Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint főleg rugóval tolod és control warival? Bocsi, ha nem fogtam fel 😄
Na, végre Watch and Learn quest, erre nincs fenn egy friend se 😄 Srácok valaki jöjjön és nyerjen nekem egy paklájt <#idiota>
sadface
A zoo annyira nem, csak ha nem jönnek a lapok. 😄 a másik kettő viszont cancer nekem. Utálom. (rugó main) inkább a control warrior.

I decide when I'm done.

Tehát akkor zoo, demonlock és handlock is egyenlően? 😄 Kihagytam valami mostanában divatos lock decket? 😄
Shep
Melyiktől nem? 😊 Amúgy róg összes, egyértelmű, és a mocsokláda "semmit nem csinálok" freezemage.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.06. 23:57:26

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mage és lock a kedvencem
de megértem aki agybajt kap a locktól 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sadface
Warlock minden formában. De csak azért mert a facehunter nevű szerrel én is élek. <#idiota>

I decide when I'm done.

Zickler
Priest, kérdés nélkül.

Battletag: Muhee#2716

priest 😄 (viccen kívül kb az az egyetlen amit nem szivesen látok a pályán)
nem undor csak idegesít

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ezen mehetne a vita, sztem is jó lesz a quickshot
főleg egy flare vagy arcane shot helyén tudom elképzelni
mondjuk face hunterbe nem kell 2 azért az kb tuti
midrange-control esetben pedig a képességen tudunk bukni, de szerintem jó kis lap 1 elfér bármelyik hunternél

a rugóknak azért a boardclear ha nem is tökéletes de egész jól megvan oldva
nagy testekre ott a BF aggro ellen meg a pengék
nekem az a bajom a lappal hogy csak "friss" miniont üt, ami problémás lehet

Felmérés. Srácok van olyan deck, amitől egyszerűen undorodtok és utáljátok?
twitter 😄

Mephike
Mint azt írtam nem értek mindennel egyet a cikkben írtakkal. Csak gondoltam megosztom az ott írtakat, mert bizony bennem is keltett furcsa érzéseket a cikk.

Sorry, nem akarok a 2. Shep lenni, de valahol ki kell adnom magamból, mert most már lassan kezd elegem lenni, hogy mindig én vagyok a f..z rossz végén.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Azt mondja már meg nekem valaki, mi az, ha 3 Crackle van az aréna paklimban, már csak 10 lapom van hátra, 3 HP-ja van az ellennek és a büdös istennek nem akar feljönni 1!!! db Crackle, amivel nyernék. Minden más lap feljön, csak az a baj, hogy azok nem segítenek, mert az ellen boardja tele van. 24 HP-ról szépen leevett, mert nem jött az a rohadt lap, pedig 10 lap között 3 is volt belölük. Rohadjon meg most már tényleg, hogy nem bírok 3-nál több gyözelmet kisajtolni ebböl a k...a arénából.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Zickler
Revenge?? Komolyan?? Trump nagyon jól összefoglalta azt amit gondolok én is a lapról. A whirlwind is csak azért van benne a paklikban hogy elbánjon az 1 HP-s tokenekkel, vagy a hunter 1 HP-s lényeivel. A warriornak szerintem nincs szüksége 3-t sebző AoE-re, mivel ott van neki a brawl ha eldurvul a helyzet. Ezenkívül az sem igazán optimális hogy 12 HP alatt nem tudod Acolyte vagy Shieldmaiden aktivátornak használni, mivel nagy valószínűséggel többet ártana neked mint az ellenfelednek.

Melyik pirest játszik 2 antic healbottal, 2 holy fire-el, 2 sludge belcherrel, és 2 deathlorddal. <#idiota>
Nagyon elege lehetett hunterekből.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Zickler
Én a Quick Shot értékelésével nem értek egyet. Vettek egy már amúgy is használt lapot, amihez hozzá csaptak egy olyan szöveget, amiből csak előnyöd származhat. Szerintem az egyik legerősebb lap, ami bekerült most a játékba.
Ezenkívül a Twilight Whelp-ről elmondottak se igazán tetszenek. Zombie Chow még mindig elterjetebb lesz. Mivel ha Twilight whelpet 2/3-ként akarod kijátszani az első körben, akkor meg kell tartanod legjobb esetben az Azure Drake-t kezdő kézben, ami pedig nem éppen optimális aggro ellen.
Dark Iron Skulker 100% hogy ott lesz a rogue paklikban, mivel a rogue-nak a Blade Flurryn kívül nincs hatékony AoE-je.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.06. 21:38:33

Mephike
Az új lapok értékelése. Nem mindenben értek egyet az ott leírtakkal.

Ja, egyébként a HearthArena tényleg jobb, mint az ArenaValue. 😊 Elég jó ötleteket adott a paklihoz, csak hát az a hülye disconnect. Egyébként sztem simán mentem volna 5-6 gyözelemig 3 helyett. Mondjuk 6 meccsböl 4-n mage volt az ellenfél, a végére már nagyon untam. 😊 Kaptam 35 goldot, egy packot meg egy Silver Hand Knight-ot, igaz, csak sima verzióban.

