40521
  • Zozo0122 #38471
    Semmi gáz. De ha anyázni akarsz, csináld rendesen és add ki a kistopicban :D Ugyan már, senki sem veszi komolyan, ha kiborul a só és dühöngsz kicsit. Fölösleges ilyesmin tök komolyan fennakadni, meg háborúzni rajta. Ez nem A játékosnak szól, virtuálisan mindenki keménylegény. Ilyen az internetes társadalom :D
  • Renegade
    elnézést, lenyugodtam, csak nagy volt a meglepetés, így pár nap kihagyás után, az ember mindig jobbra számít :(
  • Renegade
    na gondoltam, így 2 hét után csak megcsinálom a küldiket, második játékos, control priest, mr thank you, istenem, ezek a retardáltak sosem fognak eltakarodni? :(

mondjuk, ezért haragszom nagyon Kriparianra, valahogy elérte, hogy a beszólogató faszkalap jelző lecserélődött saltyra :( ehhh, olyan ez, mint a rosszindulatú zsírgombóc helyett az indigó. :(
  • Zozo0122 #38468
    Zsír lenne. És így végre kapnánk lore hősöket is.

+ tegnap bejelentették a Legends kieget is 150! új kártyával...júni végén meg is jelennek :D Hát nem hagyják békén az embert, annyi bizonyos :D
  • TBTPumpa
    Pletykák a következő kiegészítőről
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.11. 20:35:29
  • Zozo0122 #38466
    Visszatérve arra, hogy a Blizzard figyeli a játékosok által kreált lapokat, melóban végignézegettem az első fan creation szezon döntős lapjait és bőven találtam köztük olyanokat, ahol nyilvánvaló az ötletforrás. Ezek 2014-2015-ös kártyák, tehát EZEK voltak előbb, nem a játékbeli megfelelőik. Amikor az art megegyezik, az azért lehet, mert a Blizzard is gyakran már régóta neten fennlelhető artokból dolgozik a WoW világából, szóval nem készül minden egyes laphoz vadiúj art. Persze a készítő nevét mindig feltüntetik a kollekcióban. Ha nem nyitja meg a képeket, akkor kattintsatok a pontokra, már akit érdekel ez a dolog.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.11. 16:00:39
  • Mephike
    Írtam a megfelelő topicban választ. ;)
  • Pio
    Ja én nem azt mondom, hogy rossz a Legends, csak azt, hogy nagyjából olyan jellegű, mint a HS és akkor meg mi a fenének váltana bárki HS-ről hacsak nem utálja már a HS-t, de akkor úgyis ott fogja hagyni.
    Azt simán el bírom képzelni, hogy valaki HSes, kipróbálja a Gwentet, rájön, hogy neki az a játékmenet jobban tetszik és átáll.
  • Zozo0122 #38463
    Értem. Fura, a Legends jön be nekem a legjobban, csak elcseszték a marketingjét :( A HS tényleg változatos most, a LoE óta nem volt ennyire jó kieg. A Gwenttel meg szemezek, de még nem fog meg annyira, hogy leszedjem.
  • Pio
    Megnéztem a Gwentet és tetszett benne, hogy totál más, mint a HS. Nem látom értelmét annak, hogy valaki látja, milyen sikeres a HS és akkor csinál valami ugyan olyat egy picit bénábban és azt hiszi, ennyi a csodaracept (khmmm, TES: Legends...).
    Valahogy azt érzem ugyanakkor, hogy erőltetni próbálják azt, ami a HS teljesen organikusan és nem várt módon lett, nagyon esporttá és twitch éllistássá akarják tenni, viszont szerintem a Gwent pont erre nem alkalmas, egész egyszerűen nem olyan izgalmas és szórakoztató nézni.
    Viszont a játékmenet ahogy mondtam ötletes és tök jó, hogy nem egy HS koppintás, hanem teljesen egyedi és érdekes. A balansszal úgy éreztem, hogy nagyon komoly problémák vannak még, ugyanakkor nem merültem bele annyira, hogy ezt biztosra kijelentsem illetve majd kupálgatják a dolgot.

Nálam természetesen nem váltja a HS-t. Voltak a HS-nek gyengébb pillanatai, unalmas metái, de mostanra vérprofi lett abban a Blizzard, hogy egy veterán számára se váljon unalmassá a játék. Rosszabb meták idején se dobtam volna a HS-t a Gwentért, most viszont a játék valaha volt legjobb metája fut épp. 5 kaszt 7 paklija tier 1 a meta snapshot szerint, tier kettőben pedig már 7 kaszt és minden deck archetípus képviselteti magát, sose volt még ennyire változatos a játék, lényegileg a quest rugón kívül bármi ellen élvezetes a játék és végtelen fajta pakliötletet lehet megvalósítani és eredményesnek lenni vele.

Amúgy én HS-el is elég keveset játszom már egy jóideje, lényegileg dailyzni szoktam, azt is leggyakrabban fun deckekkel, annyi dózis bőven elég mostanában.

