40521
  • Zozo0122 #20073
    Fél év, és gyűlölni fogod a face deckeket. :D Most még minden szép :D
  • Negritis
    nah akkor kérdés hogy face huntert vagy mid range esetleg hibrid huntert akarsz-e játszani ugyebár

a facebe nem raksz multi shot és hasonló removal lapokat, nem túl jók és emellé még drágák is
    a tallsride gyenge, az 5/4 nem jó stat a 4/5 már sokkal jobb ha ráadásul undartakert használsz akkor javaslom a mechanical jetit
    a budget decknél viszont van 1-2 olyan lapod amit abba nem számolnak, pl a mad scientist

ha hunterezni akarsz akkor kelleni fog legalább 1 eaglehorn bow, ha van rá dustod akkor sztem craftolj 1et (aztán vmikor kiesik a másik)
    valamint a mad scientist + olcsó (common) csapdák nagyon hatékonyak, akár egy snipe is jó lehet de a freezing és explo trapek must have kategória szintén

laphúzás viszont szerintem nem kell a deckbe így se a novice se a loot horder hasznos neked, elég amit a quickshot ad ha nagyon kell

nax és brm nyitással hogy állsz? mert onnan még lehet h van 1-2 lap ami segíthet
  • Zickler
    Cobra Shot, rémálmaim lapja, ami minden második GvG pakliban ott van amit nyitok.
    Igaz a lapra nincs ráírva, hogy "You lose", de nagyon közel áll hozzá.
    Mivel még kezdő vagy, megpróbálom kicsit szájbarágósabban elmondani.
    Azt gondolom márt észrevetted hogy egy pakliban max. 30 lap lehet, ami nem sok. Rengeteg olyan lap van amik nem rosszak, sőt jók, de mégsem kerülnek be a paklikba mert mégsem olyan hiperjók hogy helyen tudjanak maguknak szorítani 30 lap közé. Emiatt a jelenség miatt felértékelődnek azok a lapok, hogy 2 másik lap erejét kombinálják egyben (ezért olyan baromi erős az Ancient of Lore), mert 2 hely helyett csak 1-t foglalnak.
    Ezután azt hihetné az ember hogy a Cobra Shot milyen hipi-szupi lap, mert kombinálja a Sinister Striket és a Dark Bombot, ami igaz is... csak éppenséggel mocskos drága. A Dark Bomb egy gyengített Frostbolt, és csak azért létezhet a játékban, mert a Warlocknak nem szabad erős class-spicifikus lapokat adni, mert a Hero Powere toronymagasan a legerősebb. Ha a Dark Bomb pl. Rogue-hoz kerül, akkor az kb. 1,5 manát érne, nem 2-t. Nos a Sinister Strike ugye pedig 1 mana. 1 mana + 1,5 mana = 2,5 mana. Reális esetben, 3 mana, hogy kompenzáljuk az 1 megspórolt helyet. De a Cobra Shot nem 3 mana, nem is 4, HANEM 5. KIBASZOTT 5 MANA. Ezért nem játsza senki, mert borzalmasan drága, azért a Valueért amit biztosít.
  • kabel15
    Lehet jatszani ezzel a deck el rank12 ig ahogy irtad. De utana mar kicsit nehezedik a dolog.
  • Renegade
    ömlesztve:

thx srácok, sajnos nagyon kevés lapom van, pl tegnap este lett meg az első fegyver (ami +1 attackot ad), secretből is csak az alap fire van egyelőre, viszont dobott egy lootert, szóval végre le tudtam cserélni az engit.

Szóval sok lap kényszerből van csak benne, meg láttam, hogy régen ütősebb volt az undertaker, lehet le kéne őket cserélni.

Mi a gond a cobraval? ok, nem igazán látom másnál (gondolom okkal), egyszer megmentette a seggem egy másik face ellen. :)
    Mi a gond a Tallstriderrel? 5/4 beast, az a kis noob fejemnek elég vállalhatónak tűnik.

Tegnap egész sok mindent láttam, végre megismertem, milyen a handlock, mondjuk el nem tudom képzelni, hogy önerőből játsszam (gyűjt-gyűjt, leszed, gyűjt, mindent kirak), az én szemembe sokat elmond, hogy egy handlock tudott csak elpicsázni.

Viszont továbbra is le a kalappal a játék előtt, egy piszok olcsó paklival meg lehet fogni talicskányi dustot. Lehet sokan nem kedvelik a face-t de nekem nagyon bejön, ez az első perctől rámászni és nem hagyni élni. :) A másik meg a pap, hopp szedjük le, hopp add ide, nem kell az neked, lehet szeretem bosszantani az embereket :)

A budget pakliból mindösszesen 10 lap hiányzik :)
  • Negritis
    beszarok manvsgame-n :D gyermeki lelkesedéssel nyitja a packokat amikre donatelnek neki :D
  • Negritis
    amúgy 1 kérdés webspinner is megvan?
    mer én lecserélném a leper gnome-t arra HA nem facehuntert akarsz játszani
    jobb a synergiája a lapjaiddal és könnyen nyerhetsz valuet belőle
  • Negritis
    ehune :D