Devv
Na, én vagyok a hülye?
sajnos van pár bug mostanában
és nekem van hogy nem "szakad" csak beáll
streamen is jártam így ugye

Azt megmondanátok, miért szakad meg meccs közben a játék, amikor a netem meg teljesen rendben van? A WiFi teljes erösséget jelez, minden netes oldalt meg tudok nyitni, de ez a szar meg többször is megszakad meccs közben. Mondanom se kell, hogy arénában 2 vereségem is lett emiatt, így azért nem könnyü jó arénát menni.
Pedig a deckem is egész jó volt, már 3-1-en álltam. Hogy száradjon le a keze annak, aki ezt összehozta.

Ki fogom próbálni, köszönöm!

azt nem ismerem, de hiszek neked

dave9004
Heartharena azért nagyságrendekkel jobb az arenavalue-nál.
greyfox
Kegyetlen... Én inkább nem mutatom, mit nyitottam 😄

Steam: greyfox

greyfox
Nyomtam egy laza 8-as arénát, tehetségesebbek biztos kihoztak volna belőle lazán 12-t.
Legendary nem volt, de volt minden fontos lapból 1db: sheep, flamestrike, frostbolt, fireball, portal, counterspell.
Volt echo is, de olyan szorosak voltak a meccsek, hogy szinte mindig 1-1 lény volt a boardon, amikor feljött 😊

Steam: greyfox

90g-m volt, a w-vel meglett a 100 és nyitottam egy gvg packot 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ment priv

Sziasztok, van akit nézhetnék spectator módban nyerni? <#vigyor3>
én ma jöttem rá hogy nekem nincs időm rá hogy egy saját decket csináljak
agyaltam egy kombós midrange freezemagen, de nincs időm kitapasztalni
így marad az hogy megnézem mik a jobb deckek 1-1 classból és azt igazítom magamra

Ok, köszi.
Igazából nem egy az egyben akarok paklit lemásolni, csak megnézni, hogy pl a mechmage-be vagy facehunter-be még milyen kártyák kellenének vagy mik nem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

heartpwn
itt tudfsz szépen szűrni és ha olyan decket találsz ami részletesen van leírva akkor sztem az általába működik is
de majd kitapasztalod

Valami olyan oldalt tudnátok mondani, ahol értelmes és életképes paklik vannak fent?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

a zene miatt nem ajánlom mindenkinek csak 😄
én is szeretem, bár inkább trumpot nézek ha HSről van szó (vagy kb semmit mostanában 😄)

Én arénához továbbra is cherrywarrior streamjét ajánlom. Időnként van tutorial, de amúgy is sokat magyaráz. Nagyon jó winrate-et hoz. Még a sokat fikázott warriorral is volt hogy 2 12 győzelmet ment egymás után. Kb az egyetlen streamer, akitől nem ráz a hideg 20 perc után, ráadásul a zene is jó.
Mephike
Fontos dolog a magabiztosság...

de amúgy madinak is vannak videói tube-n arénáról ahol magyaráz is és az ugye magyar
de trump-kripp is egész jó cuccokat csinál asszem

Köszi! 😊

én is az aréna value-t tudom
annak az tényleg hátránya, hogy nem egyben nézi az egész decket, de kezdésnek mégis jobb tudni hogy 1-1 lap mennyit "ér" alapvetően az arénában

amúgy vannak itt elég jó aréna playerek majd ők adnak tanácsot sztem

qetuol
nem ez az egyetlen hülyeség, amit leírt ^.^

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Devv
A 7 win-es quest igen működik bármely játékmódban, de a többi (úgy tudom) csak play módban.
avengir
Nekem működik, te meg gondolom nem próbáltad.... <#levele>

https://hotshu.wordpress.com/

Devv
Akkor próbáld ki és szólj, ha működik! <#banplz>
avengir
Húsvét alkalmából a gold farmereknek : akármilyen quested van kérd meg a barátodat hogy segítsen, pl 5 pap, kivalasztod a pap decked a baratod egy szimpatikus saját decket, start game, majd a baratod megnyomja a Concede feliratu gombot, így az atlagos masfel oraitok helyett max 4 perc lesz az 5 win megszerzese. Kellemes unnepeket

https://hotshu.wordpress.com/

Ilyen "draft segítő" gyanánt mit érdemes használni?
Én többnyire magamtól szoktam összeállítani az aréna dekket is. Most pár alkalommal próbát tettem ezzel az arenavalue.com oldallal, de annyira nem nyűgözött le az eredmény. A lapok értékét önmagában lehet helyesen ítéli meg, de azt tapasztaltam, a mana görbét, a tempo előnyt, meg egyéb fontos dolgokat nem igazán tud számításba venni, így sokszor kénytelen voltam felülbírálni.

dave9004
remélem feljavul majd a priest annyira, hogy a 60 goldos questek ne 1,5 óráig tartsanak 😄
dave9004
mimiron a srácnak is sikerült félreértenie.
elég rajta kívül 2 mechnek lennie
gvg legendary elemzés a kérdés hogy törni vagy sem
egy olvasást mindenkinek megér sztem
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.05. 23:56:10