Egy szó, mint 100 a Gwent szerintem egy jó játék, de egészen más jellegű, mint a HS. Tetszett, pár napig próbálgattam a béta során, de nem hiszem, hogy a későbbiekben vissza fogok rá nézni.
  • Zozo0122 #38461
    Jaa, értem, köszi. Egyébként te tolod a Gwentet, vagy még mindig HS-ezel?
  • Pio
    Régóta átment, ő volt a második helyezett az első nagy Gwent tornán. Most annyi új esemény van, hogy épp most búcsúzott a ChanManV-féle Value Town podcasttől.

Viszont kapunk helyette 2 új hostot:
  • Zozo0122 #38459
    Noxious is átmegy Gwentezni? Most olvastam, de melóba megyek, szóval nincs időm utánanézni.
  • vegicsek

:))
  • Zozo0122 #38457
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó, hát vannak rá módszerek, hogy spellel megölöd, vagy egyszerűen a másik sorba pakolsz, de Legendsben szerintem erősebb ez a lap :D
  • Ersiman
    Ez annyiból durvább is, hogy hacsak nem tudod silencelni, kénytelen vagy beleütni. (És még Prophecy is.)
  • Zozo0122 #38455
    Eszembe jutott még egy, itt a csiga is :D Legendsben az elejétől van ez a lap, de ott (szerintem) picit erős.

• Zozo0122 #38454
    Élvezi valaki az ilyen hulladék nulla brawlokat? :D
  • morcosqtya
    Nagypatikáábaa... :))

• Vergirius
    Köszöntem a választ. Akkor még is csak veszem azt a kis fáradságot és elmegyek szavazni valami jó kis lapra. :)
  • TBTPumpa
    W&L küldi valaki?
  • Zozo0122 #38450
    Annyi, hogy minél többen nézik ezeket és szavazzák meg a legjobb lapokat, a Blizz annál jobban odafigyel. Ezt ők maguk is belátták, hogy nem egyszer szedtek már ötleteket a communitytől, vannak olyan konkrét lapok a setben, amiket hónapokkal azelőtt láttam már ilyen fan creationként :) Persze a név és a rajz más, gyakran a class is, de néha az van, hogy tagadhatatlan hasonlóság. Egyébként nem csak innen csórnak (egyébként ezt nagyon helyesen teszik, hogy odafigyelnek), hanem pl. az Eternalból és a Legendsből konkrét lapokat is :) Ez sem feltétlen baj, amúgy. Nézd meg pl. ezt a két lapot:

• Vergirius
    jár valami a szavazásért? :))))
  • morcosqtya
    Na így érthető.
  • Zozo0122 #38447
    Az egy olyan hét volt, hogy két kasztból kellett egyszerre lapot csinálni. Működik shamanban és warlockban is. Shamannál azt látod, hogy milyen totemet fogsz idézni, warlocknál meg azt, hogy mit fogsz húzni. Elég jó kis kártya lenne :D Tök egyszerű lenne játékban is megoldani, a hero power fölé viszed az egeret, és akkor felvillan adott lap.
  • morcosqtya
    Ner'zhul-t nem értem....
  • Zozo0122 #38445
    Szavazzatok :D

Nálam a Reload, Ner'zhul és a Plated Knuckles a nyerő.
  • Malarki
    Ha még valaki véletlenül nem látta, egy újabb remek animáció (ajánlom hogy kapcsoljátok be a feliratot a videó alatt, megéri :D):

Utoljára szerkesztette: Malarki, 2017.06.03. 21:45:01
  • Mitttomén
    Szép számok nem mondom, én személy szerint kiegyensúlyozottabban tolom:

Paladin: 544
    Warrior: 684
    Hunter: 533
    Mage: 702
    Shaman: 574
    Druid: 505
    Priest: 593
    Rogue: 544
    Warlock: 621

Összesen: 5300

Béta eleje óta nem is olyan sok... :)
  • Shep
    2962 priest.
  • Madi92
    lol :D
    Akkor most jöhetnek a kommentek.
    Nekem 2262 paladinnal.
  • Daermon
    22674 Az durva :D
  • Matte
    tolom paladinnal, R15, Druid jön szembe, első köre:

Innervate, innervate, Living Mana

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Zozo0122 #38438
    "Golden cards now stack with non-goldens on deck lists."

Nem figyeltem eléggé, és azt hittem, hogy itt most végre az lesz, hogy a collection-ben egymásra teszik a golden és nem golden kártyákat, és lenn ahol kiírja, hogy x2, majd ott át lehet kattintgatni, hogy melyiket mutassa. Pedig már örültem neki.
  • 1Darton1
    Az szimplán JJ tudatlansága volt, nincs sok köze a randomhoz.
  • Renegade
    csak Ranked, ez van, a többi nem ér :)
  • TBTPumpa
    Dat Random:
  • Renegade
    3:20 az ok, amiért Superjj "abbahagyja" a HS-t :) (akiket kiborít az RNG, azok csak óvatosan nézzék meg a teljes videót :) )

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.06.01. 19:35:28
  • Zozo0122 #38433
    Találkoztatok már a 2 Vinecleaveres, Silver Hand adaptálós, Stegosaurusos Paladinnal? Érdekes cucc :D
  • Renegade
    fapening Qrugó utálóknak :)

sajnos későn nyomtam prtscreent, az első körös secretet még körbejátszotta... a többi látszik bal oldalt :)