40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csoszi87 #19953 Itt a teljes pakli.
Szerintem bárki simán tudott volna vele 10-et.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #19952 És milyen volt az early game? -
csoszi87 #19951 Most nagyon szégyenlem magam.
3 Fire Ele, 2 Hex, 1 Lighting storm, aréna paklival 4-3at mentem.
Olyanokat hibáztam, a hajam téptem. -
szerintem ameddig meg nem jelenik -
hétfőtől nem? -
imikszde00 #19948 Meddig lehet előrendelni azt az 50 pakkot? -
Negritis #19947 én nem álltam meg jó ideje h vegyek paklikat és amint volt 100g-m egyből rámentme :D
viszont most megint nem veszek, de ha 1k gold összejön megjelenésre már jó lesz -
Zozo0122 #19946 Most látom csak, hogy milyen olcsón lehet egy szép nagy logóm :) Csináltam is 1-2 újat :D -
Mitttomén #19945 Akkor nagy versenyben vagyunk. Amúgy előbb rosszul írtam, rogue és hunter az amivel még nincs meg a lvl60, cserébe már nem kell sok a hogy meglegyen a kerek 4k win.
-
Itt 523, valahogy az a Priest az istenért se akar összejönni :D -
Mitttomén #19943 Akkor kb együtt kezdtük mondjuk engem nehéz megelőzni ebben a béta első napjától.... 
Szintekkel hogy állsz? Tudom hogy pont annyira nem számít mint az arany lapok, de mostanában épp ezt próbálom kimaxolni, már nem is kell olyan sok az 540-es max lvl-hez (526-nál járok), csak rouge-el nincs meg a lvl60. -
Mitttomén #19942 Semmi extra, ami napi q-ből jön meg néha még 1-2-3 játék mellette.
Arénát hónapok óta nem játszom, inkább HoTS-ra vagyok helyette most eléggé rágyógyulva.
Legutóbbi kieg-et is goldból vettem, utána maradt 1k+ , ez meg az ami azóta gyűlt, paklit vennem nem kellett, mert ami értelmes lap az megvan mind (kivéve antonidas), de a mechmage meg úgyse az én stílusom. -
Zozo0122 #19941 Ehun e.
-
Ha tauntos lenne akkor igen, de így, hát hasonló, mint a tegnapi priest lap, nem ezt akarom se 4 se 6 manánál kijátszani. Gyors deckbe nincs ilyenre szükség, lassúba, meg vannak ettől jobb lapok, hacsak nem lesz valamelyik kasztnak valami nagyon erős inspire deckje akkor ez is csak +1 lap, ellenben arénában szerintem nem rossz. -
Zozo0122 #19939 Nekem tetszik :D Priestbe esetleg? (inner fire, lol)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.25. 11:26:43 -
Új lap!!
képesség: Inspire: restore 2 Health to your hero. (szerencsétek, h tudok koreaiul.)
Zozo0122 #19937 Hagyjad, a goldshire footman még durvább goldenben :D Az azt hiszem palából jött :D Meg van 2 golden wolfriderem is, dehát az ugye önmagában is státuszszimbólum
-
Én is töröm mindet, tök fölöslegesnek érzem :) Mondjuk csak addig amíg van mit craftolnom, utána nem fogom. -
Ohh, megyek is druidot húzni :) Az egyik olyan hero, amihez mindenem megvan, mégis valahogy nem kedvelem annyira, mint a warriort vagy a huntert. -
Kétségtelen, hogy a golden lapok bontása ésszerű dolog, de ettől még az aki arany lapokat bont...

Pio #19933 Ez a másik, amivel spórolok, hogy nem craftolok le semmit feleslegesen. Persze erre nyilván mindenki figyel valamilyen mértékben.
A lapok nagyja be van már gyártva, de sok - főleg drágább - lap hiányzik és kizárólag akkor gyártok, ha nagyon indokoltnak érzem. Ami fontos, hogy a golden lapot akkor is elbontom, ha még nincs belőle 2 nem golden. Ha kell úgyis újragyártom simában 0 veszteséggel, a golden lapok tényleg egyáltalán nem érdekelnek.
Van nálam a dustnak egy kis too awesome to use fílingje. :) -
akkor neked már megvan minden olyan lap, amire szükséged lenne? vagy még van pár, amit szeretnél lekraftolni? -
Pio #19931 Majdhogynem béta eleje óta játszom és minden golden lapot elbontok. Kivéve az első golden legendarymat, aki Tirion volt.
Valódi pénzt is költöttem már, de - szerintem - egyáltalán nem kiemelkedő mennyiséget, a második kieget vettem meg és összesen olyan 100-200 paklit.
Nagyjából az az alapelv, hogy félévente végiggondolom, hogy ebben a félévben is sokat játszottam-e a játékkal, éreztem-e azt, hogy a Blizzard foglalkozik vele, érzek-e magamban még lelkesedést a játék iránt és ha ezekre igen a válasz, akkor nagyjából annyi pénzt dobok a Blizznek, amennyi egy teljes játék ára lenne.
