagyok :D Inkább szívok rank10-en, mint ezt csináljam. -
Negritis #19269 ha nem undorodsz tőle nézz meg egy zoo-t vagy huntert talán az jobban müxik
az aggro pala miatt én szívok a handlockal -
imikszde00 #19268 Én benne vagyok egy versenybe. Csak az időpont legyen rugalmas. -
Control pala, Waker mage, handlock. -
Negritis #19266 azért gondoltam 4v4-re mert akkor ugye kb mindenki aki akar tud játszani
de persze ehhez kérdés hogy van-e igény és hasonlók
esetleg egy szavazást ki lehetne rakni Doodle-n ahol lehet írni a nevet is
hogy mittomén archon rendszerű csapatverseny, klasszik csapat verseny vagy classic elimination
és akkor mindenki bejelöli hogy a 3ból melyikre akarna jönni -
Csak nem tudtam hogy Amazék versenye milyen formátumú volt.
Akkor szerintem mi is maradhatnánk a 3 v 3-nál. Több csapattal talán izgalmasabb lenne.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.07. 14:17:02 -
Negritis #19264 melyik nem világos? :D
amazék szerveztek 3v3 csapatversenyt
azt a formátumot lehetne használni imo csak enyhítésekkel -
Wat? -
Negritis #19262 a csapatosnál hasonlóra gondoltam mint amit Amazék szerveztek
mondjuk 4v4 mindenki 2 decket nevez (mivel a lapkészlet korlátos) nem kell hogy 1 class csak 1x szerepelhet csapatonként
és conquest mehet onnantól
de az is lehet h 5v5 és Bo5 az 1v1es bo3akból
de persze klasszik tour is lehet, én meg vállalom hogy ha épp nem játszok akkor Twitchen közvetítek 5 perc késleltetéssel (vagy akár ha épp játszok akkor is) -
Srácok, ha szeretnétek, akkor szervezek egy kis versenyt a fórum lakóinak.
Lehet sima, mindenki, mindenki ellen, egyenes kieséssel. Vagy lehet csapatos is.
Bár mondjuk a csapatoshoz annyira nem értek... Lehet mondjuk 2 csapat 5-5 emberrel, ahol mindenki játszik mindenkivel az ellenfél csapatából 1 meccset, ahol minden győzelem 1 pontot ér, és az nyer a végén akinek több pontja lesz.
Szívesen várom a javaslatokat. -
Viccnek sem igazán jó. -
Negritis #19259 frozenflame-s zonnenkraft összerakott egy facepriestet :D -
Negritis #19258 mikkel próbálkozol?
patron, zoo, hybrid hunter talán működik esetleg a waker mage de az nem konzisztens -
Negritis #19257 én a #teambeszólok kapitányhelyettese vagyok a #teamdühöngők véleménye szerint így nem is kérdés :D -
Negritis #19256 laptopomon win10 van és fut rajta
nem tudom mennyit játszol, de szerintme nem igazán éri meg csak emiatt lecserélni
nem tudom mennyire van eleresztve de sztem újonnan 30-40kért lehet venni olyan tabletet amin simán fut (használtan ez olcsóbb)
és akkor amellett twitch-t is tudsz nézni
nem rossz játszani telefonon, de nem ugyanaz pl kezdőknek kifejezetten fos -
Zozo0122 #19255 Nem off egyáltalán. Nem éri meg egyetlen játék miatt telót váltani, egyébként sem olyan jó telefonon játszani, mint gépen :) -
leninpapa #19254 Üdv mindenkinek!
Lehet rossz helyre írok a témámmal kapcsolatban,de csak annyit szeretnék kérdezni tőletek,hogy Nokia Lumia 720 telefonom van,és mivel nagy Heartstone fan vagyok és szeretek játszani megéri-e emiatt telefont cserélni,mert nem tudom WIndows phone-ra ki fogják-e adni valaha. Nem tudom valakinek esetleg volt-e ilyen problémája vagy ezért cserélt telefont köztetek. Esetleg windows 10-re esélyes-e hogy kijön. Ha esetleg tud valaki segíteni előre is köszönöm a választ és bocsi az offért :) -
face is the wor(l)d
#teamDühöngők
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.06. 23:30:20 -
Zozo0122 #19252 Van 2 oldal? :D Te melyikbe tartozol? És én? Mindkettőbe írunk mindketten :D -
Nem találok olyan decket amivel tudnék haladni :/ Rank 10-11 körül megakadtam, sőt asszem most épp 10ről visszaestem 12re :/ -
#TeamDühöngők -
Negritis #19249 remélem a hétvégén nem lesz manaaddict verseny mer épp nem leszek szomjas :D
amúgy Battlefy segítségével lehetne szervezni vmi sg.hu-s mókát is persze csak ha van rá igény
akár vmi csapat meccset is a 2 oldal között :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.06. 20:47:52 -
1Darton1 #19248 Feltételezem, hogy ezen a fórumon nincsenek több millióan, de ingyen játszókból akad bőven.
Nem igazán lehet értelmezni, hogy miről beszélt, azt inkább meghagyom a szakembereknek. -
még az is csoda, hogy ismeri az abc-t.. :D -
Negritis #19246 vigyázz mert beperelnek! -
de aranyos troll vagy. :)) na takarodj vissza a barlangodba.... -
Ezen a fórumon? Az érdekes lenne... nézd már meg miről beszélt.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.07.06. 13:38:25 -
1Darton1 #19243 Azért vannak még pár millióan rajtad kívül. -
Teljesen ingyen játszok. Azt hiszem ezzel talán csak én vagyok így... nyitva van mind a 10 szárny (Naxx + BRM), R9 minden hónapban megvan, napi questek soha nem gond.
Lehetséges? Az.
Itt ül tőlem 3 méterre gyakornok srác... 2.5 hete kezdte, sok gondja nincs, halad szépen. Persze, nem kevés instrukciót kapott tőlem... -
-
Ultimaulti #19240 A játékra százezreket költők, az ingyen játszókat szopató sznobok fóruma.
Hajrá!! -
Negritis #19239 W&L-m van, ha valaki majd játszik jöhet priv :D (végre van megint telóm és tudok róla játszani) -
Negyeddöntőben kikaptam :( Hüpp-Hüpp -
Negritis #19237 gz, hajrá
én meg asszem mára ráhagyom a hybrid huntert kicsit megakadtam rank10en
nincs kedvem utána nézni hogy mi hatékony zoo-waker-patron ellen (mondjuk a hunterrel is tracker szerint 70%os winratem van a hónapban ami csalóka ugye)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.05. 18:13:04 -
Majd a döntőt lehet jövőhéten.
Én meg közben törtetek előre. 2-szer hoztam vissza 0:2-ről. -
Malarki #19235 Lehet nézni valahol? -
Mindjárt kezdődik az Mondoconos selejtező, aki még akar, az még gyorsan jelentkezhet
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.05. 15:35:22 -
Negritis #19233 háát a turn 3 dr. boomra még a hybrid hunter se tud reagálni :D -
Mind a kettőt.