Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Makk ász az OP, le fogom kraftolni idővel.
Szerintem nem érdemes, ha meg adott esetben taunt kell, ott az annoy-o-tron 😊 Viszont próbálkozhatsz pl. Pikk 5-össel helyette, vagy lategamebe Antonidas helyett Makk Ász <#idiota>
Devv
Szerintetek érdemes egy mechmage dekket lassítani pl. belcherrel és egy kicsit kontrolosabbá tenni?
Devv
Ja, az előbb Firebaték magyak kártyával szórakoztak.
dave9004
ez a viagame housecup a legjobb torna. annyit röhögök elfárad az arcizmom 😄😄😄
TBTPumpa
A legszebb hátlapot ismét osztogatni fogja a Blizzard.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kizárólag Észak-Amerika! <#szomoru1>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.27. 17:20:21

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Most bevágtam a 2. healbotot is, ha csak ez jön úgyis...
Devv
Miért nem próbálod meg te is azzal? Zozonterrel meglehetne a legend. 😊

Na jó, befejeztem! <#smile>
Mindjárt lehányom a monitort. Visszaestem rank 5-re, csak hunter jön. CSAK. Hó végén ezek gondolom még egy utolsó rohammal próbálkoznak. A deckem már full ellenük van belőve, 2 chow van benn, 1 kezan, healbot, guardian of kings és lay on hands gyógyítani, de nem elég. Rohadna meg az összes, és akkor csodálkozik mindenki, hogy a legjobban gyűlölt class a játékban 😄
dave9004
mondjuk pont akkor tornát rendezni mikor BRM is out?
gyorsan megszerezzük az új lapokat a többiek elől 😄
Tinman
1x elég volt, 5-10 között tűrhető paklival tűrhetően játszó címre hajtok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Olvasd el még egyszer amit írtam!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Nem fáj, akkor a feladat adott. Van ~4 napon 10 alá menni és akkor... azt még nem tudom... gondolom valami jó fog történni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.27. 16:21:04

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Tudom ,hogy fáj neked de attól még ez az igazság. Hó végén bascik deckkel le lehet menni 15-re is. 10-ig hiányos deckkel, vagy gyenge játéktudással. 10 és 5 között vannak azok akik tűrhető paklival tűrhetően játszanak. 5 és legend között vannak azok akik még nem elég jók a legendhez de a paklijuk már megvan hozzá. Az előbbiek csak azokra vonatkoznak akik elég sokat tudnak játszani és éppen ezért fontos mutató a winrate, mert lehet, hogy kevesebbet tudsz játszani de ha az elég magas akkor abból lehet következtetni meddig tudna valaki eljutni ha elég ideje lenne. Nyilván az nem mérvadó ,hogy valaki lejátszik egy hónapban 20 meccset 805-os winrate mellett rank 19-en de gondolom érthető mire akarok kilyukadni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Értettem amit írtál de nem jutott eszembe semmi frappáns ezért az igazat írtam 😊

Tinman
Húzz bele, mert most tök alap dekkel is lehet menni félkirály szintre, még talán a havi hátlap is meglesz :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Rank 25.

Shep
Dehogy, mindjárt új hónap, addig kihúzom, amúgy aggrokat verem nincs gond csak mivel nem jöttek most egy ideje a másik paklival nyomtam, az meg nem jó ellenük, mert lassú hozzá.

akkor most jön a 2. márciusi uninstall? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Na öcsém utolért az aggro szarok második hulláma.

sok lenne, meg azt majd akkor ha már a blizzard ad jutalmat 😄
nem csak libanán jár a győztesnek 😄

Nem tudom mivel leszek majd az először, csak annyit, hogy lesznek benne saját ötletek és hogy control deck lesz 😄 Mint ez a paladinnyó, ennek örülnék 😄
Tinman
Naponta max 1 órát tolom csak Rank12 nemnetdekkel, kissé hiányossal. Te hol jársz?

Devv
Egyébként én azt hittem, hogy a Zozuid dekkel leszel legend...
Ne már,

1, Ez nem a megfelelő név 😄 <#idiota>
2, Csak akkor lehetne fenn, ha meg tudnám vele csinálni a legendet és lenne értelme felrakni. Addig nem érdemes, bár szerintem egy nálam jobb játékosnak sikerülne vele. Végül is ez előtt a deck előtt a rekordom rank 7 volt. Viszont még alakítgatásokban van a deck. Azon gondolkodom, hogy scarlet crusaderből 1 darab hogy működne..valszeg sehogy, de 5 perce ezen agyalok 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.27. 15:53:25
Hát azt hiszem az elmúlt 4-5 napban többet tanultam a játékról, mint máskor egy hónap alatt 😄
Devv
Most akkor fent van a Zozodin a hivatalos oldalakon vagy mi? 😊
Legyen 5 deck, ebből 1 banolható. Ha valaki veszít egy deckjével, akkor azt cseréli, a győztes megy tovább a győztes deckjével. Ez így nem jó? Múltkor jól működött 😄
ej-ej netdecker 😄 a kitartás viszont becsületes 😄 gz az eddigiekért 😄
asszem meló mellett én nem nagyon leszek legend 😄

