Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Ja igen látom, hogy majdnem mindent ki/be lehet kapcsolni. A Hearthstone tracker az fos?
Ezt. Minden más funkciót kapcsolj ki 😊
Devv
Nekem sima statisztika kell majd, melyik hőssel mennyit, hány győzelem/vereség kb. ennyi. A sok töltelék nem kell. Arra mit ajánlotok?
Hát...Hearthstone Deck Tracker 😄 Én errű.
Devv
Nah vagyok én is...
Az új lapokat még emésztem, de jónak tűnnek.

Kérdés: melyik trackerről beszéltek ti? A HS trackerről vagy a deck trackerről?
jah emléxem volt valami, mondjuk általába sikerült az embereknek
leginkább azok szívtak akik amikor kijött akkor "mentek rá" mert ott rengeteg anomália volt hirtelen

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Hát nem egészen, voltak akik rendes pénzért vették és hosszú hetekig, vagy hónapokig nem jutottak hozzá a tartalomhoz, őket kárpótolták is valamivel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jah, azért vetted ki te is mert túlértékelt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Naxnál aki goldért vagy adott héten adott szárnyat vette "csak" az szívott 😄
ha megvetted "előre" (én a 2. szárnnyál mondtam hogy nem fogok többet szívni 😄) annál nem volt gond

amúgy vicces hogy 4-5 hónapig marad a content de a "tömeg" (és én is) fél órát nem bír várni amint kijön kell-kell-kell 😄
kicsit eszembe jut ilyenkor a Jurassic Park ha érti valaki amit mondok 😄

Remélem, hogy legalább az előrendelőkkel nem szarakodnak. Szépen előző nap már be kell lőni, hogy utána zökkenőmentes legyen minden.
Shep
Engem leginkább az izgat a kieggel kapcsolatban ,hogy mennyi ideig nem lehet majd megvásárolni a szárnyakat és mennyi időre fog leállni a szerver? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nax is out!

Shep
1. options.
2. én nem találtam meg
3. import from game
Én amúgy nem használom játék közben, mert zavaró, csak akkor ha tök új paklit próbálok, hogy tudjam mi is van benne 😊

Shep
Igen, és nem azért, mert a drake kerül majd a helyére 😊 Enyémben sincsen egy ideje amúgy.

Pár kezdő kérdés a trackerhez:
1, Hol tudom kilőni azt, hogy mutassa a köridőt?
2, Be lehet állítani valahogy, hogy oldalt a decknél ne lássam hogy mit fogok húzni mielőtt még feljönne a lap? Mert amint az én köröm van már villog is amit húzni fogok, még mielőtt az animáció a kezembe tenné és meglátnám. Így elveszi a topdeck fílinget 😄
3, Lehet a játékból decket exportálni? A játékban akarom összerakni a deckeket és utána azt kitenni a Trackerbe, nem fordítva, mert így kényelmesebb, mert a játékban csak azokat mutatja, amik meg is vannak.
amúgy ahogy néztem egy csomó mostani priestből "kiesett" a blademaster 😄
de várjunk 2-3 hetet és kialakul 😄

Shep
Elképzelni el lehet csak míg a tw drake lap nélkül, vagy kevés lappal egy semmi addig a blademaster akkor is jó, mert tudsz rajta gyógyítani, ráadásul 3 drop. Tehát az a gond ,hogy nem nagyon tűnik életképesnek jelenleg egy sárkányos priest. Ha control lenne a meta akkor igen, de mivel ...

Shep
Többnyire hiába 😊

amaz úgyis mákol 😄
mondjuk Ő az aki versenyeken leginkább bízik a papban

Amúgy ha tippelnem kéne, akkor szerintem úgy lesznek a szárnyak, mintha egyre mélyebbre mennénk a hegybe és akkor a törpök az elsőben Grim Patron stb. legendként Rend Blackhand vagy az Emperor és class challengeként Warrior és Rogue, azoknak ugyanis van törp lapja 😄 De csak egy tipp.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.30. 21:33:51
Shade kifejezetten jó lap 😄
dave9004
nem mintha az echoing ooze meg a shade olyan ordenáré epic lenne 😄
Blackrock Mountain is out ! <#idiota> Na nézzük, mit hozunk ki ezekből 😄 Amúgy észrevettétek, hogy nem érkezett epic lap? 😮

