Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Te inkább a druidát nyomjad, neked van hozzá lapod.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Beszarás, tényleg csak dudu!
Én már megalkottam a grim patron - bouncing blade warriort 😄 Tegnap szépen be is jött: 1 grim patronból lett 5 😄 Válasz az ellenféltől: FoN+SR <#idiota>
Shep
Ami fél évig tart? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz, hogy megint benéztél, lehet lépni! Majd akkor gyere vissza ha nem csak 1-2 szavas beszólogatásokra vagy képes! Az, hogy a többiek lehülyéznek, vagy akármi egy dolog, de olyanoktól nem tűröm el akiktől másra nem futja csak havi 1-2 értelmetlen beszólogatásra.

nem, az nyer akinek a kezébe a kombó mikor kirakja a lapot
csak gondolj bele hogy ott a 3 lapos freeze kombó, kiteszed és 4 mana helyett lesz 1!!!
turn 10 alexa + kombó és gg (nyilván nem egyből, de eléggé kb megoldja)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.03. 14:29:27

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
ez még átmeneti fázis.
greyfox
Imba ez is imba az is, namost ha minden imba, akkor nem ütik ki egymást?

Steam: greyfox

Shep
Még ha csak p2w lenne de ezzel tényleg coinflip lesz a játék. Ha így marad a kezdőket teljesen megölik illetve aggro irányba tolják el, hogy legyen némi esélyük, a másik fele meg elmegy a full controlba, mert most már megfogja érni nekik, csakhogy pont emiatt meg még inkább szerencse kérdése lesz az egész. Na és ugye a Blizzt ismerve ha nerfelik is akkor is csak hónapok múlva.

dave9004
hát amit a blizz fejlesztő levágott streamen lapok bemutatásánál az elég nevetséges volt 😄 a csaj mellette jobban tudott mindent.
nem mert nem sírnak 😄 ha shep adna leckéket akkor a blizz twittere tele lenne QQ-val 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

greyfox
Szerintem tőled 😄

Steam: greyfox

meg az inner fire warrior!!!

amúgy jobb lenne ha battlecryban tolná ezt és csak 1x aktiválódna
boom is op, de ez azért tényleg eléggé "undorító" és itt én is azt mondom hogy ha így marad akkor a BRM p2w
mondjuk sztem a freezemageben is brutál lesz csak össze kell rakni (este megyek haza végre 😄)

Devv
Nem tesztelték eleget a lapokat vagy mi?
Shep
Ja az is kemény lesz, de érted, ez a balansz a Blizznél, szerintem maguktól nem lehetnek ennyire hülyék, valakitől órákat vesznek.

Devv
Meg a Dragon Paladin! Alig várom! <#banplz>
Shep
Hát komolytalan az egész. Az nyer aki kirakja, druida meg ha kirakta és köv körben nem tudsz nyerni akkor adhatod is fel, és milyen érdekes Reynad szinte csak druida ellen játszik. Druid lesz az új OP pakli.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 14:17:10

Shep
Rosszul írod, mert +1 Loatheb is kell bele, hogy ha esetleg köv körben nem tudja megoldani akkor azzal megvéded és máris 3 körig van fent ami meg instant win.

Én amúgy csak azt nem értem, hogy annó Tinkmastert meg Pagle-t totál benerfelték, most pedig úgy néz ki, minden pakli 28 lapból, boomból és thaurissianból fog állni. És nem igazán akarnak ezzel semmit kezdeni.

Egyébként nem is értem, Thaurissian hogy nem esett le nekik, hogy túl OP? Tipikus control deck általában legalább 6-7 lappal a kézben játszik, tehát lényegileg teljesen igyen teszi ki Thaurissiant, ha esetleg 1 körig életben is tartja, akkor keresett vele ~6 manát. De igazából nem is mérthető ilyen formán, igazából sokkal jobb ebben a formában, mintha egyszerűen kapnál +6 manát, mert olyan kombókat tesz lehetségessé, hogy az hihetetlen.
Én 2-nak freeze-el mentem neki. 1. re megvolt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Na jó de boomra van "megoldás", erre nincs, mert egyből hat, ha meg még egy kört fennmarad akkor lényegében tényleg semmi esélyed nem marad.

