Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
hidd el nem véletlenül vannak azok a lapok ott, ahol.
Shep
Jövő héten kiderül 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

0/10 BM 😞
dave9004
az lesz a gondod, hogy nem lehet kihagyni wingeket szerintem.
Tinman
Hát szerintem Sneed itt nem túl sok embernek van meg... az viszont biztos, hogy valakinek annyi van belőle, hogy nekünk is jutna :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.10. 18:44:33

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zickler
Na emberek, jöhetnek a vallomások. Van aki azért vesztette el a meccsét mert Sneed's, Majordomo-t dobott neki? Én már igen, kettőt is. És valamiért baromira nem vicces.

Battletag: Muhee#2716

Tinman
Lehet úgy is nyitni, hogy adott szárnyat kihagysz?

Persze akkor is így összenyertem volna rá a goldot, ha milliós fizetésem van... nekem ez fun. :-) Eleve úgy csinálom, hogy megvan a napi quest, megyek rankedre és ott nyomom, így haladok is előre meg goldot is szerzek. Régebben casualban csináltam ugyan ezt, de eluntam.. ez így persze picit lassabb, de nem vészes, meg közeledek az arany hős felé is így szépen lassan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Nekem megvan a gold rá csak nem látom értelmét pár számomra értéktelen lapra elszórni a pénzt, sőt a 3. szárny is ilyen, majd a 4. és az 5. érdekes. GTA-val szerintem sokkal jobban jártál, igaz engem az a játék nem nagyon izgat, ha lesz törés belenézek, ha nem akkor sem fogok bánkódni miatta.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.10. 18:35:57

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Nem kell sietni szerintem.

Wing1-et is csak tegnap nyitottam, előtte elszórtam a pénz lapokra. Wing2-re a lé ilyen tempóban jövő hét ilyenkorra meglesz kényelmesen.

Amúgy tetszik azért a BRM, de abból a pénzből inkább egy GTA V-öt vettem.

Tinman
Őszintén szólva Naxx heroiccal sem végeztem még, nem is játszottam Naxx-al hónapok óta. Ma viszont újra igen, már csak 2 heroic van és meglesz a hátlap. Utána megyek rá Wing1 heroicra is.

Tinman
Rank 18-16 között csúszkálok ide-oda, mondjuk nem ártana többet játszanom vele, mert a napi pár meccs nem sokra elég.

Shep
Nem, elpazarolt 700 arany lenne ha igen 😊

Legtöbbünk már kivégezte, én pl. már hajnal kettőre a heroiccal is megvoltam <#idiota>
Tudom, hogy épp nem arról beszélgettek, de Ti nem nyomjátok a Molten Core-t?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sadface
Mi a tököm van a kliensel? Nem tudok egymás után 5 lapot dustolni mert buggol az egész.

I decide when I'm done.

dave9004
sajna nincs benne realitás még mindig.
dave9004
mindjárt összedobok egy beast druidot meglessük.
Én is Shade-en agyaltam. Aggro ellen talán hasznosabb lehet, mert 7 statpont jobban elosztva. Midrange ellen viszont lehet már hátrány mert túl sok minion van 3+ élettel, és ez nem trade-el le semmivel 3drop léte ellenére.
Devv
Nem, semmiképp. De már nem tudom mi helyett van, talán Kezan helyett. Aggro ellen nagyon bevált az 2/5. Bár a paklim nem olyan erős, nagyon kezdőkéz függő.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.04.10. 17:21:41
De minek a helyére? Shade?
Igazából Geddonnál a Gang Up volt a kulcslap - brutál mennyiségű gyógyítás kell, túl kell élni vagy 12-15 kört amíg neki tart a fatigue, sebezni nem is nagyon érdemes őt előtte, ilyen sok életet nagyon nehéz leverni 😄
igen, utána olvastam 😄
mondjuk én az elsőnek mennék neki mill rugóval 😄
a másodiknak talán inkább mill dudu 😄

de lehet hogy rage wari kell az elsőnek mint a wari class questen😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.10. 15:45:05

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amiket kiraktam csak heroicra vonatkoznak 😊
Devv
Ha a második mirror entity után nyomok egy concede-ot, akkor nem kapok idegbajt. 😊
jaa h heroic? 😄 arra nem volt időm meló előtt 😄
majd talán otthon ha nem wotozok épp _😄

azt nem is láttam a leírásban 😄 sy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.10. 15:33:08

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Heroicon elsőre lenyomtad tempomage-gel? 😮
Köszi, jó kis meccs volt 😊
én tempomage-gel simán vertem elsőre 😄

Zickler
Emelem kalapom hogy Geddont le tudtad győzni Millel. Először én is azzal próbálkoztam, de szerintem 7 próbálkozás után feladtam, és legyalultam Demonlockkal.

