40521
  • Negritis
    hol hallottad? mer én erről nem találok semmit

annyit tudok hogy az aréna most már randomba fogja dobni a 3 packból valamelyiket
  • sadface #20312
    arra gondolok, hogy 1 packban 6 lap lesz és 150g. Vagy rosszul hallottam valamit?xd
  • TBTPumpa
    Dat babyrage
  • Negritis
    ezt a +1 lap +50g-t nem értem, és a drop ratet kétlem hogy változtatnák

nem mondom hogy menj el afelett hogy túl sok a random, arra próbálok utalni hogy a blizzard szemlélete az hogy legyen móka legyen random
    amíg nem zavar én is addig játszok, aztán ha nekem is túl sok akkor ráhagyom minden bizonnyal mert egy játékban jól akarom érezni magam
    ha frusztrál a játék akkor nem látja el a funkcióját (legalábbis egy casual játék esetében)
  • sadface #20309
    Na szerinted miért hívjak dr balacednek..? Kis makkal letradel egy 6-7 meg két 3-4-5 droppal vagy megy rá egyből a leszedés..

értem. Szóval menjek el afelett, hogy +1 lapért +50 goldot kell fizetnem. (gondolom a rate marad 1 rare 5 common) Vagy, hogy bármelyik pillanatban kidobhat az ellenfelemnek olyat a random, amivel megfordítja az eddig épített játékomat.. hát köszi.
  • karmacoma
    Igen, et nem rossz ötlet. Amúgy nincs szarabb mint azt látni egy jó meccsen, hogy boombot levisz egy azure drake-et és GG.
  • imikszde00
    Oje. Nem azt mondtak az elozo kiegnel, hogy kevesebb random? Remek...
    Mar megtanultam! Ugy kell játszani, hogy gondoljak mindig a legrosszabbra, mert velem az amugyis megtortenik
  • Negritis
    ez így azért szerintem túlzás, csupán a blizz egy casual játékot szereten és ahhoz csinálja a contentet
    több casual több 15-40 pack több bevétel
    a HC playerek nem hoznak sok hasznot
    míg mi sokan egy competitive játékot szeretnénk amit ez tökön rúg :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.31. 12:52:17
  • sadface #20305
    lasssan megérik a játék az uninstallra. El nem hiszem ezeket a barmokat és még fizetnek is. Néhány ember kreatívabb itt a fórumon mint a blizzard kártyakészítő részlege. balher..falloszok. Nem hiszem el.
  • Negritis
    komolyabb versenyeken sztem lassan ban system lesz úgy van értelme máshogy nem nagyon látom én sem
    viszont én továbbra is jól el vagyok a napi 5-10 meccsemmel
  • karmacoma
    Igen ez így van. Én ezért is építettem le a HS-t 1 év szinte kizárólagosság után. Nagyon ebbe a vonalba viszik a játékot, nézni/néha játszani nagyon is élvezetes, valszeg a Blizznek is több pénzt hoz a mobil piacra való koncentrálás, de kompetatív játékként így nem sok jövője van.
  • dave9004
    Engem alapvetően nem elégít ki ha a véletlen miatt nyerek. Igazából minek törtem addig az agyam ha egy random segít v szivat.
  • Negritis
    amúgy ez "fun", és nem a rajongókra szarnak hanem a "kompetitív" játékmenetet teszik tönkre az ilyen lapokkal
    nekem a random sebzésekkel nincs bajom

a random lapot kapok dolgokkal van bajom inkább, legyen az lény/beast/demon/spell ...
    és leginkább a spellekkel
    nem azért mer OP hanem mert nem lehet számolni vele, a boombotok sebzését ha kontrollálni nem is de kordában lehet tartani ha jól csinálod azt viszont nem hogy nefarian milyen lapot ad hát még az új random lapok

streamen jól néz ki és fun mikor a random spell a sacri pact jön jara ellen vagy tree of life a facehunter ellen de alapvetően nekem ezek nem tetszenek
  • Zozo0122 #20300
    Amúgy a blizz komolyan elhiszi, hogy a random ekkora "fun"? Fosnak ezek a rajongókra, mennek a fejük után.
  • Negritis
    dehogy, sact pact és rip jara :D
  • Devv
    Vagy FoN vagy Savage Roar. :D
  • Negritis
    az a baj hogy túl sok lesz a random spell adás és rohadtul nehéz lesz számolni azzal hogy mi lehet az ellenfélnél és körbejátszani azt
  • Zozo0122 #20296
    Meh.

