Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt van nézzétek meg 😄
dave9004
láttad volna du a seatstoryn Ignite-ot. pappal.
lényeg: 2 loathebbel megfogta a rogue-t meg deathlorddal (velens chosen a DL-en)
a végén szinte lethalja volt. volt auchenai kézben, meg zombie chow és circle.
belevert mindent arcba, auchenai le, chow le, heal 2 dmg face. 1hp.
és jött a circle...velens chosen miatt 5-t sebzett a lényekbe így meghalt az auchenai is, és a zombie chow így healelt ötöt 😄
innen a rogue felállt és fel is adta.
spregnik
haver streamel r15, nincs micronfon nála se 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

avengir
Mekkora undorító a warrior 1 kor alatt 30as komboja

https://hotshu.wordpress.com/

Shep
Na Trump missed lethal, akkor mit akarok én? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Lett volna de értelme nem sok 😊 Mondjuk az egyik hunter ellen meg kihagytam a lethalt de szerencsére nem múlott rajta semmi. 😊 Na amúgy az utolsó meccs reprezentálja leginkább azt amit múlt péntek óta produkál nekem a játék, a mostani gyorsvonat nem értendő bele, természetesen. (ahogy ismerem a játékot holnap szépen vissza is visz 16-ra 😄)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.12. 21:12:57

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Mind control Taunt--> kill cenarius---> elhozom ragnarost--->lelövi Boomot lineon lett volna esély. Kihagytad a 0,00001%od 😄 😄
Shep

és ilyenkor jön az hogy fon-sr és gg 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Kajak meg is állt bennem az ütő, de aztán szerencsére mégsem...
Shep
Rémálmaimban ilyen boardok szoktak bevillanni 😄

Devv
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shep
Nem, most már kíváncsi vagyok, hogy ki lehet-e hagyni szárnyat. 😊

dave9004
az én ötletem streameld a BRM wingeket, ott legalább nyerhetünk.
Shep
Este nyomok streamet, akit érdekel nézheti hogy aláz be mindenki. Várok pakli ötletet. Csak priest, mert ha már szívok legalább olyannal amit szeretek.

Shep
Már paklit sem merek nyitni, mert olyan hulladékokat kapok, hogy eszméletlen. Most is nyitottam egyet-egyet 4 common meg egy használhatatlan rare (amnéziás mágus, meg pet call vagy mi a búbánat) mind a goblinos, mind a sima pakliban.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.12. 14:14:42

Shep
Hát én nem tudom mi a kurva élet történt múlt hét péntek óta de egyszerűen semmivel nem tudok értelmes játékot produkálni. Folyamatosan túl vagyok játszva, húzva, facehuntert is kipróbáltam kínomban és olyan "jól" jöttek a lapok ,hogy volt olyan kör mikor nem tudtam lapot kijátszani. Úgy érzem mintha bedobtak volna a feneketlen kútba ahonnan nem lehet kimászni. Szerintem ha valaki ma kezdené el a játékot és csak randomra pakolna be a paklijába lapokat az is elverne. Egyszerűen nem értem a dolgot.

A munka miatt még csak most fejeztem be a class challenge-t. Hát nem volt valami nehéz :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dave9004
ha vki épp játszik meglesném egy packért 😄
dave9004
Sámán Geddonnal.... és ilyentől kapok ki, mert a kikúrt heal totemje mindent megment geddon 2 sebjétől. (nem pusztul el semmi mert kapnak egy healt a 0-hoz értitek.)
Kezannal szerintem jobban járnának, ha ez a cél.
Sámánnal is csak egyszer volt gázos, de alapvetően ott se amiatt kaptam ki, hanem a Fireball-Frostbolt, jó Blastmage/crackle rng miatt.
dave9004
azért is vannak ott ahol.
valszeg nem megy nekik a mirror és próbálnak tempót átvenni.
Shep
Hát én egy ideje már csak ilyenekkel találkozom.