Battletag: Muhee#2716

Devv
Jó nagy pöcs vagy haver, mert a Druid of the Flame igen is jó lap!
Sajnos ő nincs meg, pedig tényleg jól illik az új spellhez.
Lazán kapcsolódik, de tegnap toltuk Warcraft asztali társasjátékkal. Eléggé feszegeti az RPG és a társas közti határokat, de még pont elég egyszerű, hogy ne legyen az előbbi. Az egyetlen gond, hogy a gyors menet pvp és boss fightok nélkül, kétszeres kör gyorsasággal tartott 6tól hajnal 1-ig. Ha van rá lehetőség érdemes kipróbálni (Kivéve annak aki sokszor dob 1-est 8 oldalú kockával. 😄 )
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.10. 14:05:45
dave9004
nekem Neptulon után jött össze a lava shock és a murloc lerohanás
mind3 boss letudva, az elsőnél volt leginkább necces a matek hogy hogy lenne jó 😄
mondjuk lehet patronos deck jobb lett volna
de én a mechshamannal vertem le 😄
a 3. ellen meg a demonlock vitte a prímet 😄 emperor fent volt 5 körig kb 😄

nekem megy 😄

dave9004
fukk kialszom magam meloban erre meg karban tartják 8-ig? 😞
dave9004
fukk kialszom magam meloban erre meg karban tartják 8-ig? 😞
Annyira jó Ragnára heroként pörgetni az armort 😄 Ez a kieg eddig magasan a legjobb, sokkal jobban bejön mint a Naxx és a GvG 😊
Ez a Lava Shock tud hasznos lenni. Összeraktam egy poén decket, Bw Tech-el és 2 egész darab Azúr Drakel a maximális szinergia végett. Természetesen összejött a dream és a korai buffolt tech, aztán 5. körben storm+Lava shock, így 6 körben jöhetett Emperor, utána Drake+storm, és az ellenfél sámán kilépése előtt még annyi derült ki, hogy kiderült az elementek meg fognak semmisíteni. 😄
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.10. 02:55:48
Na, kész a heroic, most gyorsabb voltam, mint múltkor 😊 Az első boss könnyű, a második nehéz, a harmadik pedig elsőre meglett megint a jó kis warrior deckemmel 😊 Kb. 10 körig bírta, Ragnával együtt heroicon. Akit érdekel tanácsok és a deckjeim spoilerben 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Garr: A papnak nagyon jó lapjai vannak ellene, ezért választottam ezt. Circle of Healing a kulcslap, esetleg a Mass Dispel, de a CoH jobb. Várjuk meg amíg a gólemjeinek csak 1 élete van, utána gyógyítsuk őket. Ennyi, nem igazán okozhat gondot, ha nem jön fel a Circle akkor meg gyógyítsuk a lényeit miközben pakolunk kifelé, az enrages lények majd széttépik.

Barron Geddon: Nehéz, mert rengeteg élete van, és széjjelrobbantja az agyunkat a kis bombáival, meg ha nem tökéletes a manafelhasználásunk akkor is szívunk. Épp ezért én úgy döntöttem, hogy lemillelem. Ha kipróbáljátok a deckemet akkor így toljátok: Minden kézbevisszarakós lapot és a Gang Upot is lehetőleg a helabotokra lőjetek el, töménytelen gyógyítás fog kelleni ellene, hosszú ideig lesz fatigueban, de végül legyőzitek könnyedén és max életetek lesz.

Majordomo/Ragnaros: Sok élet és Ragna nagyon erős, valamint duplán lő 8 sebet. Megoldás: board controlt végig tartani kell. Nagyon okosan kell bánni a warsong commanderekkel, grim patronokkal és armorsmithekkel. Minél több armort nyerünk ki annál nagyobbak az esélyek. Az Executeokat tartalékoljuk a nagy lényeire, és a battle rageket csak akkor toljuk el, ha minimum 3 lapot húz, mert kelleni fog az utánpótlás és hogy minden kézben legyen ami kell. Akkor öljétek meg Majordomot, amikor sok lényetek van kinn, hogy egyből lehessen Ragnát is támadni.

Deckjeim:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.10. 02:30:47
Naxx is out.
Egy borzalmas aréna után mit kaptam? Golden Ogre Warmaul...te jó ég 😄 Szerintem ez a játék trollkodik velem...
Shep
Visszaraktam és poénkodok, de a 2. szárnyat nem veszem meg hacsak nem lesz fontos lap priestbe az a 2/4-es kiscsaj. Na meg nincs még meg minden priest lap, addig nem kellene abbahagyni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.09. 23:32:28

Még nem törölted le? 😄
Shep
Meg sem veszem 😊

Az alap szint az direkt könnyű, hogy mindenki meg tudja szerezni az új lapokat. Próbáld a heroicot, na az a királyság 😊 Várom az éjfélt. amint lepörgettem a heroicot majd megint rakok ide deckeket sztem.
Shep
Én nem tudom te hol játszol de ilyenekkel én miért nem akadok össze?

Mephike
<#falbav>

Devv
Overrated!
Tinman
+1

Csípném, de az 1-2 hetes friss kezdőkkel szemben nagy szemétség lenne.