Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Lava shock kéne sámánomnak nem vitás... amúgy még csak ma nyitottam ki Wing1-et. Kb. 20 perc alatt megvolt minden, heroic majd később. Hát picit több élményt vártam. Nem volt rossz, jópofa volt pl. a sok nemstabil portálos lap is, de elé easy lett... a rák hunterrel úgy tűnik nem számoltak a készítők. Nevetve végigmentem rajtuk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

qetuol
én már rég modnom, hogy nozdormut nerfelhetnék egy négymanás akármire, csak a képessége lenne a régi. még egy 1/1 Stealth Nozdormuba is belemennék 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Tinman
Lótebről jutott eszembe tegnapi ranked meccs. Druida első kitett lapja mi volt? Lóteb. Ha jól rémlik 3. körre izzadta ki, addig semmit nem tett ki. Gondolta ez olyan előny, hogy ez aztán megoldhatatlan. Dehogy. Elment rá pár lapja, 1 kör alatt megoldottam, aztán nézett ki a fejéből.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Soha nem lépek ki. Viszont tényleg vannak, akik direkt húzzák az időt... néha akadnak olyanok is, akik a full vesztett helyzetben reagálnak így. A madzag előtt persze rányom, hátha feladom nyertes helyzetből pusztán azért, mert várat. Nice try, viszont szívesen megcsapkodnám az ilyeneket.

DarkHorSe
We are aware of an issue affecting our authentication servers, which may result in slow or failed login attempts. We are currently investigating the cause and will provide updates as they are available.

Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter or check the thread in our technical support forum for further updates.

Forintot se a kocsog blizzardnak, sosem

Swedish people are albino monkeys

Devv
Topdick 😊
DarkHorSe
mar megint nem megy ez a szar

Swedish people are albino monkeys

Shep
Zetalot éppen hazánk fiát oktatja, mármint gondolom az Evilczimre nevű játékos magyar lehet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lava Burst - hirtelen nem akart eszembe jutni, hogy az melyik lap 😄 Hát igen, jelenleg sajnos a shaman szerintem a constructedben a leggyengébb. Remélem ez most a kieggel megváltozik 😊
Meg persze 2 moltendzsájent 😊
dave9004
no geddon 😞
lava burstöt kihagytad.
ha ilyen lesz blizz mára akkor nyugodtan alszok meloba
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 20:29:05
Te szereted a shamant, funból dobd majd össze a fire shaman decket 😄 Ezeket tedd bele:
-Ragna
-Geddon
-Majordomo
-2 Fire Elemental
-2 Pyromancer
-2 Fireguard
-2 Lava Shock
És 2 Golden Magma Rager, ez a kulcslap, csak ezek legyenek goldenek, hogy az ellenfeleid lássák, hogy ki a király 😊
A többi szabadon választott, de legyen közük a tűzhöz <#idiota>
dave9004
épp most buffolták 5/2-es beastté és már nerfelnéd...
Nekem még a kliens se indul el. Mind1, elmegyek edzeni, ha nem lesz jó és live az új szárny mire hazajövök petíciót indítok a Magma Rager nerfelésére. <#banplz>
Devv
Ja, nálam is fos!
dave9004
na BRM előestéjén be is fosott a hearthstone 😄
Azt szokták 😄
dave9004
amugy ja. 2. everyone get in here után concede
Shep
Az valami bug, én is találkoztam már vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
overkill

akkor sy 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Te írtál jót és igen így lett meg 😊 Azért kell Loathebet ütni a Blecherbe, mert akkor csak 2 élete marad, majd pedig a fejsze és a ww után meghal, így felszabadul a hely az utolsó Grim Patronnak és megvan a lethal 😊 Negritis: a Grim Patron csak akkor hívja a haverjait, ha túléli a sebet, ha beleütöd a Belcherbe meghal.
Valami nagyon furcsa anomáliába botlottam 😄 Lenyomott egy demonlock - ez eddig oké. De a halálom pillanatában egy 3/4-et sebző zombie chowwal néztem szembe (argussal buffolta), 1 életem volt és kézben egy Death Bite. Hero Power, beleütöttem a zombiba - 0 élet, majd belémszállt ugye az 5 HP, de nem éltem túl, viszont a támadóerőm hirtelen felugrott 28-ra 😄 Azután minden vissza normálisba és meghaltam. Oké 😄 Azt gondoltam, hogy ebben az esetben előbb meghalok mint hogy gyógyulnék, de mi volt az a hirtelen 28 attackos fejsze, azt nem tudom 😄
dave9004
éjjel kettő óta ébren vok, te már azóta aludtál is egyet, nem fogok számolgatni ugyh MISSED LETHAL
na én lebukok 20-ra és kifarmolom a gold druidot
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 18:58:18
sztem warsong - grim
első grim mehet a belcherbe úgyis jön másik
a 2. grim mehet a kicsibe, ami abból jön azok mehetnek az 1-1ekre
utána loatheb - fegyó arc ami lejött támadni vele execute loatheb
és ww ami jött megint ütni vele
nem tudom ez mennyi seb
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.09. 18:49:32

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Valszeg az h, loatheb a belcherbe, warsong, grim, grim az 1/2 tauntba, fegyver arcba, grimek arcba, ww, grimek arcba. Nem számoltam ki, de sztem meg kéne lennie.

ha én tolnám hasonló deckel akkor mikor ott vagyok jobban menne mert ráállna az agyam kb

Gondold el ezt nekem másfél perc alatt kellett kiokoskodni 😄 Többiek? 😊
sztem az, de nincs kedvem erőm végigsázmolni 😄

Ha beleütök minden kis minionjába, akkor nincs lethal ebben a körben 😊
dave9004
simán nyertél. 0 mana execute, majd patronátus minden 1 és 2 attackosba warsonggal stb stb wihrwinddel, death bite-al.

