Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random, de remélem nem olyan ritka mint a total dominance...
mármint mindennap vagy olyan random mint a 7win ?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amúgy a free pack for spectating napi quest lesz! Well played Blizz, ezt jól csinálták!😊
nyitottam 2 gvg packot 😄
iron jugger + bolvar 😄

háát egyik se segít semmiben 😄
cserébe közbe nézem hogy van 3.3k dustom 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.31. 22:26:42

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

nap tanulsága : ragnaros kijön a stealthből mikor elnyomja az abilityjét

TBTPumpa
Áprilisi hátlap:

Az adathalászok egy ilyen hátlapot is találtak a jelenlegi patch-ben:

Minden infó az új patchről és a kiegészítőről.
Spoileres tartalom!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.31. 21:52:05

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

rankedon tolja vki handlockal? 😄
priest/lock 5W a küldim és constructedra nem mertem vinni a deckem, de casualon meg 5/5 😄

vársz 2 napot felmész reddit/hearthpwn... oldalra és fent lesz a deck amivel kb 3. tryra megvan simán minden boss
ha ennyire zavar ...

sztem nem rossz néha a kis pve móka, amíg ésszel van skálázva

dave9004
szenvedés volt a kártyák megszerzése? 😄 áhhá ok
Még egy adventure? A nax épp elég szenvedés volt, vhogy nem értékeltem az op erővel rendelkező botok elleni játékot szerintem nem jó ötlet egy pvp re épülő játékban erőltetni egyszerűen nem tud érdekelni a bot, ilyenkor megintcsak jó döntés volt a pihentetés
dave9004
ja én csak éjszakás vok 😄
asszem befagyott a meccsem 😄
rányomtam hogy end turn erre én nyomom hogy "so many possibilities " 😄

Devv
😞 Sokat éjszakázol!
dave9004
no online playing friends és én 1 óra mulva lépek melozni BibleThump
Devv
Légyszi írjátok meg ha sikerül (melóba vagyok)!
dave9004
meg kéne nézni a spectate-es pack begyűjthető-e már.
(ha spectatelsz egy barátodat aki nyer, akkor kapsz egy packot)
Devv
Jááj a ninjás jobb lett volna! 😞
Ello - ello
Meg egy új hátlap, gondolom ez lesz a köv. a ninjás meg vmi más. De ez úgy néz ki, mintha egy cukrász csinálta volna 12 óra mechmagezés után egyhuzamban 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.31. 20:04:26
Van új peccs.
Amig nincsenek kiprobalva a lapok, addig csak talalgatni lehet 😊
Zickler
Pacsi

Battletag: Muhee#2716

Szép volt, grat 😊
Berugdostam a célba az öreg palát végre, druid volt a főellenfél izzadtam is rendesen. Volt ma is mélypont 1 5* rugó utána yoloragos priest buktam is 4 et vissza , de végree megvan 😄

Shep
Ezután meg még inkább lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
mondjuk mintha most nem lenne 20+ dmg-es róg kombó kézből 😄
Maget meg se említem, tuti lesz magehez jó pakli vele.
dave9004
ice block ice barrier. mage is rendben lesz vele.
Működik. Én viszont azzal a lapban újfajta warriorban gondolkodom, Ragnára kell pakolni szépen a páncélt 😊
dave9004
rage quitet random után nyomok maximum de ritka azért h én kinyomok játékot emiatt.
Ragnaros a hősöd akkor alexxel felugrik 15-re Ben Brode írta twitteren kérdésre.
Shep
Mondtam már tegnap is ,hogy nincsen ingyen, az idő amiért valaki farmol megfizethetetlen, másrészről meg majd te se nyomjál rage quitet ha benyomja a kombót a druid, vagy a róg, mert ők fogják a legnagyobbat kaszánli vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Amúgy az működik, hogy lenyomod a Ragára cserélős lényt majd mikor lekapták és teszem azt túléled nyomsz magadra alexát, vagy hiába nyomsz 8 hp-d marad?

