40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Most nincs kedvem egyesével bemásolgatni a lapokat, aki viszont akarja, az megteheti.
Link -
Zozo0122 #19872 Kép van? -
Zozo0122 #19871 -
imikszde00 #19870 En is azzal szaladtam bele. De a facehunter levitt 5***-ra.
Azért facehunter, mert mással nem igazán tudtam haladni. Majd ha megszűnik a fostenger megyek controllal.
Amúgy meg élvezetes a facehunter, lerroy hozza a kötelezőt :)
(Kövezzetek meg!!!) :) -
Ázsiában megint mutogatják be a kártyákat.
Priest kap egy 4 mana 3/5 öt. Van valami képességei is de azt majd valaki lefordítja emberi nyelvre. -
Nirz #19868 Most már látom mit írtatok rank 7-en teli van zoo-val és jó eséllyel üti a mechmagemet :( -
Zozo0122 #19867 Módosított midhunter > nyomorék facehunter :D -
Ez a büntetés azért, mert hunterral nyomod, miközben sírsz miattuk :D -
Zozo0122 #19865 Mehetne, ha lenne fotóm, vagy ki tudnám olvasni/leírni a tag nevét. Amúgy megyek melóba 3-ra :) -
Nálam ma aggro pala kijátszotta harrison-t.
Handlock meg Ooze-t.
Másik handlock 1 sebzés kellet neki lerakta ragnát.
valahogy ezeket a lapokat nem szokták játszani ezek a deck ek. -
Negritis #19863 minjá megsajnállak így munkában :D -
Negritis #19862 ha nem az álmosság miatt haluztad akkor bugreport mehetne :D -
Zozo0122 #19861 Srácok, 1 órája keltem, friss vagyok még :D Rank6-nál meg azért koncentrálunk, nem streamet meg baromságokat nézegetünk közben :D Direkt visszanéztem oldalt is, hogy mindent jól láttam e, és igen. -
Délibáb, ilyen melegben előfordul :D -
Nirz #19859 tuti benézted :P -
Zozo0122 #19858 Na oké. Ezt hallgassátok meg. Midhunterrel voltam tróger zoo ellen. A secretem visszarakta a kezébe az imp gang bosst, így tudtam, hogy az a lap utolsóként a kezében lesz. A köre végén kijátszott mindent, kivéve a kezében lévő imp gang bosst, így tudtam, hogy nyertem, mert már győzelemre álltam. És ekkor...a kezébe visszarakott imp gang boss HELYETT kitolt egy doomguardot !!! Utolsó lapként, így nem néztem be semmit, a doomguard nem dobta el az imp gang bosst, hanem ez a tróger szarrágó csaló valahogy megheckelte az utolsó lapját. Aztán BM-elt és csumi, meghaltam. Most ez így mi? Van valami heck a gamehez? Még egyszer elmondom, hogy koncentráltam a meccsre végig, (rank6) nem néztem be semmit. A tag nevét nem tudom kiolvasni, még látom utolsó ellenfélként, ciril betűvel van írva. -
Negritis #19857 azért megnézem én is ha nem bánod :D -
Zozo0122 #19856 A dragon shaman nem fog működni, pár hete csináltam valami ehhez hasonlót, de 50% winrate fölé nem tudtam vinni. Bár shamannal nem vagyok túl jó. Viszont ma éjjel egy teljesen tré drafttal mentem egy 7-3 shaman arénát :) -
Zozo0122 #19855 Controlosabb demonlock működik. -
Nirz #19854 A legjobb deck nem?Ha az aggro része bukik akkor még mindig ott van antonidas,az meg control? xD -
Negritis #19853 Zozo szeretni fog :D -
Nirz #19852 Jah töröltem is a hagyományos halott a midrange meg nem jön be.
Váltottam mech mage-ra még mindig meglepően jól müködik,legalábbis nekem -
Negritis #19851 öööö, BRM előtt nem volt zoo :D a gang boss keltette megint életre :D
az viszont tény hogy a hagyományos aggro zoo nem jó, midrange verziók amik most működnek belőle
de nálam a gond hogy nem akarok full aggrot tolni ezért agyalok egy demon decken
asszem megint rámegyek a hand-demon deckre :D
vagy most linkelt haver egy dragon shaman-t :D -
Nirz #19850 Jó akkor lehet én vagyok béna a kihagyás miatt de egyáltalán nincs olyan pozicióban mint brm előtt volt a zoo -
Azért itt van pár állítás, ami nem állja meg a helyét szerintem. -
Az a zoo amivel tele van a létra? -
Nirz #19847 Nem próbáltam de állítólag a legerősebb warlock deck most.
A zoo abszolút erejét vesztette rá sem ismerek a handlock meg mint ahogy említetted szinte játszhatatlan annyira sok a bad matchup -
Negritis #19846 a midrange demonlockot valaki próbálgatta mostanában? mennyire működnek?
handlock nem igazán működik és lock Q-m van :D -
-
Zozo0122 #19844 Na srácok, az eheti Fanmade versenyt hearthpwn-on egy a Justicar Trueheart-hoz kísértetiesen hasonló lap nyerte meg. Itt nézzétek meg az Ethereal Draket, majd lejjebb görgetve a spoiler tag alatt az alternatív hero powereket. Szép volt :)))
ITT -
1Darton1 #19843 Az már megtörtént. -
imikszde00 #19842 Reméljük csak annyira, hogy a dudu fon+sr kombo kikopik -
imikszde00 #19841 En megrekedtem r6-on. Mechmagevel tudtam haladni kicsit. Este is azzal akarom folytatni :) biztos rég nem láttak arra olyasmit :) -
Ezt a sok aggro mocskot rank5 környékén. Hunter/Pala -
1Darton1 #19839 Már csak az a kérdés, hogy gyorsul-e annyira a meta, hogy maradjon esélye a kombó pakliknak. -
Negritis #19838 gurubashi mage-t a népnek :D -
fú te... meg se említsd azt a tróger lapot... :D -
Lock and load volt az álom címe? :) -
éjjel olyan rémálmom volt, hogy a facehunter 2x lőtt hármat két skill command társaságában -
Face nem, de nem csak fész van ugye... amúgy "a tó szűzével" lehet benne fantázia :-)