Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.10. 18:44:33
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Battletag: Muhee#2716
Persze akkor is így összenyertem volna rá a goldot, ha milliós fizetésem van... nekem ez fun. :-) Eleve úgy csinálom, hogy megvan a napi quest, megyek rankedre és ott nyomom, így haladok is előre meg goldot is szerzek. Régebben casualban csináltam ugyan ezt, de eluntam.. ez így persze picit lassabb, de nem vészes, meg közeledek az arany hős felé is így szépen lassan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.10. 18:35:57
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Wing1-et is csak tegnap nyitottam, előtte elszórtam a pénz lapokra. Wing2-re a lé ilyen tempóban jövő hét ilyenkorra meglesz kényelmesen.
Amúgy tetszik azért a BRM, de abból a pénzből inkább egy GTA V-öt vettem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I decide when I'm done.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.04.10. 17:21:41
mondjuk én az elsőnek mennék neki mill rugóval 😄
a másodiknak talán inkább mill dudu 😄
de lehet hogy rage wari kell az elsőnek mint a wari class questen😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.10. 15:45:05
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
majd talán otthon ha nem wotozok épp _😄
azt nem is láttam a leírásban 😄 sy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.10. 15:33:08
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Battletag: Muhee#2716
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.10. 14:05:45
mondjuk lehet patronos deck jobb lett volna
de én a mechshamannal vertem le 😄
a 3. ellen meg a demonlock vitte a prímet 😄 emperor fent volt 5 körig kb 😄
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.10. 02:55:48
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Garr: A papnak nagyon jó lapjai vannak ellene, ezért választottam ezt. Circle of Healing a kulcslap, esetleg a Mass Dispel, de a CoH jobb. Várjuk meg amíg a gólemjeinek csak 1 élete van, utána gyógyítsuk őket. Ennyi, nem igazán okozhat gondot, ha nem jön fel a Circle akkor meg gyógyítsuk a lényeit miközben pakolunk kifelé, az enrages lények majd széttépik.
Barron Geddon: Nehéz, mert rengeteg élete van, és széjjelrobbantja az agyunkat a kis bombáival, meg ha nem tökéletes a manafelhasználásunk akkor is szívunk. Épp ezért én úgy döntöttem, hogy lemillelem. Ha kipróbáljátok a deckemet akkor így toljátok: Minden kézbevisszarakós lapot és a Gang Upot is lehetőleg a helabotokra lőjetek el, töménytelen gyógyítás fog kelleni ellene, hosszú ideig lesz fatigueban, de végül legyőzitek könnyedén és max életetek lesz.
Majordomo/Ragnaros: Sok élet és Ragna nagyon erős, valamint duplán lő 8 sebet. Megoldás: board controlt végig tartani kell. Nagyon okosan kell bánni a warsong commanderekkel, grim patronokkal és armorsmithekkel. Minél több armort nyerünk ki annál nagyobbak az esélyek. Az Executeokat tartalékoljuk a nagy lényeire, és a battle rageket csak akkor toljuk el, ha minimum 3 lapot húz, mert kelleni fog az utánpótlás és hogy minden kézben legyen ami kell. Akkor öljétek meg Majordomot, amikor sok lényetek van kinn, hogy egyből lehessen Ragnát is támadni.
Deckjeim:
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.10. 02:30:47
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.09. 23:32:28