40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
A light signal biztos nem lenne túl OP :) -
Jujj Tyrande és Maiev! De jó is lenne egy ilyen! -
Zozo0122 #19349 Itt az új, Pirates vs. Ninjas összes lap a spoilerek mögött ! 
ITT -
GvG elfáradt?! Én még mai is belefutok Mechmage és Mechrouge játékosokba. Csak pakolgatják a sok kis robotot, te meg szívsz, mert nem jön az AoE a paklidból. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 18:45:11 -
Zozo0122 #19347 Akit érdekel, ITT megnézheti a heti győzteseket. Nagyon bejövős szinte az összes ezekből a fanmade lapokból :) -
tudni kell vele játszani, de patronnál 2x is elbaszhatod, akkor is nyerhetsz, mikor máshol apró hiba miatt vége.
Na meg azt bünteti, amiért miniont játszol és anno a buzzard-hounds kombót is azért nerfelték mert pont azt büntette, amiért miniont játszottál ellene.
Még egy: Miracle Rogue 18+ sebzését kézből büntették nerffel, patron kézből kiszór 40-60 dmg-t.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.07.12. 16:43:14 -
Blizzardot ismerve, vagy marad minden így, vagy nerfelik de úgy,hogy teljesen el is tűnik a játékból. -
Akkor biztos én emlékeztem rosszul, mert mintha anno azt mondták volna, hogy folyamatosan váltogatni fogja egymást az eventes és a booosters kiadás. De mindegy, meglátjuk melyik jön. -
Zozo0122 #19343 Oké, de a patronnal játszani is tudni kell, és kevesen tudnak vele jól. :) Csak ki ne nyírják a decket, mert amúgy zseniális. Nagyon kellett a warinak is a frissítés.
Más: Amikor arról beszélek, hogy a shaman rendberakása, valami ilyesmire gondolok. Fanmade lap.
-
warsongot szerintem elég úgy,hogy csak az kap charge-ot akit kézből játszol, a berzerkerre meg teljesen jó az amit írtál és ezzel a pakli még nincs megölve de nem annyira undorító, mint most. -
Óriási lenne a tökéletes pakli ellen játszani, úgy, hogy ráadásul mindenki azt nyomja, így is pure luck úgy meg aztán végképp fej, vagy írás lenne. -
Pio #19340 A patronnal nagyon is nagy baj van, ugyanis OTK deck, ráadásul durvább, mint eddig bármelyik, lazán tud 40-50-es OTK-kat is csinálni, ráadásul büntet, ha kijátszod a lényeidet, ami erősen "unfun".
Teljesen egyértelmű, hogy ha valaha még fognak nerfelni, akkor ez lesz az első, amit megnerfelnek.
Viszont szerintem pont nem a patron nerfelésével fogják megoldani, hanem:
- warsong commander charge elveszik, ha az attack 3 fölé megy - ez potenciálisan életképtelenné tenné a decket, szóval nem igazán jó ötlet
- frothing csak saját lények után kap bónuszt, ez szerintem jó lenne, egyrészt nem lennél büntetve azért, mert lényeket játszol ki, másrészt egy picit visszafogná az OTK-t. Lehet, hogy ez önmagában még kevés lenne. -
Zozo0122 #19339 A Hexben van azt hiszem olyan, hogy 2 class lapjait egybedolgozva is lehet gyártani decket. (lehet nem pontosan így van, rég néztem róla videót) Mekkora lenne már, ha 2 class lapjait lehetne keverni :D Mondjuk kiválasztasz kettőt, legyen mondjuk paladin + priest és egy igazi elpusztíthatatlan szentember lenne az eredmény :D Aldor + Cabal, hatalmas combo :DDDD És igen, lehetne priest + warrior, és akkor mehetne bele az inner fire...:D -
Kéne még 6000 új lap, elvégre már megvan mind! Oh wait, igaz a legeleje óta játszom, mégis bőven lenne még lap ami kéne. Akkor alakítsák át a gyökér 1/4 áron disenchantolok sémát. -
