Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter or check the thread in our technical support forum for further updates.
Forintot se a kocsog blizzardnak, sosem
Swedish people are albino monkeys
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
lava burstöt kihagytad.
ha ilyen lesz blizz mára akkor nyugodtan alszok meloba
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 20:29:05
-Ragna
-Geddon
-Majordomo
-2 Fire Elemental
-2 Pyromancer
-2 Fireguard
-2 Lava Shock
És 2 Golden Magma Rager, ez a kulcslap, csak ezek legyenek goldenek, hogy az ellenfeleid lássák, hogy ki a király 😊
A többi szabadon választott, de legyen közük a tűzhöz <#idiota>#idiota>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
na én lebukok 20-ra és kifarmolom a gold druidot
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 18:58:18
első grim mehet a belcherbe úgyis jön másik
a 2. grim mehet a kicsibe, ami abból jön azok mehetnek az 1-1ekre
utána loatheb - fegyó arc ami lejött támadni vele execute loatheb
és ww ami jött megint ütni vele
nem tudom ez mennyi seb
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.09. 18:49:32
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 18:26:04

kb 3 hétig csináltam 2-3 naponta
többiek jót nevettek 😄
Amúgy elvileg normálisan csak úgy lehet játszani ha végig követed az eseményeket, nézed mik mentek ki, mit kell még körbejátszani stb.
erre meg ott van sokmindenkinek a decktracker.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.09. 18:02:03
Negritis: nem is tudtam hogy szoktál streamelni. De akkor egy linket vagy nevet megköszönnék 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
melyik lapot várjátok mai napról a legjobban?
én most a lava shockot főleg
druid of the flame-t esetleg egy beast druidra? meg lesz próbálva sztem.
imp gang boss-t meg a demonlockba természetesen érdekes lesz.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 17:52:26
melóban éjjel viszont én is kanócozok ha el kell rohannom vmiért 😄 de akkor nyomok egy sorryt.
én közbe 80% hogy mangát olvasok 😄
kivéve ha streamelek mert olyankor chatet 😄
Bevallom, néha én is netezek közben, és emiatt kicsit várnia kell az ellenfelemnek, de legtöbbször nem emiatt égetem a kanócot. Vannak olyan helyzetek amikor 3-4 körrel előre kell gondolkodnom, és akkor általában kevésnek érződik az a 90 másodperc amit 1 körre kapok.
Arról nem is beszélve hogy mivel Druid a mainem, minden körben számolnom kell hogy a kombóm mennyit sebez.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.09. 17:08:44
Battletag: Muhee#2716
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.04.09. 17:05:25
A felhők felett mindig süt a nap
Akkor ez így tabletről meg iPad-ről még két ingyen pack. Fasza 😄