40521
  • Negritis
    haver is tolja és telefonom nálam volt :D
    amúgy azért mentünk oda mert ott van nyaraló :D + születésnapom volt :D
  • dave9004
    elmegyek berúgni a balatonra és HS-t játszani :D
    wp
  • 1Darton1
    Ehhez aztán tényleg el kell menni a Balatonig. :D
  • Negritis
    mikor délbe benned van 10 feles meg egy flaming lamborgini akkor igen :D
  • Shep
    Félsz a víztől? :)
  • Negritis
    4 nap a balatonon nem megyek bele :D de jó volt :D
  • dave9004
    jó buli lehetett :D
  • Negritis
    ha 3 olyannal találkoztam akkor sokat mondok pedig a hónapban elég sokat játszok (mondjuk most sikerült rank9ről visszacsúszni mert haverékkal részegen zúztuk)
  • Shep
    Hadd szójjon a teknó! :D
  • dave9004
    kihagytad, hogy a palák nagyja leper gnome blessing of mighttal kezd.
    hidd el ez a legrosszabb meta
  • Negritis
    50-50be láttam mikor nézegettem az elmúlt időben
    persze lehet hogy más az arány, de ugye kb kész van nekem a p2w is szal rajtam áll melyiket választom
    de mind2nél a tanulási görbe alján vagyok
  • dave9004
    hidd el versenyre se viszik a CW-t. minek mikor a fatron
  • Negritis
    neutral spellek (akár trap) is jöhetne nyugodtan, de a balance miatt nem lenne könnyű
    ha trappel akarják megoldani a patron otk/op tulajdonságait az visszahozhatja a secretes tempomaget nagyon könnyen és a hunter is sokat erősödne de 1-2 kuka lap lehet hogy elkezdene működni

új lap típust nem tudom hogy mennyire akarnak bevezetni, de az tuti hogy a patronra kell valami megoldás és olyan ami nem öli meg
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.13. 14:32:17
  • Negritis
    nekem is összekéne rakni vagy ezt vagy megtanulni rendesen p2w-t használni ha versenyeken is akarok elérni valamit :D (bár nem akarok)
    viszont a patron létrára talán jobb
  • Zozo0122 #19377
    Na hazaértem, mehet a patron egy kis aláfestéssel :DD

• Zozo0122 #19376
    Amit tegnap kiraktam RageOrc videót, abban is bennevan :D Hatalmas jelenet :D
  • Pio
    Ha volt már, akkor boccs, de ez megér egy ismétlést:

• Shep
    Én simán el tudnék képzelni csapda lapokat amik ugyanúgy foglalnak egy helyet az asztalon passzívan és mondjuk azt csinálja, hogy az ellenfél támadó lényei sebződnek 2-t de 3 lény után megsemmisül.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.13. 13:10:09
  • Negritis
    ha drága és legendary akkor nem ölné meg a p2warit, gondolok egy 9 mana 6/6s test és both players lose all armour és legendary persze
    viszont a freezemage szerintem túl sokat erősödne ezzel, de pl a control priest is nyerne rajta sztem

olyan mondjuk lehetne hogy lény : 3 mana 3/3 reduce your opponents armor by 5
    bár sztem ezzel meg a freezemage bukna sokat a face deckek ellen (bár talán kevésbé lenne használt)
    a midrange deckek viszont erősödnének a p2wari ellen mer egy full agro face deckbe a 3 mana 3/3 nem passzol mer lassú és kevés haszna van
    viszont ha sok a p2w vagy a freezemage akkor egy midrange deckbe hasznos tud lenni szvsz

aztán lehet tévedek, de a patronnal is kellene kezdeni valamit
    lehetne olyan lény is hogy 3 mana 1/3 stealth no charge ability can be triggered (vagy hasonló)
    ez a facehunter és a patron ellen is hasznos lenne, de nem nyírná ki őket teljesen sztem mert a board clear hatna rá

