Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy ha tényleg olyan streakek lennének amikre hivatkozol akkor simán el kéne jutnod rank5re 😄 főleg hogy elvileg 50% feletti a winrated

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
😄
Shep
9-5

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem biztos, mert nem nehéz a dolog
igazából azt kell kiszámolni hogy mi az esélye annak hogy a nem jönnek a sárkányok mert azt könnyebb 😄
kb annyi hogy 1 - (30-x alatt a 4)/(30 alatt a 4) * (26-x / 26) * (25-x / 25) ...
ahány lapig akarod nézni, de lehet nem jól néztem

amúgy tuti hogy van rá vmi konkrét formula, de valszám rég volt 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.01. 15:18:02

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

de hány meccset mentél már bazz? 😄 mert a 64% jó csak ha 4/7 akkor sokat nem ér 😄
amúgy én eleve 18ról indulok 😄
mondjuk sztem ebben a hónapban nem leszek túl aktív 😄

Hagyd csak, úgy is lesz előbb-utóbb. 😄
Shep
Maradt még valami egyáltalán ami nem az? 😊 Amúgy ma 64% és mégis 18-n rohadok mert a streak csak 1x jött össze.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

overrated ! 😄

Shep
Nem tudom csak láttam ,hogy még 4-en áll.

estére szokta elérni, nem? 😄

Shep
Xixo még nem legend, te jó ég, mi történt? 😄

ha nagyon akarod csinálok rá formulát neked (de nincs sok kedvem hozzá 😄)

Viszont nekik van a legjobb early game-ük egy seggnehéz paklihoz.
dave9004
sámánba nem fognak kelleni a sárkányok. meglesznek nélküle is. lava shockkal sok manát lehet felszabadítani
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.01. 14:19:21
Sámánnal is az a baj, hogy a destroyer miatt nem éri meg Hungry dragon/Twilight Drake, viszont az lenne a lényeg, hogy Fire Elemental helyett Corruptor legyen, és így több late game fér bele egy kiegyensúlyozott pakliba. Viszont akkor kell Volcanic Drake az Azur Drakek mellé, ami nem tűnik egy jó contsructed lapnak.
Shep
Én is pont ezt néztem ,hogy az 5 drop csúnyán megugrik egy sárkányos pakliban.

Amúgy arra láttatok már valahol számítást, hogy x sárkánnyal a deckbe mennyi esélyünk lesz, hogy turn 3-on vagy 5-ön a kezünkben legyen legalább 1?

Próbálok összedobni sárkányos paklikat, de az a baj, hogy kb 4-5 sárkányt rak bele szívesen az ember(Azur Drake+2 legend), viszont az lehet nem lesz elég a Technician+corruptor mechanikához. Paladinnál már jobb a helyzet a 2 classdragon miatt, ott viszont pont túlságosan megszalad az 5 drop.
qetuol
na megvan 2 szárnyra az arany, 3 to go ^^

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Pont erről beszélt a gyerek abban a videoban 😊

dave9004
fura mert ha átváltok priestre ugye akkor csak priestet kapok meg fatigue mage-t. visszaváltok druidra v másra, csak huntert ad. és ezek 4-5 meccsek zsinórban, nem 1-2
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.01. 13:05:01
Tegnap este toltam barátnőm accján a 40 spell-1es questet. Mage pakli 3 lénnyel(Két Mana féreg meg egy Kin Tor Mage) a többi spell. Mechmage-et úgy vertem, hogy nem sérültem. 😄 😄 Sztem többször nem fogok így húzni ebben a játékban.
Devv
Jöhet a hó eleji halál! <#idiota>
a questem nem tudom megnézni mert timoutol 😄

asszem blackrock is out 😄

elobujtak a fostegelyek 😄
Rakot a rakra!
dave9004
na akkor elő a faceclassgyilkos priestet
nyilván irl nem 😄 úgy nehéz csocsózni 😛
de ingame a haverjaim inkább sc2 v d3 esetleg wow 😄 úgy meg nem könnyű spectatelni

dave9004
Bane of Doomot javították végre és bmilyen démon eshet végre. itt egy kis számolás redditről:
Let's compute the roughly expected value of Bane of Doom now.

Blood Imp (Value 1 mana)

Succubus (Value approx 3 mana)

Voidwalker (Value 1 mana)

Dread Infernal (Value approx 6 mana)

Flame Imp (Value approx 2 mana)

Floating Watcher (Value 5 mana)

Voidcaller (Value 4 mana)

Doomguard (Value approx 7 mana?)

Felguard (Value 4 mana)

Misstress of Pain (Value 2 mana)

Void Terror (Value approx 3 mana)

Pit Lord (Value approx 5 mana)

Illidan (Value 6 mana)

Jaraxxus (Value 9 mana?)

Malganis (Value 9 mana)

Imp Gang Boss (Value 3 mana)

This gives an expected value of about 4.4 mana when the effect procs. Pre-change the expected value is about 2.8. So this is a huuge buff. I'd say this card is highly playable now. Before the deal 2 damage budget was 2.2 mana (way overcosted) and now it is 0.6 mana (way undercosted).
dave9004
én még sose.
foxpal
Valaki vett mar g2a-n tobb booster dekket? Olcsobbra jon ki?

dave9004
áh még időben concede és next game.
dave9004
nekem jó mert belező a friendlisten van 😄 nála könnyű lesz hozni
Ez vagyok én, nálam nem nagyon van átlagos játék. Vagy nagyon jól megy, vagy idegroncs vagyok és bénázok 😄 Ezenkívúl vagy óriási makkerkodásaim vannak, vagy az ellenfél topdeckel minden körben 😄
ugy erezted te vagy az asz? 😊
Nincs is jobb erzes mikor igy jonnek a lapok. Aztan jon az a resz mikor az ellennek jon ossze minden, es csapkodsz 😊
dave9004
most du. volt egy olyanom druiddal ellene, hogy:
pass, 2. kör coin inner belcher, 3. kör inner belcher, 4. körrel swipeal board clear. concede 😄

éjjel: 4. kör: violetta tanárnő, coin innervate innervate druid of the claw. 8. körre ez is vége lett 😄
Ami meg ennel is fontosabb: i will hunt you down!
Shep
Na jó lesz ez, az olajos rugót megint vertem, lehet betaláltam most ebbe a pakliba, mert igazából csak a facehunter volt akivel szenvedtem ,de hát azzal ugye ki nem? 😊

dave9004
hát kell hozzá a skill 😄
előtte practice módban gyakorold, hogy az ellenfél hősére kattingass. ne mellé, főleg ne alá.
Shep
De, de egy hulladék, nem bírok játszani vele.

Mar most kivagy akadva?
Arra nem gondoltal, hogy kiprobald a huntert? 😊
Shep
A facehunteres rohadt világot már neki!

En is ugy varom 😊 fegin death hunterrel kezdek csak, hogy legyen valami furcsasag .
Shep
Mindjárt új szezon, úgy izgulok, megint jöhet a kínlódás 18-19-en 😄

Nos, akkor ezt a korai áprilisi tréfát benyeltem 😊

Dehogy igaz 😊
Forever alone tolod? 😄
Devv
Dragon Consort nagyon tetszik! 😊
Ezt ki merte innen próbálni valaki?
Baromi nagy a kísértés, de félek, nehogy valami bünti járjon érte utólag 😄

ha vannak barátaid 😄
de ugye barátai csak a gyengéknek vannak 😄

De ez teljesen jó, eldobok minden más questet 😄
kétlem, nem érdekük