40521
  • Tinman #19513
    Alapból sokszor ki van kapcsolva a virtualizáció támogatás...
  • qetuol
    biosban nem kell semmit állítani....
  • Tinman #19511
    Nincs talány, a saját szememmel látom mit összeszenved R20-on, meg mennyire simán halad casualban.
  • qetuol
    ott van írva, hogy le kell húzni az ARM translatort. csak letöltöd a ZIP-t és ráhúzod a virtuális telefonodra, újraindít, Amazon appstore isntall, build.prop átállít, telefon restart, hearthtone install, bejelentkez, kész.
    Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.07.17. 16:36:45
  • qetuol
    összvissz fél óra alatt megvolt.
  • dave9004
    én nem kockáztatok :D farmolok tovább
  • Negritis
    bannerben van egy nevek szekció
  • szucsy89
    Sziasztok, irnatok par battle taget? Kaptam egy watch a and learn kuldit, es nincs csak 2 baratom akik viszont mar nem jatszanak. Koszi!
  • Shep
    120 dustért? Hát te tudod :D
  • Renegade
    már megy a genymotion, de még nem az igazi, ha viszont már van létező acc-od, akkor biztos jó :)

Unreadable server response because of an unknown error
  • TBTPumpa
    Már a BIOS-ban is állítanom kellett valamit, hogy a VirtualBox elinduljon!
  • Shep
    Nem ér ennyit, mint amit összeszarakodtok vele :)
  • kabel15
    Jah már haladok, csak azt írja az amazon app re hogy nem kompatibilis az én telefonommal.
  • qetuol
    a virtuális telefont el kell indítani, aztán mintha rendes telefon volna, installálni kell rá a hearthstonet az amazonról (mivel play nincs rajta), szóval először is az amazon app storet kell rátenni. csak pontosan kövesd a leírást...
  • Negritis
    relatív, wotban is van ugye aki azért megy tier5ben kv1el mert az hoz jó cash és nincs premium tankja
    itt is hasonló az "elv", az arany hőst így lehet gyorsan-könnyen megszerezni azoknak akik nem akarnak napi 300 meccset játszani
    és ugyanez igaz a napi 30 győzelemre (100g ugye a napi limit) aki ki akarja farmolni annak rank20on könnyebb mint rank6on

persze van jópár nolife-r aki ott recskázik nem tagadom
  • TBTPumpa
    Most meg a VirtualBox döglik le állandóan. Erről ennyit. Túl szép lett volna...
  • Renegade
    hát azon kívül, hogy bosszantó, ez végül is csak róluk állít bizonyítványt, kb mint amikor én élvezkedtem WOT alacsony tierben maxra húzott OP, kis tankkal. Szívás, meg idegesítő, de ez van (ennyi Dr Boom a világon nincsen) :)
  • kabel15
    leírnád hogy csináltad? Én hozzá rendeltem a telefont nagy nehezen be is jön egy fekete kép oldalt különböző gombokkal de itt elakadtam.
  • Fabio Capello
    csak spammeld egy kicsit, menni fog az. nekem is sikerült, kb. negyed óra volt mindennel.
  • Negritis
    nem is megy el 17ig
    20 2* és instant concede amíg el nem butkja a csillagokat és nem csak mechmagekre igaz ez hanem bárkire aki "farmol"
  • Renegade
    egyébként azt nem értem, hogy a viharban tudnak pl mechmagek fent dekkolni 20-ban? sikeresen lelépdel mondjuk 17-ig, aztán zsinórban visszaverik?
  • qetuol
    nekem sikerült a mutatvány :)
    jelszót innen nézhetsz http://bugmenot.com/view/cloud.genymotion.com
  • TBTPumpa
    De accountot is kell regisztrálni hozzá, anélkül nem enged eszközt hozzárendelni.
    Accountot létrehozni meg nem lehet jelenleg, szóval ugrott a mutatvány: "Unreadable server response because of an unknown error"
  • 1Darton1
    Ha ismered hogyan is működik a casual mode matchmaking rendszere, akkor rögtön választ kapsz erre a talányra. Pont amiatt nem szokás odaküldeni a kezdőket.
  • Tinman #19489
    Az tény, hogy R20-ról nem tudok nyilatkozni közvetlenül, mert hamar lent vagyok R13-12-ön, onnan lépdelek lefelé, ha van időm... most éppen R10****. Amit írtam azt a kezdő srácnál látottak alapján írtam, az elég félelmetes volt. Napokig ott akarta hagyni a játékot, meg kínlódott, hogy mennyire nem megy az R20 neki, aztán végre rávette magát casualra ott a saját szememmel látom, hogy néha olyan kezdőket kap, hogy Turn 1. = coin + ping arcba, meg totál szinergia nélküli lapok.
  • qetuol
    innen szedheted http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Others/Genymotion.shtml
  • Tinman #19487
    Neki max 50 perc a napi quest, hála nekem :-P
  • Negritis
    2 hétig teszteltem rank 20-18at direktbe (napi 10-15 meccs)
    ahogy odaát is írtátok 20-25% a farmoló és van még 5-10% "late starter" az előbbi hatékony deckel tolja a másik pedig vmi jó deckel de ugye most kezdi a szezont vmiért
    ergo a meccsek 60-70% olyanok ellen megy akik vagy bénák vagy kezdők
    ezzel szembe casualen 80% agyhalott farmoló

nem véletlen szoktam azt javasolni hogy ranked alján maradjon az ember kezdőként, viszonylag gyorsan összetudja szedni a napi 30győzelmet a 100 goldhoz és a napi quest is könnyen abszolválható

persze te mondod a casualt, de tudtommal elég régóta nem vagy direktbe az alján hanem amíg jutsz addig mész rankeden
  • Ultimaulti
    A Naxxramas már kész. És az új első szárnya is. Pár lap abból azért segít. Ha már pont ezek miatt nem nagyon tudok paklit venni.
  • Ultimaulti
    Az ő. Én meg én vagyok. :)
  • Ultimaulti
    És, hogy neked eszed ágában nem volt ranked-re menni, a te dolgod. Nem ugrok a kútba, mint ahogyan írtad, s nem követem a tetted. A ranked 17-ig egészen jól játszható. És akkor te is nagy tanító mester vagy. :D
  • Tinman #19482
    Van egy gyakornok srác, aki kb. 3 hete tolja a HS-t, egész jól megy már neki. Casualban sokkal gyorsabban teljesíti napi questeket, mint rankeden. Látom, láttam. R20-on folyamatosan farmerekbe futott, rommá szívatták.
  • Ultimaulti
    Nem mondott hülyeséget. Most rank 17-18-on vagyok, és ma helyre közel 12 játékból mindet nyertem. (mert telefon, és a főnök miatt ki is kellett lépnem). Casual például sokkal rosszabb most.
  • Negritis
    hátha menni fog még később is :D
  • matecsavo
    A genymotion oldal most nem megy, szóval szerintem most nem lehet úgy megoldani.
  • icyshadow
    Ha valakit érdekel:
    3 ingyen classic pakk (Galaxy S6 promó, telefon nélkül)

Forrás:
    Hearthpwn fórum

Nekem két órával ezelőtt még működött.
  • Fuji324
    Szép játszmákat lehet vele összehozni.
  • Zickler
    Teljesen véletlenszerű mindig.
  • qetuol
    ezek a mostani tavern brawl-os deckek előre szerkesztettek, vagy random módon mindig más?
  • Negritis
    a mostani brawl az kb aréna ahogy 5-6 meccs után észrevettem
    jah és nyitottam egy zöldbőrt :D persze megvan már szal az is kuka :D