Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Figyelj, ha folyamatosan rossz lapokból kell draftolnod lehetsz te akármilyen jó játékos 😊 Nekem 1x volt szeencsém és palához jó lapokat kaptam meg is lett a 8 győzelem de azon kívül 2-3 győzelmek, így nem is erőltetem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1-1 meccset vagy aréna runt eldönthet a szerencse, de azt nem gondolom, hogy aki hosszú távon sikeresebb arénázó, az azért van, mert szerencsésebb a többieknél 😊
Valahogy nekem izgibb így jutni lapokhoz, mint sima pack vásárlással... csak egyelőre még béna vagyok, de remélem, idővel sikerül beletanulnom rendesen az arénázásba 😊

Shep
Aréna a makkereknek való 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

0:2-n állok arénában, ilyenkor kéne jönnie a gyengébb ellenfeleknek, nem?
Erre mit kapok?! Mage-et 3!!! flamestrike-kal... köszi.

az majd kint lesz a "teljes" kieg 😄
most egy freezemagen agyalgatok, de ahhoz is kéne a többi cucc

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Csináld akkor a warriort, majd dobj decklistet <#idiota>
nu akkor én is megjöttem a kiegbe 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Annyira nem jó, mert azok ellen sem vagyok rossz, sőt, és azok gyorsabb meccsek. Priest vs priest nagyon hosszú, átlag 15 perc egy meccs.

Örülj, hogy most kevés van 😄
Shep
Ja és többnyire nyerek is, lévén már 14-en vagyok de ez az utolsó már sok volt. Visszasírom a huntereket 😊

Akkor Te Overpriested vagy <#idiota> Na megyek és elsütöm ezt a jó viccet a szomszédnak is 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.03. 23:14:06
Shep
Öcsém ma szinte csak priesteket kapok.

Shep
Lehet tényleg overrated Thau, most vertem el egy priestet aki kinyomta és hiába volt a kezében 9 lap mégis feladta. Jó, igaz egyből le tudtam szedni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem, rohadtul nem az, nerf kell neki gyorsan

sadface
Ez akkor vicces, ha újra összedob vele. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.04.03. 22:42:31

I decide when I'm done.

Facehunter ellenfél: kirakja az első minionját, én warival erre válaszul Unstable Ghoul. Ezután concedelt... 😄
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Nekem nem tetszik amúgy.

Meglehet, hogy ezeket a lapokat azért nem láttad, mert még ki sem jöttek 😄 Egyelőre csak a hunter, plébános, médzs és rugó kaptak új lapot, ezenkívül 2 neutral lap. Vagy másra gondoltál?
sadface
Már az animációért is worth. Imádom. 😄

I decide when I'm done.

Gondolom az új lapok miatt, bár szerintem azok se igazolnák ezt az áradatot. A paladin is kapott jó lapot, a sámán is, ezeket mégis alig láttam ma, pedig játszottam jó pár meccset. Bár én még csak ranked 18-on járok.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Shep
Vajon miért? 😊

Csak én képzelem úgy, vagy tényleg sokkal több priest és rogue van most?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Shep
Na úgy látom Velent kell kraftolnom, elég jól működik Zeta mindblast deckje Mr. OP-vel, mondjuk a hunter bealázta 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 20:01:44

Az év poénja ez az Emperor. Rugó vs rugó. Ellen coin+Emperor, én Emperor. Ülünk és nézzük a két Emperort az az asztalon és azon agyalunk melyikünknél lehet több spell. 😄 Aztán gangbangeltem Loathebet és nyertem.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.03. 18:50:27
Shep
És jól is működik 60-40, tuti súlyozott az a pénzérme 😊

Mephike
Igen, természetesen ők is benne vannak. A gangnek tökéletes célpontok ők is.

van. 😄
Shep
Persze 😊 Mondom, már csak a pénzfeldobás hiányzik a meccs elején. 😊

Jó, hát teljesen nyilvánvaló, hogy rohadtul OP a gang up is meg az Emperor is, de mivel mindenki tolja, így legalább a metaváltozás tényleg megtörténik 😄
Tinman
Szerencsére teljesen kiegyensúlyozottá teszi a játékot<#help>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sadface
Így mindjárt más. :p

ps: iron sensievel tolod?
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.04.03. 16:47:52

I decide when I'm done.

megkapta a rugó is az echo-ját 😄

Ez a gang up...imádom 😊 Ilyeneket másoltam vele: Healbot, Belcher, Ragnaros <#idiota>
mert az is 😄
hétvégén várható kis stream amúgy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.03. 16:03:37

Shep
Azt olvastam ,hogy Thau overrated 😄

Shep
Leírtam valamit, előbb értelmezd!

greyfox
Ha még két ember leírja ide, hogy nem jogosan szólogatok be a nyafogásodra, akkor többet nem láttok 😊

Steam: greyfox

dave9004
sokszor akkor is késő lesz :d
alig várom amúgy hogy mirror entitybe rakják bele 😄

Shep
Megvan a nerf módja. Minden marad ahogy van de felkerül a lapra az ,hogy a kör végén 50-50% eséllyel elpusztítja önmagát 😄

Mephike
Szerintem Te az olajos rugóra gondolsz, én viszont egy faék egyszerű mechrugót játszottam ma, és letaroltam mindenkit, kb 75%-os winem volt, igaz csak r19-től r17iig mentem ma. Ha kell decklist kirakhatom, de nem túl bonyolult: keress némi mechwarpert, ízesítsd a szokásos mechekkel, szórj mellé némi fegyver buffot, önts nyakon egy kis olajjal a biztonság kedvéért, tégy hozzá egy kis Dr. Ballance-ot, és mindebbe verd bele az új gang bang lapot. Garantál ízözön vár rád, és némi anyázás. Well played.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
És mikor jön el ez a meta? 😊

Olyan Control metaban, ahol kevesebb a bgh target jó tempo swing a 7 mana ellenére. Mert removal+test. Agro ellen viszont lehetetlenül szar kártya.
Shep
Ja, hogy az, de az sokba kerül, mondjuk ha léeszed egy Yserat, vagy amire nem hat a bgh akkor nem rossz de akkor is sok szerintem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 14:37:09

Shep
Amúgy, most hogy így nézegetem fél szemmel Reynadot feltűnt, hogy a 6. 7. körben valamelyik fél mindig nyomja is ki OP-t. Tudom, biztos véletlen 😊

Blackhand vagy mi, ami lekapja a legendet. Ha van stabil célpontja akkor nem rossz kártya, mert assassinate+ minimum 3-4 manát rá kell szánni az ellenfélnek, ha nem akar 8 sebet az asztalon.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.03. 14:34:43
Shep
Kár, hogy ilyet sosem mondtam, ráadásul a 18 is sántít viszont az nem ,hogy folyton beszólogatsz. Erre itt nincs szükség! Köszönjük!

Shep
rend?

greyfox
Akkor szerinted akik rendszeresen legendek, vagy rank 5 fölé (alá) mennek, azok szerencsések, te pedig azért nem jutsz 18 alá, mert nincs mázlid. Nyilván. Mi másért?

Steam: greyfox

Start of your turnre kell változtatni. Akkor pl rend is bekerülhet a (sárkányos) control metaba.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.03. 14:32:58