Devv
Erre is majd azt mondják, azért nem nerfelik, amiért a Boomot, mert minden pakliba be lehet tenni.
De hagyni kell még időt neki...
Shep
Hát ez nagyon úgy fest, hogy aki kirakja az nyert. (streamet nézve)

Devv
Ja ezt én is láttam!
Shep
És ennyi, most az ellenfele nyomta ki és nyerte meg a meccset mert 2 körg fent tudott maradni. Reynad annyit tudott elérni, hogy 1 körrel kitolta, mert kirakta loathebet, igaz arra az ellen egy másik Loa-val reagált. hát roppant izgalmas.

Hunter lap meg jó idegesítő lesz. Priestel próbálgattam res decket összehozni és az előbb nyomott Hunter barátunk egy QS+QS+HP kombót az előző körös KC után. Mondjuk nyertem 3 élettel, mert hagyta hogy 2 db zombi chow agyonverje, a nagy arcra kattintgatás közben. 😄 😄
Shep
Ennek amúgy szerintem az lesz a vége, hogy még inkább aggroba fog átmenni az egész, lévén senki nem akarja a kivárni amíg a kontrol egy kör alatt lepakolja a kezét és megnyeri a meccset.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 13:49:53

Shep
De szar. Reynad kirakta Thaut aztán a kombó nélkül megölte az ellent mert már 0-2 mana volt minden. Én még nem futottam össze vele de már most utálom.

Shep
Pontosan, szerintem a Blizz ezt a lapot sem gondolta rendesen végig. Bár, lehet ez is túlértékelt, mint Loatheb 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 13:46:14

Mondjuk építeni nehéz rá, mert csak 1 van a pankliban, de kicsit félő, hogy aki felhúzza behozhatatlan előnybe kerül.
Thaurissan begyűjtésén felbuzdulva összeraktam én is egy Control Palát (eddig midrange jellegű paklit használtam).
Eddig is a pala volt a kedvencem, de ezt most még sokkal jobban élvezem 😄

Devv
Nem is maga a kombó olcsóbbsága itt a lényeg, mert megvolt rá a 9 manám, hanem hogy előző körben ki tudtam pakolni olcsóbban a lényeket. Szegény Ananász nézegette a lapot, pedig tud(hat)ta hogy ez lesz...

Egyébként tényleg undi.
Shep
Nem sokkal undorítóbb amúgy, á dehogy. Ezentúl úgy fest a druid is felkerül a sámán mellé instant concede-be. Egyébként azt néztem ,hogy priestek ellen priesttel 76%-ban nyertem az elmúlt bő másfél hónapban mióta folyamatosan nyomom a trackert, és mind kiélezett élvezetes csata volt, nem ilyen 1 kör alatt benyomom a kombót, meg szétverem a fejedet fisem-fos undormányok.

Ja és ami érdekes, hogy ezekben a meccsekben nem számított annyira a jó kezdés. Nem kellett azon izgulni, mint hunter ellen ,hogy na jön-e a pyro meg még legalább egy varázslat mellé ,vagy lesz-e gyógyító lap a kézben ,hogy kihúzzam a fordulópontig.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 13:13:22

Devv
Azt hiszem erről beszéltetek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Devv
Az első 2 szárnyban még nem jönnek a dragonok.
Shep
Hát nem, egyszerűen most nem fér be se a res, se pedig Thau. Ha lenne benne Loatheb helyette vszinű. megpróbálnám de mivel nincs így ugye.

Devv
Na megcsináltam én is, jó volt! 😊
sadface
Egy decklistet tudnál mutatni? Kíváncsi vagyok mi helyére raktad be.