dave9004
de ez az előre sírás azért mégiscsak túlzás nem? ráadásul egy ingyen kontenttől. tehát nem zár ki belőle téged mert te nem akarsz pénzt költeni rá 😄
Amúgy ami nekem először eszembe jutott az Jaraxus+hp. Nála éreztem, hogy jó a balance, mert nem tudja 1 körben ellőni a fegyó+heal+6/6 mókát. És ugye ő bőven megteheti, hogy gyűjtögeti a kezét emperor előtt.
Én nem kiáltok nerfért, kifejezetten örülök egy ilyen agron kívül mindenhová beillő lapnak, de általában pont a kombópaklik rendelkeznek nagyon jó laphúzó lehetőségekkel, így jó eséllyel ők nyerik majd ki a legtöbbet ebből a lapból. Persze sokan veszítenek majd meccset azért, mert kapzsin várják a Turn 6-ot, kihagyva egy csomó optimális playt, aztán meg már nem tudnak visszajönni. Ilyen MCT is az arénában. Értő kezekben ez halálos lap lesz, és lesz pár csúnya kombó a segítségével. pl. Alextrassa+charge+inner rage. A kombó warrior eddig is ki tudta húzni, amíg összegyűjtötte a Wargen + 3-4 lapos kombót.
Shep
Hát szerintem akármi is van a kezedben a -1 mana mindre bőven OP. Ettől már csak az lenne durvább ha a - manákat meg megkapnád 😊 Mikor majd a handlock kipakloja neked a kezét 1 kör alatt, vagy a druida megcsinálja a kombót a 7. körben akkor lesz majd nemulass 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.31. 17:12:27

dave9004
Flamewaker Flavor szövege: Flamewakers HATE being confused for Flamewalkers. They just wake up fire, they don’t walk on it. Walking on fire is CRAZY.
dave9004
mindig lesz valaki akinek nem tetszik vmi, meg már megjelenés előtt nerfért kiált. Troggzort milyen magaslatokba emelték, hogy aztán kb sehol se játszák 😄
hozzá kell tenni emperorhoz is, hogy ha normális kombót akarsz "jóárasítani" 6. körben ott kellenek lenniük a kezedbe. tehát v elölöd az időt laphúzogatással, közben nem sok értelmeset játszol ki. Bonyolult lesz 6. körig meccsben maradni egy temposabb mid meccsben h aztán kinyerjék az energiát.
De azzal lassabb lesz szerintem. Mármint a Flamewalker és az Emperor egy teljes turn 3-turn 6 play, mert egyikre se hat a warper(és nem proccolják a Blastmage-et). Szívesebben látok Flamewalkert 3. körben mint Sheddert, vagy Annoy- Gnome-Chugger-Chugger line-t. Semmi bajom nem lesz a Mage-el ha ultra aggroból átmegy midrange-control irányba. Lesz még egy erős control pakli így a sajátoddal is lehetsz greedybb, mert 1-el kevesebb rák lesz a metában.
Devv
Légyszi segítsetek, nem tudom, hogy a hs trackerben hogy kell létrehozni a paklit. Ott van a 9 slot és ennyi, nincs ott semmi további opció. Pedig korábban már felraktam és sikerült. :S
Köszi!
Shep
Mondom ,hogy erősebb lesz majd. Az új priest paklim elég jó a streakemet egy mech rogue ölte meg, akinek olyan gyönyörűen összejött minden ahogy az meg van írva. Feljött neki egyből a szamuráj, aki természetesen a legerősebb lényére nyomta a tápot, hiába szedtem utána le, majd mikor már lapja sem volt pont azokat topdeckelte amik kellettek neki. Igaz utána visszaadta a gép, mert egy hunter viszont 3-4 körig nem kapta meg a skill kommandját, vesztére. 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.31. 16:47:35

Én meg öszedobtam egy mechmaget, mert mage questem volt és 5/5 win lett...és az a baj, hogy az új mage lapot a Flamewakert nyugodtan be lehet tenni valami helyére a mechmage deckbe, meg az emperort is és még erősebb lesz mindkettőtől...
Shep
Nézegetem a trackert és nagyon durva a különbség a coin és coin nélküli győzelmek %-a között. coin nélkül csak 52%, coinnal meg 63%. Na de ami még érdekesebb az az ,hogy a meccseknek csak a 38%-ban kaptam coint. Na ennyit az rng-ről.

Shep
Már ez is? A francba 😄

overrated! 😄

Shep
Inner fire warrior pakli megvan már? 😄

akkor meg csitt mer csatt a lapok miatt 😄

Shep
Mert az is 😄DDDDDDD

Shep
Az a housecup volt.