40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Szerintem kettesével jönnek majd. -
1Darton1 #19792 De akkor jössz te, és jól megmondod nekik, hogy mit szeressenek csinálni. Neked gondolom egy égő csipkebokor súgta meg, hogy mi a helyes. -
1Darton1 #19791 A mostani brawl is éppen ezért remek. Ha valamilyen lassabb, gondolkodósabb játékmenetre vágyok, akkor van bőven választásom máshol. -
Az embereknek arra van szükségük ,hogy valaki összerakja helyettük a paklit amivel aztán lehet pár kör alatt nyerni ,vagy esetleg kézből OTK-zni, mindezt úgy, hogy a lehető legkevesebb gondolkodást igényelje, mert 2015. -
1Darton1 #19789 Az eddigi lapok főleg contol vs control csatákban lesznek jók, meg egy-két class midrange távon erősödik. Az aggro/midrange shamant tuti kipróbálom majd, de a mostani hasonló paklik is legalább olyan erősnek tűnnek. Úgyhogy én még várok azokra a lapokra, amik jelentősebb változást tudnak okozni. Persze nekem az se baj, ha nem történik ilyesmi, az is elég, ha néhány lappal színesednek a jelenlegi deckek. -
Nirz #19788 ha egy magic klón lett volna talán el is tűnt volna a süllyesztőbe egy jó interface, gyors élvezetes játékmenet erre van szüksége az embereknek, nem félórás órás fatigue harc, vagy vmi ancient alapú interface mint a magic online vagy hex stb -
Negritis #19787 persze, ezért sem lehet elintézni se azzal amit én mondok se azzal amit te
valahol félúton van a dolog egyébként -
Negritis #19786 csak akkor magicnek hívnák a játékot és nem pörögne ennyire és kevesebb "highlight" lenne stb
ez a játék erre van felépítve, és kész el kell fogadni a tömegnek bejön
de pl az nekem se igazán tetszik hogy most már bárki tolhat bármilyen spell-t de ez van ha betelik a kulacs akkor dobom a játékot és . -
hidd el valszeg az ilyen lapoknak a nagyja túl lassú lesz a metához.
kinek lesz ideje lapokat huzogatni hero powerből 8. körben, ha 4. körben 4 totemem lesz, meg egy 4-ért 8/8 -
Zozo0122 #19784 2 új lap !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
És a végén úgyis neki lenne igaza, mert 2015 :D -
Zozo0122 #19782 Ez egy nagyon fárasztó vita lenne. -
Nirz #19781 kb meg aggro mindig létezne,a gyorsabb mindig aggro a kapzsibb pedig control módon játszik ennyi -
Mindkettő. Amúgy meg a Blizz igen is hibás, mert ha akarnák lehetne kevesebb random, meg kevesebb agro és kulturáltabb játék ,csak az nekik nem buli. Viszont 2015 :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.23. 16:18:38 -
Negritis #19779 kérdés ki a hibás azért hogy egy késsel leszúrnak valakit? a kés feltalálója a gyártója vagy aki szúr?
és a gyártó a hibás hogy túl hegyes/éles a kés, ha ezzel leszúrnak valakit?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.23. 16:07:57 -
Negritis #19778 priest lopott kapokat, nem? :D -
Zozo0122 #19777 A fantasztikus Xixo neve egyedül elég ahhoz, hogy a ráktenger rákóceánná változzon és mind megfulladjunk az első 1 héten minden szezon elején. Nemhogy elmenne codozni :D -
Az a lap teljesen meg fogja ölni a játékot, de mondom a Blizz szerint ez vicces és abban igazuk van ,hogy ha haverral nyomjátok tényleg az, jót röhögtök rajta,de rankeden ,vagy kazurában nóném emberek ellen a random miatt kikapni nem mókás. -
Zozo0122 #19775 Tényleg? Ki csinálja a lapokat? Minden rájuk vezethető vissza, ugyanis:
1, Bármikor berakhatnak full aggroellenes lapokat amivel ellehetetlenítik a turn 4-6 killeket.
2, Ők nerfelnek/buffolnak akkor és azt amit akarnak.
Az tény, hogy nem teszik, mert gyávák elveszíteni egy jelentősebb fullgyökér részt a játékosokból. Emiatt nem hibáztathatjuk őket, ez üzlet.
Második legnagyobb tényező mindebben a streamerek, ugyanis a csorda utánuk megy, némelyik nagyobb név miatt már csak azért is játszottak a deckek, mert adott személy találta ki. Nem feltétlenül top tier a deck, de a neve miatt sokan játsszák, így a másik fele próbál ellene alkalmazkodni, így ebbe az irányba torzul a meta.
