Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egész naprakész ahogy nézem 😄
mondjuk nem tudom hányunknak van arany Mekkatorque-je 😄
nem mintha bármire is jó lenne 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

acsik
ezek alapján jár "jutalom"

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kaptam 300 aranyat mert megnyertem 100 meccset(ha jól emlékszem). Ilyen van még többi is?
Tisztára begerjedtem ennyi aranytól 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

qetuol
vagy úgy 😊 oké. 😊

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

nem tréfa, én pont tegnap kaptam

és az inner fire minden deckbe jó 😄 (az én elszólásom okozta mikor kevertem az inner ragegel 😄)

qetuol
remélem nem tréfa, bár én még nem kaptam ilyen küldit

qetuol
inner fire mióta hunter lap?

kabel15
Sziasztok!

Jó rég jártam itt, viszont ma szokásos napi küldi csinálásakor érdekes dolgot találtam:
"Watch and Learn!" küldi.

Ugye ez nem április 1 ről bent maradt átverés 😊
Pont jó mert úgy is kevés classic lapom van <#vigyor2>

BattleTag: kabel15#2672

hmmm. Ez az inner fire lassan minden deckbe ott lesz. Irany kraftolni!
Zickler
<#eljen>

Battletag: Muhee#2716

És ha egy leszbi tolja a facehuntert akkor a Grim Patron overrated? <#help> Új facehunter kombó: Coin+Undertaker+Leper Gnome+Inner Fire+Loatheb.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.08. 23:43:00
Kétszer vertem Huntert Patron Warriorral úgy, hogy nem jött 1 fegyó se a két meccsen. 😄
Totál random hánytam össze amúgy a decket funolni.
Devv
A fészhunter témához:
Nálam egy fészhuntertöl kikapás mértékegysége: 1 idegbaj. Egy fészhunter megverése: 5 idegbaj-semlegesítés. Így mindjárt jobb! 😊
Devv
Baszki, még azok is... 😛
és mi van a leszbikkel? 😄

Devv
Aszongya 7 milliárd ember él a Földön. Több, mint a fele nö, a másik feléböl több milliárd az kb. az összes férfi. Kösz!

Na jó, csak trollkodtam! 😄
Shep
Köszönöm a jókívánságokat, én a részemről neked meg sok szerencsét kívánok!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Várható volt, hogy valami hasonló okosságot sikerül írnod, gratula! Inkább befejezem az offolást, neked további jó sok sírást kívánok egy játék miatt, igazán érett hozzáállás! Remélem előbb-utóbb az uninstall ikont sikerül megtalálnod! Szép estét!
Shep
Azért, mert több milliárd ember szerint a nők tárgyként kezelése normális és helyes, még nem biztos, hogy igazuk van, neked persze az van de az most mindegy is 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.08. 21:25:32

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nezd a dolgok jo oldalat. Orulj, hogy szerencsesebb vagy 😊
Tudod ha 10 ember mondja ugyanazt neked lehet érdemes elgondolkodni rajta 😉 Csak egy tipp...
Tiszta teboly ez a mostani meta 😊
olyan deckek jonnek,amikkel szeptember ota nem talalkoztam. 😊
ez a honap inkabb az arenara es a gold gyujtesre megy. cel: legy onellato!
Shep
Overrated

nem hiszem hogy bármikor lesz control hunter
ahhoz kéne még mindig legalább 4-5 hymane szintű late game lap
ennek oka ugyanott van ami miatt arénában nem túl erős, a hero power nem tudja befolyásolni a boardot

és nem így képzellek el
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

csak így adod elő 😄

Nem értesz te engem 😊 Ne úgy képzelj el mint egy kretént aki felhúzza magát és csapkod. Ha nagyon felcsesznek akkor feljövök ide, írok róla és 5 perc múlva el van felejtve 😄 Megértem én az ilyen paklik létét,csak idegesít. 5 hónapja tolom amúgy, de igazad van, sok játékos nem nő ki a hunterutálatból, sokan vannak akik elkönyvelték magukban, hogy gyűlölik a kasztot. Meg fogsz lepődni, de én nem gyűlölöm, várom a lehetőséget egy erős control hunter megalkotására, de facehunterre nem fanyalodnék rankeden. Néha elbohóckodok vele casualban ha olyan a quest, de nem élvezem, akkor meg minek toljam vele. A cél most egyébként is az, hogy elsőre saját deckkel érjem el a legendet. Nem most, mert a mostani meta elmebeteg módon fog változni minden héten, meg szívesebben próbálgatom az új lapokat mint a grind rank 5-től...😄

Shep
Te is unalmas vagy indián! 😊

azért van létjogosultsága pont mert olcsó és "valid" deck ladderen
tehát egy full kezdő is tud "sikereket" elérni célirányos deckel, ezzel "igazolva" azt hogy a játék "f2p" (bár BRM azért eléggé bullshitnek tűnik elsőre)
és te kezdesz kinőni belőle fél év után, de van aki 1 év után is ugyanott tart ilyen szempontból és pont ezért már nem szórakoztató hanem unalmas és frusztráló akárcsak egy facehunter 😄

Nem szoktam le, csak nem szoktam annyira már beírni ide az idegeskedést 😄 A másik meg, hogy nem kell a kifakadásokat komolyan venni. Könnyen felidegesedek, de mostanra sokkal jobb vagyok annál, mint hogy ne lépjek túl rajta ha lenyomnak, a mostani deckemmel pl. a tracker szerint 73%-ban ölöm a huntereket. Attól még ugyan úgy utálom magának a decknek a létjogosultságát és erősségét - túl olcsón túl erős. Amikor pedig megtanulod agyonverni, utána már csak frusztráló. Amikor csinálom itt a fesztivált az 2 okból van: 1, hogy kiírjam magamból és érezzem, hogy most jól megmondtam és 2, néha biztos szórakoztatóak a baromkodásaim 😄
ki engedi hogy megspectateljem? 😄
privibe jöhet a tag
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.08. 19:45:52

