Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

madi ma egész vállalhatóan kommentál

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Sosem játszottam még ellene, talán úgy 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
sg-n mindenre van válasz a paklidban Negritis lapjaira, játékban meg nem hogy van ez? 😄
mondocon verseny
nézd a pro priestet shep 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sztem priest vs lock meccsen a lock többet sebez magába általában 😄

Shep
Addig el is kell jutni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

igen, sok-sok stream és draft segítő cuccok
egy jól draftolt deck 2-3 győzelmet jelent önmagában

jó de ellened elég kijátszanom jaraxust 😄

Shep
Pláne mikor ötödikben meg leszedem 😄

Azt hiszem a mai 0-3, 3-3 majd 1-3-as aréna sorozat után nem való még nekem az arénázás.
Hogy lehetne egyszerüen megtanulni arénázni. Azt ne mondjátok, hogy sokat arénázzak, mert arra nincs goldom. 😄
Stream meg guide-ok vagy hogy?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TBTPumpa
So much Deathwing:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
hajrá majd kiv leszek. kb én is ki tudom rakni ezt.
de a sima handlock is visszatért leeroyyal-po-val, facelessel. emperor egyelőre visszahozta őket a metába
demonic lord
ez lett belőle, de lehet kiszedem a doomguardot majd 😄
4. körbe kirakott malganis OP 😄

Csináltam 1 Malygos sámánt.
1. ranked meccs control wari ellen. 28 hp-ról meg 12 armorról 10 körben kézben lethal. <#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

dave9004
bane of doom is mehet mostmár bele jó lett.
Mephike
Hajrá, nekem már csak Jaraxushoz kell dust, már nagyon várom, hogy meglegyen. 😊

nah én meg úgy döntöttem hogy jöhet a Demonlock 😄 3.2k dustnak pápá mert craftolok egy jaraxus-malganis duót D:

7 meccs, ebböl 5 gyözelem sámánnal. De az felettéb idegesítö, hogy 1. ebböl a 7 meccsböl 5 lock ellen ment, ráadásul 3 egymás után, 2. még mindig az aggro az eredményesebb rankeden.
Nekem is mechsámán van, az most a nyerö, volt, hogy 4. körben feladta az ellen, mert a következö körben úgyis lethalom lett volna.

Egyébként 5 lock, 1 rugó, 1 sámán volt eddig ellenem, ebböl 2x lock vert meg. Az utolsó vereségem során 6. körben lehozott neki a démonbizbasz egy MalGanist, miután azt leütöttem nagy nehezen, a 9. körben azért lehozta még Jaraxxust, hadd örüljek. 😄 Nekem meg már nem volt semmi kézben, elötte ö 3x irtott nekem boardot. Ilyen is van. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Egy baj van a kieggel: olyan jól elbaromkodok az új lapokkal, hogy rankeden még sehol se járok 😄 Ja, és a hunter meg priest lapot még ki sem próbáltam...
Ez egy jó kör volt. Én sámán, ellen rugó. 😄 Kirakom Dr. Balance-ot, Vanish, köv. kör Balance+bombák, megint Vanish, kirakom Bombák+Boom, jött a Sap Boomra. 😄 A végén volt kint egy Dr. Boom-om meg 5 bomba + egy Cogmasterem az asztalon. Na ott adta fel. 😄

Na GVG óta jegyeztem a bontott paklikat. Meglett a 100 végre.
6 golden common
99 rare 6 gold
20 epic: 3 mini mage, Far Sight, 2 BGH, Wee Spellstopper, 2 Lightbomb, Demonhearth, Sabotage, Molten Giant, Fel Reaver, Mountain Giant, Enchant o Mechano, 2 junkbot, Bouncing blade, spiritwalker, Shadowbomber. 1 Golden
5 Legend: 2* Gazlowe, Hemet Nersingwary, Mal Ganis, Tinkmaster 1 golden.