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.30. 21:25:17
dave9004
am én simán el tudok képzelni amolyan dragonos priestet twilight drake-el blademaster helyett.
sámánt meg kb így: unbound elemental, 4. kör fireguard. lehet egy 3/5 és egy min 4/6 az asztalon trade előtt 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.30. 21:25:12
Shep
Zetalot, priestet illetően ő az aki tudja miről beszél, meg még Amaz. Mondjuk Trump review-ra kíváncsi leszek.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.30. 21:23:16

sitisgaming asszem, de youtube-ja tuti az
ha valaki megtalálja majd a videót linkelje nyugodtan én leiratkoztam róla 😄

mi madinak a streamje ?😊
Amúgy a sámán kártya olyan mintha meghallgatták volna imáimat. Végre nem valami 3 életes szír-szar, hanem egy erős minion rendes testtel. Kicsit sajnálom, hogy egyik nagy sárkány sincs meg a classicból, mert tennék egy próbát Mayagosal vagy Yseraval.
jah bocs én kérek elnézést
Túlértékelt!

dave9004
sztem Tinmant várja
madi amaz v trump? 😄
madinak még ezt az értékelését megnézem sztem aztán hagyom is a picsbe a srácot 😄

Shep
Amúgy meg majd a mester megmondja mi lesz ezen lapok sorsa 😊

Shep
Főleg ha túlhuzatnak vele 😊 Meg mondjuk 2-ért egy 1 drop elég jó value 😄 Persze nagyon jó lap, csak mire használni tudnád a mechmage, a hunter és még a druida is 2x is megölt. Arénában jó lesz de ott meg miért is akarnék priesttel játszani? Rankeden nem tudok most olyan lapot amit kivennék azért, hogy ezt belerakjam.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.30. 20:57:24

Mephike
Egy Northshire cleric is teljesen jó 2 manáért a késői játékban. Szóval én simán boldog lennék, ha ilyen erősségű lapot kapott volna a hunti.

Na mingyá összedobok nektek valami szépségeset 😊
dave9004
ujraélesztel egy cultistot, v 4/7-ben a blademastert 2-ért már megéri sztem.
Mephike
Közeben utánaolvastam. De még így is bőven rendben van ha a mostani lapokat nézem a priest deckekben.

dave9004
annyiban random, h ami addig a játékban meghalt, azokból választ.
dave9004
inner chromaggus aztán 7. körben ancient of lore 4 lappal 😄😄😄 m exciting.
Mephike
Ütök egy 5/5 lénnyel, Lotheb, bármi, meghal, leüti/lesebzi az ellenfél lényét, majd 2 manáért visszakapom. Ebben nincs random. 2 manát megér. Jobb mint a hunti lapok, amik akkor működnek ha üres a kezed...

dave9004
minden lap a kézben -1 mana 😄
tehát akkor jó esetben 7 mana FoN+Roar 😄
Emperor Thaurissan, Chromaggus, Blackwing Technician/Corruptor nagyon jónak tűnik control paklikba. Pala meg mind a két új lappal nevez, ahogy a Sámán és a Rouge is.
Soulpirestre gondoltam.
Ez inkább 2 aréna lap.
Korrekt 1es drop ami op is lehet szerencsével.
A másik pedig legrosszabb esetben visszahoz 1 manás miniont, de mivel pirestet nem azzal pakolja tele az ember így inkább 2-3-4 manásat. Úgy viszont op.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Ezt írtam én is 😊

Shep
Na de egyébként tényleg nem értem miért nem tudnak ezek egységesen jó lapokat adni mindenkinek, miért kell ez a bohóckodás? UNINSTALLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dave9004
nincs egy pala lapom se 😄 ha lehetne még a basiceket is betörném
A mechmage miatt legalább még 2 kiegig csönd van a magenek 😄
Annyi különbséggel, hogy ezt mid-late gameben is ki lehet játszani(Persze priestnél ott van a Soulpriest faktor).
Shep
Akkor kevertem valakivel 😊

Shep
Hát én nem nagyon látom azt a hú de jó sárkányos priest paklit ami jobb lenne a mostani control paklitól.