40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #19993 Boom jó, de Ragna jobb és sylvanas is sztem persze nem annyira univerzálisak és kevésbé használtak mint régen
de továbbra is jobbak mint loatheb
loatheb tökéletes eltolni a rugó-dudu kombóját, esetleg kihúzni +körig a freezemage ellen
vagy megvédeni a boardod az aoe-tól
DE pl freezemage ellen ragna game winner lehet simán, handlock ellen is jó, p2w wari megodlja persze de ettől még iszonytosan erős
sylva hasonló, még mindig jó a mid+ deckek ellen és olyan threat amit muszáj vagy kezelni mert visszaüt ha mégse
és pont ez az amire nálam loatheb nem képes és ezért van kb harrison szintjén
-
Negritis #19992 valami hasonló
azzal a különbséggel hogy 5. Ragna-Alexa-Yseria
6. Harry-Loatheb-KT (esetleg sneed)
persze ha a class legendek is játszanak akkor cenarius-anton-malganis kb 5. szint
míg gromash-jaraxus-tirion top3 -
Zozo0122 #19991 Máshogy látjuk :) Szerintem a top5-be Ragna és Sylva se fér már be. A jelenlegi metában. A legjobb class legend meg Jaxx, legalábbis szerintem :)
Top3 neutral:
1, Boom
2, Emperor
3, Loatheb -
1. Boom
2. Sylvanas
3. Thaurrisan
4. Ragnaros
5. Harrison / Loatheb
És ez csak az all-classos Legendaryk listája. A class Legendarykkal szerintem a top 10-be se férne be :D
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.26. 18:53:53 -
Zozo0122 #19989 Szerinted mi a top 3 legend? Értem ezt úgy, hogy összességében, tehát class legend már nyilván nem lehet. -
Na végre egy csöcsös lap. Nem tudom mi ez, meg hova megy, de kell!
-
Negritis #19987 erős túlzás h loatheb top3 :D de jó :D -
Zozo0122 #19986 Az egész paladin class úgy ahogy van jó mage ellen :) Ha olyan helyen vagy ahol sok a mage, dobj be egy kezant meg egy paklyot mindenképpen, ami mehet a scientistre, freezemage ellen a végén, tempomage ellen akár második körben. Kezant mirror entityre lődd el, freezemage ellen lethal előtt az iceblockra. Jah és persze Loatheb! Talán még mindig a legjobb legendary :) De tuti top3. Persze tudni kell jókor kitenni. Tempomage ellen akkor amikor már kinn van 1 vagy 2 flamewaker, vagy ha meg akarsz védeni egy nagy lényedet, freezemage ellen akkor, amikor potenciálisan meg tud ölni.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.26. 18:23:00 -
milyen lapok jók mage ellen? (paladin, netural) -
Renegade #19984 thx, sajnos helyre állt a rend, nyomtam még egyet, 0/3 + alap pakli :)
persze továbbra is nagy jóság lesz, ha kikerülök a down swing-ből, de addig is szarjon sünt az RNG :) -
Negritis #19983 evlileg augba jön az új kieg
és gz az arénához :D -
Renegade #19982 kérdés + örömködés:
mikortól él az új lap dömping?
megtört a jég, sikerült 7-et nyerni arénában, ez nekem hatalmas előre lépés, sőőőőt meg volt az első nem kommon pakli nyitás is, 3 alap meg 2 rare, ez megint csak hatalmas jóság nekem :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.07.26. 15:04:13 -
Negritis #19981 nah közbe bementem rank8ra
nagyrészt mid hunterrel tolom, de érdekes hogy 60%os winrate mellett is csak itt tartok :D -
Zozo0122 #19980 Az az igazi BM
-
karmacoma #19979 A Mage így pont le is tudja lőni az előzőt. :D
-
Pio #19978 Nekem azért fura, hogy neutral lap. -
Zozo0122 #19977 Lol, ja :D -
Negritis #19976 boob phisicset neki :D -
Zozo0122 #19975 Ez tuti nagyon jól fog kinézni goldenben :D
-
csoszi87 #19974 Ezzel vért izzadva, de szerencsére elbírtam.
