Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dave palával? Van egyáltalán paladin lapod Dave ? 😄 Vagy felaprítod megdarálod mindet azonnal?
mage says hi
sztem a priest jobban járt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Vettem a lapot azért írtam. Nem, nincs ingyen, a goldért időt kell áldozni, és az idő amúgy is megfizethetetlen. 😊 Druida meg mágus eddig is igen erős volt, mágus meg 2 kiegre le lett tudva a mechmage-el 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezért tetszik a sárkányos koncepcióban, hogy manaértékhez képest jó statokkal rendelkező minionokat kapsz. Nyilván nagyon greedy nem lehetsz, de szerintem simán össze lehet hozni új archetípusokat minden clashoz, és végső soron ezt akartuk.
Shep
Könnyen beszél aki palával nyomja 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mert a mágus és a druida aztán marha OP lett a class lapokkal..
Bocsánat, nincs a billentyűzetemen irónia jel, így lemaradt az első hsz-emből.

Ám hacsak nem vettél valós pénzért aranyat akkor ingyen van.

karmacoma:
az 1 manás lény helyett inkább zombicsó, az mindig 2-3.
a spellt meg meglátjuk, én anno a portált is szarnak hittem, így az ilyennel már vigyázok.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.30. 20:35:13

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

dave9004
lottószámokat nem tudod véletlenül?
megváom a pakliépítők majd miket mondanak, utána majd sírok az ingyen lapok miatt és kitörlöm a játékot 😄
Shep
És egy dolgot elfelejtettetek, a facehunter még mindig ott van, amíg az hatékony marad nem fog lassulni a meta, mert mindenkinek reagálnia kell rájuk.

Shep
Aha és visszakapsz egy random valamit, hát köszi. Akkorl ehet jó ha sikerül összerakni egy jó sárkányos paklit de erre most így elsőre nem látok túl nagy esélyt.

Mephike
A ressurect szerintem vállalható lesz a papnál. Leütsz valamit, amiért Te is lényt veszítesz, majd visszahozod 2 manáért. Azért sok eset van, amikor ez nagyon jó megoldás.

Shep
Azt csak hiszed 😊

dave9004
nekem kb mind1 mert meglesz goldból. ennyi. lassul a meta ez a lényeg.
Shep
Amúgy ti marha könnyen tudtok röhögni a másikon, megnézném a képeteket ha a ti kedvenc hősötök is ilyen fos szarokat kapna.

A mana csökkentő legó tűnik meta changernek. Iszonyatosan erősíti a controlt és a mid range-et az agro kárára.

Priest meg akkor erősödött, ha totál megváltoztatja a jelenlegi archetípust. Lényközpontúbb kontrol sárkányokkal.
Shep
Nincs ingyen.

Shep
Amúgy mondom ,hogy a retkes Blizzard a világ legnagyobb Trollja! Ezek után már csak az következik, hogy e két fos lap mellé bekevernek 2 olyan lapot ami meg jó, hogy még azt a szárnyat is meg kelljen venni.

Bocsánat, nem tudtam, hogy menstruálsz is.
Ingyen van nem kell hőbörögni. Minden másra ott a credit card, vagy az uninstal.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Ja viccenk jó volt, ja mégsem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.30. 20:19:54

Nem értelek.
Pirest kapott 1 erős 1 dropot és ha szerencséd van 2 manárét még vissza is hozhatod boardra. <#buck>

Shep
Jó a szart, semmi nem változott, adtak két fos lapot. Az 2/1-es lény egy hulladék, kb annyit ér, mint a shadow izé ami a gvg-vel jött, nem jó sehova. a random visszahozó is mire jó? Semmire, nem fog neked meccset nyerni, néha visszahoz egy jobb lapot de mit veszel ki a mostani pakliból ,hogy ezt berakd helyette, nekem semmi nem jut eszembe. Szóval erről ennyit. Éhes sárkány ér valamit.

dave9004
na?
Shep
Na jó, elmennek a picsába!!!!

Na, amúgy szerintem elég jó lesz most a priest is meg a shaman is, és a palát se kell félteni 😊 Druid lapok annyira nem tetszenek.
dave9004
azt körbejátszod.
ja nem this game... akkor az elején a tempo miatt.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.30. 20:03:19
shaman tetszik 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Legyen több mana 😊 De annyira jó lenne egy választható feltámasztós lap 😊
mer amúgy túl OP
sylvanas - death - ressurrect

dave9004
druid nem vmi jó sztem. priest az jónak tűnik 1-ért 2/3 és 2-ért revive random. ctrl priesterino
Resurrect MIÉRT random? 😞 Miért?
nem véletlen
ez inkább szól arról hogy bemutassák

dave9004
Ragnaros mint Hős 😄DDDDDDDDDDD
MIEEEEEZ az új legend 😄
Shep
Megint módosították, most azt írják ,hogy lehet csak bug 😄

Jah azt láttam...hát a well met sokkal jobb. Amúgy akkora missplayeket tol a gyerek palával...
Shep
Nem lesz. I will serve lesz helyette 😊 Jaina Helloja is eltűnik és helyette I will prevail lesz Na most módosították és lehet csak arénában változik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.30. 19:49:01

Mondjuk rend is mindig vaule volt eddig. Tolhatnának egyet hunter/rouge ellen is, ott kicsit másképp jönne ki. 😄
De lesz 😄 Sőt...Lay on hands lecserélődik az új lapra, az sokkal jobb...jó, hogy lecraftoltam...
Shep
Na nem lesz több Well met!

dave9004
itt azért elég irányított az RNG 😄
Mondtam, hogy Nefarian jó lap lesz, most is extrém value volt... 😄 De mjad meglátjuk élesben...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.30. 19:40:56
dave9004
druidokat sem...:/
Mephike
Úgy nézem a srácok a pap lapokat nem mutatják be, valószínű annyira rosszak lettek, hogy Shep-et nem akarják öngyilkosságba hajszolni 😄

Shaman és pala jó lesz 😊 Na de nézzük mááá a plébános új lapjait !
Hát elég beteg kártyákat hagytak a végére. A 4+1-es sámán kártya is jónak tűnik Lava shockal kombinálva.
dave9004
nézni kell ja. Forsennel együtt nézzük 😄
Mephike
Azért ez sámi elemental beteg lett...

dave9004
SHAMAN 😄 4-ért 3/6 battlecry gain 1-4 attack overload 1
szar esetben is 4/6 4-ért 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.30. 19:30:55
Ki vannak téve valahova az új lapok, vagy ezeket kell nézni ahogy játszanak?
Ramp druid kedveli ezt!
<#hehe>

dave9004
Emperor is kemény. 6-ért 5/5 kör végén minden kézbelévőnek csökkenti a költségét. 1 körig is jó ha kint van.
Nagyon remélem lassul a meta ezzel a kieggel 😄