én azon csodálkozok hogy Zozo leszokott a facehunterek szidásáról 😄
de Shep már nem fog változni
viszont lehet tényleg jót tenne neki a delete, de hát Ő eldöntötte hogy nem kell
jah meg az hogy "szerencsétlen" az a játék és a blizzard hibája lehet másé nem továbbra is

Ne haragudj, hogy beleszólok de te nem a játék hibáit sorolod fel csak folyamatosan panaszkodsz, hogy milyen szerencsétlen vagy. Amikor pedig a játék hibáit ecseteled az kimerül béna összeesküvés-elmélet gyártásban. Rendszeresen olvasom de nem írok gyakran a fórumra viszont a rengeteg nyafogásod tényleg borzasztóan unalmas. Töröld le, mindenkinek jobb lesz. Uff
Utoljára szerkesztette: antiatom, 2015.04.08. 19:39:28
Zickler
Ja... szóval az hogy napi 5-ször jössz ide panaszkodni hogy éppen hogyan vertek el, és ez hogyan baszott fel, az csak hibafelróvás. OK.

Shep
Jó, hogy te tudod én mit élvezek és mit nem. Az új Agents of Shield epizódot fogom élvezni, na és a Witcher 3-at? Egyébként meg nem, mert legenden már pont leszarod mi van, mert elérted a célt, persze hacsak nem a top 100 vagy mennyi a célod. Legend a pro játékosok casualja. Amúgy nem értem ezen a fórumon van valami fura aberráció mely szerint az, hogy valaki valaminek felrója a hibáit nem összeegyeztethető azzal ,hogy esetleg élvezi is az adott terméket, legyen az játék, film, könyv akármi.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.08. 19:33:04

Ha legend lennél akkor is feleslegesen hergelnéd magad. Ez egy játék, ha nem élvezed, akkor tökmindegy milyen eredménnyel csinálod. Az élet rövid. A kommentjeid alapján te már nagyon régen nem élvezed ezt a játékot.
Shep
Elhiszem neked lévén én nem igazán szoktam arénázni, csak mondom na most hátha csoda történik, de nem történt 😊

dave9004
full brm után érdekes lesz mégjobban az aréna, amíg nem nyugszik a meta, addig én is tuti azt tolom majd.
Zickler
GvG óta Priest az egyik legjobb Arena class, druid és paladin mögött. Minden egyes kiegészítő megjelenésével a Mage egyre hátrébb szorul a ranglétrán arénában. Csak azért van belőlük olyan sok, mert ahhoz értenek a legjobban az emberek, azt tanulták ki a legjobban.
Bár mondjuk azzal egyet értek, hogy a warrior gyengécske, sőt, szerintem a leggyengébb arena class. (Őt követi a hunter és a Rogue).

Shep
Én ma nyomtam egy arénát 2/3, a 3 "legjobb" hős közül választhattam, warrior, warlock és priest, természetesen csak mágusok jöttek szembe ilyen majdnem rankedra is jó mechmage paklikkal, secretekkel meg ami kell és ezek után nyitottam egy fenomenálisan jó paklit amiben egy értelmes lap nem volt de legalább mindegyik megvolt már vagy 6x egyet kivéve, annyi ,hogy kaptam egy epicet, a róg fegyvert amit be is törtem hirtelenjében.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.08. 18:05:32

Shep
Legyártottam Velent (betörtem a retkes sámán epicjeit a francba) és nyomom a Zetalot féle mindblastost, pont most aláztam meg egy huntert, már azt hitte, hogy nyert, de mégsem 😄 Egyébként teljesen jogos amit írsz, nincs most értelme szarakodni, mert hetente fog változni az egész, legend meg úgysem leszek most sem akkor meg felesleges hergelnem magamat.

Én amióta nem játszom rankedet hanem csak arénázok, sokkal jobban élvezem.
Nem is játszom sokat, a questek alapján választom classt, már ha van questem. Nem kell hozzá semmi kártya, és nem jönnek szembe gusztustalan paklik. Meg nem szokott túl gyrosan eldőlni a meccs. Ami pedig a legfontosabb, hogy nem ugynazok a deckek jönnek újra és újra, sokkal változatosabb.
dave9004
nyomj vmi fun decket. sztem én se erőltetem túl a dolgokat brm végéig
Shep
Hát én kiégtem, egyszerűen ott tartok ,hogy már basic deckesek is szarrá aláznak, semmi nem sikerül és még a BM-et is nyomják a parasztok.

mer sajt 😄

közbe valaki megelőzött 😄 (nem meglepő 😛)
grim wari

Shep
Tőlem aztán, sosem játszom druidát, akkor meg minek?

overrated

pedig a lore a legOP-b lapok egyike alapból
hát még mikor emperor rátol 1-2 kört 😄

Sziasztok!
A Druidára most büszke vagyok, sikerült vele heroicban győznöm grimm guzzler ellen :-) Igaz, megküzdöttem érte. Eleinte a paladin paklimmal próbálkoztam nem sok sikerrel. :-)
Shep
Én meg most akarok minden sámán és druida lapot betörni 😄

Mephike
Nekem is druda 5 win jutott tegnapra, kb 10 meccsből lett meg. Sajnos 1 ancient még kellene a deckembe, de nem merem még lecraftolni.