Bontásokkal amúgy szerintem megdöbbentően szerencsés vagyok, szerintem közel jár a tucathoz a bontott golden legendaryjaim száma. Hemetből 2 golden legendaryt is bedaráltam már... :D -
Nirz #19930 omg hogy lehet annyit összegyűjteni?:D -
Pio #19929 Nálam 20k gold pihen és 20k dust is, úgyhogy már most be van biztosítva a kiegből minden, ami kell... :D
Ettől még lehet, hogy megy a preorder, mert úgyis rég támogattam már anyagilag ezt a nagyszerű játékot és szerintem bőven megérdemli. -
Azt a 7k goldot hogy hoztad össze? :D -
Zozo0122 #19927 Nekem van 2 golden, azt asszem a druid valahányadik szintjeiért kapod, szal nem tudod craftolni :D -
Az Oasis Snapjaw-t biz isten lecraftolom egyszer, minden idők legrosszabb arany lapja :) -
Zozo0122 #19925 Shamanból még nekem se jött semmi golden, sőt abból egyébként se állok fényesen lapügyileg, meg amúgy is a legkevesebbet játszott herom, már a hunter is leelőzte. Viszont a kieg szerintem végre tuti felhozza, valszeg én totem shamannal kezdek majd :) Az ebek amúgy jól néznek ki goldba, meg úgy kb. minden lap :D Na jó, talán a fire elemental lehetne szebb. -
Elültetted a bogarat a fülembe, és megnéztem, hogy állok arany lapokkal. 4150 dust értékben van lapom, bár legendásból egyet nyitottam még csak goldba, de mivel az gyenge volt törtem és Ysarát craftoltam le belőle. Valószínű a játék is érzi, hogy a sámán gyenge hero, mert pl abból egy darab arany nem esett még. Amúgy a tervem az, hogy a huntimnak a kutyákat lecraftolom goldba. :) -
Zozo0122 #19923 Persze, nem fogom eltapsolni a dustot, meg mondom vésztartalékból a golden choból kijön bármilyen legendary, vagy 4 epic :) Viszont jó lenne minden commont + raret kinyitni nagyjából, epicek meg legendek majd szép lassan. Amúgy ráérne a dolog, csak minél előbb szeretnék majd teljesen új koncepciókat összerakni, még mások előtt :) Nekem ez nagy izgalom, hogy teljesen új sosem látott deckeket alkothatok :D Főleg, hogy kezdetben senki sem tud majd védekezni :D GvG megjelenéskor sajnos semmi tartalékom nem volt, de most másképp lesz :) -
Zozo0122 #19922 Szerintem ez csak nagyobb minta alatt jönne ki, de összevethetjük. Majd megnézzük az epicek meg rarek arányát is. Én sem azt mondom, hogy biztosan van különbség, hanem azt, hogy könnyen előfordulhat, nem lepődnék meg rajta. Ilyen dolog ez. :D -
Gondolkoztál azon, hogy X mennyiségű dustot azért megtartasz a nyitás után, hátha lesz olyan lap, amit nem bontasz ki, és később kiderül róla, hogy valamelyik decknek kötelező kelléke lesz? (Pl mint mostanáig Malygost senki sem használta, az utóbbi időben meg egész jó lap lett.)
Az 50 packon én is gondolkodtam, futná rá simán, de sajnálok ennyi pénzt erre a játékra. Lehet túl fukar vagyok? :) -
Mitttomén #19920 Ilyen videót tényleg csinálhatnál (vagy legalább egy statisztikát a bontásról), aztán az összeesküvés elméletek szerelmeseinek kedvéért összevethetjük az enyémmel.
Nekem ugyanis van most 7k goldom, mire kijön a kieg lesz szerintem 8k+, (ebből mind új pakli lesz), kicsit engem is érdekel, tényleg van-e szemmel látható különbség a pénzért és a gold-ért vett pakklik között. Szerintem nincs, de ez egy tesztnek megfelelne.
Persze 50-80 pakk még kicsit kevés ennek egyértelmű eldöntéséhez, de szegény ember vízzel főz...
-
Zozo0122 #19919 Lesz az 6+ legend
Remélem :D
-
Negritis #19918 elvileg 20 pakli ~ 1 legend az esési arány kb szal ha 80ból nyitsz 6ot kupán csaplak :D
én csak 15-t veszek majd és nem előrendelésben :D -
Zozo0122 #19917 Na, számolgattam. Jelenleg van 4215 dustom, ezen kívül egy betörhető Dr. Boom + Ysera, az 800. Ha beáldozom a golden Chot is (csak végszükségben akarom) akkor az már 6615. Ezeken kívül van a golden lapjaimból ( gyűjtöm őket, ezért ha esik sosem töröm, bár egyszer betörtem egy golden Ancient of Wart) még 3650, de azokat tuti nem töröm be, szóval nem számít, csak kíváncsi voltam.
Mind1, úgy kezdem a kieget, hogy előrendelem az 50 packot, belefér, mert tetszik eddig a kieg koncepciója, azokat kinyitom, aztán a meglévő lapokból kitalálok valamit és craftolom óvatosan ami még kell bele. 5000 feláldozható dustom van, de az addigra lesz 6000 körül, a goldot meg 2000-3000 környékére saccolom addigra, az is mind el fog menni újféle packra. Ha nem nyitok a kb. 80 packból legalább 6 legendet, akkor mérges leszek. Ja, és ebből örülnék ha legalább 2 golden lenne, kösz :D Lehet csinálok majd ilyen paklibontogatós videót :)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.25. 01:18:08 -
Zozo0122 #19916 Lol, kinyitottam a 2. Yserámat. Alexa jöhetett volna helyette...:D -
Trump, most értékeli a mai napi lapokat. -
karmacoma #19914 Pirate, Dragon... Kéne egy olyan alcsoport, hogy unplayable shit és azok szingergizálnának egymással. Pl secret: If your unplayable shit got bhd-ed, summon 2 unplayable shit.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.24. 21:44:11