• sadface #20065
    hol a csárdzs?
  • Negritis
    budget aggro hunter ez egész jól működik

amit összeraktál:
    kevés a beast 2 houndmasterhez, használj 2 mad scientistet és legalább 3 secretet (freezing is csak common ugye
    undertaker nem az igazi jó ideje, novice engi
    lost tallstrider helyett inkább a 2. belcher és a cobra shot sem túj jó lap
    ogre brute túl random nálam és multi shot is necc
    ha 2 hunters markot használsz akkor vagy arcane shot vagy 2. unleash hasznos

így elsőre ezeket tudom mondani
  • Devv
    Tanács:
    Ha még facesebbre szeretnéd akkor ezeket tedd bele, ha van: még egy secret, még egy scientist, 2 abusive, 2 wolfrider, eaglehorn bow.
    Ezek meg rossz lapok: novice engineer, cobra shot, lost tallstrider.
  • Zozo0122 #20062
    Próbálj úgy gondolkodni, hogy pakliépítésnél jó lapokból mehet 2, rosszakból 0. :D Így a jó lapokat nagyobb eséllyel húzod fel, a rosszakat meg...hát szóval kb. kuka :D A novice engineer meg a cobra shot pl. értékelhetetlen kb. Scientistből mindenképp tegyél be kettőt. Unleashből is, ha van már kettő. A PAKOLY meg OP, az is 2, mert sok a taunt :DDD

Oh, és mulligan tipp: Ándörtéker + koin + lepergnóm
  • Renegade
    vicces:

mivel lapjaim még nem nagyon vannak, meg amúgy is tök béna vagyok, ezért összeraktam egy kvázi face paklit, van benne móka Ogre, hogy legyen valami, amin lehet röhögni, tényleg tápos ez a hunter, mert ezzel a szakadt paklival el lehet bohóckodni 16-14-en :)

természetesen továbbra is 1/3 arénánál már örülök, bontást meg továbbra is hagyjuk, de legalább élvezem a játékot. Ja ami nem látszik a képen az egy Highmane.

• Zozo0122 #20060
    6 meccsből 6 ellenfél paladin. Ez mi? :DDD
  • Devv
    De, mert 5/3 charge. :D
  • Zozo0122 #20058
    Arénában 4 meccsből 4x paladin eddig az ellenfél.
  • Zozo0122 #20057
    Ha visszaveszed, akkor azzal következő körben nem tudsz egyből facere menni. Ez így nem jó.
  • Shep
    Részeg pandával meg visszavenni. :)
  • Devv
    És persze ez a lény is silence-el.
  • Devv
    Kéne egy olyan lap, hogy amikor silence-elsz egy lényt, kapsz egy pakolyt a kezedbe. :P
  • Zozo0122 #20053
    Pakoly ópé. Volt taunt, nincs taunt - face.
  • sadface #20052
    pakoly
  • Zozo0122 #20051
    Nézzétek meg az eddig kijött 4 dropokat: szerintem a Piloted Sky Golem is kicsit felértékelődik :)
  • Zozo0122 #20050
    Akkor mégsem csak rajongói volt Fjola.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.27. 23:04:18
  • dave9004
    Semmi különös képesség?
  • Pio
    Tippre a Twin Val'kyr nevű boss encounter két tagja Trial of the Crusader raidből: Fjola Lightbane és Eydis Darkbane. Nem igazán van lore mögéjük pakolva, a Lich King hadvezérei, megtámadták a tornát, nem jött össze nekik, boss lett belőlük, ennyi tudtommal.
  • Negritis
    egyébként továbbra is szükség van a játékban szar minionokra különben az unstable portal vagy a webspinner túl OP lenne (így is erősek)
    bár nem értem hogy miért ilyennel promózzák a kieget
  • sadface #20046
    mi van ha a másik a párja? ugyanúgy fehér meg van szárnya
  • Zickler
    Igen, az csak rajongói volt.
  • kabel15
    Lehet, próbáltam vissza keresni azt a kártyát de én nem találom. Az nem csak egy rajongói kártya volt?
  • dave9004
    Annak lesz a párja az a múltkori 6/7 kör elején div shieldet kap v mi volt?
  • Shep
    Az úgy lenne jó, ha kijátszod és aki éppen hunterral nyomja az adott szerveren azok közül randomra elhullna egy, lenne ám káromkodás :)
  • kabel15
    A bal oldali kártya az ha jól rémlik egy valkyrie amiből 2 volt 1 boss fight alatt, szóval szerintem az egy olyan lap lesz mint ami Feugen és Stallag. Valószínűleg lesz egy párja és együttes használatukkor valami szép fog ki kerekedni
  • dave9004
    3 mana kill a random hunter
  • Tinman #20039
    Hát ezen nem 1x felröhögtem... úgy fest máshol se vakok a játékosok.
  • Shep
    Nem tök mindegy melyik használhatatlan legendást látjuk meg előbb? :)
  • dave9004
    Tuti balra szavazok . Lore mester ismeri őket ?
  • Zozo0122 #20036
    Csöööcssssss
  • Zozo0122 #20035
    Istenem blizzard...
  • karmacoma
    Ja, ritka szar.