40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #20113 mana addict féle lefordított erősorrend -
Azért van, mert hó végére abban a magasságban azok vannak akiknek hiányos a deckjük, ezért a hiányzó lapokat azzal pótolják ami éppen megvan és hasonlít az eredetihez. -
hawkie22 #20111 Jön mindenféle pakli szembe, ráadásul nem is a megszokott paklija, hanem mindben volt eddig valami meglepetés. -
Negritis #20110 rank8on én elég változatos deckeket látok kevés a "rák"(vicces mondjuk mer ugye a rák arra lett kitalálva hogy csak 1 fajta deck van a metán nem pedig összefoglaló egy csomóra)
ha sok a handlock akkor jó a dudu elvileg :D -
Nekem egyébként most rank 5-6-on minden 2. ellenfelem handlock, egyre kevesebb huntert és zoot látok. Patront jó régóta csak egyet láttam, az meg addig ökörködött, hogy lejárt a köre amikor volt 60 damage, túl sok az effekt, feladta :D
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.07.28. 16:20:16 -
imikszde00 #20108 Kéne egy kis segítség. Megcsináltam ezt a genymotion-os dolgot a 3 ingyen pakk miatt. De most nem tudok játszani, mert azt írja Hearthstone ha been update! please download the latest version. Valaki ütközött már ebbe a hibába ? -
Negritis #20107 mik jönnek szembe? mert az alapján érdemes váltani -
hawkie22 #20106 Nekem most semmi se működik. Se Patron, se Control warrior, se Demonzoo, se Facehunter, de még Mechmage se. Rank14***-ról lecsusztam R15-re, az 7 vesztes meccs zsinórban. -
1Darton1 #20105 Nekem még demon zoo-val is szenvedés azon a környéken, de biztos van az a játékmennyiség, amivel megoldható. -
Negritis #20104 rank5ről volt szó, sztem addig el lehet menni vele de ez csak tipp -
1Darton1 #20103 Az a zoo legfeljebb tryhard rankig jó. -
már kell -
Negritis #20101 amúgy sztem a zoo-ba se kell sok epic/legend :D -
Zozo0122 #20100 Nálam a patronnal sima a rank5. Bár egy Harrison van benne. Most viszont visszabuktam 7-re és 2. napja nem toltam rankedet. -
1Darton1 #20099 Nem a hiszti tárgya a lényeg, hanem hogy legyen tánc! Bár Botond már pont nincs abban a korban, hogy hisztis picsa legyen, biztos klimaxol. -
Negritis #20098 nekem az tetszik hogy 20. körös vereség a baja a játéknak :D
mikor a mostani sztárhiszti a rank6-7 zoo vereség :D
a legendary túl OP-hoz még mindig Totalbiscuit bohóckodását tudom javasolni
amúgy jah patron vagy a hunter megoldja rareből a rank5t ha van időd -
Patron warriba elég rare + common. :D Bakker, jövő hónapban megcsinálom. -
Hunterrel még legendig is :DD -
" Na akkor egy gyors naxx boss, azt is levertem egyből, és akkor gondoltam nyomok még pár casualt a fun kedvéért. Az első ellenfél kirakta az összes legendaryt ami naxxból eshet, és 20. kör tájékán elrakott. Nyomtam egy kövér uninstallt. Sose lesz ez már jó ismét."
Ez tetszik... Még mindig ott tartunk hogy a Legendaryk OP szarok, és csak azokkal lehet nyerni.