Dustra sztem jól jöttem ki, minőség a következő 100+ra marad. 😄
dave9004
akik tudnak is játszani magyarok (konstans legendek) azok kb sehova nem írnak, mert onnantól eszméletlenül kicsinyesnek tartják azokat akiknek ugyanez nem sikerül, mondjuk ez sztem van így. de se a facebookos official csoportban kevesen írnak észszerűen se ide, se twitchen.
itt is kb ketten szoktak havonta be is írni akik elérik a legendet, a többiek nem, pedig sztem olvasni olvassák.
innentől meg olyanok adnak egymásnak tanácsot meg kioktatást meg rng-tanítást, akik r5-től is messze vannak sajna.
marad az éjjel nappal Shep 😄
dave9004
༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ EVERYONE GET IN HERE ༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽'.
Shep
Akkor gyakorolj még egy kicsit, biztos menni fog idővel 😊

Bocsánat de ennyi hülyeséget én 1 emberbe nem tudok belenézni. Ahhoz már tenni kell. <#papakacsint>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Költői kérdés volt. Facehunterben meg nincs is HM. Ez a ti bajotok ,hogy túlságosan komolyan veszitek az itt zajló dolgokat. Jó én meg mocsok, vagyok mert élvezem ,hogy húzlak titeket, de hát ez van, vicces ahogy minden hülyeségen ki tudtok akadni 😄 Amúgy az is tetszik ahogy ennyire hülyének tudjátok nézni a másikat.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.05. 14:40:04

Úgy hogy benne van a deckjében, mivel taunttal nem nagyon tud elbánni és van annyi esze, hogy nem használja el 1 sima 2-2re hanem betartja értelmes célpontra.

Hogy hogy lehet?
Hogy lehet, hogy ennyire át tudja valaki gondolni a játékot, hogy próbálja arra használni a lények képességét amire való. Nem is értem.
Az 5. körére már felhúzza a paklija majdnem 1/4-ét így nagy eséllyel ha nem bagoly miatt sírnál itt, akkor éppen 1 HM miatt esetleg KC miatt.

Vagy lehet, hogy neki van 1 megállapodása blizzel, és azt húz ami neki neki épp akkor kell.

Komolyan mondom ha ilyeneken meglepődsz hiába van neked 500 wined piresttel semmit nem tanultál.

Shep
Mai találós kérdés, hogyan játszhat ki az ellenfelünk 7 db Holy Novát rankeden?

rájöttem az arénázás lényegére. mentem is 8-at 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hallgass rise agains-t !! 😊
Shep
Mondtam ,hogy hozzunk szabályokat, legyen HG, mindenki leszarta, úgyhogy ez van. Azért nem járnak ide, mert van egy ettől 100 jobb hely. Ez a topic kizárólag az én szórakoztatásomra van, ha nem esett volna még le.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.05. 14:04:41

Shep
Amúgy a huntereknél ,hogyhogy mindig ott a bagoly?

Mephike
Megkapni a core hound-t arany változatban > az érzés felbecsülhetetlen... 😊

Ugyan ez.
Minden 3. hsz arról szól, hogy mit topdeckeltek ellene, vagy hogy már megint counterdeckkel dobta össze.
Ezért már ritkán is járok fel ide.
Ma is 11kor feljövök az utolsó 7 hszből 5 Shep 'valószínűleg' sírása. (nem biztos, mert nem olvastam végig)
De tudom ez 1 HS-ről szóló topick, tehát mindenki annyit ír amennyit akar.

De LEHET (nem biztos, csak lehet), hogy amúgy az a nem kevés magyar HS játékos azért nem jár fel ide, mivel valaki személyes vlognak tekinti a topicot.

Shep
Na jól megszívatott most a 2 DL. Első lehozta Yserat neki, a második meg a vén aprítót. Köszi!

Early gameben legtöbbször 2 for 1, sámánban gyakran 4-6 manás lénnyel trade-el a rockbiter és a totem miatt. Proaktív szempontból is hatásos, mert lehet emiatt nem coinol ki egy Jugglert. Midgameben is jó lehet agro ellen, mert 5. körben ki lehet pakolni Argus mellé.
control deckbe tökéletes lap, mert ott nem akarod gyorsan kivégezni az ellenfelet, hanem majd a nagy lényeid "megeszik" vagy jön az utlimate kombó amivel megfogod

a 2/3 test pedig elég ahhoz általában hogy turn1-2 között megfogd az aggro deck lényeit (amik ált 1-2 sebzésűek)
valamint tökéletesen trade a 3/2es lényekkel is jól tradel
ergo 1 manáért ált megeszel egy 2 manásat + jó esetben még valamennyi 1 manásat is

