Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Csak szerintem rank 10-en bealáznának, mint a huzat, meg ok, nem rossz de priesttől messze van. Mondjuk ha nem hiányozna belőle egy fél paklira való lap, lehet jobban ráállnék. Mondjuk most pakli nyitás szóba sem jöhet amíg nem lesz meg a kiegre való, utána meg nem lesz miből 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Én mondtam már, hogy palázzál. Nem baj, ha hiányos. Sok féle palát össze lehet rakni. 😊
Nyomjad, hátha megtetszik a pala, az legalább életképes most 😄
Shep
Hoppáááááá Black Mountain is out! Na jó, még nem de azt pletykálják ,hogy másodikán, vagy harmadikán jön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Fura, hogy elég sűrűn dob doomsayert a shredder.

Shep
Hát beledobáltam amim volt, olyan, de meg is van az 5 win. Alexet csak poénból raktam bele mondom úgysem lesz jó, de jó lett, egy meccset megnyert.
+2 eq.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.26. 14:18:44

Milyen a deck? Van most egy pár pala variáns 😄
Hát hallod...amit most műveltem...rank 5, 4 csillag. A shredderemből Doomsayer esett, én meg akkora missplayt csináltam mint a ház, ennél nagyobb kretén nem is lehetnék. A doomsayer mindent elpusztított én meg nem tudom mit hittem, gondolom elbambultam, de kivágtam KelThuzadot...és szépen kinyírtam mindenkit, mivel visszatért a doomsayer 😄 Nagyon szakadtam, kb egyértelmű volt ezután a bukta. Handlock ellen mentem amúgy. De a legdurvább: végül megnyertem a meccset, el se hittem <#idiota>
Visszatérve arra a kísérletre, amit láttál (élőben, vhs-en, youtube-on, tévében, moziban, streamen, letöltve - remélem eltalálom, mert nagyon izgulok, hogy véletlenül rosszat írok) egy teljesen hétköznapi társadalmi jelenséget mutat be. Te is naponta több tízszer teszel olyat, ami megfelel a társadalmi normáknak, szokásoknak, és lehet, hogy annak már szinte semmi gyakorlati jelentősége nincsen. Például köszönsz az ismerőseidnek, sötét cipőhöz sötét zoknit húzol, nem egy fa tövébe vizelsz, és még milliónyi hasonló dolog. Ennek a jelenségnek persze megvan a vicces és akár káros oldala is, és itt kellene bekapcsolódnia a helyes értelmezésnek, amivel fel tudod tárni az ok-okozati kapcsolatokat. Nem pedig csak úgy odalökni, mintha ezzel megfejtetted volna a mágnes több évezredes titkát. (Vigyázz, mert ez egy ironikus metafora volt!)

Shep
A végén még megtetszik ez a pala 😊

Shep
Pala 5 winem van, csináltam egy paklit a hiányos lapjaimból de eddig egész jól megy 😊

Igazad van, ha olvastad volna, akkor valószínűleg lett volna valamilyen magyarázat is mellette, és nem értetted volna félre ilyen mértékben. Feltételeztem, hogy érdekel a téma, és utána is jársz a hátterének. De jobban szereted inkább a saját meggyőződésed szerint értelmezni a jelenségeket, mert az még jobban elmélyíti az eddigi torz világképedet.
Egyébként olvasott szövegre és ábrákra/képekre is szokás azt mondani, hogy láttam. De ez csak ilyen kis ízelítő a magyar nyelv finomságaiból. A viszontválaszod máris egy remek mintapéldája érvelési hibáknak. Amikor teljesen figyelmen kívül hagyod az állítás tartalmát, és egy attól teljesen független érvvel próbálod megcáfolni magát az állítást.
A védekezési mechanizmus sem azt jelenti, hogy valaki miatt védekezni kellene. A személyiséged olyan reakcióira utal, amely az ellen lép fel, ami változást indukálna benne. Megpróbálja elrejteni a hibás tulajdonságaidat, a téves döntéseidre racionális magyarázatot gyárt, figyelmen kívül hagyja a külső negatív visszajelzéseket. Ez nagyon széleskörű és érdekes téma. De nincsenek benne se birkák, sem szánalmas emberek, gondolom ezért nem hallottál róla eddig.