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 18:26:04
Igen, más taktika kell onnantól. Az armort direkt megpróbálom majd Majordomo után pörgetni, a 2 shield blockot mindenképp betartom addig 😄 Meglátjuk, mennyire fog menni. A legfontosabb, hogy csak akkor tehetem ki, ha nem tudnak köv körben leburstölni.
Na lássuk ki mit gondol? Ma délutáni meccs, az ilyen körök rendszeresek a deckemmel, ezért mondtam múltkor, hogy nehéz vele tolni. Nyertem ebben a körben szerintetek, vagy nem, azaz lethal vagy nem? 😊 Egyelőre csak annyit írjatok, hogy igen vagy nem 😄

otthon van most a jobb gépem így nem nagyon lesz mostanában 😄
kb 3 hétig csináltam 2-3 naponta
többiek jót nevettek 😄

dave9004
még úgy is h médzsördómó elveszti a warrior addigi összes armorját ha ragnaros lesz belőle?
dave9004
így ni: megjön a péksütis az én körömet nem nyomom el, elrohanok ajtótnyitni, vissza fel a garázsból és az én köv köröm jön 😄
Amúgy elvileg normálisan csak úgy lehet játszani ha végig követed az eseményeket, nézed mik mentek ki, mit kell még körbejátszani stb.
erre meg ott van sokmindenkinek a decktracker.
Axe Flinger és Madzsordomo 😄 Mennek is a harcosba befele. Ha benn lesznek az axe flingerek, akkor már tényleg szorítok helyet a bouncing bladenek is a deckben...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.09. 18:02:03
Devv
Egyértelműen a Lava Shock! Druid of the Flame sztem nem egy jó lap...
Nyilván nem arra gondoltam, ha a hetedik körben eltelik az idő, mert vacilál vagy számol. Ezzel semmi bajom, velem is előfordul. Na de ha már az első vagy második körben is eljátsza ezt az már netto f*szság. De azt se értem hogy tudtok mást csinálni játék közben. Meg mikor? Az ellenfél körében? Na de akkor is hallod hogy végzezett. Na de mindegy.

Negritis: nem is tudtam hogy szoktál streamelni. De akkor egy linket vagy nevet megköszönnék 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

dave9004
más téma:
melyik lapot várjátok mai napról a legjobban?
én most a lava shockot főleg
druid of the flame-t esetleg egy beast druidra? meg lesz próbálva sztem.
imp gang boss-t meg a demonlockba természetesen érdekes lesz.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 17:52:26
dave9004
ha csak játszok, akkor én is feladom ha csak mákkal nyerhetnék, de a fészhunter és egyéb agyatlan deck meg "ropeozik".
melóban éjjel viszont én is kanócozok ha el kell rohannom vmiért 😄 de akkor nyomok egy sorryt.
én is ilyen vagyok 😄
én közbe 80% hogy mangát olvasok 😄
kivéve ha streamelek mert olyankor chatet 😄

Na eléggé megszaladt a warriorom, winstreak rank 10, 5 csillagig, ahol egy másik wari állított meg 😄
Zickler
Én személy szerint egyike vagyok ezen embereknek...
Bevallom, néha én is netezek közben, és emiatt kicsit várnia kell az ellenfelemnek, de legtöbbször nem emiatt égetem a kanócot. Vannak olyan helyzetek amikor 3-4 körrel előre kell gondolkodnom, és akkor általában kevésnek érződik az a 90 másodperc amit 1 körre kapok.
Arról nem is beszélve hogy mivel Druid a mainem, minden körben számolnom kell hogy a kombóm mennyit sebez.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.09. 17:08:44

Battletag: Muhee#2716

Shiver
nagyon sokan azért csinálják, mert van akik ilyenkor feladják mondván "akkor bazd meg játszok mással, nem várok rád", 2x volt olyan hogy kiléptem én is ilyenkor, de akkor már vesztettnek látszott eléggé a kör, szóval számomra nem volt értelme már
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.04.09. 17:05:25

A felhők felett mindig süt a nap

dave9004
ja sajna sokan neteznek streamet néznek, tv-znek közben.
Ezeket a nyomorultakat de utálom, akik nem csinálnak semmit, csak akkor raknak vagy passzolnak ha már majdnem végigégett a kanóc...

Köszi.
Akkor ez így tabletről meg iPad-ről még két ingyen pack. Fasza 😄

Az egy elmebetegség volt 😄 Poén kis lap amúgy 😄
dave9004
nekem van 😄
vmelyik nap jól jött, mikor minden legendarymat egy druid deckbe dobtam némi ramp mellé. Zozo lesett is nagyokat