és innen jön az "ereje"
egy aggro deckben ez sajnos nem jó, mert ott arra mész hogy minimális idő alatt max sebzés és oda nem fér bele hogy healeled az ellent

hmm, lehet nem publikálta, de twitchen épp néztem és ugye az ilyen "teaching session" általába felkerül tube-ra is

viszont itt egy reddit link amiben ezt számolgatják, nem néztem át hogy mennyire jó

random számoló ez meg kripp egyik fanja által gyártott cucc, ezt se tudom hogy mennyire "igaz"

ha kicsit kijózanodtam lehet ránézek 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.05. 13:34:07

Shep
Azért jó, mert 1-ért 2/3 amitől jobb 1 drop nem létezik, és ezért tökéletes a korai asztal pucolásra. Priestben meg ugye auchani miatt late gameben is jó.

Kipróbáltam rankeden, meg casualban is a Beast Hunter decket. Casualban jó ökörködni, ott jól is "haladsz" vele, viszont rankeden nagyon nagy arányban fogják a minionjaidat, még annak ellenére is, hogy raktam be clearing spelleket.
Azt valaki elmagyarázhatná nekem, hogy a Zombie Chow miért olyan nagy szám? Ha meghal, akkor nekem ad +5 HP-t, ha az ellenfél játszotta ki. Akkor ez most kinek jó?

Shep
Az unknown vs unknown meccs? 😄

Shep
Hol van ez a video, nem találom?

Amúgy nektek hogy alakul a coin/nem coin %?

Shep
Arról nem én tehetek ,hogy eltévedtél és körbe-körbe jársz 😊

Nagyon sok az aggro warrior, több a Priest és jóval több a hunter. Viszont a Huntereket gyengébbnek érzem Quick Shottal, mint anélkül. Önmagában betegesen jó lap, de sztem rosszul használják. Berakták valamelyik chargeos lény helyére, és így nem kell azoknak a testével foglalkozni. A legtöbb paklimban van dupla Chow és gyakran elég az egyik az elején, hogy verjem a Huntert. Volt vagy 10 Hunter meccsem 2 nap alatt és egyet buktam el.
qetuol
ritkán, de összejön 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Mephike
A múlt hónapban próbálkoztam vele. El lehet játszogatni egy ilyennel, de hiányzik a dögkeselyű, ami a lényege volt ennek a decknek. Helyette én cult master használtam + kutyákat. Mondom, szerintem jó móka volt, de nem ezzel a deckkel leszel legend.

board állapotától függ 😄
trump csinált videót a blastmage esélyeiről 😄

pedig shredderből millhouse a legjobb ami jöhet 😄
manastorm akkor gáz ha neked kell kijátszani

Nekem a legjobb volt, amikor mindkét Madder Bomberem mind a 6 sebzését belém nyomta el. 😄 Szerinted mekkora ennek az esélye?

Elöször kipróbálom casualban, aztán meglátjuk rankeden. 😄

Mondjuk ma engem is szépen sz*pat a játék. Tele van a paklim 2-3 manás lényekkel, aztán a harmadik körben tele a kezem 6-7 manás lapokkal, hát kösz. A végén persze mikor kellenének a nagyobbak akkor dobálja be a kicsiket. De még az ellenfélnek is olyan mákja van hogy nem igaz, kirakja a Mad bombert, erre mind a hármat belevágja az én lényeimbe, pedig nekem volt 2 neki meg 4... Ugyan ez a hatos random sebzőssel, 5-öt belém vág, 1-et magába. Persze amikor én kiraktam rögtön leszedett két lényemet is... Vagy kirakja a mind control tech-et mert már csak az van nála, tele van a boardom kis lényekkel meg 1 legendary-val, ki lehet találni melyiket vitte el... Vagy kilövi a Shreddert, és mit kapok belőle? Millhouse Manastorm... Ki is végzett Fireblast-tal meg Pyroblast-tal...
Pedig ma végre kaptam egy 100 aranyas guestet, de hát ha így halad akkor hagyom a fenébe azt is.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.04.05. 12:50:42

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.