Hát én ebben a szezonban 1 db priest meccset se nyomtam, felesleges lett volna vele küszködni 😄 De jövő hónapban basic priest + 2 inner fire - legend <#idiota> Véletlenül épp van 2 golden inner fire...az lesz ám az epic deck 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.26. 13:16:23
Shep
Akkor rosszul tanultál, mert 13-ról volt szó és nem bemákolásról, hanem laphiányos és/vagy gyenge játékosokról. Egyébként várom mások priest eredményeit, aztán beszélgethetünk. 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.26. 12:20:28

Devv
Én is így vagyok vele, 2-3-4 meccs, aztán elég (ha vesztek, akkor meg főleg).
qetuol
vagyis ez a handlock leírása. a demonlock meg démonokkal operáló warlock deck

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

qetuol
a "lock" deck úgy általában azt jelenti, hogy a játékos gyűjtögeti a kezében a lapokat, és később rakja ki. (lock = "bezárja a kezébe a lapokat" haha 😄) általában a warlockra épülnek ezek a paklik, a képessége miatt. olyan tipikus lapokat használ, amik kihasználják a sok kézben tartott tartott lapot, pl. twilight drake, giantek... stb

srácok, nem kéne csinálni ilyen alapvető fogalmak leírását (pl. egy google doc formájában) és berakni bannerba?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Tinman
Hónap végén a Rank10 az bemákolás... sok kezdő dekk lazán lemegy addig. Tegnap tanultam <#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Érthetőbben?

Tinman
Hónap végén? Háááát <#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Elmentek a francba 😄DDDDD mondjuk fura lett volna ha nem ilyen reakciók születnek 😊 Egyébként 259 meccs volt, most, hogy ez sok, kevés, nem tudom.

Tinman
Na de miért kell védekezni? Csak a magadfajták miatt? Wait ;-)

"Nem elég kísérletekről olvasni, azt értelmezni is tudni kell."

Mondod te, aki ezt az egy mondatot is félreértette: "~2 napja láttam egy pszichológiai tesztet, éppen ide vág." -írtam.

Láttam =/= olvastam. Na most, ha egy ennyire egyszerű mondatot nem vagy képes értelmezni, akkor mit is várok a random, semmit se érő beszólogatásaidon kívül?

"mert mindenki megérdemli, hogy be tudjon illeszkedni a társadalomba"

Próbálkozz erősebben ifjú padavan <#worship>

dave9004
"ebben a hónapban"

abból a 15 meccsből amit lejátszol nem volt nehéz az 57%

Trollkodás off 😄
Mephike
"Mondjátok rá, hogy az nem jó 😊" Az nem jó, tőled többet vártunk volna 😄

Shep
Na mára befejeztem. 10 teljes-en vagyok. Ma 7 nyert 1 bukott meccs a mérlegem. Végre tök jó csatákat vívok a midrange, tempo és control paklik ellen, az aggrok már biztos sokkal előrébb vannak. Utolsó meccsem, a Neg által játszott tempo mage ellen folyt és nagyon élvezetes volt. A végén szegény mágus kifogyott a lapokból. Mondjuk mikor a counter spell kihozatalához a holy novát kellett elnyomnom, mert nem jött más, az nem esett olyan jól de hát a lightbombokra nagyobb szükség volt. Mikor a Ragnája 3 vagy 4 körig fent volt akkor az elég húzós szituáció volt, de megoldottam, ahogy a shredderjéből kieső Doomsayer is kellemes volt 😄 Ebben a hónapban rankeden priesttel 57%-os winratem van. Mondjátok rá, hogy az nem jó 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 22:59:13

http://raptr.com/
arra jó hogy méri a "játékórád" 😄 + van pár egyéb hasznos funkciója

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Megint zárva a bolt.