Valahogy a Blizzard kommunikálnia kéne a kezdő játékosok felé, hogy a Legendaryk igazából nem sokat érnek magukban, csak ha köréjük épül a pakli. Elég nagy összeget mernék tenni arra hogy csak Basic + Common lapokkal, lazán el tudnék jutni rank 12-ig, Rarel 7-ig, Epicekkel meg talán legend is meglenne.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.28. 13:42:48 -
Zozo0122 #20094 Hát, ha úgy megküldik a dropratemet, hogy Golden Zombie Chowt, vagy Malomház Manavihart nyitok TGT packokból, akkor meghívlak egy üveg földre :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #20093 ha streamelsz minden pakliban golden chow vagy milhouse :D -
Bántották a barátnődet szmájli? -
Zozo0122 #20091 + felhúzott DROPRATE
-
Teszkós zsemlét nem eszünk, mert az egy fos. De, ha te szereted, akkor fogyaszd bátran! Legalább már tudjuk, hogy miért lettél ilyen. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 12:55:06 -
Negritis #20089 "nagyobb VOLT a füstje mint a lángja" mindezt megjelenés nélkül? gizi
az 50es pakk jelentősége annyi hogy aki tudja hogy úgyis venne egy nagyobb packot annak jár kis kedvezmény és egy hátlap
persze ha rámegy a lutrira -
-
Mennyi vizes zsemlét adnak a teszkóban annyiért! Rablás! 25 lap van kint a 130-ból? -
De miért ennyire fontos az az 50 pakk kártya? Eddig egy olyat sem láttam ebből a kiegészítőből, amit azonnal lekraftolnék vagy megvennék. Sőt eddig az egész olyan hatalmas összevisszaság nekem. A Naxx-nak, GvG-nek és BRM-nek volt valami sajátos stílusa is (a kártyák megjelenésében is), ennek az új valaminek meg semmi. Sőt, 1-2 kártya úgy néz ki, mintha még valami tervezőasztalon lenne az Artwork. Egyik-másik art eléggé eltér az aktuális játékban található kártyák artjaitól. Persze van, amit eltaláltak és tökéletesen hozza a HS Art vonalat, de van néhány, ami picit idegenebb. 45 euró meg kész rablás ezért kérni. Én nem akarlak lebeszélni, de annak a 45 eurónak jobb helyet is találsz! Ennyi pénzért már teljes játékokat dobálnak (Steam leárazásban meg maga a kánaán, ha ennyi wallettel indulsz), nem pedig kártyákat (50 pakkból javarészt ugyanazokat fogja dobálni)... Még, ha valami Adventure lenne, de nem az, sőt ennél még a GvG is összeszedettebb volt. De nem írom le előre, viszont érződik a Blizzard kapkodása és siettsége. Azt sem értem, hogy a bejelentéssel miért nem lehetett megvárni a GamesCom-ot? Mert ott is kint lesz a HS! Most ott mit fognak bejelenteni, 3 új skint fejenként 9 euróért? Tejelj mégtöbbet, ha rajongó vagy?!
Ahhoz képest, hogy ez volt eddig a leghájpoltabb kiegészítő (a kis körlevéllel) egyelőre nem hozza azt, amit elvártam. Mondhatni nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 12:42:44 -
hawkie22 #20085 Közben utánanéztem, egyelőre csak androidra van. :( -
Én is én is!
-
hawkie22 #20083 Amazonom van, milyen néven keressem? Grand Tournament Deck vagy hasonló? -
Jelen pillanatban még csak amazonon keresztül lehet. -
hawkie22 #20081 Az új kártya csomagot (50 pakli) holnaptól lehet venni játékon belül? Vagy csak honlapról lehet? Jelenleg csak teló van velem szabadságon igy nem tudok utánanézni. :) -
Zozo0122 #20080 Persze, nyugodtan. -
Renegade #20079 ja meg ja, beírtam magamat a "Nevek" doksiba, felvehetlek titeket? -
Renegade #20078 "You lose" hehe ez jó volt :)
megint csak thx mindenkinek, majd szép lassan bele rázódom és átlátom az összefüggéseket, kíváncsi vagyok mikor jön a megvilágosodás és kezdem majd átlátni magamtól is. :)
NAX teljesen, Brm domoig. -
1Darton1 #20077 A paklid közel sincs a facehunterhez, csak itt páran poénból össze-vissza beszélnek, és néha sikerül megtéveszteniük az ártatlan olvasókat.
Egész jó paklit sikerült összeraknod, nekem a játék elején nagyon béna próbálkozásaim voltak. -
Zozo0122 #20076 Vert már párszor agyon, de legtöbbször elbírok vele :D -
A Tailstrider pedig nem rossz, csak meg kell tanulnod, hogy HS-ben egy minion HP-ja sokkal többet ér mint a támadó ereje. Minél több az élete annál nagyobb eséllyel kell az ellenfelednek 1-nél több lapot rááldoznia hogy leszedje, így lapelőnyt generálva neked. Ezért nem látsz senkinél pl. Salty Dogot, vagy Core Houndot, mert igen nagy a támadó erejük, de borzasztó könnyen meghalnak egy sokkal olcsóbb lénytől.
Nos a Tailstrider ugye 4 mana 5/4, ami nem rossz, de van nekünk egy olyan lapunk, hogy Chillwind Yeti (szerelmem *.*), ami ugyanúgy 4 mana de 4/5-s, azaz a 4. körben kirava amikor az ellenfelednek valószínűleg csak 2/3-s, 3/2-s, 3/3-s lényei vannak, kb. biztosra vehető hogy az ellenfelednek min. 2 lapot rá kell áldoznia hogy leszedje az 5 HP. Ha csak 4 HP-ja lenne akkor megtudná tenni azt, hogy beleüti a 3/2-t + Mage Hero Power, és puff meghalt, és az 5 támadó erő semmit nem segített, az ugyanúgy lehetett volan 2, 3, 4, vagy akár 36 is, akkor is gond nélkül meghal a 3/2-stől + Hero Powertől. -
Negritis #20074 te meg a patront :D