persze itt meg jöhet majd hogy csak azért kell egy szar lapot betennem hogy counterljek vele egy másikat (bgh) de hát ez ilyen bicikli
  • Devv
    Nem az első dekk lenne, amit tönkrebasznak. :)
  • Zickler
    Ez kb. a Big Game Hunter Hunter megfelelője :D
  • Zickler
    Miért jó az, hogy egyetlen egy lappal konkrétan tönkrevágod a control warriort?
  • Devv
    Én olyasmit szeretnék, hogy mittomén 3/3 bettlkráj: elpusztítja az ellenfél armorját / elpusztítja mindkét játékos armorját
    vagy 3/3 bettlkráj: mindkét játékos annyit sebződik, amennyi az ellenfél armorja.
  • Zozo0122 #19368
    Kb ja, de nagyon bírom az új lapok varázsát :D Alig várom, hogy lássam mit hoz a kieg.
  • Negritis
    + régi unleash és vége is a gamenek :D

amúgy csak a szived fájdítod ha ilyeneket nézel :D
  • Zozo0122 #19366
    Na most lett végem :D Én ezzel a lappal AKAROK játszani :DDD

• Negritis
    ez lehetne ennek a játéknak az igazi ereje, hogy mittomén mindig kiírnak vmi versenyt pár lap bekerülne a játékba
    sokat dobna a játékon az tény
    mondjuk tuti hogy sokat tesztelnének hozzá, ismerve őket

amúgy sztem a "jogi" része miatt nem mennek bele
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.13. 11:21:20
  • Zozo0122 #19364
    Hatalmas hiba amúgy ez így 2015-ben. Ezt az ironbeak trainert amúgy tényleg szívesen látnám a játékban.
  • Negritis
    rengeteg jó ötlet van egyébként, de a blizz ezeket leszarja sztem :D nem az a cég ami a fanmade cuccokra figyelne
    ebben például lehet előnye az obsidiannak
  • Zozo0122 #19362
    Hello Blizz, kéretik figyelni :D

• Negritis
    érdekes ez a hozzáállás amúgy, mert mindig volt valami "rák" deck, viszont én nem nagyon emlékszem arra hogy 4-5 fajta ilyen deck legyen mint pl most van
    anno ugye volt a zoo, a taker hunter, a buzzer hunter, az unleash hunter, a mechmage de most ugye van a waker mage, zoo, 2-3 fajta hunter(face, hybrid, midrange) a patron és ugye a mechmage még most is mutat még életjeleket mint a mechshaman ezek adják az ellenfeleim 50-60%át
    aztán ott vannak az egyéb deckek amiket ugyanúgy látni még ha kevesebb is van belőlük 25-30% kb
    mint a p2w wari, handlock, fon+sr dudu, oil rogue, freezemage
    és persze a kretén deckek :D (bármilyen priest :D) mill dudu, mech wari ...

szóval tény hogy 50-60% rák, viszont nem az a rák ami régen volt hanem több fajta ami jó is lehetne ha továbbra is lenne kis egyénisége minden 2. decknek, és az hiányzik igazából számomra legalábbis nem a változatosság
  • Zozo0122 #19360
    Nekem mind1 amúgy, hogy mi lesz, csak legyen sok lap és a mostani agyhalott metát nagyon gyorsan el kéne felejteni :D
  • hawkie22
    Pedig már kezdtem örülni, hogy tényleg ilyen és ehhez hasonló jó ötletek lesznek a kiegben. Már ha tényleg Pirates vs Ninjas lesz. :D
  • Zozo0122 #19358
    Csak rajongói kreálmányok :D De kb. ezt szeretném az új kiegtől :D
  • hawkie22
    De ezek a kártyák csak conceptek, nem igaz? Pedig kicsit megkavarnák a mostani metát. :)
  • Mephike
    Remélem ezt is láttátok már. Nekem mindig ez jut eszembe, amikor megy a cry a facehunter miatt, hogy a túloldalon mit érezhet a tag :)
  • sadface #19355
    hogy röhög a ruszki el nem hiszem :D
  • Malarki
    3:27-től epic :D

• Zozo0122 #19353
    RageOrc ismét hatalmas :DDD Nem mehet bannerba egy link a videóihoz?

• sadface #19352
    Szerintem meg :