-
Mondjuk az teny hogy mar tul sok a random tenyezo. Mondjuk engem nem is a knife juggler fele randomitas zavar. Inkabb az hogy mas castok lapjait tudod hasznalni. Eddig a mage lopott lapokat az meg elmegy. De ez a vegtelen spell huzkodas mar kicsit vicc kategoria. Eddig aki ertelmes jatekos volt megprobalt korbe jatszani lapokat. De most mit jatszon korbe ha majd hunter 10. kor pyroblast -
Negritis #19773 rohadtul nem a fejlesztőkön múlik a meta továbbra sem (max abban hogy nem "mernek" időben belenyúlni a lapokba ami az előnye lehetne a játéknak, de ez a "blizzway" sajnos)
-
Zozo0122 #19772 Csak rá kell nézni a tagra aki tegnap bejelentette a kieget, és egyből megérted miért ilyen a meta. Beszélni nem tud, de még nevetni sem, helyette valami furcsa nyekergést hallatott minden alkalommal mikor felzúgott a tömeg. Beteg amúgy az a figura? Mert akkor nem szóltam. -
Na az nem lesz, vagy max olyan "hatékony" formában, mint a bárány. A blizznél jól látható az aggro folyamatosan szinten tartása, a minél több random effekt mellet, mert szerintük ez a poén és így vicces a játék. Egy dolgot felejtenek el ,hogy egy játék akkor jó, ha mindkét fél élvezi, itt pedig ez egyre kevésbé van így a sok tőled teljesen független tényező miatt. -
Szerintem kar meg az ero rangsorrol beszelni. Azr mondtak 120 kartya jon. Jelenleg megmutattak 9-10db ot. Lehet lesz olyan leny ami teruleti sebzest okoz es megoli az aggrot. Barmi lehet meg. -
Nirz #19769 az a warrior meg a hunter a mindig op -
Negritis #19768 "mindig" nagyon nincs ez így :D
gvg kieg előtt kb halott volt a mage azóta jól el van és talán a legtöbb különböző típusú decket tudhat magáénak, de h op lenne az túlzás -
Ja, megint lesz balansz rendesen. -
minidg a mage az op :(
azért se játszok vele :D -
Zozo0122 #19765 Mage, egyértelműen, a világoskék az ő színe. Amúgy tegnap Trump tolta vele, volt 2 az előre elkészített mage deckben amivel bemutatót tartottak. -
Hát elég egyértelmű, mage, de amúgy tegnap már a "versenyen" is volt. -
ez a színéből ítélve class only lesz? melyiké vajon? -
Zozo0122 #19762 Tipp: szerintem Aug 12-13. körül várható a kiegészítő, farmoljon mindenki :) A hivatalos honlapon a maival együtt még 19 lapnak van hely kitéve, ami még nem fordult át, minden nap kihoznak egy újat. Így 10-én lesz vége, ha pedig 11.-én megmutatják az összes többit, akkor könnyen lehet, hogy 12.-én már játszhatunk is, vagy max pár nappal később. Valszeg amcsi szerveren egy nappal előbb megnyitják, nálunk picivel később. -
sztem az a 3 pack az meglesz most is -
pont ugyanez volt a tervem. Nem kell hülyére farmolnom magam, elég lesz 1000-1500g arénára aztán forgatom ha jönnek a winek + questek... kösz blizzard... kösz... Ez az előrendeléshez meg inkább nem is mondok semmit. Mondjuk talán jófejek lesznek, és kap mindenki 3 free packot mint gvg-nél. Bár kétlem. -
Ez nekem valahogy kimaradt. De végre lesz értelme arénázni. -
csoszi87 #19758 Az még szuper lesz, ha random packot kapok arénából.
Épp azon gondolkodtam nem veszek packot aranyért, hanem arénázok hátha megjön megint a kedvem a játékhoz...
-
"Beginning with the launch of The Grand Tournament, the Arena will no longer award players only Goblins vs Gnomes card packs. Instead, players will have a chance to receive a Grand Tournament card pack, Goblins vs Gnomes card pack, or a Classic card pack whenever a pack is awarded. " -
Zozo0122 #19756 A házigazda szava :D Blizzard: BRM lassítani fogja a metát. Kösz. -
Blizzard, meg én is. De az hiszem egyértelmű kinek a szava ér többet :D -
karmacoma #19754 Ha a sámán visszatér, akkor én is. :D
Amúgy az eddig látott dolgok elég izgalmasak, de többsége lassúnak tűnik, ha ugyan az a meta mint 1,5 hónapja. Pl a Poisoned blade jónak tűnik, de sok mana és idő mire használható lesz. Szurkolok Blizznek, hogy jó kieget dobjanak össze.