Nem vágom azt 😄 Belinkeled? Semmit nem használok, se tracker se semmi. 😊 Amúgy átlagban napi 2 óra körül, de csak ma szerintem már vagy 4 óra...😄
raptr-t remélem használod, kiváncsi vagyok mennyit tolod 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Általában 1-2 vereség után kilépek, de most jól megy. Most pihenőt tartok, aztán mégiscsak le kéne craftolni 1-2 lapot még...sajnos be kell áldoznom nem használt epiceket... 😞
Shep
Azért te jól bírod. Nekem 2-3 meccs után már unalmas, ez az egyik a sok ok közül ami miatt sehol nem tartok 😊

Rank 5, 2 csillag időközben 😊 Meg se állok, szétverek mindent, kivéve néha a facehuntert, de ritkák <#idiota>
dave9004
Kelre igen ctrlban van. szal ő jó helyen van. am ysera meg kb teljesen jó tirion helyett
1 negyedmester meg egy lay on. max 1 chow vmi helyett ha sok a aggro és nem bírni velük

de Zozo báttya összerakott egy jó paklit, mindjárt r6nál jár
dave9004
Kelre igen ctrlban van. szal ő jó helyen van. am ysera meg kb teljesen jó tirion helyett
1 negyedmester meg egy lay on. max 1 chow vmi helyett ha sok a aggro és nem bírni velük

de Zozo báttya összerakott egy jó paklit, mindjárt r6nál jár
Hát ja 😄 De azért még vannak különbségek, a recombobobububobolator-ra meg KelThuzad-ra az eb sem számít 😄
Shep
Csak a hülye palák nem használják ellenem 😄

dave9004
wild pyro musterrel nagy kombó azt hallottam 😄

am Zozo nemhiába menetelsz. ha lesz lay on akkor kings helyett jó lesz. ez már közel kontrol pala netdeck lett 😄
sztem a 2 mustár+2trúszílver mellett nem fér be még 1 fegyó és ezért döntött így
recomb érdekes lap, pyro helyett belefér
equa után akár value is lehet

Jaja, csak marha jól néz ki. Van simából is kettő pl. jugglerből, de mustárból csak az egyik arany sajnos. 😄
Lay on hands nincs, coghammer nem vált annyira be, volt benn először 2 pyro, aztán 1 , végül kivettem, recombo meg nagyon jóóó 😄 Sok mindenre jó, ha már használtam: BGH, Healbot, Harrison, Boom, ha már le van sebezve és KelThuzad és Ysera ha silencelték őket...szóval nagyon bevált 😊
Devv
Coghammer nem vált be?
Shep
Ja egyébként szerintem Tinman kell ide, mert szórakoztató, mennyire másként látja a játékot, mint amilyen. Most, hogy kinek van igaza az mindegy, de meglötyögteti kicsit a lavórban álló vizet.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 20:12:04

Shep
Igen, jól néz ki és ennyi.

Az miért jó hogy egy lapból van sima és arany is? Mint pl. a Knife Jugger. Csak simán jól néz ki az arany, vagy nem volt belőle kettő vagy mi?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Shep
Lay on handsed pl nincsen? Recomb tényleg olyan jól működik neked, hogy kell bele, nem lenne jobb helyette valami más pl. egy inner fire? 😄DD Na de komolyra fordítva, egy wild pyro szerintem hatékonyabb lenne, consecrationnal már 3-at sebez, ha meg eq-t nyomsz akkor azonnali board clear.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 20:09:46

Hagyjátok abba, tényleg állandóan csak balhé van ezen a fórumon...tény, hogy Tinman máshogy lát sok mindent mint a többség (nem gond ez), de ez maradjon meg az ő dolga, attól még ne egymást csesztessük. Inkább segítsetek mit javítsak még a palán...elértem a rank 6-ot, ha eljutok rank 5-re elégedett leszek. De ha nagyon beindulok betörök még pár cuccot 😄 Jelen állás szerint az olajrugó nem bír el ezzel, se a control wari, legalábbis ritkán. A mechmaget verem, és végre sikerült lecsapni a tempo maget is. Bosszú 😊 Handlockot széjjelvágom, demonlock nehezebb, hunter kb. 50-50. Jelenleg ilyen:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Oh baz, erre gondolhattam volna 😄

Én nem is vártam el, hogy megértsd. Ha már érdekel a pszichológia, akkor a saját védekezési mechanizmusaidat is vizsgálhatnád. Például amilyen játszi könnyedséggel hagysz figyelmen kívül bizonyos tényeket. Nem elég kísérletekről olvasni, azt értelmezni is tudni kell.
Habár félő, hogy már késő elindulni ezen az úton. Én azért drukkolok, mert mindenki megérdemli, hogy be tudjon illeszkedni a társadalomba.
Sok sikert!

Devv
Ezek warLOCK deckek.
A "demonlock", "handlock" és hasonló "lock"-ok mit jelentenek?