Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem törölni talán tud amúgy
de
1. nem biztos hogy megfelelő "személy" vagyok rá (elvégre én streamereket nézek meg netdeckből merítem az ihletet)
2. így meló mellett nincs annyi időm
3. nem érzem hogy kell ez nekem 😄

szivesen segítek a linkeket kiválogatni meg kiötletelni, de "összerakni" már más kérdés 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Van egyáltalán olyan aki elvállalná?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

nem vágod a magicamy sztorit? 😄

devy nincs elhülyéskedve, de nem hiszem hogy ma este meglesz találva a dolog
főleg hogy az elmúlt hónapban már többször felvetettem de nem lett semmi belőle

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Akkor ez is el lett hülyéskedve...
Azt kell nézni, hogy a háttérben csak ázsiaiak vannak? 😄 Amúgy Alan itt épp Trump streamet néz, emlékszem erre a részre 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem igaz. Én is hülyéskedtem, és a végét egy bónusz poénnal tekertem meg 😄 Úgyhogy ez a megállapításod most overrated <#idiota>
rájöttem hogy a mostani házigazdánk az Magicamy 😄

látod-látod 2 dolog megkülönböztetése már nem ment 😄 megbuktál édes fiam 😄

Wow, megtaláltad a megoldást 😄 Cho kell a wariba és priest ellen megvan az inner fire. Sőt még jobb: Nefariant kell kijátszani 😄 Amúgy szerintem legyen a házigazda Kolento. Ő sokat tolja és szintén EU szerveren, valaki szóljon neki 😄 Nem mellesleg egész jól játszik, talán még engem is lenyomna, ha összekapja magát. <#banplz>
Mi? Én sose szóltam be senkinek se hisztiért se poénért 😄 Inner firet wari deckbe elismerem még nem sikerült tenni...emiatt (is) én pl. alkalmatlan vagyok<#idiota>
sadface
Cho?😄

I decide when I'm done.

szal magadat kizártad? 😄 okés 😛

Egyszerű: az lesz a házigizda, akinek elsőként sikerül Inner Firet tenni egy warrior deckbe (patron/control/bármilyen lehet) 😄 Ezt képpel kell igazolni. Na de amúgy értsen 2 dologhoz: valós düh és RNG rage megkülönböztetése, valamint irónia és humor felfogása, mint olyan 😄
sadface
Silvermoon Guardian? Merre? <#fogmosas>

I decide when I'm done.

első részét aláírom 😄
2. részével vitatkoznék 😄
mikor 3 fireball és egy unstalbe portal amiben maligos van a jutalma a 2x toughtsteelnek 😄 olyankor elmegy az életkedvem 😄
de csak hogy jó legyen most egy mill dudu ellen "sakkozok" 😄

Shep
Mert nem tudsz játszani és a paklid is szar 😄DDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mert mi lenne szerinted, házigazdának alig van joga. Törölni nem törölhet csak a modi topicban jelenthet, annyi ,hogy a szabályellenes, valamint sértő dolgokat pl. hülyegyerekek ámokfutásait, reklámjait törölheti, de azért mert vitázol vele nem törölhet, úgyhogy szerintem kicsit túlizgulod a dolgot. Annyira nem pörög a topic, hogy ilyesmitől kellene tartani. Amúgy meg legyél te aztán akkor te élhetsz vissza 😄DD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

amúgy mi lenne ha nem mákolna állandóan minden priest, kajak unom hogy mindenhol sírnak a priestek ellenem meg faszmákolnak

rendtartást a 3/3as kolléga megodlja feljelentgetéssel
a sok konfliktus meg a visszaélés miatt necces nálam

Shep
Szerintem tök lényegtelen ,hogy kinek milyen és mennyi konfliktusa volt, sokkal fontosabb ,hogy aktív legyen és ne csak 2 hetente 1x lehessen látni errefelé, különben, hogy tud rendet tartani?

Hát nyilván olyan kellene aki sokat fent tud lenni, de legalább is a csúcsidőben biztosan. A konfliktus se baj, amíg nem él vissza a hatalmával. Házigazdával is lehet nem egyet érteni, vagy vitatkozni.
De hát akkor ki kell rakni egy szavazást azokról akik elvállalnák, aztán majd dönt a nép.