Mióta használnak a mechmage-ek flamestrike-ot?
Rank 14-en csinálgattam sámán questet, és 3 Mech Mage jött egymás után. Ebből kettőnél volt flamestrike. Az utolsónál ráadásul dupla. Szerintem nem nagyon fér bele abba a pakliba.
Shep
Azért az forma mikor az áthozott tanárnénit róg ellen recombozod és a fos 4/1-es mágus lesz belőle, biztos megélte a köv kört.

dave9004
hát kb. némelyik azt se tudja mit kezdjen vele.
Shep
Szerintem kell, mert azzal gyengébbek 😊

a facehuntert érinti legkevésbé a brm 😄 a kérdés hogy kell-e quicksoht vagy sem kb 😄

dave9004
12-ről 9-ig le, most vissza 10 2 csillagra. hibákkal, volt h tehetetlen voltam, volt sok ellen szerencse is.
de ami paklik jönnek...
új zoo gang bossal, mechmage+blingtron..., hobgoblin mechmage...😄, mill druid is volt, ctrl warrior de abban is csak volt egy patron már.. .😄
druidok szokásos, pala nagyon kevés, azt is verem, pap so-so. ctrl főleg 20 halott minion után ragnarost resurrectelő rng-vel 😄
eszméletlen mennyiségű arcvadász
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.11. 21:45:13
Shep
Kipróbáltam, mire beindult volna szétfireballoztak, mondjuk nem mintha nem ez menne 1 hete, szóval már megszoktam, de a rank 20 már elérhető közelségben van 😄

dave9004
nem egyszerű a pakli. ha beindul akkor nehéz megfordítani.
de még annyit hibázok... 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.11. 21:23:20
Shep
Tévedtem, nincsen commandig shoutom

Shep
Na ezt kipróbálom asszem megvan hozzá mindenem.

dave9004
volt fölös 7 packra goldom ugyh ezt most össze tudtam dobni. a köv verzio az a grommashos lenne, az messze drágább.
de ez is elég jól beválik, csak figyelni kell a hp-ra
ez hasonló mint amit a deck of the weekben raktak ki a blizznél

dave9004
srácok aki egy kis frissességet és kihívást szeretne warrior témában, itt egy "viable" grim patron pakli ami elég fun és nehéz is egyben, de olcsó is eléggé.

grim patron
Én kifejezetten a Bw tech miatt kezdtem próbálgatni, és ő nagyon jó. Még ilyen kevés sárkánnyal is 4ből 3* megvolt a kombó(1* sámánnal is, hasonló elosztásban), pedig nem erre mulligan-eltem. Ez a 3/5 nagyon jó stat 3 manáért. Letrade-el egy teljes shedderrel. Priest kezében gyakran túl is éli.

A paklit nézve meglepett, hogy eddig működik, de Priest szóval vastagon benne van a jó lapjárás lehetősége. Az azúrok elég jók amúgy Priestbe. Nem kell a kis ribancra várni egy kis laphúzáshoz, és a spell power gyakran különbség a győzelem és vereség között, ha van kéznél Nova.
Shep
Próbáltam majdnem ugyanezt, annyi, hogy ugye akkor még nem volt benne a sárkánylány és nekem nem igazán jött be.

Eddig 2-1 ezzel a deckel(Patron és handlock ellen win, classic priest ellen L).

Tudom nagy katyvasz de most szórakoztatóbb mint a std control pappal játszani.
Az a terv, hogy Boom helyett Chromagus, Twilight drake helyett Hungry dragonok, Cabal és Healbot helyén Corruptorok lesznek.
Shep
Ezzel még csak ne is vicceljünk 😊

Gondoltam már rá amúgy 😄 Lehet hamarosan lesz is.
Devv
sztrímt or rijot!
MarauderZozo#2778

Vegyen fel aki szeretne, sokat játszom mostanában megint, szóval lehet spectatelni, mint ahogy többen szoktak is innen 😊
dave9004
heavy rampban persze.
kéne egy önként jelentkező a watch and learn küldetéshez 😄

Wot: Totti93

Devv
A Nourish nevű druid lapot szerintetek érdemes használni?
Az a fa arénába lesz jó sztem.
Devv
<#banplz>
dave9004
😄 druid is amiket kap... képzelem hogy röhögtek a markukba amikor kitalálták a 2. nagy fát 😄 ugyanúgy meghal a bgh-tól 😄
druid of flame talán jó lesz. talán nem.
priest is kapott sárkány szinergiát 😄