I decide when I'm done.

Tinman
Az a kártya már most nerfre érett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én se találom még a helyét .. Palába sylvanas helyett nyilván nem teszem be . Rugóba próbálgattam most casualban (szerencsére) az előbb jött egy dudu 8. kör innervate fon savage roar innervate savage roar. So balanced 😄

Shep
Igen, normalon vicc, gondolom tanultak naxxból, mert az még normalon is be tudott szívatni rendesen.

Shiver
hát én egy rankeden folyamatosan szenvedő (rank 18 től szenvedős 😊 ) pappal vertem végig az összes boss-t (wing1) elsőre izgulás nélkül, aztán class chalengnél hunternél egyet szoptam de utána ismét sima ügy. valahogy naxxot nehezebbnek éreztem. na majd talán a heroic

A felhők felett mindig süt a nap

Shep
Én meg ott tartok, hogy nem tudom mi helyett berakni. Sylvanas az egyedüli 6 manás lényem, de helyette meg nyilván nem fogom bepakolni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 09:52:40

Ez az Emperor elég jól illeszkedik minden deckembe. Paladinba és Sámánba eddig TBK volt Druidba, Cairne 6 dropnak. Hasznosabbnak érzem. 😄 Szegény tempomage csak nézett mikor Palaval volt egy shedder+truesilver+Annoy 7. köröm. 😄
Mephike
Jelentem a Gang Bang (Gang Up) lap működik. Amikor 3 SI7 Agent visszamászott a deckembe a zoolock fel is adta 😊

van értelme 60 üzit átbogarászni? 😄

Amúgy tippek, ha valaki saját kútfőből csinálná:

Grim Guzzler: tegyük tele a decket nagy lényekkel, ami csak van, majd ő szépen megidézgeti nekünk. Azért pár removal az ő nagy lényeire nem árthat, ezekre mulliganeljünk (meg egyéb varázslatokra) a minionokat dobjuk el. 1-2 boardclear sem árt a biztonság kedvéért.

Dark Iron Arena: a legnehezebb, de tényleg brutális. Kulcslapok: removalok, boardclear (a nagyobbakat tartogassuk akkorra, amikor kijön Millhouse) BGH, és nagyon fontosak az MC techek. Magenél nagyon jó volt még a mirror entity stb. Egyébként tartsatok meg egy removalt Deathwingre, előbb utóbb ki fog jönni, onnantól pedig az ő keze üres 😊

Emperor Thaurissan: SILENCE. Kell, mert ki fog tenni legalább 2 abominationt, ezekre kell, vagy meghal a felesége. A feleségét egyébként meg lehet próbálni megmenteni, lehet esetleg buffolni vagy alchemistet használni rá, ha nem sikerült volna a druid akkor pappal mentem volna, alchemisttel felcserélem a támadását (esetleg szerezni lehet egy olyan sparepartot vagy valami) és utána mindig gyógyítottam volna, ha sebződik.
Na, elkészültem a heroiccal is, saját ötletek alapján, nem néztem fel netre deckekért. Hát, kemény dió, főleg az arénás boss, az embertelen. Berakom a deckjeimet, hátha valaki hasznát veszi közületek 😊 A legdurvább az egészben, hogy Emperor Thaurissan elsőre sikerült, ez talán még a streamerek közül sem jött össze senkinek,(vagy igen, nem tudom) pedig csak bementem kipróbálni a combo druidommal 😄

Deckek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.03. 03:12:37
Ez a 2 class challenge jó volt, a mage...hát szakadtam ez az elmebeteg először nekem is Millhouset tette ki, elnyomtam 5 unstable portalt és kivágtam 3. körben 5 lényt <#taps> Na de most a komoly falat, a heroic...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.03. 00:44:46
sadface
Szerintem volt bennük fantázia. 😊 Jól fel volt építve, főleg a két challange tetszett illetve az első boss. 😊

I decide when I'm done.