Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na még a classok vannak de azt majd csak "holnap". Elég komolytalan volt mindhárom normalon, heroicon meg nem érdekel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Már kész is van, jöhetnek a class challengek meg a heroic 😊
sadface

Nem tudom mit szívott a blizz amikor ezt kitalálták... de mééég! <#banplz>

I decide when I'm done.

Devv
Na én majd holnap (vagyis ma) csinálom meg a szárnyat. Nektek jó játékot!
Devv
Spectate-s questet le is tudtam. 😊
Shep
Ja, hogy nem ott kell. OK én voltam a hülye.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
Ugye nem a Shopon keresztül próbálod megvenni?

Battletag: Muhee#2716

Shep
Jó hát erről ennyit, nem írja a goldért vásárlás lehetőségét.

sadface
EZ.... <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I decide when I'm done.

Shep
Hát nekem nem, nála még mindig pre.

sadface
brm out

I decide when I'm done.

Shep
A facehunter halála 😄

Egy druidnak végtelen mennyiségű FoN-je van, de kézben minimum kettő, Savage Roar pedig mindig topdeckből jön 😊 Egyébként nálam is szinte minden esetben indokolatlanul hamar jönnek kézbe, de sose baj 😄
Shep
DE várjál, azt mondja csak egy FoN-je van. Amúgy én a priestnek szurkoltam 😊

sadface
Pont ma csináltam, freeze magel feugen+stalagg+dupli comboval kb 30 try után 😄

I decide when I'm done.

Devv
Ne tetézd! <#nevetes2>
FoN+SR+Inn+SR ? <#idiota> - The light shall burn you!
Az nekem egész hamar sikerült, hamar rájöttem, hogy itt fatigueig fogunk menni, utána szépen duplicateltem a healbotjaimat, és elégettem minden lapját 😊
Devv
Szegény Shep az előbb benézett hozzám, priest(!) ellen mentem duduval, a többit tudjátok... <#banplz>
Devv
Sapphiron heroicnál azt mondtam felkötöm magam...
Én megcsináltam a Naxxot heroicon magamtól, kb. 3 hónap játék után...hát volt 1-2 boss akinél volt vagy 15 nekifutás 😄
sadface
én is néztem őket, főleg a második "Only legendary" figura nagyon durva. Naxxon is szenvedek, ez szerintem felejtős.😄 csak olyanok próbálkozzanak vele akiknek végtelen türelmük van. <#fogmosas>

I decide when I'm done.

Jah hogy Belező egyből streameli is 😊 Én nem fogom nézni, Amazba belenéztem, de magamtól szeretném megcsinálni a heroicot, de nyilván ez is majd kb. Google hátlap lesz, de én tudni fogom ,hogy egyedül csináltam 😊
Jó lenne, ha éjfélkor kapásból rámehetne a nép 😄
Devv
<#eljen>
Én is most a palát(57) meg a dudut(47) húzom.
sadface
"A folyam élő, ismétlem a folyam élő. Lesz némi aréna, éjféltől brm utána megint aréna. Nincs cső 360 égesd fagóta mittudomén ilyenek.
http://www.twitch.tv/belezogep " via tsapi

legközelebb talán 56 perc múlva :p

I decide when I'm done.

Pár napja lett meg, level 58 paladinnyó vagyok 😛 Meg druiddal vagyok még 58, többivel még egyelőre a class lapok jönnek goldenben.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.02. 23:04:31
Shep
Hát ez kész. Nem tudok mit mondani, hihetetlen az egész.

Devv
Persze Zozokám 2 hónappal később kezdted, aztán má megvan minden! <#banplz> <#idiota>
Shep
Nekem nincs is olyan 😊

Azon én is nevettem amikor meglettek 😄
Devv
Golden Goldshire Footman. Ezt is megértem! 😊
Shep
Jól van el is kezdte visszavenni. 7. körben druida megcsinálja a kombót úgy ,hogy előtte egy SR-t már elnyomott. Na erről beszélek ilyen, nem létezik ,hogy zsinórban egymás után folyamatosan olyan ellenfeleket kapok akiknek az első pár lapban ott van minden ami kell a győzelemhez. Nekem meg minden győzelemért vért kell izzadni, ők meg csak. Új lapokkal meg még inkább ez lesz.

Mikor landol EU-n? Van már vmi infó?
sadface
Heroicon a második nagyondurva.. trumpot nézem és wow

I decide when I'm done.

Shep
5-ös streaket megállított egy rage warrior, hogy rohadna meg a topdeckjével együtt!

dave9004
Savjz Gang Up mill rogueja 😄
2 vanish 2 shadowstep, 2 murloc gang upok 😄
sadface
Megérte 15 kört menni ezen a challangen. <#idiota> Egy jó kis hangolódás a BRM-re. 😊

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Dat damázs:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
na eddig tartott a priest hype 😄
remélem meloban mire odajutok 2 felé már lehet játszani eu-n is
Shep
Tárgytalan, nagyon nem működött neki, mert már paklit is váltott 😊

Shep
És mit rakott bele?

dave9004
twitchen streamelni kellett. mind1 ha megcsinálta de ahhoz twitchen kellett.
forsent megalázta a Emperor. 6. körben belcher+druid of the claw 3+3 manáért :d
Amaz teljesen kész van amúgy...már le is gyártotta goldenben a Thaurissant és bele is kezdett egy új priest deck készítésébe amiben használni fog új lapokat...nem rosszból írom most ezt, de a streamerek nyilvánvalóan megölik a többség kreativitását - holnapra rohadt sokan fogják azzal a priest deckkel tolni amit most talál ki. Na nem baj, legalább kiszámítható lesz a dolog, ha nem is pár napon belül, de még a következő wing előtt biztosan 😄
Shep
Majd felveszem neked 😊

Shep
Azért én röhögném ha valami nóném gyerek már megcsinálta volna előttük 😄 Amúgy Reynad még mindig szenved vele.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.02. 20:11:06

dave9004
BabyRage
dave9004
sok értelme nincs 😄 látszik milyen gyorsan mentek rajta végig
Shep
Ja, majd kapom a sok kis fost belőle.

A mage class challenge marha jó, a deck csak:

unstable portalból áll <#idiota>