• Negritis
    persze, nem is lényeges control deckben chow negatívuma csak valami kell :D
  • TBTPumpa
    Blizzard GamesCom menetrend:
    Thursday, August 6 at 18:00 CEST - Live unveiling of the next expansion for World of Warcraft
    Friday, August 7 at 18:00 CEST - Exclusive content updates for Heroes of the Storm and Hearthstone
    Saturday, August 8 at 18:00 CEST – Exclusive content updates for Overwatch and Legacy of the Void
    Sunday, August 9 at 17:00 CEST - The developers chat about the next World of Warcraft expansion

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.30. 20:10:07
  • dave9004
    a zoo életpontja nem sokat számít ha óriással tudsz ütni
  • Negritis
    2/4 over 2/3 :D és nem gyógyítom vissza a zoot :D

nem mondom hogy jobb mint a chow, DE annyira nem érzem kukának mint mások
    simán lehet hogy tévedek (sűrűn megesik)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.30. 19:34:25
  • karmacoma
    Vagy kiraksz egy Chow-t coin nélkül.
    edit: lol
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.30. 19:31:34
  • Zickler
    Akkor arra már nem jobb a Chow? :D Meg nincs annyi szabad hely a Handlockban, hogy egy ilyen lap beférjen, de az ötlet nem rossz.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.30. 19:31:21
  • karmacoma
    Valami egészen gigászi undorítóan erős inspire szinergiára számítok. Olyan szinten szarok ezek a lapok eddig, hogy csak az lehet az oka, hogy iszonyú op-k lettek volna inspire deckben. Mint a sárkányok brm-ben.
  • Negritis
    amúgy én ebben látok fantáziát, nem mondom hogy jó DE
    handlockba ha kitudod coinolni akkor az aggro ellen tudsz lapot húzni és board presence
    szal 1 chow-t lehet kicserélnék rá
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.30. 19:31:15
  • Zickler
    Hát nem Consructed worthy, de arénában tényleg van rosszabb választás is. Van amikor elég a test, és a threat hogy bármikor használhatod.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.30. 19:30:04
  • dave9004
    Shredder nerf
  • Zickler
    Argent Watchman

Mi? Balanceolni akarják a Murlocokat arénában, és így beraknak más mocskos szar lapokat is? Tudjátok hogy nem szoktam szidni a lapokat... de azért van egy határ.

Szerk.: OK... benéztem, azt hittem 3 mana.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.30. 19:24:04
  • sadface #20284
    goood.
  • dave9004
    új lap.
    be se linkelem olyan rossz. ráadásul rér
  • Negritis
    eddig fel se tűnt hogy harrison ostort csattogtat mikor támad :D
  • dave9004
    magic az irl jó
  • 1Darton1
    Szegény fókák. ;(
  • TBTPumpa
    Nyílván! De ez ilyen. MOBA-k alatt is ilyeneket olvasni. Az ellenfél mindig jobb csapattársakat kap, jobban tud játszani. Az én csapatomban meg csak döglöttfókák vannak satöbbi. A kufaannyát mindenkinek. Jók ezeket olvasni, na.
  • 1Darton1
    És mint tudjuk, ilyenkor mindig a játék a hibás.
  • TBTPumpa
    Hasonló értékelései vannak, mint a HS-nek Metacritic-en. P2W, ellenfél mindig erősebb/jobb lapokat húz, csal a gép satöbbi. Jó játék lesz ez is.
  • erasmus4
    Köszi!

Oldalt a keresőbe írtam mindig, de sose dobdta ki...
  • Tinman #20275
    http://store.steampowered.com/app/316010/
  • erasmus4
    Már 2 hete nézem, hogy mikor jelenik már meg pc-re, de mindenhol csak soon-soon. De még most sem látom steamen.