Pedig hibáztam 1 hatalmasat is.
Mire a Foe Reapert kirakta már lethal volt boardról. -
Laza, találkoztam én is ilyennel akinél kb 10+ epic vagy afölötti lap volt :D -
csoszi87 #19972 Arénában ellenfél 2-nél.
Tirion, Onix, Foe Reaper, 2 Sword of Zsüsztisz stb.
-
csoszi87 #19971 + Jevees, bagoly -
csoszi87 #19970 És arénában is a facehuntert draftolja!
2 SK, 2 unleash, Misa, Quickshot.
The face is the place.
-
Negritis #19969 rank 8-12 között viszont elég érdekes deckek vannak
sok a full aggro de pl szembe jött velem token dudu meg egy fura control rugó is -
Kiábrándító r15- től lefelé millió zoo hunter meg mindenből az agresszív fajta. Pedig tudják h nem haladnak vele. Nem mind farmol goldot, mert az nem áll le bmelni. Úgy néz ki minden meccs, hogy legkésőbb 7-8 manánál vki feladja. Vagy hamarabb. -
imikszde00 #19967 Fostegely :D
Elő kell venni a jo öreg sarkanyos huntert :D -
Zozo0122 #19966 Mert ez a hely a zoo meg a hunterek gyűjtőhelye, streak hiányában innen már nem bírnak tovább menni. -
Én is rank6-on mentem falnak, nem tudok előrébb jutni :) -
Én ezt ugye egyszer megtapasztaltam, hogy milyen rank 3-ról feladni a legendet azóta meg se próbáltam. Minden hónapban elbohóckodom egy rank 7-13 között (most épp az 13-on). Minek kínlódjak, ha semmi pluszt nem ad.. -
Nemsokára belező beszél az új lapokról. Anno Tahórisszánról is azt mondta, hogy nem lesz jó lap XD -
Negritis #19962 mid hunter is jó ellene tapasztalatom szerint
max kiveszi az ember kezant és rak helyette egy DL/mct -t
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.25. 17:55:16 -
Zozo0122 #19961 Én kiszámoltam a nagyjából fenmmaradó időmet beosztás alapján és ismét arra jutottam, hogy semmi kedvem grindelni a legendet :D Játszok inkább úgy és azt amit éppen akarok, a rankot leszarom. Az a szomorú, hogy ez már zsinórban a 3. olyan szezon, ahol lemegyek rank5-re, majd motiváció hiányában fosok az egészre. Jelen pillanatban olajrugóval tolom, rank6. Ha leesek leesek :D Béna az egész rendszer, ugyanis jön egy nehéz control meccs, negyed órán át pörög az agyad, majd rögtön utána jön vmi agyatlan gyökér aki lemákol egy jó kezdőkézzel és 6 köröd van. Tehát komolyabb ész vagy időbefektetés nélkül elveszi azt a csillagot, amiért azelőtt keményen megküzdöttél. -
Pio #19960 Ha sok a zoo érdemes freeze mage-re vagy giant echo mage-re váltani. -
Nirz #19959 jah borzalmasan visszaestem vhogy ez a deck sem régi, ha nincs eléjén elég tempo eltaposnak
A handlock és a tiszta face hunter, mech sámán (lol), control warrior favored
Zoo,Patron Warrior, Face Paladin , Tempo mage mind rossz matchup -
Priesttel én leragadtam 7-8-nál a sok zoot nem tudom most fogni a shadowform paklimmal, viszont ha váltok akkor meg persze, hogy nem jön a zoo.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.25. 17:32:22 -
imikszde00 #19957 Együtt tudok érezni. Lementem 4ig, de mar esek vissza... Borzasztó, hogy mennyire nem lehet menni előre. -
Negritis #19956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nirz #19955 Lehetetlen rank 6-nál tovább nem megy a mech magel, jah és a boom is nagyon unalmas már még a szaros face hunter is használja az idióta hang amit kiad már idegesítő -
a fight? count me in