Devv
Én bárkit támogatok ez ügyben!
az még hagyján, de kit támogat rendesen mindenki ? 😄

én továbbra is Csoszira gondolok
a jobb játékosok közé tartozik, (mondjuk az utóbbi pár hétben nem) aktív is

és sztem annyira sok "konfliktusa" nem is volt (mint pl nekem vagy shepnek 😄)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.13. 19:02:50

Házigazdát váltani nem nagy dolog, valakit megszavazunk, szólunk egy adminnak és kész. Na de ki vállalná el?

Devv
Ma én is fasza streaket csináltam duduval, mint tegnap Shep. <#vigyor2>
Devv
Jó ötlet! Csináld meg! 😊
lehetne csinálni egy gugli doksit is ahova mindenki felírja hogy kb mikor tolja mi az elérhetősége és milyen deckeket szeret
és akkor könnyebben menne ez is

de amíg nincs rendes "házigazda" addig nem lehet kirakni linkbe és felesleges

Thx

Devv
davidk#2535
Van még esetleg valaki aki vállalja a nevét és felvehetem friend listre, hogy ellessem a titkos trükkjeit? <#gonosz1>

Devv
Na, ma is elpicsáztam egy-két suttyó fészhuntert! De egytől azért ki is kaptam...
Tinman
Köszi! :-)

Őszintén szólva, jó pár hónapja elakadtam Grobbulus-nál... az akkori lapjaimmal kevés voltam hozzá, aztán mondom itt a BRM, ideje pontot tenni az ügy végére, aztán csak sikerült, igaz mocsok sok óra ráment.

Kel' Thuzad volt talán a legkönnyebb. Na oda jó volt a Deszlord :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Grat, szép volt! Gondolom te sem netdeckeltél semmit, úgy az igazi a kihívás. Jöhet a 2 eddigi BM szárny 😊
Tinman
Jobb később, mint soha <#zavart2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
+1
Tinman
Az a gond, hogy lehet bunkózni szöveg nélkül is... arra meg max egy átnevelő tábor jelentene csak megoldást :-)

greyfox
Általában úgy kezdem a meccseket, hogy squelch, fene sem kíváncsi ezekre a retardáltakra.
Nem is értem, miért nincs squelch toggle options-ban.

Steam: greyfox

Tinman
Vicces amikor a facehunter végigszemétkedi a meccset, nyomja a dumákat, végül levered, majd rögtön küldi a meghívót, hogy elküldjön anyádba. Ilyenkor úgy mire gondolnak?

Épp tolok questet. Andree#2791
Játszik most valaki? Kellene valaki akit nézhetek nyerni.

Mephike
Lerágott csont. Ezerszer el lett mondva, hogy nincs és nem is lesz olyan meta, amiben ne lenne olcsó és jól működő rush deck. Játszottam már pár kártyajátékkal, ez elkerülhetetlen. Persze álmodozni szabad.

Tinman
Elhiszem. Ilyen a meta... arcba bele a legtöbben. Talán majd megváltozik egyszer. Kivárom.

Mephike
Meg fogsz lepődni, de a hétvégén mentem zoo-val. Hidd el könnyű volt vele nyerni, igazából a legnagyobb baj vele az volt, hogy unalmasnak találtam. De az 5 win 6 meccsből meglett.

Tinman
Na jó, az oké, hogy a béna saját priestem elveri, de kb. az összes többi kasztnak van rá elég korán használhatóbb reakciója. Úgy meg elég nehéz lehet rankedet tolni, hogy csak a priestek ellen...

Mephike
Lehet akkor ezért menő még mindig, meg azért mert olcsó?

Tinman
Hihetetlen, hogy a Warlock Zoo még mindig "menő".

Rank 16 igaz még csak, de már ez a sokadik és sajna, és ha nem jön az aoe, akkor végem. Hol elverem őket, hol nem, rng :-/

Shep
Amatőr 😊 Ilyenkor látszik amúgy, hogy priesttel a legtöbben alig játszanak és sokszor elég amatőr hibákat vétenek, na meg mondjuk egy versenyen azért az izgalmi faktor is bejátszik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.13. 09:48:10

mondjuk artosis "főállásban" sc2 progleague caster 😄

dave9004
a vicc h artosis még ezt a rossz lethalt se látta tehát csak ő nem rontotta volna el a casterek közül. 😄