Zozo0122 #19337 Pontosan, tegyék szépen rendbe a priest és shaman kasztokat, meg nézzenek szét, jöhetne egy nagyobb nerfelési és buffolási hullám. Nerfelni kevés lapot kéne, nekem a patronnal sincs pl. semmi bajom, de buffolni annál többet...most pl ilyenek, hogy magma rager, Beast, a kalóz lapok többsége, stb. Ezekkel mit kezdesz? Semmit, játszhatatlanok.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.12. 15:38:27 -
Én inkább priest buffot akarok ,vagy nerfek sokaságát, hogy legyen egy kis balansz :) -
Zozo0122 #19335 Na nehogymár...vagy legyen végre 2vs2, vagy jöjjön megint 100+ lap, mást nem nagyon tudnak csinálni, ami még érdekel is különösebben. A GvG már igencsak elfáradt, boostereket akarunk ! -
Ehh... Ehelyett adhatnának nekem hús-vér Sylvanast is. Az lenne az igazi jutalom! 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 14:41:55 -
22-edike szerda, azaz a egy új Brawl kezdete. sztem csak annyi lesz, hogy egy classic pack helyett valami más lesz a jutalom. hátlap, vagy ne adj Isten egy kártya -
99,99% hogy nem boosteres kiegészítő lesz. Tekintve hogy az Argent Tournament temából egyszerűbb és kézenfekvőbb valami eventet kihozni, mint boostereket.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.12. 14:36:26 -
legyen igazad, de ebből nem valószínű, hogy kieg lesz a dologból... -
Elvileg a hónap 22. napján fogják bejelenteni a köv. nagy dobást, ami valószínű egy új kieg lesz, hasonló, mint a GvG volt, tehát boosterben érkeznek majd az új lapok. Persze ez még nem 100%. Több infó pl itt. -
milyen kieg? a hivatalos oldalon nincs róla infó. am ha lesz is, ne lepődj meg, ha majd pénzért lehet csak megvenni :P -
Zozo0122 #19328 A régi videói nagyon jók. -
A zsákom spórol. Majd ha bejelentik, hogy tényleg valami nyers ló érkezik a kiegészítőben, akkor elkezdek spórolni. Addig meg nyitogatom a boostereket hátha esik belőlük valami érték (legendás sárkányoknak tudnék örülni).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 09:13:39 -
Negritis #19326 hajnalba haver nyitott gvg packot nekem
Voljin ... -
hawkie22 #19325 Köszi a válaszokat. Madi annyira nem jött be, Trump-ot régebben néztem, Hafu egyelöre tetszik, Cherrywarrior-t meg Tsapi-t még nem néztem. Meglátjuk. Van 2625 goldom, gondoltam, bele kéne kezdeni arénába, hátha jobb leszek lassan a 3-3-nál, eddigi legjobban 5-3 volt. :) -
Negritis #19324 madit ne .... -
Negritis #19323 cherrywarrior feltéve hogy szereted a jó(rock) zenét -
Zozo0122 #19322 Madi videók yt-n, a régiek. -
tsapi, hafu, trump -
Engem :D
Egyébként én trumpot vagy Krippet ajánlom esetleg Ratsmah. -
hawkie22 #19319 ha arenazni szeretnek tanulni, akkor kinek a streamjeit erdemes nezni? -
az a vicc, hogy ebben a minionheavy metában még jó is millhouse :D -
Zozo0122 #19317 Bár van itt köztünk, akinek nem kell craftolni a Golden Millhouset...
-
Zozo0122 #19316 Igaz :D Ha ez lesz az eredmény, akkor a dustból craftolok golden angry chickeneket meg golden millhouset és letörlöm a gamet :D -
ennyi. ha nem hozzák rendbe a priestet sámánt, akkor mi a fasznak gyűjtsek? :D
Ha a sárkányokat erősítik v jön 1-2 jó lap stb, lassítják a metát... akkor elismerésből veszek 40 új packot Nozdormuhoz, de addig nem. :D -
Igaz is, 400 dustból bőven kijön az egész :D -
minek gyűjteni, ha a Zoohoz elég lesz 1 lapot belerakni, a facehunterbe meg kicserélni mondjuk egyet :D -
Elvertem a héten 1500 aranyat, maradt 50, ami most már 400 körül van, meg van 4900 dust de lehet nem is lesz rá szükség :)