na jó ha kijön telóra akkor sztem mégis megpróbálom

Köszi, tegnap 31 meccset mentem, ebből 19-et sikerült megnyerni. A 12 vereség nagy része hunter, néhány mage és 1 druid, meg 1 pap. De most átalakítottam a decket, legyártottam a lay on hands-et, és beraktam egy chowt meg egy kezant, nem fognak itt velem szarakodni ezek se...😄 Azért kemény, hogy kb. 15 perc egy meccsem, rendesen kiveszi belőlem az energiát, az előbb is elrontottam egy tradelést, de szerencsére sikerült nyernem 😊 A legend nem hiszem, hogy meglesz, tuti rank 2-3 környékén fogok elakadni 😞
asszem megvan hol csinálok bracketet 😄

bracket
meg szerintem a verseny előtt mindenki nevezhet mondjuk 3 decket, egy bo3 esetében ez azt jelenti hogy max2-t fog belőle használni is így van flexibility de lehet kicsit agyalni is
szerintetek?

még tervezési fázisban vagyunk, de ahogy nézem van érdeklődés
sztem ha hazaérek este csinálok egy doodle szavazást meg egy doksit ahol lehet jelentkezni akár kommentátorkodni is
aztán majd intézem a dolgokat tovább

Devv
Igen, hó vége van, valamint ideje is lehet játszani, mert az nagyon sok kell hozzá (úgy értem nem napi 3-4 meccs, én kb. annyit nyomok). De persze hatalmas grat neki és remélem meglesz a legend!
Ok, akkor legyen meg ez is, feladom! <#banplz>
Így már megvan a karácsonyi torna győztese, lehet hírdetni húsvétit! <#beka2>

Shep
Elég szarul nyomod.

Tinman
Rank4 az baromi derék azon lapok nélkül... ellenben hó vége van <#banplz>

Tinman
Bádogos előszeretettel reklamál a modiknál azóta, mióta egyszer ő is kapott büntit azért, mert a felnyomás helyett inkább belement a személyeskedésbe. Bádogos fejlődőképes.

Shep
Akkor te leszel a szakkommentátor 😊

Tinman
Jobb, mint a Belső Tűz.

dave9004
majd akinek jó lesz 1 napra az úgy játszik akinek nem az nem.
én tuti melozok minden vasárnap este szal szombat v semmi nekem. ha 2 napos, akkor max én nem játszok 😊
Shep
Akkor hajrá, és ki lesz a meghívott szakkommentátor? Amaz? 😄

ha mind2 fél fent van friendlisten akkor elvileg observe módban megoldható

de ezt előtte még tesztelni szeretném (madiék így csinálták az esportfesztes közvetítésen)

Shep
Hát 2 napra azért csak megoldaná mindenki, nem kell 100 meccset játszani ennyi embernél. Amúgy a közvetítést, hogy oldod meg, mármint, hogy mindkét fél lapjai látszódjanak?

azért mert ha 2 napos akkor a versenyzők fele eltűnik
rossz tapasztalatok sajnos

tudom hogy ez neked nem jó, de ha 7en leszünk akkor úgy intézzük hogy a te negyeddöntőd az utolsó

Shep
Miért kell 1 nap alatt, miért nem lehet 2 napos, akkor nem fárad el senki, lehet később kezdeni és kényelmesebb is az egész. Na de mindegy, nekem mindkét nap a 7 után jó, ha hamarabb lesz én nem indulok.

a 7órás kezdés akkor is késő 😄
leghamarabb sztem 5 lenne a jó, és sztem lenne 8 😄

dave9004
jönnek majd a facehunteres esgé warok? 😄
elő kell venni a Ropecoach taktikát. minden körben kötelet égetni, mulligannél végigvárni 😄
Shep
Szerintem felesleges minden meccset "közvetíteni" Elég csak az elődöntőt és a döntőt. Akkor bőven jó a 7-es kezdés 😊 Másrészt 15 perces meccs kicsit sok szerintem. Nekem vannak olyan meccseim de az átlag azért 15 alatt van. 10 perc szerintem inkább a reális, persze ha mindenki Trumpot játszik akkor még a 15 is kevés 😊 Ja de amúgy jó a 3-as kezdés én majd csak a döntőben veszek részt, a másik felet döntsétek el 😄 Egyébként van egyáltalán 8 jelentkező?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.27. 14:51:10

tekintve hogy mondjuk egy 8 fős bracketet csinálunk (max 8 játékos)
az azt jelenti hogy 4+2+2 meccs, legyenek Bo3ak tehát 3 party / meccs az ugye 24 party
egy party átlag 15 perc legyen, ergo kb 360 perc szted jó a 7 órási kezdés? 😄
én inkább du 3ra gondoltam aztán lehet hogy 5 perces 2-0k lesznek és vihar a biliben 😄