40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #19553 a priest a legokádékabb class a játékban kb :D -
Úgy priesteznék, aztán rájövök, hogy kb alap lapjaim vannak hozzá... sose dob pap lapot nekem :( -
Negritis #19551 ha nem is OP de erős és olcsó
ugyanilyen van Zooból is pl
nax sokat tud dobni rajta pl mad scientist, haunted creeper -
Renegade #19550 na ez már OP pakli, mondjuk én is rosszul nyomtam, 80 dust kell a 2 bagoly miatt, de lássuk be, az még mindig, az azonnal játszható kategória, az első átváltás miatt :)
és itt tényleg azokra kell gondolni, akik végignyomták a tutorialt, aztán most mi legyen :)
-
Negritis #19549 budget hunter
nem teljesen face, kell minimális board control amíg van értelme de nagyon faszán működik még rank 10 körül is ha rájösz hogy mikre számíthatsz -
Renegade #19548 igazad van, ez is fontos, na de tudjuk, hogy móka 19-17-ig működő deck-et meg össze raksz 40-ből. -
Negritis #19547 igen, de azért sem rosszak mert mondjuk van 1000 dustod valamiért akkor ad egy utat hogy mit érdemes összerakni (ezt mondjuk sztem pont nem) -
Renegade #19546 ezek a videót fontosak, 20-körül, ahogy meglátsz egy mech maget vagy sámánt, szépen kilépsz, mindenki jól jár, te nem húzód a saját idődet, ő meg kevés xp-t kap, de legalább farmol :) -
Negritis #19545 trump teaching mech shaman
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #19544 jó neked, én bontottam 3 alap paklit, na de mindegy, annyira az elején vagyok, hogy csak 20 port kaptam :) -
Ha nem gyűjteném a lapokat, akkor ez bizony menne a darálóba. De az animációja tényleg az egyik legjobb. -
Zozo0122 #19542 Mit amatőrködtök? Kell nekem is a 3 pack, ezért holnap veszek egy S6-ot. Well played.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lol, a lónak a bal lábát :D Dehogy veszek. Amúgy meg nincs kedvem szenvedni 120 dásztért :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.17. 20:32:13 -
Imádom ezt a Brawlt. -
elso legend lapom, 1x nem hasznaltam kb thx blizzard
-
Negritis #19539 2. legjobb lapanimáció
első a twisting nether -
1Darton1 #19538 Imádom, ahogy megérkezik az asztalra. -
Megérte S6-ot "venni" :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #19536 én nem csináltam meg, mert én se érzem szükségét hogy 3 boosterért bohóckodjak
lentebb írták ugye mer más is belefutott
aztán lehet 1x rászánom magam
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.17. 19:15:48 -
Ohh, vazzzeeee.... -
Negritis #19534 eu szerver vagy usa? mer utóbbi a default -
Ha feltettem, és bejelentkeztem a saját accommal, ezt a practice módot végig kell szenvedni? Nem lehet kihagyni? -
Őszinte leszek, nem sok kedvem van fél órát bohóckodni vele, nincs már annyira égető szükségem a boosterekre, hogy megérje a macerát. -
Nyerj/játssz egy meccset csak akkor kapod! -
Héjj nekem csak 3-at adott! Pedig most léptem be először Androidos cuccról. Mi ez a diszkrimináció?!
-
3 nyitott boosterből esett 2 olyan lap ami még nem volt meg, egy golden Sunfury Protector meg 106 dust.
Neked, ha még droid telón soha nem indítottad el 4 booster esik! Sőt, ha tablatet is emulálsz onnan is +1 booster, ha még nem indítottad el onnan. Ha valakinek, akkor aztán neked főleg megéri végigkínlódni. -
Annyit nekem nem ér 120 dust. -
Elég durván leterheli a gépet az android futtatás. Direkt nem a rendes gépemen csináltam sok vackot le kell szedni ne ezt csesszem tönkre. Laptop on próbálom de az meg lefagy közbe vagy valami baja mindig van. Pedig az is I3 meg 4gb ram. :/ -
Oh, köszi! Lelógott a képről, észre sem vettem ^^ -
Where you see ro.product.brand=generic, change it from generic to samsung. Then insert a new line with exactly the following (click for image):
ro.product.model=SM-G920F -
S6 modell még nincs az emulátorban. Az S5 áll hozzá még a legközelebb, de mókolni is kell a telefon rootjában emiatt - értékeket átírni, hogy a HS-t becsapjuk. Remélem a Blizzard Banhammer nem fog ezért lecsapni! 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.17. 18:04:26 -
Egyébként ezt a 3 pack ot nem csak s6 telefonnal kapjuk meg? Akkor hogy tud ez működni s5 el? -
Bejelentkezéskor válaszd ki az EU szervert. Alapból amerikai van beállítva. Ezért nyitja meg a tutorialt és ezért üres a barátlistád is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.17. 18:00:19 -
Mi a f?????? ^^
Elindult a játék végre, beléptem, erre tutorial és üres a friends listem??? ^^ -
Valaki csinálhatna akkor belőle egy tuturial videót mert én még mindig ezzel szenvedek.. Bár már elkezdte letölteni a HS-t csak 596.1mb nél megállt. Bár érdekes volt mert az ARM nél konkrétan befagyott a gép, de mire vissza kapcsolat meg már tudtam használni az amazon app ot. -
IT területen dolgozok 15+ éve, és kereken 30 éve kockulok, de ezzel elment fél órám akkor is :-D -
Csak sikerült! A 3 pakkból semmi érték nem esett, de legalább gazdagabb lettem egy új epéniszes hátlappal! Már megérte teleszemetelni a gépet mindenféle szennyel! 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.17. 17:38:35 -
Negritis #19517 igen valami hasonló lehet az elv, ezért is kell elfogadni hogy a játék mit képes nyújtani és megéri-e annyit rááldozni az idődből hogy megtérüljön "jóérzés" formájában
nekem jelenleg megtérül a ráfordított idő, de nem is viszem túlzásba
pl sztem a free játékosoknál ha túl sokat tolják az nem feltétlen térül meg (pl napi 8-10 óra grind max arénában jövedelmező de ladderen nem) -
Át tudod dobni privátban hogy melyik zip fájlt szedted le? Amit találtam leírást az abban lévő linkek már nem jók. Leszedtem más honnan az 4.4.4 hez valót de ott mikor ráhúzom a telefonra végig pörög majd a végén kiírja hogy faild. -
Renegade #19515 egyébként valahol érthető a csillámpónik (olyan kezdő játékosok duzzogása, mint én) kiborulása.
Pár játék és az ember ott van 20-ban alap paklival. Aztán ha nincs mondjuk Magic tapasztalata, akkor itt meg is állt a történet. :)
Ha meg az embernek van rutinja, akkor meg kb sétagalopp 17-16-ig, de ugye ez kit érdekel, amikor szét alázza az Arénát, és szinte mindig esik annyi, hogy ha akarja, akkor azonnal mehet újra.
Így végiggondolva nem olyan hülyék a Blizardnál:
Jó játékos vagy és csak lötyögsz: free
csillámpóni vagy és nem érdekel a világ baja: free
jó játékos vagy, de türelmetlen: fizess, túl jó lapok vannak a küldikben, nem akarsz te arra várni
csillámpóni vagy türelmetlen és még hülye is: bár lenne belőled több :) -
Negritis #19514 köszi a szerencsét Zozo :D
a héten már esett egy zöldbőr de itt van a tirion papa :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!